Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
2 επισκεψεις την εβδομαδα που μας περασε,
στο Ζανοσπιτο ( Σολωμου 54 6ος )

Ατζελινα, γλυκια και προθυμη
υπηρεσιες 7
Αυτο που μου αρεσει στην Ατζελινα,
μετα απο αρκετες συνεδριες μαζι της,
ειναι η φυσικη της συστολη.
Μαζι της εχει κανεις gfe.
Της αρεσει αυτο που κανει
και προσπαθει να σε ικανοποιησει.
Αν κατι δεν της αρεσει ,το
λεει ευγενικα.
Αρκετα καλα στησιματα και social time
στα αγγλικα περι ανεμων και υδατων.
Μιλαει ασταματητα αν την αφησεις,
οπως καθε γκομενα αλλωστε.
Θα σας πω τι λεει σε αλλο ποστ.
τιμη 80 για 1 ωρα.

και οι 2 απο Μολδαβια.Μπορειτε να τις επιλεξετε και για διδυμο.
www.streepstreet.com/img-2006/01-12-sexygirls2-fullphoto.jpg]
[right[/URL]]
Zana is back!
υπηρεσιες 9
Η Ζανα επεστρεψε απο τις διακοπες τις
εμφανως ανανεωμενη. Οπως παντα
προθυμη για ολα ,αξιζει καθε λεπτο
που περνας μαζι της.Μιλαει η εμπειρια
της,σπανια λεει "οχι",ειναι ενα κοριτσι
που μπορει να σε απογειωσει.
Για μενα το καλυτερο gfe
αυτη τη στιγμη  :)
Social time στα ελληνικα.
τιμη 80 για 1 ωρα.

Είναι αληθινή η φωτογραφία;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αν εννοείς αν αυτές είναι η Ατζελίνα και η Ζάνα,
φυσικά και ΔΕΝ είναι

Είναι όμως ωραιότατο το post του Iblis, και σε design και σε περιεχόμενο. Θα μπορούσε να ήταν εξώφυλλο σε περιοδικό για μασαζόφιλους.  :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
αν ήταν έτσι εμφανισιακά οι Αντζελινα και η Ζάνα, και κάνανε αυτα τα σερβις που κάνουν τωρα με 80 ευρώ θα είχαμε τοποθετήσει ενα μηχανακι που θα έδινε χαρτάκια με σειρά προτεραιότητας...οπως στην Εθνική τράπεζα...
Θα περνάγαμε στις 11 το πρωί, θα περναμε το χαρτάκι, θα κάναμε τις δουλειές μας στο κεντρο και μετά απο ωρες θα πήγαιναμε να μας εξυπηρετησουν...

Nick the Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Κρίμα και ετοιμαζόμουνα να πάω πρωϊ πρωϊ. Έκανα και μπάνιο :(

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Το Κινεζάκι πάντως το είδα λίγο φοβισμένο και μαζεμένο, δεν ξέρω γιατί....
έπαιζε με το λαπτοπ του μαγαζιου :dancing:....
κατι θα διαβαζε στο ιντερνετ!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:
πλακα πλακα ΕΓΩ πριν καμμια 10ρια μερες ξαναξεκινησα την μαρνης με επιμονες ερωτησεις στον δεσποτη και επιτοπια ερευνα και σχετικο ρεπορταζ....
ζερο την αλεξια που λες την εχω ξαναπαρει απο την πλ.λαυριου!! εκτος αν λες ενα μικρο πιπινακι που μου συστηθηθκε θεοδωρα..
παρα τους προβληματισμους μου αφου ακοθω καλες κριτικες θα ξαναπερασω για μαγια....
η παολα τι λεει??

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
σε προχθεσινη επίσκεψη στην Δημοκρίτου πήρα φραπέ + καλαμάκι...
Η κοπέλα πολύ γλυκια και εκανα και σουπερ μασάζ.
Αν δεν είχαν ερθει "οι ρώσοι" θα έτρωγα και την μπριζολίτσα μου...
Δεν πειράζει, την επόμενη....
..φίλε zero στο συγκεκριμένο μπριζολίτσα μάλλον απίθανο ...αλλά αν είναι να εγκαινιάσεις καινούργια "ψησταριά" ξαναπροσπάθησε....

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Καλημερα παιδες. Μετα απο συμβουλη του giorgospapa το Σαββατο το μεσημερακι πηρα τη grandmom Ελενη στο Σολωμου 54 - 6ος Οροφος. Οντως ηταν οπως μου το ειπε, φοβερη με πολλα γλυψιματα και για σκληρη χρηση. Ευχαριστω giorgopapa και αν ξερεις καμμια αντιστοιχη τετοια (ας μην ειναι Milf αλλα για σκληρη χρηση) καθε συμβοθλη καλοδεχουμενη. Να αναφερω οτι η Ζανα επεστρεψε και μαλλον περιμενε να πας μαζι της αλλα ειχα παει εκει με εντεταλμενη υπηρεσια να τεσταρω την Ελενιτσα.Επισης να αναφερω οτι τετοιο στυλακι ακριβως (κοντο ξανθο μαλλι, κιλακια παραπανισια) αλλα πιο νεαρη σε ηλικια και για αναλογη χρηση ηταν μια κοπελιτσα στη Μαρνη -νομιζω οτι και αυτη την ελεγαν Ελενη, αλλα δεν θυμαμαι καλα- η οποια ομωςεχει φυγει εδω και κανα διμηνο. Και αυτη την ειχα τιμησει δεοντως με deepthroat και gag φαση αλλα και κανα σκαμπιλακι που και που. Αν ξερει κανεις που δουλευει τωρα ας μου το πει.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
..φίλε zero στο συγκεκριμένο μπριζολίτσα μάλλον απίθανο ...αλλά αν είναι να εγκαινιάσεις καινούργια "ψησταριά" ξαναπροσπάθησε....

το μαγαζί ανήκει στα άνευ φαγητού, αλλά το έχουμε ξαναπεί ποτέ δεν ξέρεις...
άλλωστε καμια φορά μπορεί να μην την φάς εκεί την μπριζόλα, αλλά να την πάρεις για το σπίτι... ;) :2funny:

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Καλημερούδια μας και καλή εβδομάδα,

Επίσκεψη Σάββατο πρωί στο γνωστό πλέον Ζανόσπιτο,
Επέλεξα Ναταλυ μιάς και είχα παει εκει από την πρώτη φορά για αυτήν αλλα δεν την είχα πετύχει.
Μέτρυο μασαζ,
Το καλύτερο GFE πού είχα μέχρι στιγμής σε μασατζίδικο,
Υπέροχα μάτια....
αλλά μέχρι εκεί, ούτε βυζάρες είδα που περίμενα να δω (ίσως να μην είχα καταλάβει καλά από τις περιγραφες) αλλά ούτε και γλυκούλα φατσούλα, φυσικά και το GFE τα επισκιάζει όλα αυτά, αλλά πιστεύω πώς κάποιοι συναγωνιστές έχουν πρεσβιωπία ή γλαύκωμα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:,
Ζάνα έχει επιστρέψει, και από εμφάνιση είναι όπως ακριβώς έχει περιγραφεί. Milf+ καραμπινάτο, με βαριούτσικη μπροστινή κίνηση και βλέμα του στυλ "Δεν θα πέσεις στα νύχια μου? θα σου ποιώ το μεδούλι καριόλη"

Αυτά από μενα,
Καλή συνέχεια.

PS. όσο για το λάδι και εμένα η Νάταλυ με καθάρισε από τα λάδια και μάλιστα πριν αρχίσει να ρουφάει το φραμέ της με το καλαμάκι.

Επισκέπτης
καλησπερα σε ολους. ε οχι ρε παιδια κ καλο μασαζ στη δημοκριτου αρο την κατερινα. ειδικα στον φραπε νομιζα οτι θα τον ξεριζονε!για το κινεζακι οκ απο μασαζ φοβερο αλλα μεχρι εκει.τελικα μια νικολ απο π φαληρο που εκανε κ καλα φυσιοθαραπειες δεν τη ξερει κανεις;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
καλησπερα σε ολους. ε οχι ρε παιδια κ καλο μασαζ στη δημοκριτου αρο την κατερινα. ειδικα στον φραπε νομιζα οτι θα τον ξεριζονε!για το κινεζακι οκ απο μασαζ φοβερο αλλα μεχρι εκει.τελικα μια νικολ απο π φαληρο που εκανε κ καλα φυσιοθαραπειες δεν τη ξερει κανεις;

Συναγωνιστή, για δώσε περιγραφή Κατερίνας.

Επισκέπτης
ετσι ειναι παπαγιωργη μου μη γελας καθολου. 10 χρονια σχεδον εχω γυρισει ολα τα μαγαζια αλλα τετοιο τραβηγμα ουτε στον χειροτερο εχρο μου! οχι τιποτα αλλο αλλα μην παει κ κανενας πρωταρης κ νλμιζει οτι ετσι ειναι ο φραπες!!

staefano

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα δύο επισκέψεις, έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος γι αυτό και τις αναφέρω. Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τη δουλειά αυτή την κάνουν καλά τα μιλφάκια γιατί συνδυάζουν καλό μασάζ και ικανοποιητικά συμπληρώματα τροφής.Επέλεξα λοιπόν Ελένη στη Σολωμού 54 η οποία ήταν εξαιρετική σε όλους τους τομείς.Συναγωνίζεται ακόμη και τη Ζάνα.Δεύτερη επιλογή η Κατερίνα, ξανθιά Ρωσίδα στη Φραντζή.Καλούτσικο μασάζ και περιποίηση πολύ καλή, όχι όμως από την αρχή.Είναι συγκρατημένη θέλει άνοιγμα.Λίγο η γιουροβίζιον, λίγα αστειάκια και άνοιξε.Τα μιλφάκια, επειδή στην ηλικία τους  στενεύουν οι επαγγελματικές τους επιλογές, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom