NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παπα μου , έχω άδικο ? και συγκαρητήρια για τα νέα σου καθήκοντα ....σολωμου 54 (και μην ξεχασω.. στον 6ο οροφο) εννοει ο νικος..
Παπα μου , έχω άδικο ? και συγκαρητήρια για τα νέα σου καθήκοντα ....σολωμου 54 (και μην ξεχασω.. στον 6ο οροφο) εννοει ο νικος..
ποσταρεις συνεχεια για το ζανοσπιτοεπισης να πω, καθως ξεχνιεμαι και παρασυρομαι και εγω ο ιδιος μερικες φορες οτι θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια να ΜΗΝ βγαινουμε off-topic.
τα μηνυματα δεν θα σβηνονται, αλλα θα μεταφερονται στα αναλογα θρεντ.
θα ελεγα να μεινει το θρεντ ως εχει μεχρι σημερα και στο εξης να προσεχουμε [size=14pt]πού[/size] ποσταρουμε [size=14pt]τί[/size]..
Παπα μου , έχω άδικο ? και συγκαρητήρια για τα νέα σου καθήκοντα ....
Νάσαι καλά συνάδελφεοτι και να σουρνετε του νικ εγω συμφωνω μαζι του οτι το 54 ειναι ενα αξιοπιστο καταθετηριο απο το οποιο φευγεις χαμογελαστος και ετοιμαζεις την επομενη επισκεψη
ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣΝάσαι καλά συνάδελφε
τα τεμάχια της μιχαλακοπούλου 99 πού τεμαχίζονταν παλαιά.Για όσους δεν κατήλαβαν αναζητώ ιστορική αναδρομή. :o
1,,,αντζελινα (παρθενια)εκπληκτικη, δευτερη φορα ερωτιματικο , μπορει να ηταν και συμπτωματικο.θα ερευνισω.
2,,,ναταλι μετρια (ειναι και το προσωπικο γουστο)
3,,,λια αριστα δευτερη φορα αριστοτερα
4,,,,δεσποινα (ζανας)λιαν καλως θα ξαναπαρω
5,,,,μαρσυ μηχανικη παρα τα αδιαμφισβητητα προσοντα δεν βλεπω να ξαναεπιχειρω
Μαρσι εχω να την παρω κανα 6μηνο-την τιμησα δεοντως περσι τετοια εποχη ως τα Χριστουγεννα, εχω να τη δω απ οτου γυρισε απο διακοπες Χριστουγεννων, που φοραγε κοτσιδακιαα- μουναρο-πιπινι λεμεεεεεεεεε!!!!!!- μακραν αξιζει για την κορμαρα και το α-λεβελ - αν την καταφερετε. Δεν κανουμε μασαζ ποτε , παρα μονο σφυροκοπημα - που λεεει ο Ζερο.
Ισως την ξαναπαρω , αν φερει κατι ακομα καλο η κα.Καιτη.
οχι, δυστυχως θα πρεπει να πηγαινεις πηδηχτός ανα 6 σελιδες.για να παω σελ.400 π.χ μπορω να παω κατευθειαν.ας βοηθηςει καποις γιατι μαθαινω ιστορια συγχρονης μασαζοελλαδας.
Η Ατζελινα σταθερη γκομενο-εμπειρια.
Η Λια κλασσικες υπηρεσιες.
Πολυ καθαρες και οι δυο.
Ναταλι το "βαθυτερο λαρυγγι" του χωρου=μακραν το νο1.
Δεσποινα (Ζανας) πολυ αισθησιακη γκομεν-εμπειρια, καλυτερο μασαζ απο ολες τις αλλες - γνωμη μου.
Μαρσι εχω να την παρω κανα 6μηνο-την τιμησα δεοντως περσι τετοια εποχη ως τα Χριστουγεννα, εχω να τη δω απ οτου γυρισε απο διακοπες Χριστουγεννων, που φοραγε κοτσιδακιαα- μουναρο-πιπινι λεμεεεεεεεεε!!!!!!- μακραν αξιζει για την κορμαρα και το α-λεβελ - αν την καταφερετε. Δεν κανουμε μασαζ ποτε , παρα μονο σφυροκοπημα - που λεεει ο Ζερο.
Ισως την ξαναπαρω , αν φερει κατι ακομα καλο η κα.Καιτη.
Εμπαργκο στους "πονηρους"
Ναι μονο εκει που περναμε καλα.
Αμεση πτωση τιμων κατα 20 ευρω.
ωραια θα ηταν να βαζαμε και τα καταστηματα που εμφανιζονται τα τεμαχια για να καταλαβαινουν και οι νεοι φιλοι του θρεντ.Νομιζω οτι ο πατερ εχει δικιο οταν λεει οτι τη δευτερη φορα που πας σε κοριτσι υπαρχει μια ταση ξεπετας αλλα για να ειμαι δικαιος θα αναφερω ονομαστικα μετα την τριτη φορα.
αρχισα την β μασαζοπεριοδο τον Αυγουστο και μεχρι τωρα αχω να καταθεσω τα κατωθι:
1,,,αντζελινα (παρθενια)εκπληκτικη, δευτερη φορα ερωτιματικο , μπορει να ηταν και συμπτωματικο.θα ερευνισω.
2,,,ναταλι μετρια (ειναι και το προσωπικο γουστο)
3,,,λια αριστα δευτερη φορα αριστοτερα
4,,,,δεσποινα (ζανας)λιαν καλως θα ξαναπαρω
5,,,,μαρσυ μηχανικη παρα τα αδιαμφισβητητα προσοντα δεν βλεπω να ξαναεπιχειρω
στο 59 τρεις φορες εφαγα πορτα(δεν ανοιγε)συμβαινει και σε αλλους η με κοψανε απο το κουδουνισμα??
οτι και να σουρνετε του νικ εγω συμφωνω μαζι του οτι το 54 ειναι ενα αξιοπιστο καταθετηριο απο το οποιο φευγεις χαμογελαστος και ετοιμαζεις την επομενη επισκεψη.
αυτα μεχρι στιγμης και συνεχιζουμε την αποχη απο τα ιδρυματα που εχουν προβλημα αξιοπιστιας και περιγραφονται στο θρεντ.
θα ζοριστουν και θα φτιαξουν αν δεν τα "τιμουν"οι πονηροι που νομιζουν οτι λογω αποχης των συναγωνιστων αυτοι θα πιασουν την καλη...
αυτα και καλο βολι!!!!!!
στο Πατησίων 131,3ος όροφος τι γίνεται??
είναι αδελφό μαγαζί της Φραντζή 4, 3ης Σεπτ 25, και Μάρνης 28, όπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται.....
σολωμου 54 προφανως εννοεις.Επίσκεψη Σ54. το παιδί ΕΥΑ μπορώ να πω ότι χωρίς να έχω δοκιμάσει άλλη, και η τρεις επισκέψεις με την ίδια , είναι αρκετά καλή με φραπέ για αρχή, μασαζάκι και στο τέλος Μπριζολίτσα(60+20+10).
Βλέπω λόγω αναχώρησης μου για εξωτερικό την άλλη βδομάδα να δοκιμάσω άλλη.
Κάποια συμβουλή
Επίσκεψη Σ54. το παιδί ΕΥΑ μπορώ να πω ότι χωρίς να έχω δοκιμάσει άλλη, και η τρεις επισκέψεις με την ίδια , είναι αρκετά καλή με φραπέ για αρχή, μασαζάκι και στο τέλος Μπριζολίτσα(60+20+10).