You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)
Grothos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 43
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 1.011
Πέρασμα σήμερα από DIAMOND E.Μακαρίου στη Δάφνη στις 16.00 - περίεργη συμπεριφορά της σερίφισας- Άννας στην υποδοχή "θα περιμένεις λίγο να ανοίξει ένα από τα 4 δωμάτια", με βάζει σαλονάκι, μου δίνει αναψυκτικό... περιμένω, περιμένω να έρχονται κι άλλοι-κι άλλοι συναγωνιστές, να χτυπάνε τα τηλέφωνα... "τι έγινε ρε παιδιά λέω, ήρθε καμιά καινούρια κοπέλα;" (μόνιμο παράπονο στο μαγαζί δεν ανανεώνει το ομολογουμένως δυνατό μιλφο-ρόστερ)... "όχι" μου λεει-"σόρυ ο κύριος πρέπει να περάσει πρώτος έχει ραντεβού..." για να μη τα πολυλογώ σε κανα τέταρτο ανοίγει πορτόνι και εμφανίζεται χαμογελαστή και καυλωμένηστο σέξυ μαύρο φορεματάκι μασαζού η Ρίτα/ Μαργαρίτα, η επι πολλά έτη σερίφισα που καυλαντίζαμε εδώ και στη γλυφάδα και ποτέ δε περνούσε.ΡόστερΖωη-πολωνέζα, Ελενάρα με το αθλητικό μασάζ και τρελότσιμπούκωμα, Ρόζα-βυζάρες, Εύα-dancer ... Η Ρίτα φυσικά θα είναι μόνιμα busy γιατί έχει να ικανοποιήσει απωθημένα ετών...Κάποιος να ενημερώνει το bourdeloκοινό που και που μονοφαγάδες όλοι, εεεε!!!! ?
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Η Ρίτα ξανά επί του πέους!
Αυτά είναι νέα!!
Αυτός είναι πορνο ρεπόρτερ!!!!
Αυτά είναι νέα!!
Διαγραμμένο μέλος 162408
Μασέζ
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 962
Εισαι πολυ σιγουρος οτι ειμαι αλβανιδα jorgekavlares;;;για να μαθω και εγω εσυ που τα ξερεις ολα
fouxtakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2017
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα σήμερα από DIAMOND E.Μακαρίου στη Δάφνη στις 16.00 - περίεργη συμπεριφορά της σερίφισας- Άννας στην υποδοχή "θα περιμένεις λίγο να ανοίξει ένα από τα 4 δωμάτια", με βάζει σαλονάκι, μου δίνει αναψυκτικό... περιμένω, περιμένω να έρχονται κι άλλοι-κι άλλοι συναγωνιστές, να χτυπάνε τα τηλέφωνα... "τι έγινε ρε παιδιά λέω, ήρθε καμιά καινούρια κοπέλα;" (μόνιμο παράπονο στο μαγαζί δεν ανανεώνει το ομολογουμένως δυνατό μιλφο-ρόστερ)... "όχι" μου λεει-"σόρυ ο κύριος πρέπει να περάσει πρώτος έχει ραντεβού..." για να μη τα πολυλογώ σε κανα τέταρτο ανοίγει πορτόνι και εμφανίζεται χαμογελαστή και καυλωμένηστο σέξυ μαύρο φορεματάκι μασαζού η Ρίτα/ Μαργαρίτα, η επι πολλά έτη σερίφισα που καυλαντίζαμε εδώ και στη γλυφάδα και ποτέ δε περνούσε.ΡόστερΖωη-πολωνέζα, Ελενάρα με το αθλητικό μασάζ και τρελότσιμπούκωμα, Ρόζα-βυζάρες, Εύα-dancer ... Η Ρίτα φυσικά θα είναι μόνιμα busy γιατί έχει να ικανοποιήσει απωθημένα ετών...Κάποιος να ενημερώνει το bourdeloκοινό που και που μονοφαγάδες όλοι, εεεε!!!! ?
τα ειπες ολα
petralona1967
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Η Ρίτα ξανά επί του πέους!
Αυτά είναι νέα!!
Επιτέλους, ανοιξε το πόδια της για όλον τον λαό και όχι μόνο για τους λίγους όσο ήταν σερίφισσα!
Δώστα όλα Ρίτα, τώρα που βαστάς ακόμα!
Εισαι πολυ σιγουρος οτι ειμαι αλβανιδα jorgekavlares;;;για να μαθω και εγω εσυ που τα ξερεις ολα
Εγώ γλυκιά μου δεν σε ξέρω. Αλλά θα σου πω κάτι και ας λέει ο κάθε καραγκιόζης ότι θέλει. Δεν έχει σημασία αν είσαι από τα Τίρανα ή από την Καλαμάτα. Να είσαι σωστός άνθρωπος μετράει και τίποτα άλλο...
Εγώ γλυκιά μου δεν σε ξέρω. Αλλά θα σου πω κάτι και ας λέει ο κάθε καραγκιόζης ότι θέλει. Δεν έχει σημασία αν είσαι από τα Τίρανα ή από την Καλαμάτα. Να είσαι σωστός άνθρωπος μετράει και τίποτα άλλο...
Η Ελένη και σωστός άνθρωπος είναι και άψογη επαγγελματίας........και φυσικά είναι Ελληνίδα.......δεν ξέρω πως προέκυψε το θέμα αυτό........
Χθεσινο περασμα απο 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 83 στην υποδοχη η κουκλα ΦΩΤΕΙΝΗ. Το ροστερ τωρα τρεις καρακαυλες δεν ξερεις πια να διαλεξεις η αρχοντομουναρα ΚΑΤΕΡΙΝΑ η καινουρια μουναρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΥΛΑ με απιστευτο πισω συστημα και η αρχοντομουνα καυλα ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!!!καλα να περνατε φιλαρακια
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Για δώσε μια περιγραφή για Αλεξάνδρα φίλεΧθεσινο περασμα απο 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 83 στην υποδοχη η κουκλα ΦΩΤΕΙΝΗ. Το ροστερ τωρα τρεις καρακαυλες δεν ξερεις πια να διαλεξεις η αρχοντομουναρα ΚΑΤΕΡΙΝΑ η καινουρια μουναρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΥΛΑ με απιστευτο πισω συστημα και η αρχοντομουνα καυλα ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!!!καλα να περνατε φιλαρακια
Διαγραμμένο μέλος 162408
Μασέζ
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 962
Γιαυτο δεν θελω να ακουω βλακειουλες γιατι ειμαι μακραν ανωτερη σε χαρακτηρα απο της αλβανιδες
petralona1967
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 39
- Πόντοι
- 0
Γιαυτο δεν θελω να ακουω βλακειουλες γιατι ειμαι μακραν ανωτερη σε χαρακτηρα απο της αλβανιδες
Καλά δουλευόμαστε και μεταξύ μας ετσι? Σε λίγο θα ανακυρήξουμε και αγία κάποια πουτάνα.
Πουτάνα είναι η γυναίκα όχι αγία, και εμείς πόρνοι. Γκεγκε! Τι ψάχνουμε να βρούμε εάν είναι σωστοί άνθρωποι? Εάν είμασταν σωστοί άνθρωποι δεν θα πηγαίναμε στις πουτάνες και οι γυναίκες αυτές δεν θα εκπορνευόντουσαν. Αυτή είναι η δοκιμασία τους και η δοκιμασία μας σε αυτή την ζωή. Τέρμα. Είμαστε στο πάτο, και αυτές και εμείς, όση σάλτσα ηθικολογίας και να ρίξουμε. Αυτές, κάποιες δυστυχισμένες και κάποιες οχι, πουλάνε το μουνία τους γιααν ζήσουν, και εμείς εκμεταλευόμαστε την κατάστασή τους (δυστυχία ή μαλακία η τεμπελιά ή μορφωσύνη) για να γαμίσουμε ωραία μουνιά σαν ζώα χωρίς φλερτ και έρωτα.
Είμαστε θύματα του σεξουαλικού πάθους μας. Να δώ όταν γεράσουμε, όσοι και όσες προλάβουν, τι μετάνειες θα κάνουμε στην εκκλησία! Τι συζητάμε τώρα???
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
καψωνη εσυ?Καλά δουλευόμαστε και μεταξύ μας ετσι? Σε λίγο θα ανακυρήξουμε και αγία κάποια πουτάνα.
Πουτάνα είναι η γυναίκα όχι αγία, και εμείς πόρνοι. Γκεγκε! Τι ψάχνουμε να βρούμε εάν είναι καλοί άνθρωποι? Εάν είμασταν καλοί άνθρωποι δεν θα πηγαίναμε στις πουτάνες και οι γυναίκες αυτές δεν θα εκπορνευόντουσαν. Αυτή είναι η δοκιμασία τους και η δοκιμασία μας σε αυτή την ζωή. Τέρμα. Είμαστε στο πάτο, και αυτές και εμείς, όση σάλτσα ηθικολογίας και να ρίξουμε. Αυτές, κάποιες δυστυχισμένες και κάποιες οχι, πουλάνε το μουνία τους γιααν ζήσουν, και εμείς εκμεταλευόμαστε την κατάστασή τους (δυστυχία ή μαλακία η τεμπελιά ή μορφωσύνη) για να γαμίσουμε ωραία μουνιά σαν ζώα χωρίς φλερτ και έρωτα.
Είμαστε θύματα του σεξουαλικού πάθους μας. Να δώ όταν γεράσουμε, όσοι και όσες προλάβουν, τι μετάνειες θα κάνουμε στην εκκλησία! Τι συζητάμε τώρα???
TheScorpio
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 332
- Πόντοι
- 36
καψωνη εσυ?
χαχαχαχαχαχα
Διαγραμμένο μέλος 162408
Μασέζ
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 962
Τωρα εσυ εχεις μορφωση που απαντας ετσι...αμαρτωλοι ειμαστε απο την ωρα που γιεννομαστε...δεν σου ειπε κανεις οτι ειμαστε αγιες ο χαρακτηρας του καθενος δεν παει με τη μορφωση...χαρακτηρας γινεσαι δεν γεννιεσε...και εσυ μπορει να κανεις πολυ χειροτερα πραγματα απο εμας της πουτανες...ευχαριστω!!!
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Σιγα μην είσαι και παρΘένα...Εισαι πολυ σιγουρος οτι ειμαι αλβανιδα jorgekavlares;;;για να μαθω και εγω εσυ που τα ξερεις ολα
Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Τι εγινε τελικα η μαργαριτα προσφερει τις υπηρεσιες της και στο γενικο πληθυσμο;
ποιό είναι το λινκ εδώ μέσα για 3 Σεπτεμβρίου 83Χθεσινο περασμα απο 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 83 στην υποδοχη η κουκλα ΦΩΤΕΙΝΗ. Το ροστερ τωρα τρεις καρακαυλες δεν ξερεις πια να διαλεξεις η αρχοντομουναρα ΚΑΤΕΡΙΝΑ η καινουρια μουναρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΥΛΑ με απιστευτο πισω συστημα και η αρχοντομουνα καυλα ΓΙΑΝΝΑ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ!!!!!!!καλα να περνατε φιλαρακια
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Πέρασμα απο Συγγρού 40-42 τρίτος όροφος.
Κατ αρχάς το μαγαζί επαναπροσδιορίζει τη χαμένη αίγλη του μασατζίδικου. Μέτρια ως υψηλής ποιότητας εμφάνισης κοπέλες. Θυμάμαι Νικόλ, Τζέσικα και φυσικά Αλίσια.
Οι τιμές αντιπροσωπεύουν τα σημερινά δεδομένα. 60 ευρώ το μισάωρο. Σφραγισμένη πετσέτα, ποτάκι, κι άλλο ποτάκι στο τέλος, και πέρασμα με Αλίσια. Κατ αρχάς το μασάζ ήταν επαγγελματικού επιπέδου και όχι πασάλειμα. Τρίψιμο δυνατό και σωστό παντού.
Οσο θυμάμαι μόνο με γκόμενα έχω ζήσει τέτοια εμπειρία. GFE εμπειρία, γλυψίματα, ξάπλωμα στο κρεβάτι και δυνατό σφυροκόπημα με τρέλα.
Πρώτη φορά μετά απο πάρα πολλούς μήνες δεν έκλαψα λεφτά αλλά ένιωθα αν και δεν το έκανα πως έπρεπε να δώσω κάτι παραπάνω. Ο χρόνος ήταν ζουμερός με ουσία και ούτε λεπτό χαμένο, άριστο δωμάτιο, πεντακάθαρα, πραγματικά θυμήθηκα τις παλιές καλές μέρες του μασάζ.
Τώρα σαν μασαζόπληκτος έμπειρος μιλάω, τα μασαζερί είναι σε 2 κατηγορίες. Μερικά έχουν σούπερ μουνιά αλλά ή θα έχουν μια μούρη ξυνή και θα το παίζουν παρθένες, ή θα έχουν μπάζα ολκής που δε θα ξέρεις απο πιο παράθυρο να φύγεις.
Εξήντα ευρώ για τις υπηρεσίες, το περιβάλλον αλλά και το δυνατό ρόστερ είναι πραγματικά άριστο VFM. Θα τιμηθεί ξανά δεόντος!
ΥΓ. προσοχή υπάρχουν 2 συνονόματες. Μία Αλίσα στον 5ο και μία Αλίσια στον 3ο!
Κατ αρχάς το μαγαζί επαναπροσδιορίζει τη χαμένη αίγλη του μασατζίδικου. Μέτρια ως υψηλής ποιότητας εμφάνισης κοπέλες. Θυμάμαι Νικόλ, Τζέσικα και φυσικά Αλίσια.
Οι τιμές αντιπροσωπεύουν τα σημερινά δεδομένα. 60 ευρώ το μισάωρο. Σφραγισμένη πετσέτα, ποτάκι, κι άλλο ποτάκι στο τέλος, και πέρασμα με Αλίσια. Κατ αρχάς το μασάζ ήταν επαγγελματικού επιπέδου και όχι πασάλειμα. Τρίψιμο δυνατό και σωστό παντού.
Οσο θυμάμαι μόνο με γκόμενα έχω ζήσει τέτοια εμπειρία. GFE εμπειρία, γλυψίματα, ξάπλωμα στο κρεβάτι και δυνατό σφυροκόπημα με τρέλα.
Πρώτη φορά μετά απο πάρα πολλούς μήνες δεν έκλαψα λεφτά αλλά ένιωθα αν και δεν το έκανα πως έπρεπε να δώσω κάτι παραπάνω. Ο χρόνος ήταν ζουμερός με ουσία και ούτε λεπτό χαμένο, άριστο δωμάτιο, πεντακάθαρα, πραγματικά θυμήθηκα τις παλιές καλές μέρες του μασάζ.
Τώρα σαν μασαζόπληκτος έμπειρος μιλάω, τα μασαζερί είναι σε 2 κατηγορίες. Μερικά έχουν σούπερ μουνιά αλλά ή θα έχουν μια μούρη ξυνή και θα το παίζουν παρθένες, ή θα έχουν μπάζα ολκής που δε θα ξέρεις απο πιο παράθυρο να φύγεις.
Εξήντα ευρώ για τις υπηρεσίες, το περιβάλλον αλλά και το δυνατό ρόστερ είναι πραγματικά άριστο VFM. Θα τιμηθεί ξανά δεόντος!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
Πέρασμα απο Συγγρού 40-42 τρίτος όροφος.
ωραιος φιλε. μια διορθωση. οχι στον 5ο αλλα στον 6ο ειναι το ιδρυμα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις