You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)
Καλημέρα geocfu, επειδή είμαι και εγώ ένας από αυτούς (αμέτρητους μάλλον) που έχουν παρεί το πριβέ και μάλιστα εμπιστευτικό μήνυμα στο οποίο αναφέρεσαι, μήπως θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος όσον αφορά το άθλιο σκηνικό που αναφέρεσαι; και ασχέτως εμφάνισης, είχε καλή απόδοση ή όχι;
φιλε λεωντα μιλαμε για μια παλια μονοκατοικια στην δαφνη με διαφορες μυρωδιες στον αερα να στολιζουν την ατμοσφαιρα..ενα μικρο δωματιο που το μονο νορμαλ μεσα εκει ηταν το aircondition ..παντοφλες να πας στο μπανιο δεν ειχε,στο μπανιο μεσα εκανες τον σταυρο σου να μην φας καμια σουπα αφου χαλακι δεν ειχε..μουσικη κλασικη στο φουλ για κηδεια..και το φοβεροτερο...ενιωθα να μου κανει μασαζ αλλα μονο ενα χερι πανω μου..λεω ιδεα μου θα ειναι ξαφνικα ακουω σελιδα απο βιβλιο να γυριζει.και κοιταω και βλεπω οτι διαβαζε βιβλιο και εκανε ( λεμε τωρα) μασαζ με το ενα χερι και με το αλλο διαβαζε!!! φυσικα ουτε λογος για μασαζ σοβαρο..ο φραπες δε..καλυτερα να τον κτυπαγα μονος μου..
Φιλε imblis ασε καλυτερα θα κλαις τα λεφτακια σου..
Τσοκο και παλι τσοκο μαγκες
Φιλε imblis ασε καλυτερα θα κλαις τα λεφτακια σου..
Τσοκο και παλι τσοκο μαγκες
δες το πμ σου
Φιλε iblis ασε καλυτερα θα κλαις τα λεφτακια σου..
δες το πμ σου
ειδα δες και εσυ το δικο σου..
Σε χθεσινή επίσκεψη προς Στουρνάρη-Σολωμού έπεσα σε ώρες αιχμής και τελικά κατέληξα στη Στουρνάρη όπου έλειπε η Μάρσι σε διακοπές και αφέθηκα στα χεράκια της μιλφ Βίκης.
Ωραίο κορμί για την ηλικία της, χαιδευτικό μασάζ για ξεκίνημα με φιλάκια απαλά-απαλά. Στη συνέχεια γύρισμα από την "καλή" για μια από τα ίδια (χαδάκια κλπ) και μετά από λίγο όρμηγμα στο καλαμάκι όπου η ουκρανική της τεχνική με άφησε σχεδόν απόλυτα ικανοποιημένο.
Στο φαγητό δεν είχε και την τρελή συμμετοχή αλλά και εκεί το κορίτσι δε σε αφήνει ανικανοποίητο.
Καλή εμπειρία από μια παλιοσειρά που δοκίμασα πρώτη φορά.
Ωραίο κορμί για την ηλικία της, χαιδευτικό μασάζ για ξεκίνημα με φιλάκια απαλά-απαλά. Στη συνέχεια γύρισμα από την "καλή" για μια από τα ίδια (χαδάκια κλπ) και μετά από λίγο όρμηγμα στο καλαμάκι όπου η ουκρανική της τεχνική με άφησε σχεδόν απόλυτα ικανοποιημένο.
Στο φαγητό δεν είχε και την τρελή συμμετοχή αλλά και εκεί το κορίτσι δε σε αφήνει ανικανοποίητο.
γεια σασ παιδια τι κανετε? θα ηθελα να ροτησω εαν εχει δοκιμασει κανενασ απο εσασ μια μασεζ η οποια εχει αγγελεια στην εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ Η η αγγελεια ειναι η εξησ: "ΜΑΣΑΖ από νεαρή εμφανίσιμη αισθητικό με αιθέρια έλαια για ευεξία - απόλυτη χαλάρωση, στον χώρο σας και στον χώρο της, σε άτομα επιπέδου, 12.00-22.00" μπορειτε να την δειτε στην ιστοσελιδα στΗν κατΗγορια ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ---> ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΦΤΡΕΙΑ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.Ενημερωστε με παρακαλω! ευχαριστω!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.076
- Πόντοι
- 42.697
Σε χθεσινή επίσκεψη προς Στουρνάρη-Σολωμού έπεσα σε ώρες αιχμής και τελικά κατέληξα στη Στουρνάρη όπου έλειπε η Μάρσι σε διακοπές και αφέθηκα στα χεράκια της μιλφ Βίκης.
Βίκυ παλία καραβάνα...
Παλαιότερα εργαζόταν στο ίδρυμα της Κομανούδη
Τιμά τα λεφτά που πάιρνει και δεν σε αφήνει ανικανοποιητο.
απο τις σίγουρες επιλογές και κάνει και καλό μασάζ συν τοις αλλοις.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.076
- Πόντοι
- 42.697
Γνωρίζει αν στην Γ σεπτ 54 παίζει τίποτα τώρα 'η είναι κλειστά.
Ηρα; ή κάτι άλλο.
ZERO μήπως έχεις κάτι να πεις;
αν και εχει αγγελία πριν κανα 10ημερο που πέρασα ήταν κλειστά.
Εχω να πάω καιρό και κάποιος συναγωνιστής είχε γράψει πως η Ηρα σταμάτησε πρόσφατα.
Επισκέπτης
καλα μιλαμε φιλε ZERO εισαι τεραστιο RESPECT!!!
ειλικρινα δεν πρεπει να υπαρχει γκομενα σε μασατζιδικο που να μην την ξερεις απο την κορυφη μεχρι τα νυχια!
μιλαμε οτι εισαι ο μαγνητικος τομογραφος των μασαζ!!
τυφλα να εχει ο τραγος
RESPECT
ειλικρινα δεν πρεπει να υπαρχει γκομενα σε μασατζιδικο που να μην την ξερεις απο την κορυφη μεχρι τα νυχια!
τυφλα να εχει ο τραγος
RESPECT
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Πόσο χρεώνεις;γεια σασ παιδια τι κανετε? θα ηθελα να ροτησω εαν εχει δοκιμασει κανενασ απο εσασ μια μασεζ η οποια εχει αγγελεια στην εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ Η η αγγελεια ειναι η εξησ: "ΜΑΣΑΖ από νεαρή εμφανίσιμη αισθητικό με αιθέρια έλαια για ευεξία - απόλυτη χαλάρωση, στον χώρο σας και στον χώρο της, σε άτομα επιπέδου, 12.00-22.00" μπορειτε να την δειτε στην ιστοσελιδα στΗν κατΗγορια ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ---> ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΦΤΡΕΙΑ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.Ενημερωστε με παρακαλω! ευχαριστω!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλα μιλαμε φιλε ZERO εισαι τεραστιο RESPECT!!!
τυφλα να εχει ο τραγος
RESPECT
στον ΖERO ρισπέκτ γενικά.... Ακούς μικρέ;
Επισκέπτης
στον ΖERO ρισπέκτ γενικά.... Ακούς μικρέ;
ακουει ακουει..
NikosShell
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ενημέρωση από Σολωμού 54 έκτος ,μετά την Εύα με την εμφάνιση ενός πορνοστάρ , άλλη μια επίσης εντυπωσιακή και όμορφη κοπέλα προσελήφθη στο κατάστημα άντο , Μόνικα ,Ρουμάνα, περίπου ετών 28 , ψιλή ωραίο σώμα ,χαμογελαστή ,εντυπώσεις δωματίου δεν μπορώ να σα πω, τι ψήφο μου και πάλι σήμερα την έδωσα στην Εύα ,και όπως κάθε άλλη φορα ,έμεινα απόλυτος ικανοποιμένος ...φίλοι μου συναγωνιστές περιμένουμε κριτικές για την Μόνικα...
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Παιδια για δώστε τα φώτα σας:
"ΑΝ_ΕΙΣΤΕ φαν του μασάζ και εκλεκτικοί σας περιμένουμε Λ. Κηφισίας και Κρήτης 7, Κηφισιά" Αγγελεία στα ΝΕΑ, ξέρουμε τίποτε?
"ΑΝ_ΕΙΣΤΕ φαν του μασάζ και εκλεκτικοί σας περιμένουμε Λ. Κηφισίας και Κρήτης 7, Κηφισιά" Αγγελεία στα ΝΕΑ, ξέρουμε τίποτε?
Επισκέπτης
Ενημέρωση από Σολωμού 54 έκτος ,μετά την Εύα με την εμφάνιση ενός πορνοστάρ , άλλη μια επίσης εντυπωσιακή και όμορφη κοπέλα προσελήφθη στο κατάστημα άντο , Μόνικα ,Ρουμάνα, περίπου ετών 28 , ψιλή ωραίο σώμα ,χαμογελαστή ,εντυπώσεις δωματίου δεν μπορώ να σα πω, τι ψήφο μου και πάλι σήμερα την έδωσα στην Εύα ,και όπως κάθε άλλη φορα ,έμεινα απόλυτος ικανοποιμένος ...φίλοι μου συναγωνιστές περιμένουμε κριτικές για την Μόνικα...
φιλε NIKOS SHELL ποσα πληρωνεις στην σολωμου 54??
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66