Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ΑΨΟΓΟΣ :police:
επισης να πω, καθως ξεχνιεμαι και παρασυρομαι και εγω ο ιδιος μερικες φορες οτι θα ξεκινησουμε μια προσπαθεια να ΜΗΝ βγαινουμε off-topic.

τα μηνυματα δεν θα σβηνονται, αλλα θα μεταφερονται στα αναλογα θρεντ.

θα ελεγα να μεινει το θρεντ ως εχει μεχρι σημερα και στο εξης να προσεχουμε [size=14pt]πού[/size] ποσταρουμε [size=14pt]τί[/size]..
ποσταρεις συνεχεια για το ζανοσπιτο
μπορεις να το κανεις στο αναλογο λινκ.
σορι που δεν το βαζω :grin:

Παπα μου , έχω άδικο ? :think: :think: :think:και συγκαρητήρια για τα νέα σου καθήκοντα .... :boobies: :boobies: :boobies:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Νομιζω οτι  ο πατερ εχει δικιο οταν λεει οτι τη δευτερη φορα που πας σε κοριτσι υπαρχει μια ταση ξεπετας αλλα για να ειμαι δικαιος θα αναφερω ονομαστικα μετα την τριτη φορα.
αρχισα την β μασαζοπεριοδο τον Αυγουστο και μεχρι τωρα αχω να καταθεσω τα κατωθι:
1,,,αντζελινα (παρθενια)εκπληκτικη,  δευτερη φορα ερωτιματικο , μπορει να ηταν και συμπτωματικο.θα ερευνισω.
2,,,ναταλι μετρια (ειναι και το προσωπικο γουστο)
3,,,λια αριστα δευτερη φορα αριστοτερα
4,,,,δεσποινα (ζανας)λιαν καλως θα ξαναπαρω
5,,,,μαρσυ μηχανικη παρα τα αδιαμφισβητητα προσοντα δεν βλεπω να ξαναεπιχειρω
στο 59 τρεις φορες εφαγα πορτα(δεν ανοιγε)συμβαινει και σε αλλους η με κοψανε απο το κουδουνισμα??
οτι και να σουρνετε του νικ εγω συμφωνω μαζι του οτι το 54 ειναι ενα αξιοπιστο καταθετηριο απο το οποιο φευγεις χαμογελαστος και ετοιμαζεις την επομενη επισκεψη.
αυτα μεχρι στιγμης και συνεχιζουμε την αποχη απο τα ιδρυματα που εχουν προβλημα αξιοπιστιας και περιγραφονται στο θρεντ.
θα ζοριστουν και θα φτιαξουν αν δεν τα "τιμουν"οι πονηροι που νομιζουν οτι λογω αποχης των συναγωνιστων αυτοι θα πιασουν την καλη...
αυτα και καλο βολι!!!!!!

alfie14

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
για να παω σελ.400 π.χ μπορω να παω κατευθειαν.ας βοηθηςει καποις γιατι μαθαινω ιστορια συγχρονης μασαζοελλαδας.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
οτι και να σουρνετε του νικ εγω συμφωνω μαζι του οτι το 54 ειναι ενα αξιοπιστο καταθετηριο απο το οποιο φευγεις χαμογελαστος και ετοιμαζεις την επομενη επισκεψη
Νάσαι καλά συνάδελφε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
νικολα δεν εχω παρακολουθησει εντατικα τα ποστ σου,
γι αυτο θα θελα να μου πεις καποια που δε γουσταρεις.
παντα ολες καλες, και κινεις υποψιες ;)
Νάσαι καλά συνάδελφε
ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ
υπαρχουν ειδικα θεματα , οπως www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34310.0]Ζανοσπιτο,Μελινοσπιτο[/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34312.0]Καιτοσπιτο[/url] κλπ.
Ριχτε μια ματια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/board,56.0]ΕΔΩ[/url]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
1,,,αντζελινα (παρθενια)εκπληκτικη,  δευτερη φορα ερωτιματικο , μπορει να ηταν και συμπτωματικο.θα ερευνισω.

Για Αντζελίνα απο Σολωμού 54 δεν είναι η ιδέα σου φίλε. Όσο περνά ο καιρός (και οι επισκέψεις) πέφτει η απόδοση της. Βέβαια συγκριτικά με άλλες φόλες οι υπηρεσίες της εξακολουθούν να είναι σταθερά πάνω απο το μέσο όρο.
Οσο για την Λία αν και δεν έχει τα σωματικά προσόντα της Αντζελίνας είναι πάρα πολύ φιλότιμη και σταθερή αξία. Δεν θα κλάψεις τα λεφτά σου με αυτήν.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Η Ατζελινα σταθερη γκομενο-εμπειρια.
Η Λια κλασσικες υπηρεσιες.
Πολυ καθαρες και οι δυο.
Ναταλι το "βαθυτερο λαρυγγι" του χωρου=μακραν το νο1.
Δεσποινα (Ζανας) πολυ αισθησιακη γκομεν-εμπειρια, καλυτερο μασαζ απο ολες τις αλλες - γνωμη μου.
Μαρσι εχω να την παρω κανα 6μηνο-την τιμησα δεοντως περσι τετοια εποχη ως τα Χριστουγεννα, εχω να τη δω απ οτου γυρισε απο διακοπες Χριστουγεννων, που φοραγε κοτσιδακιαα- μουναρο-πιπινι λεμεεεεεεεεε!!!!!!- μακραν αξιζει για την κορμαρα και το α-λεβελ - αν την καταφερετε. Δεν κανουμε μασαζ ποτε , παρα μονο σφυροκοπημα - που λεεει ο Ζερο.
Ισως την ξαναπαρω , αν φερει κατι ακομα καλο η κα.Καιτη.
Εμπαργκο στους "πονηρους"
Ναι μονο εκει που περναμε καλα.
Αμεση πτωση τιμων κατα 20 ευρω.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
Μαρσι εχω να την παρω κανα 6μηνο-την τιμησα δεοντως περσι τετοια εποχη ως τα Χριστουγεννα, εχω να τη δω απ οτου γυρισε απο διακοπες Χριστουγεννων, που φοραγε κοτσιδακιαα- μουναρο-πιπινι λεμεεεεεεεεε!!!!!!- μακραν αξιζει για την κορμαρα και το α-λεβελ - αν την καταφερετε. Δεν κανουμε μασαζ ποτε , παρα μονο σφυροκοπημα - που λεεει ο Ζερο.

Συμφωνώ απόλυτα για Μάρσι. Αξίζει για το κουλούρι αν και τα κάνει όλα λίγο μηχανικά (τι να κάνει βέβαια το κορίτσι, την έχουν τόσους μλήνες απο δωμάτιο σε δωμάτιο!)Φουλ δουλειά...
Οσο για το σφυροκόπημα θα πρέπει να είναι ανελέητο. Πάντα  :rockon: :hammer:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για να παω σελ.400 π.χ μπορω να παω κατευθειαν.ας βοηθηςει καποις γιατι μαθαινω ιστορια συγχρονης μασαζοελλαδας.
οχι, δυστυχως θα πρεπει να πηγαινεις πηδηχτός  :boobies: ανα 6 σελιδες.

παρεπιπτοντως, διαβαζεις το καλλιτερο σύγγραμα για τις μασαζερι που εχει εκδοθει ποτέ στη νεοτερη ιστορια..  :boobies: :boobies: :tooth:

gayros_7

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Ατζελινα σταθερη γκομενο-εμπειρια.
Η Λια κλασσικες υπηρεσιες.
Πολυ καθαρες και οι δυο.
Ναταλι το "βαθυτερο λαρυγγι" του χωρου=μακραν το νο1.
Δεσποινα (Ζανας) πολυ αισθησιακη γκομεν-εμπειρια, καλυτερο μασαζ απο ολες τις αλλες - γνωμη μου.
Εμπαργκο στους "πονηρους"
Ναι μονο εκει που περναμε καλα.
Αμεση πτωση τιμων κατα 20 ευρω.

δεσπινα ΖΑΝΑΣ που ειναι ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Νομιζω οτι  ο πατερ εχει δικιο οταν λεει οτι τη δευτερη φορα που πας σε κοριτσι υπαρχει μια ταση ξεπετας αλλα για να ειμαι δικαιος θα αναφερω ονομαστικα μετα την τριτη φορα.
αρχισα την β μασαζοπεριοδο τον Αυγουστο και μεχρι τωρα αχω να καταθεσω τα κατωθι:
στο 59 τρεις φορες εφαγα πορτα(δεν ανοιγε)συμβαινει και σε αλλους η με κοψανε απο το κουδουνισμα??
οτι και να σουρνετε του νικ εγω συμφωνω μαζι του οτι το 54 ειναι ενα αξιοπιστο καταθετηριο απο το οποιο φευγεις χαμογελαστος και ετοιμαζεις την επομενη επισκεψη.
αυτα μεχρι στιγμης και συνεχιζουμε την αποχη απο τα ιδρυματα που εχουν προβλημα αξιοπιστιας και περιγραφονται στο θρεντ.
θα ζοριστουν και θα φτιαξουν αν δεν τα "τιμουν"οι πονηροι που νομιζουν οτι λογω αποχης των συναγωνιστων αυτοι θα πιασουν την καλη...
αυτα και καλο βολι!!!!!!
ωραια θα ηταν να βαζαμε και τα καταστηματα που εμφανιζονται τα τεμαχια για να καταλαβαινουν και οι νεοι φιλοι του θρεντ.

ωραια ενημερωση παντως..  :boobies:

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
Δεν είχα σκοπό ν' απαντήσω. Πλάκα έκανα γιατί δε θεώρησα ότι πράγματι ρωτούσες κάτι!
Είναι προφανές ότι η Δέσποινα της Ζάνας είναι στο Ζανόσπιτο (υπάρχει και thread) που σε κάθε σελίδα από τις προηγούμενες 600 αναφέρεται ότι είναι Σολωμού 54. Για να μην έχουμε και άλλα, ο προσδιορισμός "Ζάνας" διαχωρίζει αυτή τη Δέσποινα από την άλλη της Σολωμού 59.

igand2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
121
Πόντοι
1
στο Πατησίων 131,3ος όροφος τι γίνεται??

dodore7

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη Σ54. το παιδί ΕΥΑ μπορώ να πω ότι χωρίς να έχω δοκιμάσει άλλη, και η τρεις επισκέψεις με την ίδια , είναι αρκετά καλή με φραπέ για αρχή, μασαζάκι και στο τέλος Μπριζολίτσα(60+20+10).
Βλέπω λόγω αναχώρησης μου για εξωτερικό την άλλη βδομάδα να δοκιμάσω άλλη.
Κάποια συμβουλή

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Επίσκεψη Σ54. το παιδί ΕΥΑ μπορώ να πω ότι χωρίς να έχω δοκιμάσει άλλη, και η τρεις επισκέψεις με την ίδια , είναι αρκετά καλή με φραπέ για αρχή, μασαζάκι και στο τέλος Μπριζολίτσα(60+20+10).
Βλέπω λόγω αναχώρησης μου για εξωτερικό την άλλη βδομάδα να δοκιμάσω άλλη.
Κάποια συμβουλή
σολωμου 54 προφανως εννοεις.

το τελευταιο 10αρικο που αναφερεις γιατι το εδωσες ????

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697

το +10 γιατί συναγωνιστή?
80 ειναι το φουλ προγραμμα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom