Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1-2 ειναι τα τεμαχια που δεν κανουν φουλ στη μαντζαγριωτακη, αλλα το φουλ ξεκιναει απο 120 και ανεβαινει.

βεβαια, στο γενικοτερο πλαισιο του δουλέματος που πεφτει, μπορει να πληρωσεις 100, μπορει να περασεις και τα 140..

...καί μιλάμε καί γιά πολύ δούλεμα!!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Έχω παραλείψει τον τελευταίο καιρό αναφορές από κάποιες επισκέψεις μου σε καταστήματα μάλαξης και τραπεζώματος και σήμερα που βρήκα λίγο χρόνο θα τα πω περιγραφικά.
Σε κόντρα μεταξύ Αντζελίνας - Μάρσης που έβαλα στο χουλιγκάνικο μυαλό μου πριν καμιά 20αριά μέρες νίκησε με μικρή διαφορά η Αντζελίνα καθώς ναι μεν τα στησίματα της Μάρσης εξακολουθούν να είναι κορυφαία ακόμα και στις μέτριες μέρες της, αλλά το καλαμάκι της Αντζελίνας μπορεί να κρίνει το παιχνίδι.
Καλλιρόης 85 πήρα ένα σφιχτό νταρντανοειδές από Πολωνία που δεν θυμάμαι το όνομα του (καστανό μαλλί, όμορφα μάτια) το οποίο ήταν πολύ μέτριο σε μασάζ και αρκετά καλό στα υπόλοιπα αλλά δε θα ξαναπάρω.
Επίσης δε θα ξαναπάρω την απόλυτη ξεπέτα της Θησέως 79 Καλλιθέα όπου απλώς άλλαξε ο Μανωλιός. Έφυγε το μινιόν Μολδαβάκι και ήρθε ένα άλλο (μάλλον Ρωσάκι) το οποίο είναι μεν πιο όμορφο στη φάτσα και έχει σούπερ επιδερμίδα, αλλά όταν σου δηλώνει από την αρχή ανίδεη από μασάζ και πάμε παρακάτω, μάλλον πρέπει να το κάνει στούντιο το μαγαζί και επίσημα.
Χθες με βόλευε το κέντρο και επισκέφτηκα μετά από 7-8 μήνες απουσίας τη Δέσποινα στη Σολωμού 59. Αν και από κάπου διάβασα ότι έχει ψιλοχαλάσει το service θα διαφωνήσω διότι εγώ πέρασα και πάλι καταπληκτικά.
Αυτά (ουφ).

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
25
Like
2.203
Πόντοι
5.345
είχες καιρό να γράψεις ανταπόκριση και ειχα αρχίσει να ανησυχώ...!
Καλημέρα!Ανταπόκριση από Φραντζή 4:Η θεοδώρα παρ'όλο που είναι εκεί και μανατζάρει το θεραπευτήριο δεν δίνει πρόγραμμα γιατί λέει σταμάτησε.Φτιάχτηκε με τα φράγκα μας και το παίζει ντίβα η Βουλγάρα!3ης Σεπτεμβρίου 54,η Ήρα μου είπαν ότι σταμάτησε.Ξέρει κανείς αν πήγε κάπου αλλού;Σολωμού 54 πήγα για θεία Ελένη αλλά ήταν απασχολημένη και πήρα Ζάνα Κατερίνα διπλό.Με ξεπάτωσαν οι ιέρειες της καύλας αλλά η Ζάνα κλάσεις ανώτερη!Αυτά προς το παρόν,θα επανέλθω με νεώτερα!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Δυστυχως δεν ειναι η Ρωξανη απο Σκρα , πηγα ο ιδιος και το διαπιστωσα.
Μπορεί τελικά κάποιος συναγωνιστής να δώσει εκτενή αναφορά (περιγραφή κορασίδων, ποιες και αν σερβίρουν πλήρες γεύμα, κόστος, αν σερβίρουν άπό την πρώτη επίσκεψη, ποια προτείνουν κλπ) από Αγ. Ιωάννου 8 στην Αγ. Παρασκευή..? Ευχαριστώ

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα!Ανταπόκριση από Φραντζή 4:Η θεοδώρα παρ'όλο που είναι εκεί και μανατζάρει το θεραπευτήριο δεν δίνει πρόγραμμα γιατί λέει σταμάτησε.Φτιάχτηκε με τα φράγκα μας και το παίζει ντίβα η Βουλγάρα!3ης Σεπτεμβρίου 54,η Ήρα μου είπαν ότι σταμάτησε.Ξέρει κανείς αν πήγε κάπου αλλού;Σολωμού 54 πήγα για θεία Ελένη αλλά ήταν απασχολημένη και πήρα Ζάνα Κατερίνα διπλό.Με ξεπάτωσαν οι ιέρειες της καύλας αλλά η Ζάνα κλάσεις ανώτερη!Αυτά προς το παρόν,θα επανέλθω με νεώτερα!

vizolagnos

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δέσποινα Σολωμού 59. Ρε παιδια αυτα που ακούγονται για πεσμένη αποδοσή μου φαίνονται κουλά. Εγώ πήγα μες την βδομάδα (έχω κάνει πολλές επισκέψεις) και ήταν καλύτερα απο κάθε άλλη φορα ... Έχουμε βρεί ρυθμό με την τύπισσα. :rockon:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δέσποινα Σολωμού 59. Ρε παιδια αυτα που ακούγονται για πεσμένη αποδοσή μου φαίνονται κουλά. Εγώ πήγα μες την βδομάδα (έχω κάνει πολλές επισκέψεις) και ήταν καλύτερα απο κάθε άλλη φορα ... Έχουμε βρεί ρυθμό με την τύπισσα. :rockon:

Εμένα πάντως, εχθές που πήγα, με ψιλοξεπέταξε. Με περισσή ευγένεια και γλυκύτητα, βέβαια.

Επισκέπτης

Μαρτίνα σταβλίσια μπριζόλα από Καλλιρόης 48!!! Αυτή ναι θα μπορούσε να είναι πορνοστάρ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα , σημερα πηγα ζανοσπιτο και ειπα να δοκιμασω θεια ελενη.......... ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΕ μου θυμιζε και μια γνωστη mature φιλη οικογενειακη και ηρθε και εδεσε το γλυκο . το μονο αρνιτικο ηταν που ζητησα κουλουρι και το αρνηθηκε .. τελικα τι πρεπει να κανει κανεις για κουλουρι?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η αννουλα (του χιονιά), το κορυφαιο milf, απο πρωην φρατζη 4 και μετεπειτα καλλιροης 48, η φιλη της γούλιας :grin: επεστρεψε στην καλλιροης, ΑΛΛΑ....

..ΑΛΛΑ μονο για να την βλεπεις και να θυμασαι τα παλια, καθως δεν προσφερει υπηρεσιες..  :)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Μαρτίνα σταβλίσια μπριζόλα από Καλλιρόης 48!!! Αυτή ναι θα μπορούσε να είναι πορνοστάρ!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Συμφωνώ, χυμώδης, καλό - σχετικά- μασάζ και 2 στάσεις. Σε πρόσωπο όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά νταρντανοκατασκευή με natural στήθος.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Το ιδανικό είναι να πάρεις Δέσποινα :booty: με Αμάντα :boobies: :headbang:. Κονταροχτυπιούνται στήθος με στήθος (η Αμάντα υπερτερεί :boobies:), μασάζ με μασάζ (η Δέποινα υπερτερεί :rolleyes:) και αν προλάβεις παίρνεις και τις δύο :rockon:.
Πάντως σε εμφάνιση η Αμάντα είναι πιο class (ψηλή, στήθος κλπ) και η Δέσποινα πιο τεχνήτρα.
Και όποιος αντέξει.

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
στο κωλο με κωλο ποια υπερτερει? :2funny: :2funny:
Το ιδανικό είναι να πάρεις Δέσποινα :booty: με Αμάντα :boobies: :headbang:. Κονταροχτυπιούνται στήθος με στήθος (η Αμάντα υπερτερεί :boobies:), μασάζ με μασάζ (η Δέποινα υπερτερεί :rolleyes:) και αν προλάβεις παίρνεις και τις δύο :rockon:.
Πάντως σε εμφάνιση η Αμάντα είναι πιο class (ψηλή, στήθος κλπ) και η Δέσποινα πιο τεχνήτρα.
Και όποιος αντέξει.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
1-2 ειναι τα τεμαχια που δεν κανουν φουλ στη μαντζαγριωτακη, αλλα το φουλ ξεκιναει απο 120 και ανεβαινει.

βεβαια, στο γενικοτερο πλαισιο του δουλέματος που πεφτει, μπορει να πληρωσεις 100, μπορει να περασεις και τα 140..
Δεν κάνει full η Αντζέλικα (το πολύ φραπέ). Η άλλη πια είναι? (Η Ελένη μάλλον?). Η Τατιάνα που ανοίγει συνήθως πόρτα, παίζει στο πρόγραμμα?.
Στο full έχω δώσει μέχρι και 120, αλλά τόνισα ότι είναι πολλά και τουλάχιστον να τύχω την επόμενη φορά καλύτερης τιμής. Στα + είναι ότι τα 60 min τα fullάρω (ώρα εισόδου - ώρα εξόδου).

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
στο κωλο με κωλο ποια υπερτερει? :2funny: :2funny:
Αμέσως φίλε μου και θα σου απαντήσω :woldman:.
Η Αμάντα έχει λίγο πιο πάνω κυταρρίτιδα αλλά κάνει γυμναστική από ότι μου είπε και θα βελτιωθεί. Η άλλη είναι πιο φαρδοκάπουλη. :booty:
Αν όμως εννοείς anal καταστάσεις, δεν έχω πάρει αλλά μια και το σημείωσες θα κάνω έρευνα :dancing:
Όλες τις θυσίες εγώ τις κάνω για το καλό του Club. :grin: :grin: 

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το πρωτο εννοω.
τη Δεσποινα την εχω δει, την αλλη οχι.
δωσε μια βαθμολογια ενδεικτικα προσωπο σωμα μασαζ παρελκομενα αν θελεις.
Αμέσως φίλε μου και θα σου απαντήσω :woldman:.
Η Αμάντα έχει λίγο πιο πάνω κυταρρίτιδα αλλά κάνει γυμναστική από ότι μου είπε και θα βελτιωθεί. Η άλλη είναι πιο φαρδοκάπουλη. :booty:
Αν όμως εννοείς anal καταστάσεις, δεν έχω πάρει αλλά μια και το σημείωσες θα κάνω έρευνα :dancing:
Όλες τις θυσίες εγώ τις κάνω για το καλό του Club. :grin: :grin: 
αν ειναι να θυσιαστεις παντως, με την ευχη μου :2funny: :2funny:

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Αναφορά από Ηλιάδα: Επέλεξα την Ελενίτσα η οποία είναι κοντούλα, μικρούλα, ξανθούλα και με βυζάρες. Από μασάζ, απλά προσπάθησε χωρίς βιάζεται. Η τελετουργία τελείωσε με καλαμάκι και φραπεδάκι. Όλα καλά αλλά όχι και 100€;!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom