You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
ρε συναγωνιστές, έχει κανείς το τηλέφωνο από Πατησίων112 να πάω να τον σφυρίξω στη Νικολέττα; Την είδα χτες στην Πατησίων με την κοντή φουστίτσα, μαυρισμένη και με έπιασε μια νοσταλγία.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
ολο φημες,αλλα κανενας παπαρας δεν εχει πει κατι συγκεκριμενο....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ρε χιλ,επρεπε να την τσακωσεις επιτοπου....αχχχχχ!!.ρε συναγωνιστές, έχει κανείς το τηλέφωνο από Πατησίων112 να πάω να τον σφυρίξω στη Νικολέττα; Την είδα χτες στην Πατησίων με την κοντή φουστίτσα, μαυρισμένη και με έπιασε μια νοσταλγία.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
άμα ξέραμε το όνομα δεν θα ζητάγαμε τηλέφωνα. η χοντρή το παίζει κάλυψη απόκρυψη. δεν έχει βάλει κουδούνι. παίρνεις τηλέφωνο και σου ανοίγει. όταν την είχα πάρει στο 286 η Νικολέτα μου το είχε δώσει το τηλέφωνο του 112 αλλά το έπλυνα με το παντελόνι. έπρεπε να την προλάβω αλλά ήμουν με το μηχανάκι στην Πατησίων . παραλίγο να κάνω ατύχημε με το φρενάρισμα. με κοίταζαν και από το Coffee Island... Νομίζω μόνο ο τρελλός μπορεί να μας διαφωτίσει.Πέρασα χτες αλλά δεν είδα κάποιο σχετικό στα κουδούνια οπότε έφυγα. Τι όνομα γράφει κάτω; Σε προϊόν όροφο είναι;
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ε καλά εάν δεν θέλουν πελάτες δεν θα πεθάνουμε κι όλας
mamasan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 2.248
- Πόντοι
- 8.395
Εκανα τις προαλλες μια επισκεψη στη Καλλιθεα , και τσεκαρα το Θ142 ... δεν ειχα παει ποτε , περιμενα δε μου ανοιγαν , ανοιγει τη πορτα καποιος ενοικος και μπαινω μεσα , οπου τη στιγμη εκεινη εμφανιζεται στη σκαλα κυρατσα με υφος βλοσυρο και μου λεει "λαθος κουδουνι χτυπησες" , λεω συγνωμη νομιζω το σωστο χτυπησα, και μου κανει "ἑχεις ερθει ξανα σε μενα" λεω οχι , μου λεει λαθος κουδουνι χτυπησες ... συμπερασμα , εφαγα πορτα ... η μπας και παιζει αλλο κουδουνι η εφυγαν απο κει ... γενικα αξιζει το κοπο το ιδρυμα αυτο η αδικα πηγα ;;
καλο περιβαλλον στα νοτια με κατα περιπτωση αξιολογα τεμαχια εχουν μεινει το diamonds και το sea view στη γλυφαδα. επισης και στο ματζαγριωτακη παιζει να πετυχεις κανα καλο τεμαχιο αλλα η σεριφισσα ειναι ολιγον τι περιεργη αν δεν σε ξερει. επισης και της λιζας στη καλλιθεα ειναι καλη περιπτωση και πιο οικονομικη αλλα πρεπει να κοντακταρεις τη λιζα πρωτα αν δεν εχεις ξαναπαει και δεν σε ξερει. τα καλλιροης , φραντζη εχουν παρακμασει εντελως, και το φαληρου ειναι ακριβο αν δεν εισαι "αρχαιος" πελατης.καμμια προταση για νοτια προαστια η αθηνα μεχρι συνταγμα για χαλαρωση με περιποιηση και καλο περιβαλλον, τωρα που χασαμε το αχιλλεως και το golden time συγγρου υπαρχει ?
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
καλο περιβαλλον στα νοτια με κατα περιπτωση αξιολογα τεμαχια εχουν μεινει το diamonds και το sea view στη γλυφαδα. επισης και στο ματζαγριωτακη παιζει να πετυχεις κανα καλο τεμαχιο αλλα η σεριφισσα ειναι ολιγον τι περιεργη αν δεν σε ξερει. επισης και της λιζας στη καλλιθεα ειναι καλη περιπτωση και πιο οικονομικη αλλα πρεπει να κοντακταρεις τη λιζα πρωτα αν δεν εχεις ξαναπαει και δεν σε ξερει. τα καλλιροης , φραντζη εχουν παρακμασει εντελως, και το φαληρου ειναι ακριβο αν δεν εισαι "αρχαιος" πελατης.
πολυ κατατοπιστικος θενκσ.... καλλιροης / φρατζη ηθελα να αποφυγω με αυτα που διαβαζω... κριμα γιατι ηταν στανταρακια παλιοτερα...
mamasan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 56
- Like
- 2.248
- Πόντοι
- 8.395
πολυ κατατοπιστικος θενκσ.... καλλιροης / φρατζη ηθελα να αποφυγω με αυτα που διαβαζω... κριμα γιατι ηταν στανταρακια παλιοτερα...
τι εστι "Λιζα" , που στην Καλλιθεα ;;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
τι εστι "Λιζα" , που στην Καλλιθεα ;;
εδω εισαι
πμ στην ιδια για περισσοτερα
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Ε καλά εάν δεν θέλουν πελάτες δεν θα πεθάνουμε κι όλας
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Τι παιζει με φθιωτιδος 59
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
υλικο για πορνοσκαουτερς!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
υλικο για πορνοσκαουτερς!
..γνωστά πρέπει ναναι τα περισσότερα...
σε μένα όλες οι σελίδες μου βγάζουν error 404......
εμενα error 405 γιατι μαλλον μπηκα μετα απο σενα!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66