Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

dodore7

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ζητώ συγνώμη αλλά επειδή νέος στο συγκεκριμένο άθλημα αφού έγινε 2 φορές θεώρησα ότι έπρεπε να δώσω  παραπάνω.
Σίγουρα δεν έγινε εσκεμμένα.
Δεν θα επαναληφθεί.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Ζητώ συγνώμη αλλά επειδή νέος στο συγκεκριμένο άθλημα αφού έγινε 2 φορές θεώρησα ότι έπρεπε να δώσω  παραπάνω.
Σίγουρα δεν έγινε εσκεμμένα.
Δεν θα επαναληφθεί.

:knuppel: :cussing: :hammer: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
νικολα δεν εχω παρακολουθησει εντατικα τα ποστ σου,
γι αυτο θα θελα να μου πεις καποια που δε γουσταρεις.
παντα ολες καλες, και κινεις υποψιες ;)ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ
υπαρχουν ειδικα θεματα , οπως www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34310.0]Ζανοσπιτο,Μελινοσπιτο[/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34312.0]Καιτοσπιτο[/url] κλπ.
Ριχτε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/board,56.0]ΕΔΩ[/url]
Φιλε Iblis , αναφέρομαι πάντα για κοπέλα που είναι του γούστου μου,και πιστεύω ότι είναι καλή , μα πραγματικά καλή ,και αν δεις στα post μου αναφέρομαι πάντα για ωραίες κοπέλες ,και πάντα για το μαγαζί που είμαι πελάτης,μου λες ποια κοπέλα δεν σαρεσει , για το σολωμού πάντα .Κατά με , πιστεύω όλες οι κοπέλες που εργάζονται στο κατάστημα τις Σολωμού 54 είναι πολύ καλές , και εμφανισιακά και στις υπηρεσίες .Εμενα δεν μαρεσει η Λία ,δεν έχω περάσει με τι κοπέλα βεβαια .από τι λένε είναι καλή στις υπηρεσίες .Εμενα δεν μαρεσει .Αυτά φιλε .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καιτοσπιτα κλασσικα ολα αυτα...
το 131 εχει καλα ταλεντα παμτως αλλα χωρος μπλιαχ :cheesy:
είναι αδελφό μαγαζί της Φραντζή 4, 3ης Σεπτ 25, και Μάρνης 28, όπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται.....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε Iblis , αναφέρομαι πάντα για κοπέλα που είναι του γούστου μου,και πιστεύω ότι είναι καλή , μα πραγματικά καλή ,και αν δεις στα post μου αναφέρομαι πάντα για ωραίες κοπέλες ,και πάντα για το μαγαζί που είμαι πελάτης,μου λες ποια κοπέλα δεν σαρεσει , για το σολωμού πάντα .Κατά με , πιστεύω όλες οι κοπέλες που εργάζονται στο κατάστημα τις Σολωμού 54 είναι πολύ καλές , και εμφανισιακά και στις υπηρεσίες .Εμενα δεν μαρεσει η Λία ,δεν έχω περάσει με τι κοπέλα βεβαια .από τι λένε είναι καλή στις υπηρεσίες .Εμενα δεν μαρεσει .Αυτά φιλε .

Αν γράψεις ένα (1) post που να μην έχει μέσα τη λέξη "Σολωμού 54", "Σ54", "Ζάνα" κ.λπ. θα σε παραδεχτώ.  :cheesy:

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Αν γράψεις ένα (1) post που να μην έχει μέσα τη λέξη "Σολωμού 54", "Σ54", "Ζάνα" κ.λπ. θα σε παραδεχτώ.  :cheesy:
Φιλαράκι λυπάμαι .Δεν θα με παραδεχτείς ποτε.Όχι εδώ στα μασατζίδικα που γαμάς .Αλλου  ίσος...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
καιτοσπιτα κλασσικα ολα αυτα...
το 131 εχει καλα ταλεντα παμτως αλλα χωρος μπλιαχ :cheesy:

Καιτόσπιτο είναι ένα και μόνο ένα Στουρνάρη 63 3ος όροφος.

Επί τη ευκαιρία να προσθέσω (το έχω ξαναπεί στο παρελθόν) σ'αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί για τη Μάρσι,
από το Καιτόσπιτο, η κοπέλα έχει μάθει και κάνει και καλό μασάζ,
αν την αφήσουμε βέβαια........!!!!!!!! ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

Η Σολωμού 54 (Ζανόσπιτο) 6ος όροφος, (ΠΡΟΣΟΧΗ 6ος όροφος λέμε) είναι απόλαυση,
είναι χαλάρωση, είναι Ε Ξ Α Ρ Τ Η Σ Η.........!!!!!!!!!!! 
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

(Αντε γιατί έχω έξοδα λέμε........!!!!!!!!!!)
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

dimosthenis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Το περασμένο Σάββατο στο Στουρναρ 63.
Στο ασανσέρ με παππού, άνω των 70. Μολις φτάνουμε στον 3ο, με σπρώχνει αποφασιστικά, και ορμάει στην πόρτα Στούντιο!
Κατά πάσα πιθανότητα, πήρε Μάρσι...
Στην υποδοχή, νταρντάνα ονόματι Βίκυ, πολλές θεραπεύτριες διαθέσιμες. Πήγαινα για Ολγα, από μεταγραφή, αλλά απουσίαζε, άγνωστο αν θα επανέλθει.
Μιας και πήγα, διάλεξα Αντζελα, ασιατικών χαρακτηριστικών.
Καλο σωματάκι, αλλά το συνολικό πακέτο μέτριο και χαμηλότερα.
Ανύπαρκτο μασάζ, βαριεστημένο καλαμάκι, ελαφρώς μυγιάγγιχτη, αδιάφορη μπριζόλα.
Ξεπέτα.
Είχα δίκιο που δεν το προτιμούσα για πολύ καιρό.

Επισκέπτης
Περατζαδα απο Φραντζ 4..

Χτυπαω κουδουνι και μου ανοιγει η Θεοδωωωραααα...
Δεν μπαινω καν μεσα να κοιταξω αλλες κοπελες.

Και ακολουθει ο κατωθι διαλογος μεταξυ μας:

lalak:             Μπα, αποφασισες να γαμηθεις παλι?
Θεοδωρα:     Οχι,εγω δεν δουλευω τωρα,σταματησα.
lalak:             Καλα αμα το παρεις αποφαση και τρως κανα πουτσο φωναξε μας,αντε γεια..

P.s  Που θα παει δε θα ''σπασει'' το πουτανακι? :grin:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναγωνιστές, φιλική συμβουλή να μην κάνετε ακάποτο στοματικό! Αν δείτε στο site πόσοι φίλοι τρέχουν με κονδυλώματα στους γιατρούς, θα καταλάβετε! Αν είναι δυνατόν δηλαδή! Δεν σκέφτεστε την υγεία σας? Οκ, μπορεί να μην πεθάνεις από κονδυλώματα, αλλά η ταλαιπωρία είναι μεγάλη.Αξίζει?

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Το περασμένο Σάββατο στο Στουρναρ 63.
Στο ασανσέρ με παππού, άνω των 70. Μολις φτάνουμε στον 3ο, με σπρώχνει αποφασιστικά, και ορμάει στην πόρτα Στούντιο!
Κατά πάσα πιθανότητα, πήρε Μάρσι...
Στην υποδοχή, νταρντάνα ονόματι Βίκυ, πολλές θεραπεύτριες διαθέσιμες. Πήγαινα για Ολγα, από μεταγραφή, αλλά απουσίαζε, άγνωστο αν θα επανέλθει.
Μιας και πήγα, διάλεξα Αντζελα, ασιατικών χαρακτηριστικών.
Καλο σωματάκι, αλλά το συνολικό πακέτο μέτριο και χαμηλότερα.
Ανύπαρκτο μασάζ, βαριεστημένο καλαμάκι, ελαφρώς μυγιάγγιχτη, αδιάφορη μπριζόλα.
Ξεπέτα.
Είχα δίκιο που δεν το προτιμούσα για πολύ καιρό.

Η Βίκυ συνάδελφε δεν είναι νταρντάνα, είναι ένα από τα πολύ καλά milf
που κυκλοφορούν στα μασαζόσπιτα με καταπληκτικό κορμί, καλό πρόγραμμα
και κάνει Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο μασάζ, για όσους ενδιαφέρονται.......!!!!!!!!

Η νταρντάνα μάλλον ήταν η Ελένη, ή η Αννα και οι δύο κοπέλες κάνουν πολύ καλό μασάζ
και στο φαγοπότι....... βγάζουν γούστα........!!!!!!!!

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Περατζαδα απο Φραντζ 4..

Χτυπαω κουδουνι και μου ανοιγει η Θεοδωωωραααα...
Δεν μπαινω καν μεσα να κοιταξω αλλες κοπελες.

Και ακολουθει ο κατωθι διαλογος μεταξυ μας:

lalak:             Μπα, αποφασισες να γαμηθεις παλι?
Θεοδωρα:     Οχι,εγω δεν δουλευω τωρα,σταματησα.
lalak:             Καλα αμα το παρεις αποφαση και τρως κανα πουτσο φωναξε μας,αντε γεια..

P.s  Που θα παει δε θα ''σπασει'' το πουτανακι? :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Εχω καιρό να περάσω από Φωκίωνος Νέγρη. Την τελευταία φορα, τέλος Αυγούστου έλειπαν όλες οι γνωστές θεραπέυτριες Αλίνα, Κορίνα, κλπ) και υπήρχαν μόνο κάποια απαράδεκτα milf.
Ξέρει κανείς τι γίνεται τώρα ???

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εχω καιρό να περάσω από Φωκίωνος Νέγρη. Την τελευταία φορα, τέλος Αυγούστου έλειπαν όλες οι γνωστές θεραπέυτριες Αλίνα, Κορίνα, κλπ) και υπήρχαν μόνο κάποια απαράδεκτα milf.

την αλίνα νομίζω ότι δεν θα την ξαναδούμε καθότι έφυγε για ουκρανία από ότι μου είπε η κυρία στην υποδοχή.Μιλάς φαντάζομαι για την όμορφη ψηλή καστανομάλλα με το μακρύ ίσιο μαλλί. :think:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Επίσκεψη Σ54. το παιδί ΕΥΑ μπορώ να πω ότι χωρίς να έχω δοκιμάσει άλλη, και η τρεις επισκέψεις με την ίδια , είναι αρκετά καλή με φραπέ για αρχή, μασαζάκι και στο τέλος Μπριζολίτσα(60+20+10).
Βλέπω λόγω αναχώρησης μου για εξωτερικό την άλλη βδομάδα να δοκιμάσω άλλη.
Κάποια συμβουλή

σολωμου 54 προφανως εννοεις.

το τελευταιο 10αρικο που αναφερεις γιατι το εδωσες ????

μαλλον δεν καταλαβαμε καλα τι λεει το παληκαρι. μιλαει για φραπε στην αρχη [size=14pt]και[/size] για μπριζολα στο τελος.

σωστα dodore ????

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
την αλίνα νομίζω ότι δεν θα την ξαναδούμε καθότι έφυγε για ουκρανία από ότι μου είπε η κυρία στην υποδοχή.Μιλάς φαντάζομαι για την όμορφη ψηλή καστανομάλλα με το μακρύ ίσιο μαλλί. :think:
Ναι, γι' αυτή μιλάω. Η΄ταν από τις καλύτερες στο χώρο κατά τη γνώμη μου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σήμερα στο Ζανόσπιτο δύο μεγαλούτσικες κατσαρίδες είχαν αράξει ψηλά στον τοίχο του μπάνιου και κόβανε κίνηση.
Μπορεί και να έκραζαν τους απεργοσπάστες του μποϋκοτάζ που προσπαθούσαν να βγάλουν από πάνω τους τα λάδια στο ντουζ.

Την κουρτίνα του μπάνιου με στάμπα Guy Laroche τι την θέλουν εκεί μέσα;
Αυτό τους μάρανε τώρα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

Η Κορίνα είναι ξανά στο πόστο της.
Οσο για εκείνα τα απαράδεκτα μιλφ, η μια ήταν η εύσωμη "Σάντρα" - πρώην Στέλλα απο Φραντζή 4 (πριν 1 χρόνο,Μιχαλακοπούλου 99 παλαιότερα),και η Τάνια, μολδαβέζα μεταγγραφή απο Κομανουδη 4. Και οι δυο αν και δεν είναι μοντέλα στο δωμάτιο είναι πολύ καλές....γούστα είναι αυτά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom