Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
6ο θα εννοείς...
εγώ που τα ξέρω όλα βλέπεις....
Με πρόλαβε συνάδελφος ξερόλας....

paterasn

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Έχουμε τηλ για diamond ας μου στείλει κάποιος pm

paterasn

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αν η ριτα κανει πρόγραμμα νομίζω πως ειναι κατι νεο..........

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
13
Πόντοι
0
Βρε συνάδελφοι, όταν πάτε σε κάποιο μασατζίδικο και δεν είσαι ευχαριστημένοι, το γράφεται εδώ μέσα? Τολμάτε να το γράψετε η φοβάστε τις αντιδράσεις του μαγαζιού? Λέτε όνομα κοπέλας, περιγράφεται, τι ακριβώς λέμε? Πρέπει να λέμε? Έχω μπει σε κάποιες αμφιβολίες εντέλει εάν πρέπει να κάνουμε παράπονα φωναχτά από εδώ μέσα!
Πέστε ελεύθερα παρακαλώ τις γνώμες σας!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Βρε συνάδελφοι, όταν πάτε σε κάποιο μασατζίδικο και δεν είσαι ευχαριστημένοι, το γράφεται εδώ μέσα? Τολμάτε να το γράψετε η φοβάστε τις αντιδράσεις του μαγαζιού? Λέτε όνομα κοπέλας, περιγράφεται, τι ακριβώς λέμε? Πρέπει να λέμε? Έχω μπει σε κάποιες αμφιβολίες εντέλει εάν πρέπει να κάνουμε παράπονα φωναχτά από εδώ μέσα!
θεωρω οτι πρεπει να γραφεται !!!! τα καλοπροαιρετα παραπονα να ληφθουν υποψη απο το μαγαζυ ωστε να αντιδρασει και να τα διορθωσει ο καθε σοβαρος-η που εχει την ευθυνη του μαγαζιου....

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Πέρασμα σήμερα από DIAMOND E.Μακαρίου στη Δάφνη στις 16.00 - περίεργη συμπεριφορά της σερίφισας- Άννας στην υποδοχή "θα περιμένεις λίγο να ανοίξει ένα από τα 4 δωμάτια", με βάζει σαλονάκι, μου δίνει αναψυκτικό... περιμένω, περιμένω να έρχονται κι άλλοι-κι άλλοι συναγωνιστές, να χτυπάνε τα τηλέφωνα... "τι έγινε ρε παιδιά λέω, ήρθε καμιά καινούρια κοπέλα;" (μόνιμο παράπονο στο μαγαζί δεν ανανεώνει το ομολογουμένως δυνατό μιλφο-ρόστερ)... "όχι" μου λεει-"σόρυ ο κύριος πρέπει να περάσει πρώτος έχει ραντεβού..." για να μη τα πολυλογώ σε κανα τέταρτο ανοίγει πορτόνι και εμφανίζεται χαμογελαστή και καυλωμένηστο σέξυ μαύρο φορεματάκι μασαζού η Ρίτα/ Μαργαρίτα, η επι πολλά έτη σερίφισα που καυλαντίζαμε εδώ και στη γλυφάδα και ποτέ δε περνούσε.ΡόστερΖωη-πολωνέζα, Ελενάρα με το αθλητικό μασάζ και τρελότσιμπούκωμα, Ρόζα-βυζάρες, Εύα-dancer ... Η Ρίτα φυσικά θα είναι μόνιμα busy γιατί έχει να ικανοποιήσει απωθημένα ετών...Κάποιος να ενημερώνει το bourdeloκοινό που και που μονοφαγάδες όλοι, εεεε!!!! ?
μηπως εννοεις μπακνανα;μακαριου ποσο;

HTman

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
0

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606

Συναγωνηστη.....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ!!!!!!!

μα το θεμα ειναι να γραφεις τα αρνητικα...

τωρα αμα τα διαβαζουνε....δεν ξερω..

παντος σε μερικα που εχω παει τα διαβαζουνε και μαλιστα σου τα λενε οτι ο ταδε ειπαι αυτο...ο αλλος εκεινο...

υπαρχουν και πολλες που δεν το ξερουν το site....και οταν τους το δειχνεις δεν τους αρεσει γιατι τα λεμε...

και μαλιστα λενε οτι εδω ειναι η...εκδικηση των ανδρων....γιατι τα λεμε ολα...οσοι γραφουν...γιατι υπαρχουν πολλοι....μα παρα πολλοι που μπαινουν...σου ζαλιζουν τα αρχιδια για κατι και μετα ουτε φωνη.....

παντος και για αυτο που λες για ονοματα και διαφορα...ΟΛΟΙ κρυβομαστε πισω απο ενα ψευτικο ονομα....οποτε....

παντος γραψε αφοβα!!!!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: Zorro

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Δάφνη
Εθνάρχου Μακαρίου 18

Εκεί είναι μια Ρίτα/Μαργαρίτα που παλιά δούλευε στον Γιάννη στην ποσειδώνος και μετά Δάφνη και μετά έγινε σερίφισα στη Δάφνη
απο εμφανιση τι λεει περναει μεσα αυτο ειχε κλεισει και ξαναανοιξε;

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
απο εμφανιση τι λεει περναει μεσα αυτο ειχε κλεισει και ξαναανοιξε;

Δεν ειχε κλεισει ποτε. Απλα καποια στιγμη εκει που ηταν πολυ προβεβλημενο εδω μεσα, σταματησε να ειναι. Η μαργαριτα ομορφη, χαμογελαστη, μετριο υψος, τσουπωτη με βυζαρες, τριαντακατιχρονων, τα τελευταια χρονια δουλευε σεριφισα και περνουσεχστο δωματιο με πολυ επιλεγμενους πελατες το βραδυ προς το τελος. Τωρα λενε οτι γυρισε και επισημα στην ενεργο δραση.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Δεν ειχε κλεισει ποτε. Απλα καποια στιγμη εκει που ηταν πολυ προβεβλημενο εδω μεσα, σταματησε να ειναι. Η μαργαριτα ομορφη, χαμογελαστη, μετριο υψος, τσουπωτη με βυζαρες, τριαντακατιχρονων, τα τελευταια χρονια δουλευε σεριφισα και περνουσεχστο δωματιο με πολυ επιλεγμενους πελατες το βραδυ προς το τελος. Τωρα λενε οτι γυρισε και επισημα στην ενεργο δραση.
ειχα περασει 2 φορες και δεν ανοιγαν anyway

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Απο καταδρομικη στο νταιαμοντς δαφνης επιβεβαιωνεται οτι η μαργαριτα επεστρεψε στην ενεργο δραση και περναει στα δωματια, αν την πετυχεις ελευθερη!

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
13
Πόντοι
0
Απο καταδρομικη στο νταιαμοντς δαφνης επιβεβαιωνεται οτι η μαργαριτα επεστρεψε στην ενεργο δραση και περναει στα δωματια, αν την πετυχεις ελευθερη!

Αλήθεια εκεί είναι την είδα σήμερα αλλά έμπαινε σε δωμάτιο. Όλα τα λεφτά παιδιά πολύ καυλα  :headbaning2:

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
13
Πόντοι
0
θεωρω οτι πρεπει να γραφεται !!!! τα καλοπροαιρετα παραπονα να ληφθουν υποψη απο το μαγαζυ ωστε να αντιδρασει και να τα διορθωσει ο καθε σοβαρος-η που εχει την ευθυνη του μαγαζιου....

Αλλού οπότε έχω μιλήσει πέφτουν να με φάνε και αυτή που απαντά σαν εκπρόσωπος του μαγαζιού δεν καταλαβαίνει τι γράφω εγώ και οι διάφοροι, σαν να μην καταλαβαίνει Ελληνικά ένα πράγμα, που μάλλον είναι κάποια ξένη ( τρεχα γυρευε επίπεδο τώρα).
Το καλοπροαίρετο είναι σχετικό όταν έχεις πληρώσει για μια ψευδαίσθηση ερωτική και σου σερβίρουμε μια πουτσα και μισή. Έχεις ή δεν έχεις νεύρα? Ειδικά όταν πλασάρονται και σαν κάτι το εξαιρετικό!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πέρασα από Συγγρού 296 για την Γιασμήν, αλλά η Γιασμήν θα λείπει για ένα μικρό διάστημα. Οπότε οι φανς ας μην πάνε άδικα.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Τωρα εσυ εχεις μορφωση που απαντας ετσι...αμαρτωλοι ειμαστε απο την ωρα που γιεννομαστε...δεν σου ειπε κανεις οτι ειμαστε αγιες ο χαρακτηρας του καθενος δεν παει με τη μορφωση...χαρακτηρας γινεσαι δεν γεννιεσε...και εσυ μπορει να κανεις πολυ χειροτερα πραγματα απο εμας της πουτανες...ευχαριστω!!!
δεν τα λες καλα ρε λενακι.κανουν οι πουτανες πραγματα και δει χειροτερα?σαν τι δηλαδει?εγω θελω η πουτανα μου,που θα ειμαι μαζι της ,να κανει μονο ωραια και καυλιαρικα.και αμαρτωλα.εσενα παντως θα σε γαμισω.

• Like
Αντιδράσεις: gatik

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Ύπάρχουν κι'άλλα μικροπροβληματάκια.

Έρευνα σε επτά οίκους ανοχής και ένα ξενοδοχείο των Αθηνών, πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα, εκ των οποίων τρεις ημεδαποί άνδρες και δεκατρείς γυναίκες (δύο ημεδαπές και ένδεκα αλλοδαπές, διαφόρων υπηκοοτήτων), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διευκόλυνσης ακολασίας και της παραβίασης σφραγίδων καθώς και για παράβαση του Νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και περί αλλοδαπών.

Επιπλέον, προσήχθη μία αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας συντάχθηκε έκθεση Αρχής για παράβαση του Νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες υπηρεσίες για την επανασφράγιση των οίκων ανοχής....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom