Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Υ.Γ σορυ για τα κεφαλαια ξεχαστικα..

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.541
Πόντοι
4.615
Καλημέρα geocfu, επειδή είμαι και εγώ ένας από αυτούς (αμέτρητους μάλλον) που έχουν παρεί το πριβέ και μάλιστα εμπιστευτικό μήνυμα στο οποίο αναφέρεσαι, μήπως θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος όσον αφορά το άθλιο σκηνικό που αναφέρεσαι; και ασχέτως εμφάνισης, είχε καλή απόδοση ή όχι;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ποιο πριβε μνμ λετε ωρε αλανηδες?
για στειλτε το κι απο δω ενας παρακαλω...

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
φιλε λεωντα μιλαμε για μια παλια μονοκατοικια στην δαφνη με διαφορες μυρωδιες στον αερα να στολιζουν την ατμοσφαιρα..ενα μικρο δωματιο που το μονο νορμαλ μεσα εκει ηταν το aircondition ..παντοφλες να πας στο μπανιο δεν ειχε,στο μπανιο μεσα εκανες τον σταυρο σου να μην φας καμια σουπα αφου χαλακι δεν ειχε..μουσικη κλασικη στο φουλ για κηδεια..και το φοβεροτερο...ενιωθα να μου κανει μασαζ αλλα μονο ενα χερι πανω μου..λεω ιδεα μου θα ειναι ξαφνικα ακουω σελιδα απο βιβλιο να γυριζει.και κοιταω και βλεπω οτι διαβαζε βιβλιο και εκανε ( λεμε τωρα) μασαζ με το  ενα χερι και με το αλλο διαβαζε!!! φυσικα ουτε λογος για μασαζ σοβαρο..ο φραπες δε..καλυτερα να τον κτυπαγα μονος μου..
Φιλε imblis ασε καλυτερα θα κλαις τα λεφτακια σου..
Τσοκο και παλι τσοκο μαγκες

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δεν μας είπες όμως τι διάβαζε ...  :idiot:

Μήπως διάβαζε το "Μασαζ για αρχάριους" για να βελτιωθεί η κοπέλα ???

:headbang: :uglystupid: :headbang: :uglystupid: :headbang: :uglystupid:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Και τί με αυτό πρέπει δηλαδή σώνει και καλά να τα δώσουμε και σε άλλη μία? Άλλωστε για αυτό
υπάρχει το φόρουμ για να ενημερωνόμαστε και να μην τη πατάμε. Από εκει και πέρα αν κάποιος έχει λεφτά για πέταμα είναι άλλο θέμα.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Σε χθεσινή επίσκεψη προς Στουρνάρη-Σολωμού έπεσα σε ώρες αιχμής και τελικά κατέληξα στη Στουρνάρη όπου έλειπε η Μάρσι σε διακοπές και αφέθηκα στα χεράκια της μιλφ Βίκης.
Ωραίο κορμί για την ηλικία της, χαιδευτικό μασάζ για ξεκίνημα με φιλάκια απαλά-απαλά. Στη συνέχεια γύρισμα από την "καλή" για μια από τα ίδια (χαδάκια κλπ) και μετά από λίγο όρμηγμα στο καλαμάκι όπου η ουκρανική της τεχνική με άφησε σχεδόν απόλυτα ικανοποιημένο.
Στο φαγητό δεν είχε και την τρελή συμμετοχή αλλά και εκεί το κορίτσι δε σε αφήνει ανικανοποίητο.
Καλή εμπειρία από μια παλιοσειρά που δοκίμασα πρώτη φορά. 

nitrowwe

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σασ παιδια τι κανετε? θα ηθελα να ροτησω εαν εχει δοκιμασει κανενασ απο εσασ μια μασεζ η οποια εχει αγγελεια στην εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ Η η αγγελεια ειναι η εξησ: "ΜΑΣΑΖ από νεαρή εμφανίσιμη αισθητικό με αιθέρια έλαια για ευεξία - απόλυτη χαλάρωση, στον χώρο σας και στον χώρο της, σε άτομα επιπέδου, 12.00-22.00" μπορειτε να την δειτε στην ιστοσελιδα στΗν κατΗγορια ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ---> ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΦΤΡΕΙΑ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.Ενημερωστε με παρακαλω! ευχαριστω!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
Σε χθεσινή επίσκεψη προς Στουρνάρη-Σολωμού έπεσα σε ώρες αιχμής και τελικά κατέληξα στη Στουρνάρη όπου έλειπε η Μάρσι σε διακοπές και αφέθηκα στα χεράκια της μιλφ Βίκης.
Ωραίο κορμί για την ηλικία της, χαιδευτικό μασάζ για ξεκίνημα με φιλάκια απαλά-απαλά. Στη συνέχεια γύρισμα από την "καλή" για μια από τα ίδια (χαδάκια κλπ) και μετά από λίγο όρμηγμα στο καλαμάκι όπου η ουκρανική της τεχνική με άφησε σχεδόν απόλυτα ικανοποιημένο.
Στο φαγητό δεν είχε και την τρελή συμμετοχή αλλά και εκεί το κορίτσι δε σε αφήνει ανικανοποίητο.
Καλή εμπειρία από μια παλιοσειρά που δοκίμασα πρώτη φορά.  

Βίκυ παλία καραβάνα...
Παλαιότερα εργαζόταν στο ίδρυμα της Κομανούδη
Τιμά τα λεφτά που πάιρνει και δεν σε αφήνει ανικανοποιητο.
απο τις σίγουρες επιλογές και κάνει και καλό μασάζ συν τοις αλλοις.

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Γνωρίζει αν στην Γ σεπτ 54 παίζει τίποτα τώρα 'η είναι κλειστά.
Ηρα; ή κάτι άλλο.
ZERO μήπως έχεις κάτι να πεις;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697
Γνωρίζει αν στην Γ σεπτ 54 παίζει τίποτα τώρα 'η είναι κλειστά.
Ηρα; ή κάτι άλλο.
ZERO μήπως έχεις κάτι να πεις;

αν και εχει αγγελία πριν κανα 10ημερο που πέρασα ήταν κλειστά.
Εχω να πάω καιρό και κάποιος συναγωνιστής είχε γράψει πως η Ηρα σταμάτησε πρόσφατα.

Επισκέπτης
καλα μιλαμε φιλε ZERO εισαι τεραστιο RESPECT!!!
ειλικρινα δεν πρεπει να υπαρχει γκομενα σε μασατζιδικο που να μην την  ξερεις απο την κορυφη μεχρι τα νυχια!
μιλαμε οτι εισαι ο  μαγνητικος τομογραφος των μασαζ!!

τυφλα να εχει ο τραγος :rockon:

RESPECT

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
γεια σασ παιδια τι κανετε? θα ηθελα να ροτησω εαν εχει δοκιμασει κανενασ απο εσασ μια μασεζ η οποια εχει αγγελεια στην εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ Η η αγγελεια ειναι η εξησ: "ΜΑΣΑΖ από νεαρή εμφανίσιμη αισθητικό με αιθέρια έλαια για ευεξία - απόλυτη χαλάρωση, στον χώρο σας και στον χώρο της, σε άτομα επιπέδου, 12.00-22.00" μπορειτε να την δειτε στην ιστοσελιδα στΗν κατΗγορια ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ---> ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΦΤΡΕΙΑ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.Ενημερωστε με παρακαλω! ευχαριστω!
Πόσο χρεώνεις;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα μιλαμε φιλε ZERO εισαι τεραστιο RESPECT!!!
ειλικρινα δεν πρεπει να υπαρχει γκομενα σε μασατζιδικο που να μην την  ξερεις απο την κορυφη μεχρι τα νυχια!
μιλαμε οτι εισαι ο  μαγνητικος τομογραφος των μασαζ!!

τυφλα να εχει ο τραγος :rockon:

RESPECT

στον ΖERO ρισπέκτ γενικά.... Ακούς μικρέ;

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ενημέρωση από Σολωμού 54 έκτος  ,μετά την Εύα με την εμφάνιση ενός  πορνοστάρ , άλλη μια επίσης εντυπωσιακή και όμορφη κοπέλα προσελήφθη στο κατάστημα άντο , Μόνικα ,Ρουμάνα, περίπου ετών 28 , ψιλή ωραίο σώμα ,χαμογελαστή ,εντυπώσεις δωματίου δεν μπορώ να σα πω, τι ψήφο μου και πάλι σήμερα την έδωσα στην Εύα ,και όπως κάθε άλλη φορα ,έμεινα απόλυτος ικανοποιμένος ...φίλοι μου συναγωνιστές περιμένουμε κριτικές για την Μόνικα...

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Παιδια για δώστε τα φώτα σας:
"ΑΝ_ΕΙΣΤΕ φαν του μασάζ και εκλεκτικοί σας περιμένουμε Λ. Κηφισίας και Κρήτης 7, Κηφισιά" Αγγελεία στα ΝΕΑ, ξέρουμε τίποτε?

Επισκέπτης
Ενημέρωση από Σολωμού 54 έκτος  ,μετά την Εύα με την εμφάνιση ενός  πορνοστάρ , άλλη μια επίσης εντυπωσιακή και όμορφη κοπέλα προσελήφθη στο κατάστημα άντο , Μόνικα ,Ρουμάνα, περίπου ετών 28 , ψιλή ωραίο σώμα ,χαμογελαστή ,εντυπώσεις δωματίου δεν μπορώ να σα πω, τι ψήφο μου και πάλι σήμερα την έδωσα στην Εύα ,και όπως κάθε άλλη φορα ,έμεινα απόλυτος ικανοποιμένος ...φίλοι μου συναγωνιστές περιμένουμε κριτικές για την Μόνικα...

φιλε NIKOS SHELL ποσα πληρωνεις στην σολωμου 54??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom