You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Άντε να τα ξαναγράψω...
Ενημέρωση λοιπόν από το καινούριο, Σαρκουδήνου 56 στον Ν. Κόσμο (αγγελία στα ΝΕΑ ). Ο χώρος απλός και όμορφος αλλά πολύ καθαρός. Στα δωμάτια ατομική ντουσιέρα και οι πετσέτες παντόφλες κλπ είναι μιας χρήσης και κλεισμένες σε νάϋλον σακκούλα. Οι θεραπεύτριες εμφανισιακά μέτριες αλλά με πλούσια προσόντα (βλ. Ρωξάνη). Επίπεδο μασσάζ πολύ καλό (το κατέχει καλά η Ρωξάνη), το γεύμα πλούσιο, ζουμερό και σερβιρισμένο με πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή. Το μεγάλο συν του μαγαζιού είναι πως μετά το γεύμα, η κοπέλα κάνει το μπανάκι της στο δωμάτιο και εάν θέλεις κάνετε και μαζί. Αναμένουν και νέες αφίξεις, νέο κόσμο στο μαγαζί από την επόμενη εβδομάδα. Αν κρατήσουν έτσι, τους βλέπω να γίνονται σταθερή αξία.
Βέβαι περί ορέξεως του καθενός μας...κωλο-κυθο-πιπα!!!
Ενημέρωση λοιπόν από το καινούριο, Σαρκουδήνου 56 στον Ν. Κόσμο (αγγελία στα ΝΕΑ ). Ο χώρος απλός και όμορφος αλλά πολύ καθαρός. Στα δωμάτια ατομική ντουσιέρα και οι πετσέτες παντόφλες κλπ είναι μιας χρήσης και κλεισμένες σε νάϋλον σακκούλα. Οι θεραπεύτριες εμφανισιακά μέτριες αλλά με πλούσια προσόντα (βλ. Ρωξάνη). Επίπεδο μασσάζ πολύ καλό (το κατέχει καλά η Ρωξάνη), το γεύμα πλούσιο, ζουμερό και σερβιρισμένο με πολύ καλή διάθεση και συμμετοχή. Το μεγάλο συν του μαγαζιού είναι πως μετά το γεύμα, η κοπέλα κάνει το μπανάκι της στο δωμάτιο και εάν θέλεις κάνετε και μαζί. Αναμένουν και νέες αφίξεις, νέο κόσμο στο μαγαζί από την επόμενη εβδομάδα. Αν κρατήσουν έτσι, τους βλέπω να γίνονται σταθερή αξία.
Βέβαι περί ορέξεως του καθενός μας...κωλο-κυθο-πιπα!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εκανε καμια ανακαινιση ???? μεγαλωσε καθολου τα δωματια ?? εβγαλε τη μοκετα απ το πατωμα ????να προσθεσω και την Συγγρου 12,
που ειναι γαμω τους χωρους.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
στο 48 ανεφερα..η καλλιροης 85 τις κυριακες ειναι κλειστα???...χτυπαγαααα και τιποταααα.πατερ την αννα την ειδες στο 85?(που ανεφερες πιο πισω)
οβερ..
εκανε καμια ανακαινιση ???? μεγαλωσε καθολου τα δωματια ?? εβγαλε τη μοκετα απ το πατωμα ????
όχι ακριβώς φίλε μου.Έκανε απλά την καθιερωμένη αναγόμωση πυροσβεστήρων!
manosmanws
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
η μαρσι ειναι σολωνος?? γιαι αυτα στου κεντρου δεν τα κατεχω....................Η Μάρσι που λέτε ήταν καταπληκτική.Πολύ καλό μασάζ,προκλητική εμφάνιση και υπηρεσίες με αιθησιασμό και πάθος.Ευγενική και πιστή στο καθήκον μέχρι τελικής πτώσης.Εκπληκτικά στησίματα και το κυριότερα.....τέλεια δάχτυλα με περιποιημένα λευκά νύχια.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
στουρναρη σιξτι θρι..η μαρσι ειναι σολωνος?? γιαι αυτα στου κεντρου δεν τα κατεχω...
........εληθφη!!!στο 48 ανεφερα..
οβερ..
δεν μου απαντησε καποιος....η καλλιροης 85 ειναι ανοικτα τις κυριακες??
νομίζω όλα τα της περιοχής είναι ήτοι φραντζή 4,καλλιρόης 48 & 85.Αλλά για καλό και για κακό πήγαινε απο εκεί να ρίξεις μια ματιά.
λες για τα δυο μικρα δωματια.
γαμησε τα,σε πιανει αναφυλαξια εκει μεσα.
εχει ομως και δυο μεγαλα, και τεραστιο τζακουζι.
επισης στο χωρο αναμονης,οπως μπενεις δεξια,
εχει μια τρομερη αφισα -γκραφιτι.
οποιος την εχει δει θα ξερει.
κατα τα αλλα χτυπανε μυγες,αλλα δε βαζουν μυαλο.
γαμησε τα,σε πιανει αναφυλαξια εκει μεσα.
εχει ομως και δυο μεγαλα, και τεραστιο τζακουζι.
επισης στο χωρο αναμονης,οπως μπενεις δεξια,
εχει μια τρομερη αφισα -γκραφιτι.
οποιος την εχει δει θα ξερει.
κατα τα αλλα χτυπανε μυγες,αλλα δε βαζουν μυαλο.
εκανε καμια ανακαινιση ???? μεγαλωσε καθολου τα δωματια ?? εβγαλε τη μοκετα απ το πατωμα ????
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
η το κουδουνι ειναι χαλασμενο η κανουν φεις κοντρολ απο καμερα(θυροτηλεοραση)... τουλαχιστον χθες ετσι συνεβη σε μενα που αφου περιμενα και δεν ανοιγε κατω , καταφερα να ανεβω αφου μου ανοιξαν κατω καποιοι μεταφορεις .. βεβαια ισως λογω 3ημερου ψοφια πραματα τιποτα που να αξιζει.... ετσι πηγα απεναντιδεν μου απαντησε καποιος....η καλλιροης 85 ειναι ανοικτα τις κυριακες??
και?
ετσι πηγα απεναντι
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
οταν καταθεσεις κι εσυ τις προσωπικες σου εμπειριες θα σου πω και τις δικες μου
απο ποιο καταστημα θελεις?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σε ποιο ρε συ?
να σου γραψω ενα αν ειναι να στενοχωριεσαι...απο αυτα που κριτικαρεις ..... για πες μας ποτε πηγες τελευταια φορα γιατι οσο και να ψαχνω στα μηνυματα σου δεν βρηκα κανενα ριβιου ..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66