Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
κανα τηλεφωνο απο βουλιαγμενης 130 παιζει;;;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
ρε συναγωνιστές, έχει κανείς το τηλέφωνο από Πατησίων112 να πάω να τον σφυρίξω στη Νικολέττα; Την είδα χτες στην Πατησίων με την κοντή φουστίτσα, μαυρισμένη και με έπιασε μια νοσταλγία.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Πέρασα χτες αλλά δεν είδα κάποιο σχετικό στα κουδούνια οπότε έφυγα. Τι όνομα γράφει κάτω; Σε προϊόν όροφο είναι;

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
ολο φημες,αλλα κανενας παπαρας δεν εχει πει κατι συγκεκριμενο.... :jerking:

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ρε συναγωνιστές, έχει κανείς το τηλέφωνο από Πατησίων112 να πάω να τον σφυρίξω στη Νικολέττα; Την είδα χτες στην Πατησίων με την κοντή φουστίτσα, μαυρισμένη και με έπιασε μια νοσταλγία.
ρε χιλ,επρεπε να την τσακωσεις επιτοπου....αχχχχχ!!.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Πέρασα χτες αλλά δεν είδα κάποιο σχετικό στα κουδούνια οπότε έφυγα. Τι όνομα γράφει κάτω; Σε προϊόν όροφο είναι;
άμα ξέραμε το όνομα δεν θα ζητάγαμε τηλέφωνα. η χοντρή το παίζει κάλυψη απόκρυψη. δεν έχει βάλει κουδούνι. παίρνεις τηλέφωνο και σου ανοίγει. όταν την είχα πάρει στο 286 η Νικολέτα μου το είχε δώσει το τηλέφωνο του 112 αλλά το έπλυνα με το παντελόνι. έπρεπε να την προλάβω αλλά ήμουν με το μηχανάκι στην Πατησίων . παραλίγο να κάνω ατύχημε με το φρενάρισμα. με κοίταζαν και από το Coffee Island... Νομίζω μόνο ο τρελλός μπορεί να μας διαφωτίσει.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ε καλά εάν δεν θέλουν πελάτες δεν θα πεθάνουμε κι όλας

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
Εκανα τις προαλλες μια επισκεψη στη Καλλιθεα , και τσεκαρα το Θ142 ... δεν ειχα παει ποτε , περιμενα δε μου ανοιγαν , ανοιγει τη πορτα καποιος ενοικος και μπαινω μεσα , οπου τη στιγμη εκεινη εμφανιζεται στη σκαλα κυρατσα με υφος βλοσυρο και μου λεει "λαθος κουδουνι χτυπησες" , λεω συγνωμη νομιζω το σωστο χτυπησα, και μου κανει "ἑχεις ερθει ξανα σε μενα" λεω οχι , μου λεει λαθος κουδουνι χτυπησες ... συμπερασμα , εφαγα πορτα ... η μπας και παιζει αλλο κουδουνι η εφυγαν απο κει ... γενικα αξιζει το κοπο το ιδρυμα αυτο η αδικα πηγα ;;

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
καμμια προταση για νοτια προαστια η αθηνα μεχρι συνταγμα  για χαλαρωση με περιποιηση και καλο περιβαλλον,  τωρα που χασαμε το αχιλλεως και το golden time συγγρου υπαρχει ?

cptnP

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2012
Like
24
Πόντοι
1
καμμια προταση για νοτια προαστια η αθηνα μεχρι συνταγμα  για χαλαρωση με περιποιηση και καλο περιβαλλον,  τωρα που χασαμε το αχιλλεως και το golden time συγγρου υπαρχει ?
καλο περιβαλλον στα νοτια με κατα περιπτωση αξιολογα τεμαχια εχουν μεινει το diamonds και το sea view στη γλυφαδα. επισης και στο ματζαγριωτακη παιζει να πετυχεις κανα καλο τεμαχιο αλλα η σεριφισσα ειναι ολιγον τι περιεργη αν δεν σε ξερει. επισης και της λιζας στη καλλιθεα ειναι καλη περιπτωση και πιο οικονομικη αλλα πρεπει να κοντακταρεις τη λιζα πρωτα αν δεν εχεις ξαναπαει και δεν σε ξερει. τα καλλιροης , φραντζη εχουν παρακμασει εντελως, και το φαληρου ειναι ακριβο αν δεν εισαι "αρχαιος" πελατης.

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
καλο περιβαλλον στα νοτια με κατα περιπτωση αξιολογα τεμαχια εχουν μεινει το diamonds και το sea view στη γλυφαδα. επισης και στο ματζαγριωτακη παιζει να πετυχεις κανα καλο τεμαχιο αλλα η σεριφισσα ειναι ολιγον τι περιεργη αν δεν σε ξερει. επισης και της λιζας στη καλλιθεα ειναι καλη περιπτωση και πιο οικονομικη αλλα πρεπει να κοντακταρεις τη λιζα πρωτα αν δεν εχεις ξαναπαει και δεν σε ξερει. τα καλλιροης , φραντζη εχουν παρακμασει εντελως, και το φαληρου ειναι ακριβο αν δεν εισαι "αρχαιος" πελατης.

πολυ κατατοπιστικος θενκσ.... καλλιροης  / φρατζη ηθελα να αποφυγω με αυτα που διαβαζω... κριμα γιατι ηταν στανταρακια παλιοτερα...

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
πολυ κατατοπιστικος θενκσ.... καλλιροης  / φρατζη ηθελα να αποφυγω με αυτα που διαβαζω... κριμα γιατι ηταν στανταρακια παλιοτερα...

τι εστι "Λιζα" , που στην Καλλιθεα ;;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
σε μένα όλες οι σελίδες μου βγάζουν error 404......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom