speedismylive
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχεις παει?
για να σου λεω..καλο αλλα ακριβο...Εχεις παει?
ετσι ακριβως..Στο τηλ μου ειπε 40€ για μιση ωρα κ 70€ για μια...αλλα απο οτι λες μολις πας εκει...
Στο τηλ μου ειπε 40€ για μιση ωρα κ 70€ για μια...αλλα απο οτι λες μολις πας εκει...
φιλε 80-120 θα παιξεις αν δεν σε ξερει για φουλ και μαλλον προς το 120... με το ενδεχομενο παντα να μην σε εμπιστευτει και να σου κανει μασαζ μονο στην τιμη που σου ειπε!!! αλλα απο κορμη η αλεξανδρα θανατος!!!!!Δεν το ειπε ανοιχτα...το εννοησε ομως...
φιλε 80-120 θα παιξεις αν δεν σε ξερει για φουλ και μαλλον προς το 120... με το ενδεχομενο παντα να μην σε εμπιστευτει και να σου κανει μασαζ μονο στην τιμη που σου ειπε!!! αλλα απο κορμη η αλεξανδρα θανατος!!!!!
τιποτα παρακμη δυστυχως για μας τους πειραιωτες..ενα πρεπει να υπαρχει το παλιο φιλωνος 19 νομιζω αλλα καπου αλλου εχει παει..Kαλημέρα και καλό μήνα συναγωνιστές.
Στον Πειραιά τα μασατζίδικα τι έχουν απογίνει;;;
Θυμάμαι που υπήρχαν 5-6 (Γρ. Λαμπράκη, Φίλωνος, Καραϊσκου, Ηρ. Πολυτεχνείου , Ανδρούτσου, Κουντουριώτου).
Σε ενα πρόσφατο πέρασμά μου όμως βρήκα όλες τις πόρτες κλειστές.
Έχει κανείς καμμιά ενημέρωση απο Πειραιά γενικά;
καλημέρα, κάνα κινεζάκι θα φέρετε;καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους
το συντομοτερο δινατον γιατη σε ληγο θα ξεκινηση και το νουρου και καπια αλα προγραματα ;)καλημέρα, κάνα κινεζάκι θα φέρετε;
αυτό κι αν είναι νέοτο συντομοτερο δινατον γιατη σε ληγο θα ξεκινηση και το νουρου και καπια αλα προγραματα ;)
και οχι με στρομα ΘΑΛΛΑΣΗΣαυτό κι αν είναι νέο
....και όχι πιστεύω baby oil.....και οχι με στρομα ΘΑΛΛΑΣΗΣ
baby τσελ....και όχι πιστεύω baby oil.....