Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

Aries45

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το τhread ειναι για να γραφει ο καθε ενας την αποψη του, ''μαλακια του'' ισως, δεν νομιζω κανεις να καταφερε να θεσει υπο ελεγχο το internet, αν θυμαμαι καλα, παντως εχετε δικιο γραφουμε πολλες μαλακιες, ας ηταν τουλαχιστον γραμενες στη σωστη τους θεση.
ζανα σταθερη αξια, εμενα παντως μου αρεσει. :'(

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
απολυτο δικιο!
γι αυτο πρεπει να προσεχουμε που γραφουμε καθε τι....
ουδεις αλανθαστος :cheesy:
Το τhread ειναι για να γραφει ο καθε ενας την αποψη του, ''μαλακια του'' ισως, δεν νομιζω κανεις να καταφερε να θεσει υπο ελεγχο το internet, αν θυμαμαι καλα, παντως εχετε δικιο γραφουμε πολλες μαλακιες, ας ηταν τουλαχιστον γραμενες στη σωστη τους θεση.
ζανα σταθερη αξια, εμενα παντως μου αρεσει. :'(

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε μαλακες πατε καλα ????

μπαινω να δω καμια ενημερωση και γαμιεται το συμπαν..

στην τελευταια σελιδα, ο ενας μπαινει και δοκιμαζει την ορθογραφια του, ο αλλος μπαινει και ανεβαζει φωτο απο την εισοδο ενος μασατζιδικου που τις εχει ανεβασει σε αλλα δυο θρεντ κλπ κλπ..
μιλαμε για καμια 10αρια κολητα ποστ για πεταμα και ολα αυτα σε ΜΙΑ μονο σελιδα !!!!

ειχα να μπω 2-3 μηνες, διαβαζω, διαβαζω και ξαναδιαβαζω προς τα πισω και οι τελευταιες 20-30 σελιδες ειναι για τον πουτσο !!!!

γιατι γαμιεστε ετσι ????

υπαρχουν 2 ντουζινες γαμημενα θρεντ για ασχετα ποστ και τον εγκεφαλικο σας αυνανισμο.  :jerking: :jerking:
γιατι το γαματε το κεντρικο ????

σωστος !

Επισκέπτης
Χωρίς πλακα .το θέμα έχει ξεφύγει τελείως , μπαίνει κάθε παπάρας και λέει τι παπάρια του .Ειδικά τους τελευταίους δυο μήνες , μονο ενημερωτικό δεν είναι πια το θρεντ .Ας γίνει κάτι επιτέλους ....

Αφου χασαμε τον παπα τοσο καιρο...παει και το θρεντακι >:(

maximospapa

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1

εσυ απορω πως ακομα κυκλοφορεις ελευθερος...

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1

dodore7

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αν και νέος στην παρέα παρακολουθώ από των Αύγουστο το γραφώμενα.
Στο θέμα του εμπάργκο θα συμφωνήσω και στης δύο απόψεις και ο λόγος είναι απλός.
Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την μεριά του και με την δική του σκοπιμότητα.
Το θέμα των Μασατζίδικων το γνώρισα εδώ. Εγώ ήμουν και πιστεύω ότι θα παραμείνω στην άποψη
πληρώνω Μασάζ για Μασάζ, και πληρώνω Σεξ για Σεξ.
Δυστυχώς και τα δύο μαζί ΣΩΣΤΑ  είναι μάλλον δύσκολο.
Γι αυτό πρέπει να αρκεστούμε ότι το ένα από τα δύο θα είναι μέτριο προς κακό.
Ώμος η ιδέα λίγο Μασάζ και Φραπέ με Μπριζόλα μου αρέσει.

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ συνεχίζω το εμπάργκο. Παράλληλα εξοικονομώ και 300 ευρώ τον μήνα.

Η πολιτική οικονομία που έκανα στο Πανεπιστήμιο λέει οτι όταν μειώνεται η ζήτηση οι τιμές πέφτουν και η ποιότητα ανεβαίνει

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ συνεχίζω το εμπάργκο. Παράλληλα εξοικονομώ και 300 ευρώ τον μήνα.

Η πολιτική οικονομία που έκανα στο Πανεπιστήμιο λέει οτι όταν μειώνεται η ζήτηση οι τιμές πέφτουν και η ποιότητα ανεβαίνει
στο κόσμο σου εσύ φιλε ...βάστα καλά τα 300 ευρώ σου και άσε τα μωρά σε μας ...Αντζέλικα , Δέσποινα , Εβελίνα , Έυα ,Ναταλι , και πολλές άλλες .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
θα ποσταρω ρε ,
θα ποσταρω κα στις αρχιεπισκοπες ολες να σε κανω ρομπα εσενα και το αλλο το κουμασι το βασω που μας το παιζει παντωκρατωρ του φραπε.
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑΘΕΡΑ :rockon:
παληκαρι μου εσυ πρεπει να ποσταρεις εδώ
ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΠΑΛΙ

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα τεμάχια της μιχαλακοπούλου 99 πού τεμαχίζονταν παλαιά.Για όσους δεν κατήλαβαν αναζητώ ιστορική αναδρομή. :o :helpplea: :helpplea: :helpplea:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
παιδια Θησεως Μαρουσι ποιος εχει παει τελευταια?
Ποιες ειναι εκει? Η νανσυ εξακολουθει να βρισκεται εκει?
Αλλες κοπελες? ...?
φυσικακαι ειναι...εχει και κανουργιεσ θεραπευτριες...

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
στο κόσμο σου εσύ φιλε ...βάστα καλά τα 300 ευρώ σου και άσε τα μωρά σε μας ...Αντζέλικα , Δέσποινα , Εβελίνα , Έυα ,Ναταλι , και πολλές άλλες .... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που της βρικες ολες αυτες της μουναρες να παμε να της βρουμε και εμεις ?

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Λοιπόν επειδή μερικοί συγκρίνουν τη σημερινή κατάσταση στα διάφορα ιδρύματα με την " προ Μάκη" εποχή, πρέπει να σας θυμίσω τα εξής :
Τότε τα περισσότερα μαγαζιά ήταν καθαρά "Στούντιο" χωρίς μασάζ κλπ.
Οι τιμές ήταν πράγματι 10-15000 για μαγαζιά  με συνήθως απαράδεκτο περιβάλον, του τύπου "ψεκάστε, σκουπίστε,  τελείώσατε". Για καλύτερα μαγαζιά (με καλύτερο σέρβις) οι τιμές έφταναν τις 20-25000 (πχ Κέλσου).
Αν υπολογίσετε τα χρόνια που πέρασαν τα 80 ευρώ σήμερα δεν είναι υπερβολικά.
Αρα το προβλημα δεν πιστεύω ότι είναι το 80ντάρι,  αλλά τι υπηρεσίες παίρνεις μ' αυτό!
Εδώ λοιπόν χρειάζεται ο καθένας να κάνει τις επιλογές του.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Λοιπόν επειδή μερικοί συγκρίνουν τη σημερινή κατάσταση στα διάφορα ιδρύματα με την " προ Μάκη" εποχή, πρέπει να σας θυμίσω τα εξής :
Τότε τα περισσότερα μαγαζιά ήταν καθαρά "Στούντιο" χωρίς μασάζ κλπ.
Οι τιμές ήταν πράγματι 10-15000 για μαγαζιά  με συνήθως απαράδεκτο περιβάλον, του τύπου "ψεκάστε, σκουπίστε,  τελείώσατε". Για καλύτερα μαγαζιά (με καλύτερο σέρβις) οι τιμές έφταναν τις 20-25000 (πχ Κέλσου).
Αν υπολογίσετε τα χρόνια που πέρασαν τα 80 ευρώ σήμερα δεν είναι υπερβολικά.
Αρα το προβλημα δεν πιστεύω ότι είναι το 80ντάρι,  αλλά τι υπηρεσίες παίρνεις μ' αυτό!
Εδώ λοιπόν χρειάζεται ο καθένας να κάνει τις επιλογές του.
πολυ σωστο σε βρισκω και επιπλεον να πω οτι ο περισοτερος κοσμος παει σαν προβατο στο σφαγειο.

η ιδια γκομενα που θα μου κανει 45λεπτο γεματο μασαζ και θα γουσταρω με τρέλλα, την επομενη φορα που θα παω, θα προσπαθησει να με ξεπεταξει στο 20λεπτο και αν κανω το μαλακα θα το καταφερει. αν με δει πως γυαλιζει το ματι μου θα κατσει υπάκουα και πιστά στο 45λεπτο ++..

και αυτο που λεω δεν ειναι τυχαιο ή φανταστικο. ειναι πραγματικο και καθημερινο..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
επισης να πω, καθως ξεχνιεμαι και παρασυρομαι και εγω ο ιδιος μερικες φορες οτι θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια να ΜΗΝ βγαινουμε off-topic.

τα μηνυματα δεν θα σβηνονται, αλλα θα μεταφερονται στα αναλογα θρεντ.

θα ελεγα να μεινει το θρεντ ως εχει μεχρι σημερα και στο εξης να προσεχουμε [size=14pt]πού[/size] ποσταρουμε [size=14pt]τί[/size]..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom