Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
αστον παπα μου ,
εχει πεινασει το κρεας.
μα ρε πουστη μου, μπαινω στα ποστ του και απ τα 50 που εχει βαλει στα μασαζ, τα 10-15 ειναι ενημερωτικα και τα υπολοιπα ειναι ερωτησεις και υφάκι..

δε γαμιομαστε λεω γω..  :P

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το πρωτο ποστ μονο διαβασα.
δε θελω αλλο :2funny: :2funny: :2funny:
τελικα στην π Ν.σμυρνη παιζει κανα φραπεδακι ? εχς παει 2-3 φορες κατα καιρους τα τελευταια 2 χρονια και την εχω βγαλει με ποδολουτρο και μασκα με γιαουρτι.....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.208
Πόντοι
216
Νέα άφιξη (μια βδομάδα περίπου) στη Φωκίωνος 11, το όνομα αυτής Αννίτα μελαχρινή, δεν μπορώ να πω ότι είναι όμορφη, πάντος είναι φατσούλα και πολύ γλυκιά, με εκφραστικά μάτια και ωραίο χαμόγελο, κανονικό ύψος, μέτριο κορμάκι, με σημάδια απώλειας πολλών κιλών (ραγάδες στις περιοχές, της κοιλιάς, του  :boobies:  και του  :booty:).

Μασάζ ικανοποιητικό και ευχάριστο.
Από λοιπές υπηρεσίες τα κάνει ΟΛΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ, ικανοποιητικά και φιλότιμα.
Περιποίηση @@ και CIM (το ξαναλέω, "ΜΕ ΣΚΟΥΦΟ").
Πέρασα ένα ευχάριστο 45λεπτο χωρίς να κλαίω το 80άρι.

ΥΓ. Στην Στουρνάρη 63 τις Κυριακές θα είναι κλειστά μέχρι τον Σεπτέμβρη.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
μα ρε πουστη μου, μπαινω στα ποστ του και απ τα 50 που εχει βαλει στα μασαζ, τα 10-15 ειναι ενημερωτικα και τα υπολοιπα ειναι ερωτησεις και υφάκι..

δε γαμιομαστε λεω γω..  :P

εεεετσι μου αρεσει που κανεις και αναλυση ρε τσαμπα μαγκα.... παρε το μοτοποδηλατο σου και τραβα να σε κερασουν καμια βιζιτα οι φιλεναδες σου μαζι με τον πισογλεντη τον βουδα

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Νέα άφιξη (μια βδομάδα περίπου) στη Φωκίωνος 11, το όνομα αυτής Αννίτα μελαχρινή, δεν μπορώ να πω ότι είναι όμορφη, πάντος είναι φατσούλα και πολύ γλυκιά, με εκφραστικά μάτια και ωραίο χαμόγελο, κανονικό ύψος, μέτριο κορμάκι, με σημάδια απώλειας πολλών κιλών (ραγάδες στις περιοχές, της κοιλιάς, του  :boobies:  και του  :booty:).

Μασάζ ικανοποιητικό και ευχάριστο.
Από λοιπές υπηρεσίες τα κάνει ΟΛΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ, ικανοποιητικά και φιλότιμα.
Περιποίηση @@ και CIM (το ξαναλέω, "ΜΕ ΣΚΟΥΦΟ").
Πέρασα ένα ευχάριστο 45λεπτο χωρίς να κλαίω το 80άρι.

ΥΓ. Στην Στουρνάρη 63 τις Κυριακές θα είναι κλειστά μέχρι τον Σεπτέμβρη.
προστατευομενη ονομασια προελευσης ????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
εεεετσι μου αρεσει που κανεις και αναλυση ρε τσαμπα μαγκα.... παρε το μοτοποδηλατο σου και τραβα να σε κερασουν καμια βιζιτα οι φιλεναδες σου μαζι με τον πισογλεντη τον βουδα
ρε αντε γαμησου κυριακατικα..  :P

στραβογαμημενε..

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
οποιος θελει κι εχει το κουραγιο να διαβασει τα ποστ του νομερσι
ας πατησει www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/action,profile/u,28519/sa,showPosts]εδω[/url]
προσωπικα μερσι,νο

και οποιος εχει κουραγιο και χρονο ...... ασ διαβασει του βουδα.....χααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχααχααχαχ

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Νέα άφιξη (μια βδομάδα περίπου) στη Φωκίωνος 11, το όνομα αυτής Αννίτα μελαχρινή, δεν μπορώ να πω ότι είναι όμορφη, πάντος είναι φατσούλα).
Μου ειπε ενας φίλος οτι ειδε μια καινούργια, αλλά  απο ηλικία ηταν προς milf.Αυτή λες ή εχουμε και άλλη άφιξη? Αλίνα, Λάουρα έχουν φύγει?

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πωπω κακο που μας βρηκε :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και οποιος εχει κουραγιο και χρονο ...... ασ διαβασει του βουδα.....χααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχααχααχαχ
συμερασμα
η Γιουλια δεν ενδυκνειται για χαλαρωση,
τιποτε αξιολογο,
ουδεμια προοδος.

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
19
Πόντοι
2.945
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Υπάρχει καμιά μασατζού με tanlines;  :think:
Τελευταία ενημέρωση από Σολωμού 54: θεία Ελένη (δεν την έχω δει) θα είναι στο Φερρών 7 από Τετάρτη, είπαν στο τηλέφωνο (όταν τους είπα ότι είμαι παλιός πελάτης τους κ.λπ.).

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
ακομα ειναι νωρις ....
εκτος να υπαρχει καμια να κανει σολαριουμ...την οποια αγνοω ;)
ξεχασες την κολαρα σου .... ειναι δυνατον να την αγνοεις ??  οι φιλεναδες σου "στο τραβελια με προσοντα" που συχναζεις δεν την ξεχνουν....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
ξεχασες την κολαρα σου .... ειναι δυνατον να την αγνοεις ??  οι φιλεναδες σου "στο τραβελια με προσοντα" που συχναζεις δεν την ξεχνουν....
ρε συ, γιατι γαμας το θρεντ τωρα ????

τι ζορια τραβας ???? υπαρχουν θρεντ για τον αυνανισμο..

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

τι να του πεις... :2funny: :2funny:
παπας του χρειαζεται , γιατι αν τον γαμησω θα ζηταει κι αλλο :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom