Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τη μαλακία την έχεις κάνει εργόχειρο αγάμητε. Κλάσε μου τ αρχίδια. Και όταν κάνεις κουβέντα με μένα να απευθύνεσαι σε μένα. Εκτός κι αν έχεις ανάγκη από εξέδρα για να σου λέει πόσο μεγάλος (μαλάκας) είσαι.

μαμά μαμά μου πήραν την εξουσία και δεν μπορώ να τον κάνω μπαν.....

Γιομπανεβρότ ρε καντόν. Μιλάς και για αγαμησία καμμένε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Απορω γιατι δε γινονται μπαν καποια ατομα που μπηκαν μονο και μονο για να πρηξουν αρχιδια...

URL]]

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
ποιος ξέρει μπορεί να πέρνει το εξτραδάκι του το παλικάρι από την εν' λόγο κοπελίτσα!!!

nitrowwe

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σασ παιδια τι κανετε? θα ηθελα να ροτησω εαν εχει δοκιμασει κανενασ απο εσασ μια μασεζ η οποια εχει αγγελεια στην εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ Η η αγγελεια ειναι η εξησ: "ΜΑΣΑΖ από νεαρή εμφανίσιμη αισθητικό με αιθέρια έλαια για ευεξία - απόλυτη χαλάρωση, στον χώρο σας και στον χώρο της, σε άτομα επιπέδου, 12.00-22.00" μπορειτε να την δειτε στην ιστοσελιδα στΗν κατΗγορια ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ---> ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΦΤΡΕΙΑ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.Ενημερωστε με παρακαλω! ευχαριστω!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τίποτα δικό σου και που να το καταλαβαίνουμε έχεις να μας πεις;
Όλοι οι αγάμητοι το ίδιο σφηνωμένο βλήμα στο κεφάλι έχετε.

τράβα να γαμήσεις τώρα γιατί οι σφηνωμένοι γαμάνε τζάμπα. Τράβα καραγκιοζάκι.......
Πάρε και τη λίστα του Σίντλερ.......

στουρνάρη 63, μάρνης 28,σολωμού 59, σολωμού 54, φωκίωνος νέγρη, πατησίων 175, πατησίων 95,  γ.σεπτεμβρίου 25,  γ.σεπτεμβρίου 54,  φερών 19, χέυδεν, γαλατσίου 1, φρατζή 4, καλλιρόης 48, καλλιρόης 85, θησέως 31, θησέως 79, θησέως 142, πατριάρχου ιωακείμ, δημοκρίτου, μαντζαγριωτάκη, αγ.μελετίου 70, βείκου 48, ικαρίας (περιστέρι), ευήνου και σινώπης, μιχαλακοπούλου και σινώπης 29, μιχαλακοπούλου 99, μιχαλακοπούλου 175, λ.αθηνών & γ.παπανδρέου, συγγρού 12, συγγρού 79, πατησίων 112, ομύρου (ν.σμύρνη), αχιλλέως, ηρώων πολυτεχνείου 85, καρα'ί'σκου, ιουλιανού 51, φίλωνος, λαζαράκη 40, μεταξά 18, κωνστ.παλαιολόγου, δεριγνύ 14 & πατησίων, απόλλωνος 1, λέκκα (OASIS), ηπείρου 22 & γ.σεπτεμβρίου, ανδρονίκου, κηφισίας 12, κηφησίας 18, κηφησίας 92, θυατείρων, στεφ. κουμανούδη, και λοιπά.

Σου φτάνουν ή μήπως θέλεις και άλλα;

Ρε νούμερο, όταν γαμάς γκόμενα τη φωνάζεις με τη διεύθυνση; Γιατί οι νορμάλ τη φωνάζουν με το όνομα που τη βάφτισαν..

Ελα να σε σκίσω ηπείρου 22 μου......

Σάλτα και νάχουι πινταρ Γιομπανεβρότ λέμε.
Δεν ασχολούμαι άλλο με τυπάκια που για να γαμήσουν χτυπάνε πρώτα το κουδούνι....... 

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
γεια σασ παιδια τι κανετε? θα ηθελα να ροτησω εαν εχει δοκιμασει κανενασ απο εσασ μια μασεζ η οποια εχει αγγελεια στην εφημεριδα ΤΑ ΝΕΑ Η η αγγελεια ειναι η εξησ: "ΜΑΣΑΖ από νεαρή εμφανίσιμη αισθητικό με αιθέρια έλαια για ευεξία - απόλυτη χαλάρωση, στον χώρο σας και στον χώρο της, σε άτομα επιπέδου, 12.00-22.00" μπορειτε να την δειτε στην ιστοσελιδα στΗν κατΗγορια ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ---> ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΦΤΡΕΙΑ-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ.Ενημερωστε με παρακαλω! ευχαριστω!

στο τηλ βγαινει μια κοπελα με πολυ γλυκια κ παιχνιδιαρικη φωνη!!

ειναι λεει 22 αν θυμαμαι καλα κ πολυ ομορφη!!

οταν ηρθε αντικρυσα μια ανω των 45 χαλια στη φατσα κ με ασχημο σωμα (οχι χοντρη)

η φωνη της δεν πολυεμοιαζε οποτε μαλλον δεν ηταν η ιδια που ηταν κ στο τηλεφωνο!

την εδιωξα βεβαια κ δεν εμαθα αν υπαρχει κ αλλη κοπελα η οποια ειναι οπως η περιγραφη του τηλεφωνου!

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
να κάνω και εγω μια αρχή, κυρια για τους διαμένοντες νότια.

μασαζερί επί της παραλιακής στη Γλυφάδα, εκεί που ήταν ο ΑΒ. τα κορίτσια είναι ένα μίξ από Ομήρου καιΣυγγρού 12. Κατα καιρό παρεβρίσκονται και ασχετα κομμάτια - κομήτες.

Ράνια, Αννα, Έλενα, Όλγα έχω παρει εγώ. Όλες μιλφ, με καλή διάθεση (αν σε ξέρουν) και σταθερή απόδοση. Η Ράνια και η Αννα κάνουν και αξιοπρεπές μασάζ. Και μια ξανθιά Πολωνή με ωραία μπλέ μάτια που δεν θυμαμαι πως λέγεται- με μέτρια απόδοση, κύρια στη συμμετοχή). Έχει και μια ψηλοκάβαλη - ολίγον μελαμψή- καλή επίσης και νεώτερη- που φτάνει μέχρι ένα όριο αλλά σκίζει από μασάζ.

Αυτό που μου τη σπάει, είναι ότι πρέπει να πηγαίνεις με τις καπότες ανα χείρας. Και μετα να κατεβάζεις και πετάς ο ίδιος τα χαρτιά και τις χυμένες καπότες σαν φιλιπινέζος. Αισθάνεσαι έτσι όπωςε κατεβάζεις τα σκουπίδια το βράδυ στο σπίτι.  :huh:

Καλή (και ίσως η μοναδική λύση) για τους νότιους αλλά ακριβή (110-120€). Ίσως να φταίει ότι τα νοίκια είναι ακριβώτερα στη Γλυφάδα από το κέντρο. :2funny:

ΥΓ. Α. Λαζαράκη, στο ύψος του νέου ΑΒ έχει μασαζερί που παρόλες τις 3 επισκέψεις μου δεν προέκυψε τίποτα. Απολύτως.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έλα αγορίνα μου χαλάρωνε, θα κόψει η μάσκα.
Όταν σε ρωτάνε εσένα σε ποια μασάζ έχεις πάει απαντάς με ονόματα από γκόμενες; Σε μόνιμη παράκρουση βρίσκεσαι; αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
Και για να με σκίσεις εμένα θέλεις και ραντεβού; αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Έλα πες μας κανένα ρώσικο ακόμα. Αφού καβλώνεις σε βλέπω. Θέλεις να μαζεύεις πριβέ μηνύματα που να σε ρωτάνε τι είπες. αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ευχέλαιο στον κύριο μπας και γαμήσει καμμιά γκόμενα τζάμπα.
Οταν χύνεις τι λες;;;;
Ντριιιιιινννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννννν;

Η σεξουαλική αναπηρία είναι χειρότερη απ την αγαμία.......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

geocfu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
να κάνω και εγω μια αρχή, κυρια για τους διαμένοντες νότια.

μασαζερί επί της παραλιακής στη Γλυφάδα, εκεί που ήταν ο ΑΒ. τα κορίτσια είναι ένα μίξ από ****** καιΣυγγρού 12. Κατα καιρό παρεβρίσκονται και ασχετα κομμάτια - κομήτες.

Ράνια, Αννα, Έλενα, Όλγα έχω παρει εγώ. Όλες μιλφ, με καλή διάθεση (αν σε ξέρουν) και σταθερή απόδοση. Η Ράνια και η Αννα κάνουν και αξιοπρεπές μασάζ. Και μια ξανθιά Πολωνή με ωραία μπλέ μάτια που δεν θυμαμαι πως λέγεται- με μέτρια απόδοση, κύρια στη συμμετοχή). Έχει και μια ψηλοκάβαλη - ολίγον μελαμψή- καλή επίσης και νεώτερη- που φτάνει μέχρι ένα όριο αλλά σκίζει από μασάζ.

Αυτό που μου τη σπάει, είναι ότι πρέπει να πηγαίνεις με τις καπότες ανα χείρας. Και μετα να κατεβάζεις και πετάς ο ίδιος τα χαρτιά και τις χυμένες καπότες σαν φιλιπινέζος. Αισθάνεσαι έτσι όπωςε κατεβάζεις τα σκουπίδια το βράδυ στο σπίτι.  :huh:

Καλή (και ίσως η μοναδική λύση) για τους νότιους αλλά ακριβή (110-120€). Ίσως να φταίει ότι τα νοίκια είναι ακριβώτερα στη Γλυφάδα από το κέντρο. :2funny:

ΥΓ. Α. Λαζαράκη, στο ύψος του νέου ΑΒ έχει μασαζερί που παρόλες τις 3 επισκέψεις μου δεν προέκυψε τίποτα. Απολύτως.
φιλε καλησπερα πες μου σε παρακαλω η Ελενα που αναφερεις ειναι κοντουλα με γαλαζια ματια ξανθια και μιλαει σαν να απευθυνεται σε παιδακι?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Για να δούμε οι προσωπικές αντιπαραθέσεις κλώνων  ;) που κολλάνε σε thread ενημερώσεων της κοινότητας.Απλώς κάποιοι να ετοιμάζονται για muted...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σε χθεσινή επίσκεψη προς Στουρνάρη-Σολωμού έπεσα σε ώρες αιχμής και τελικά κατέληξα στη Στουρνάρη όπου έλειπε η Μάρσι σε διακοπές και αφέθηκα στα χεράκια της μιλφ Βίκης.
Ωραίο κορμί για την ηλικία της, χαιδευτικό μασάζ για ξεκίνημα με φιλάκια απαλά-απαλά. Στη συνέχεια γύρισμα από την "καλή" για μια από τα ίδια (χαδάκια κλπ) και μετά από λίγο όρμηγμα στο καλαμάκι όπου η ουκρανική της τεχνική με άφησε σχεδόν απόλυτα ικανοποιημένο.
Στο φαγητό δεν είχε και την τρελή συμμετοχή αλλά και εκεί το κορίτσι δε σε αφήνει ανικανοποίητο.
Καλή εμπειρία από μια παλιοσειρά που δοκίμασα πρώτη φορά.   

Θα ήθελα να δώσω κι εγώ ψήφο εμπιστοσύνης στη Βίκυ. Είναι λίγο "χλιαρή" αλλά από υπηρεσίες (μασάζ, μπριζόλα, συμπεριφορά) και εμφάνιση είναι αρκετά πάνω από το μέσο όρο. Είναι και ευγενέστατη η κοπέλα.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Χωρίς παρεξήγηση...δεν παίζει καμιά εκπτωσούλα; Μετά από τόσες επισκέψεις και άπειρα καλά λόγια... Πες της Σοφίας, κάτι στο βλέμμα της μου λέει ότι κατά βάθος είναι καλούλα.

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Respect σε όλους αλλά δεν αντέχεστε...... βασικά δε μας νοιάζει (ας με διαψεύσουν οι συναγωνιστές αν κάνω λάθος) πως γαμάει ο ένας τον άλλον μέσα στο φόρουμ αλλά πως θα γαμήσουμε εμείς καμιά μουνάρα που να ξέρει να αλήφει και βούτηρο. Αν έχετε να προσφέρετε σε αυτό "More than Welcome" αλλιώς μπορείτε να βριζόσαστε και με  "PM"

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
φιλε καλησπερα πες μου σε παρακαλω η Ελενα που αναφερεις ειναι κοντουλα με γαλαζια ματια ξανθια και μιλαει σαν να απευθυνεται σε παιδακι?

Όταν μιλαει στό πέος σου εννοείς? :boobies:

Η Έλενα που ξέρω εγώ είναι μελαχρινή, κανονική οπότε μάλλον δεν λέμε την ίδια...

nitrowwe

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
στο τηλ βγαινει μια κοπελα με πολυ γλυκια κ παιχνιδιαρικη φωνη!!

ειναι λεει 22 αν θυμαμαι καλα κ πολυ ομορφη!!

οταν ηρθε αντικρυσα μια ανω των 45 χαλια στη φατσα κ με ασχημο σωμα (οχι χοντρη)

η φωνη της δεν πολυεμοιαζε οποτε μαλλον δεν ηταν η ιδια που ηταν κ στο τηλεφωνο!

την εδιωξα βεβαια κ δεν εμαθα αν υπαρχει κ αλλη κοπελα η οποια ειναι οπως η περιγραφη του τηλεφωνου!

δηλαδη φιλε να μην προσπαθησω? οταν την εδιωξεσ σου ειπε τπτ ή οχι?ξερεισ καμια αλλη αγγελεια για κατ' οικον περιποιηση αν ναι πεσ μου εφχαριστο φιλε...αν ξερεισ και καμια αλλη αγγελεια απο τα πεσ μ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom