Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
19.327
Πόντοι
7.135

Markantwnios

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια  κανεισ  δεν  ξερει  για  Γλυφαδα?

Μασατζιδικο  υπαρχει  τελικα  η  οχι?

και  παλι  σας  ευχαριστω  εκ  των  προτερων

nikos1978gr

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
για προτεινεται ρε παιδια κανενα καλο μαγαζι και κοπελα

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
Παιδια  κανεισ  δεν  ξερει  για  Γλυφαδα?

Μασατζιδικο  υπαρχει  τελικα  η  οχι?

και  παλι  σας  ευχαριστω  εκ  των  προτερων
υπαρχουν και εχουν και δικα τους θρεντ. ενα το sea view πανωπης και ποσειδωνος και το αλλο ποσειδωνος 80 νομιζω, ειναι απεναντι απο το νυφαδικο εκει που ηταν το πρωτο γυμναστηριο της πετρουλακη. αυτα ειναι τα γνωστα που σερβιρουν μπριζολα. νομιζω ομως οτι αν δεν δουν στο "ματι" της εισοδου γνωστη φυσιογνωμια δυσκολα ανοιγουν. οχι και οτι χανεις και τιποτα ιδιαιτερο αλλα μερικες φορες οντως περνανε καποια καλα κομματια..για λιγο δυστηχως.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.407
Πόντοι
6.515
καπου καπου ξεφυτρωνει κι ενας κλωνος για να απαντησει σε καποιον αλλον ετσι ώστε να ελθει στην επιφανεια το κατάστημα του ενδιαφέροντος του  :S

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715

sfakiot

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
26
ρεπό σήμερα και ευκαιρία να πάω να τσεκάρω δύο καινούργια μαγαζιά

Συγγρού 45 "Pink Beauty" επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , εδώ και λίγο καιρό άνοιξε πάλι το μαγαζί , πρίν ήταν στον 6ο όροφο , μετά μετακόμισε στον Χολαργό
και τώρα επέστρεψαν αλλά άνοιξαν στον 4ο όροφο. Χτύπησα κάτω το κουδούνι , γράφει pink beauty , και ανέβηκα στον 4ο όροφο ,
στην πόρτα έχει την παλιά πινακίδα που γράφει golden time. Η σερίφισα με πέρασε στο σαλόνι για να δώ τις κοπέλες ,
εκεί υπήρχε η γνωστή τοιχογραφία
CAM00207.jpg

δούλευαν 4 κοπέλες
Βερόνικα , καστανή κοπέλα με γυαλάκια μαλλί πιασμένο αλογοουρά , λεπτή με μικρό βυζί.
Ντίνα χοντρή με καστανό σκούρο μαλλί με 2άρι βυζί
Ντιάνα ξανθιά λεπτή μίλφ μ μικρό βυζί και τέλος ο λόγος της επίσκεψης
η Μέριλιν , ξανθιά ουκρανέζα , σώμα με πιασίματα , σφιχτό με 2,5άρι βυζί , πίρσινγκ στην μύτη και στην γλώσσα (τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική)
τρία προγράμματα παίζουν στο μαγαζί
45 λεπτά μασάζ και σέξ στα 80 ευρώ.
1 ώρα btb και σεξ στα 100 ευρώ και
1 ώρα nuru μασάζ και σεξ 120 ευρώ.
πέρασα για να κάνω nuru
εδώ το στρώμα που χρησιμοποιούν για το nuru
CAM00208.jpg

η καμπίνα με την ντουζιέρα που υπάρχει μέσα στο δωμάτιο
CAM00210.jpg

το στρώμα του nuru μετά την συνεδρία μου με την Μέριλιν , αριστερά διακρίνεται και η κανάτα με το ζεστό λάδι
CAM00209.jpg

Μπακνανά 45 "Belissimo" επίσκεψη σήμερα το απόγευμα σε αυτό το καινούργιο μαγαζί , το καλό είναι ότι είναι μονοκατοικία , δίπλα ακριβώς απο ένα συνεργείο
στην υποδοχή η γνωστή σερίφισα Όλγα απο Ελευθερίου Βενιζέλου & Αχιλλέως , έχει ένα μικρό σαλόνι με reception desk , μου άνοιξε μία συρόμενη
πόρτα και με πέρασε στο κυρίως σαλόνι  , δούλευε μόνο μία κοπέλα μίας και οι άλλες ήταν άρρωστες .
Η Καρολίνα ένα τούμπανο μαυράκι , τρία προγράμματα έχει το μαγαζί.
30 λεπτά (λίγο)μασάζ και σέξ στα 50 ευρώ.
45 λεπτά μασάζ και σέξ στο 60 ευρώ και
μία ώρα μασάζ και σεξ στα 80 ευρώ.
πλήρωσα για 45 λεπτά και πέρασα με την μαυρούλα(θα ακολουθήσει κριτική) , όταν γδύθηκε και είδα ένα χαρακτηριστικό  τατού που έχει
βεβαιώθηκα ότι την έχω πάρει σαν Χριστίνα στο Ποσειδώνος 80 , μιλάει τέλεια ελληνικά μίας και γεννήθηκε , μεγάλωσε
και πήγε σχολείο εδώ , και βέβαια απ όσο γνωρίζω είναι απο την Νιγηρία , βέβαια ποσώς με ενδιαφέρει η καταγωγή , σημασία
έχει να είναι καλή μέσα και είναι .
ρομαντική φώτο πίνακα απο το δωμάτιο
CAM00211.jpg

και φώτο απο το μασαζοκρέβατο
CAM00212.jpg

η σημερινή ενημέρωση είναι αποκλειστικά αφιερωμένη(και ας μην ασχολείται με τον χώρο) στον μέγιστο Φανούρη Τζούρα   

Ρηπορτερ εκανες φοβερο ρεπορταζ!

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
καπου καπου ξεφυτρωνει κι ενας κλωνος για να απαντησει σε καποιον αλλον ετσι ώστε να ελθει στην επιφανεια το κατάστημα του ενδιαφέροντος του  :S

αν αναφερεσαι στο δικο μου ποστ, με την ιδια λογικη που χρησιμοποιησες, θα πω κι εγω οτι κι ακομα πιο συχνα σε αυτο το σαιτ βγαινει ενας φωστηρας και ειδημων να εκφερει τη δικια του εμπειρογνωμοσυνη για τα ποσταρισματα αλλων, και να πεταχτουν αλλοι δυο, τρεις επισης ξερολες να συμφωνησουν...  επι της ουσιας , μην βιαζεσαι να κρινεις, γιατι οταν το κανεις για καποιον που δεν ξερεις αυτο δειχνει μια ανευ λογου εμπαθεια. αν διαβασες το ποστ μου, δεν αναφερθηκα σε ενα μαγαζι, αλλα στα  δυο που εχει αυτη η περιοχη, που ναι ειναι του ενδιαφεροντος μου γιατι σε αυτη τη περιοχη και γενικα στα νοτια πηγαινω, δεν μπορω να πηγαινω σε ολα τα λαδομαγαζα της αθηνας .  ουτε καναν υμνο εγραψα ουτε τιποτα. αν μου καταλογιζεις οτι βιαστηκα να απαντησω σε καποιο καινουργιο μελος με λιγα μυνηματα και τσιμπησα ισως σε πιθανο προμοταρισμα, γνωμη μου και παλι ειναι οτι ο συγκεκριμενος μαλλον ειναι απλως καινουριος και βαριεται να ψαξει τα θρεντ ως συνηθως. μην εισαι τοσο καχυποπτος λοιπον, τη καλημερα μου και καλα να περνας...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παιδες, Κ.Δευτερα δουλευει καποιο από τα ελαιοτριβεία?

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
CLASS MASAZ θα ειναι ανικτα απο 11 πρωη εως 21 βραδη απο δεφτερα εως κυριακη διλαδη καθε μερα φιλια πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
θα ειναι κοντα σας ΚΑΤΕΡΙΝΑ  :smitten: ΑΦΡΟΔΙΤΗ  :smitten: ΔΕΣΠΙΝΑ  :smitten: ΠΑΟΛΑ  :smitten: και ΑΝΝΟΥΛΑ  :smitten:

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καθε μερα το εχω πι πολες φορες και αφτο δεν αλαζη και δεν προχετε να αλαξη ευκαριστο για τα μπ...η ενημεροση θα γινη διμοσια καλο βραδη και πολα φιλια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom