You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
Παρακαλείται ο χρήστης SYGRU29 να ενημερώνει στο δικό του θρεντ, για το οποίο έχουμε ήδη προμηθευτεί τα ειδικά γυαλιά google international translate και παρακολουθούμε ανελιπώς κάθε λεπτό!
σωστος. +1
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
Παρακαλείται ο χρήστης SYGRU29 να ενημερώνει στο δικό του θρεντ, για το οποίο έχουμε ήδη προμηθευτεί τα ειδικά γυαλιά google international translate και παρακολουθούμε ανελιπώς κάθε λεπτό!
πόσο κάνουν τα γυαλιά?
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πόσο κάνουν τα γυαλιά?
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα με κανης ντα-νταsygrou29 τελευταια φορα,που γραφεις στο συγκεκριμενο νημα.εχεις ανοιξει δικο σου.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
δεν ενημερώνει και κανέναν, καλημέρες, καλησπέρες και καληνύχτες μοιράζει.Παρακαλείται ο χρήστης SYGRU29 να ενημερώνει στο δικό του θρεντ, για το οποίο έχουμε ήδη προμηθευτεί τα ειδικά γυαλιά google international translate και παρακολουθούμε ανελιπώς κάθε λεπτό!
Ωραια όλα αυτα ρε παιδια και άκρως χρησιμα και ενδιαφέροντα.
Αλλα να κάνω μια ερώτηση που ίσως έχει απαντηθει αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικο.
Η υγεία των κοριτσιών στα εν λόγω μαγαζια ελέγχεται?
Την καθαριότητα την καταλαβαινεις.. Η υγεία ομως?
Ξέρετε αν τα κορίτσια εξετάζονται με μια λογική συχνότητα?
Huh? Hmmm....
αν δεν εγκριθει μπορείτε να μου πείτε τον λόγο...
ευχαριστώ!
Αλλα να κάνω μια ερώτηση που ίσως έχει απαντηθει αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικο.
Huh? Hmmm....
ευχαριστώ!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
αυτο το ερωτημα δεν αφορα μονο τον συγκεκριμενο χωρο που βρισκεσαι...αλλα και την καθημερινοτητα μας....απο κει και περα,ενηλικος εισαι,ακου,διαβασε,και κρινε μονος σου.Ωραια όλα αυτα ρε παιδια και άκρως χρησιμα και ενδιαφέροντα.
Huh? Hmmm....
ευχαριστώ!
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ενο εσις κ,guru13 μποριτε παντουsygrou29 τελευταια φορα,που γραφεις στο συγκεκριμενο νημα.εχεις ανοιξει δικο σου.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Μερικές παρατηρήσεις:
-Στουρνάρη 29 ΜΟΝΙΚΑ, ΕΛΕΝΗ, ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ το πιπινάκι με τα ξανθά μαλλιά, ΑΝΝΑ, ΜΑΡΙΑ, ΠΑΟΛΑ και ΛΙΖΑ το κοντοπούτανο. Έφυγα άπραγος.
-Μάρνη 28 στην πόρτα η Λούλου, Λίλη η κινέζα χρειάζεται επιγόντως ανανέωση στο λουκ της. Τη βαρέθηκα με τα ίδια ρούχα και μαλλιά. Χριστίνα μπαμπάτσικη, Ελένη η μελαχρινή μουνάρα, Λία η γυρολόγος κινέζα από Κ48, Στ 62 και 29 κλπ κλπ. Εύα με το κωλ-ασμένο σώμα.
-Συγγρού 45 κουδούνι pink beuaty 4ος, άνοιξε η ξανθιά μιλφ με τα κοντά μαλλιά και το αυστηρό ύφος μου παρουσίασε δυο κοπέλες που δεν αξίζουν τα 80 ευρώ. Βερόνικα ξανθιά μιλφ και Εβελίνα με ωραίο πρόσωπο αλλά τεράστεια περιφέρεια.
-Καλιρρόης 48 Φυσικά η Μαριάννα με γυαλιά και φουστανάκι καρό, κάμποσες άλλες γνωστές και μεταγραφή της πανέμορφης κινέζας-έπιπλο Καίτης από Μάρνη 28 αλλά εδώ με το όνομα Νίνα. Πέραν της επιγραφής City Spa δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα.
-Στουρνάρη 29 ΜΟΝΙΚΑ, ΕΛΕΝΗ, ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ το πιπινάκι με τα ξανθά μαλλιά, ΑΝΝΑ, ΜΑΡΙΑ, ΠΑΟΛΑ και ΛΙΖΑ το κοντοπούτανο. Έφυγα άπραγος.
-Μάρνη 28 στην πόρτα η Λούλου, Λίλη η κινέζα χρειάζεται επιγόντως ανανέωση στο λουκ της. Τη βαρέθηκα με τα ίδια ρούχα και μαλλιά. Χριστίνα μπαμπάτσικη, Ελένη η μελαχρινή μουνάρα, Λία η γυρολόγος κινέζα από Κ48, Στ 62 και 29 κλπ κλπ. Εύα με το κωλ-ασμένο σώμα.
-Συγγρού 45 κουδούνι pink beuaty 4ος, άνοιξε η ξανθιά μιλφ με τα κοντά μαλλιά και το αυστηρό ύφος μου παρουσίασε δυο κοπέλες που δεν αξίζουν τα 80 ευρώ. Βερόνικα ξανθιά μιλφ και Εβελίνα με ωραίο πρόσωπο αλλά τεράστεια περιφέρεια.
-Καλιρρόης 48 Φυσικά η Μαριάννα με γυαλιά και φουστανάκι καρό, κάμποσες άλλες γνωστές και μεταγραφή της πανέμορφης κινέζας-έπιπλο Καίτης από Μάρνη 28 αλλά εδώ με το όνομα Νίνα. Πέραν της επιγραφής City Spa δεν έχει αλλάξει τίποτα ακόμα.
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
σημερα το τσεκινγκ στης ζανας η αλλη μερα ?Μερικές παρατηρήσεις:
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
σημερα το τσεκινγκ στης ζανας η αλλη μερα ?
σήμερα προ ολίγου
Ωραια όλα αυτα ρε παιδια και άκρως χρησιμα και ενδιαφέροντα.
Huh? Hmmm....
ευχαριστώ!
επειδή κανείς δεν θα σου απαντήσει ευθέως,να σου απαντήσω εγω......
ΟΧΙ,δεν ελέγχεται από κάποιο δημόσιο φορέα,αν αυτό εννοείς......τώρα,ασφαλώς οι κοπέλλες,για λόγους αυτοσυντήρησης,κάνουν κατά καιρούς κάποιες εξετάσεις για να ελέγξουν ότι πράγματι είναι υγιείς.....όπως κανουμε όλοι μας φαντάζομαι.....
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
οποτε καλα λεω οτι νικολ γιοκ απο κει μεσασήμερα προ ολίγου
εχωπαει 4 φορες δεν την εχω δει ποτε καλα ποτε παει μια φορα τη βδομαδα
???
επειδή κανείς δεν θα σου απαντήσει ευθέως,να σου απαντήσω εγω......
ΟΧΙ,δεν ελέγχεται από κάποιο δημόσιο φορέα,αν αυτό εννοείς......τώρα,ασφαλώς οι κοπέλλες,για λόγους αυτοσυντήρησης,κάνουν κατά καιρούς κάποιες εξετάσεις για να ελέγξουν ότι πράγματι είναι υγιείς.....όπως κανουμε όλοι μας φαντάζομαι.....
Ευχαριστώ andy για την απάντηση. Είναι κάτι που όλοι πρεπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Δυστυχως έρχεται αντιμέτωπο με την απόλαυση αλλά είναι θέμα υγείας της δικιάς μας και των ερωτικών μας συντρόφων.
nikos1978gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπακνανα 47 έκλεισε; δεν το βρίσκω αναφορα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις