Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Καλημερούδια μας και καλή εβδομάδα,

Επίσκεψη Σάββατο πρωί στο γνωστό πλέον Ζανόσπιτο,
Επέλεξα Ναταλυ μιάς και είχα παει εκει από την πρώτη φορά για αυτήν αλλα δεν την είχα πετύχει.
Μέτρυο μασαζ,
Το καλύτερο GFE πού είχα μέχρι στιγμής σε μασατζίδικο,
Υπέροχα μάτια....
αλλά μέχρι εκεί, ούτε βυζάρες είδα που περίμενα να δω (ίσως να μην είχα καταλάβει καλά από τις περιγραφες) αλλά ούτε και γλυκούλα φατσούλα, φυσικά και το GFE τα επισκιάζει όλα αυτά, αλλά πιστεύω πώς κάποιοι συναγωνιστές έχουν πρεσβιωπία ή γλαύκωμα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:,
Ζάνα έχει επιστρέψει, και από εμφάνιση είναι όπως ακριβώς έχει περιγραφεί. Milf+ καραμπινάτο, με βαριούτσικη μπροστινή κίνηση και βλέμα του στυλ "Δεν θα πέσεις στα νύχια μου? θα σου ποιώ το μεδούλι καριόλη"

Αυτά από μενα,
Καλή συνέχεια.

PS. όσο για το λάδι και εμένα η Νάταλυ με καθάρισε από τα λάδια και μάλιστα πριν αρχίσει να ρουφάει το φραμέ της με το καλαμάκι.

Κατά την γνώμη μου έχει γλυκούλα φατσούλα, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό.Θα μπορούσα να πω ότι εσύ πάσχεις από πρεσβυωπία ή γλαύκωμα που την βρίσκεις άσχημη στο πρόσωπο αλλά με υπέροχα μάτια :think:.Αν είναι τέτοιο μπάζο ολικό τότε γιατί την διάλεξες;;. Εν πάση περιπτώσει χαίρομαι που σου άρεσε  ;)

Επισκέπτης
κοντοπουτανο με εκφυλη φατσα απο πολωνια.στην κατηγορια του μπαζου την τοποθετω.α μου ειπε πως πριν ηταν σερβιτορα στα κατω πατησια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κοντοπουτανο με εκφυλη φατσα απο πολωνια.στην κατηγορια του μπαζου την τοποθετω.α μου ειπε πως πριν ηταν σερβιτορα στα κατω πατησια.
σωστα, αυτη η πολωνη ειναι μπαζακι και εχει και υφακι. εγω πριν 2-3 μερες που ''πρωτο''-εγραψα για το μαγαζι το εκανα για να αναφερω την παρουσιας της κινεζας στους λατρεις..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697

λες μια σχετικά ξανθιά με πιασίματα?
με τα ονόματα δεν τα πάω καλά....

Επισκέπτης
ναι. βασικα εγω το κινεζακι πηρα αλλα μετα ηρθε αυτη για την εκτονωση

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
ναι. βασικα εγω το κινεζακι πηρα αλλα μετα ηρθε αυτη για την εκτονωση

οκ κατάλαβα...
την θυμάμαι, αλλά δεν μου "είπε" τίποτα...
την άλλη φορά να πάρεις το μελαχρινούλι το κοντοπούτανο και θα με θυμηθείς....

Επισκέπτης
δηδη υπαρχει κ αλλη; οταν πηγα εγω μονο αυτες οι 2 ηταν. κ απο υπηρεσιες το μελαχρινο τι λεει συναδελφε; ολα η μεχρι φραπε;

bubaloo

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σωστό. Αλλά να μην φτάσουμε στο σημείο να γεμίσουμε 50άρες. Πρέπει να συγκρατήσουμε την ποιότητα που είναι ήδη μετριότατη, κατά τη γνώμη μου.
Καλησπέρα, εγώ πιστεύω οτι οι υπηρεσίες της Μελίνα είναι πολύ καλές, και δε νομίζω να έχει σχέση με πενηντάρες, είναι τριανταπεντάρα περίπου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
δηδη υπαρχει κ αλλη; οταν πηγα εγω μονο αυτες οι 2 ηταν. κ απο υπηρεσιες το μελαχρινο τι λεει συναδελφε; ολα η μεχρι φραπε;

κοιτα τι έγραψα χθές www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,36.30]εδώ[/url]

το μαγαζί είχε 4 κοπέλες διαθέσιμες εκέινη την ώρα, αλλά μόνο η κοντοπούτανη λέει, και μια ψιλή νταντάνα

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Υπέροχα μάτια....
αλλά μέχρι εκεί, ούτε βυζάρες είδα που περίμενα να δω (ίσως να μην είχα καταλάβει καλά από τις περιγραφες) αλλά ούτε και γλυκούλα φατσούλα, φυσικά και το GFE τα επισκιάζει όλα αυτά, αλλά πιστεύω πώς κάποιοι συναγωνιστές έχουν πρεσβιωπία ή γλαύκωμα :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:,

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Έχει ειπωθεί κι άλλες φορές πως οι χαρακτηρισμοί προς άλλους συναδέλφους είναι περιττοί,
δεν ενημερώνουν και δεν βοηθάνε πουθενά, πολύ περισσότερο όταν αφορούν το ιατρικό ιστορικό των συναδέλφων..........!!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για τη Μελίνα δεν λέει; Στο 59. Γλυκιά είναι δεν λέω αλλά από εμφάνιση είναι μέτρια. Αντικειμενική άποψη, νομίζω. Και είναι και γύρω στα 40, Πάτερ.

Εγώ είμαι φαν της αδελφής της της Δέσποινας΄, αλλά έχω πολύ καιρό να διαβάσω κάτι για αυτή. Μήπως αποσύρθηκε ή έχει χαλάσει τις υπηρεσίες της. Παρακαλώ αδέλφια ενημερώστε με γιατί ετοιμάζομαι να εκδράμω.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπέρα, εγώ πιστεύω οτι οι υπηρεσίες της Μελίνα είναι πολύ καλές, και δε νομίζω να έχει σχέση με πενηντάρες, είναι τριανταπεντάρα περίπου.

1) Δεν είπα ότι είναι πενηντάρα.
2) Είπα ότι είναι καλή σε υπηρεσίες.
ΑΛΛΑ
3) είναι γύρω στα 40
4) έχει μερικά περιττά κιλά
5) από εμφάνιση είναι μέτρια, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
τα είχα γράψει πρό εβδομάδας για Αντζελίνα οτι είναι φραγκοκίλλερ
www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,36.msg512805#msg512805]εδώ[/url]

και εμένα κάτι τέτοια κουλά πηγε να μου κάνει τελευταία φορά που την πηρα το χειμώνα και απο τότε -αν και ειναι κορυφάιο μωρό και φουλ gfe- ξενέρωσα απιστευτα και έφαγε άκυρο.
Δεν ξαναπάτησα απο τότε.
Οχι η κάθε πεινασμένη να κάνει κουμάντο στο πορτοφόλι μου.
Ηρθαν εδώ και γίνανε άνθρωποι με τα λεφτά μας....
προς αποκατασταση της αληθειας κατα λαθος εγραψα οτι το ειχα διαβασει απο τον πατερ αλλα το ειχα διαβασει απο τον συναγωνιστη zero tolerance >:cheesy: ο δαιμων του τυπογραφειου

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
την νικολ την ψαχνω και εγω φιλε μου αν μαθεις τιποτα η μαθω  θα απαντησω το ιδιο περιμενω και απο σενα. ηταν απο τα καλυτερα παιδια στο χωρο αυτο ειχε παει ρωσια τα χριστουγεννα γυρισε εμαθα απο γωγω εκτοτε ουδεν.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ηλικιακα αν το παρει κανεις Ζανα+Ατζελινα=Ελένη :2funny:
milf[sup]2[/sup] θα την πω , για να ειμαστε ευχαριστημενοι.
μια κεφατη γυναικα. και παντα γελαστη.
τα ανομοια ομως δε συγκρινονται.
την κα.Σοφία ,ναι τη συναγωνιζετε ( στο πλεξιμο )
(...)Επέλεξα λοιπόν Ελένη στη Σολωμού 54 η οποία ήταν εξαιρετική σε όλους τους τομείς.Συναγωνίζεται ακόμη και τη Ζάνα(...)Τα μιλφάκια, επειδή στην ηλικία τους  στενεύουν οι επαγγελματικές τους επιλογές, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.
καταλαβαινω οτι το λες χαριτολογωντας ,ωστε να δειξεις τις καλες υπηρεσιες.
που οντως εχει ( δε μασαει ).Μπροστα της ομως η Ζανα ειναι ανηλικη.
Οταν η Ζανα ηταν μικρη, η Ελενη της ελεγε παραμυθια.
milf[sup]2[/sup]=gilf=[glow=red,2,300]G[/glow]ranny [glow=red,2,300]I[/glow]'d [glow=red,2,300]L[/glow]ike to [glow=red,2,300]F[/glow]uck
milf ηταν οταν η Ζανα πηγαινε δημοτικο.

Επισκέπτης
συναδελφε περιεργε μαλλον δε λεμε για την ιδια. αυτη που ψαχνω εγω ειναι ελληνιδα εβαζε αγγελια στη χρυση ευκαιρια κ στην αθενς νιουζ.το τηλ της τελειωνε σε 9050.ελεγε φυσιοθεραπευτρια αλλα εκανε αν σε γουσταρε ενα προγραμμα κατσε καλα! εμενε νοτια κ πηγαινε κατ οικον η ξενοδοχ.

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πρόσφατη επίσκεψη στην Αχιλλέως μετά από πολλούς μήνες.
Παρούσες η γνωστή Ειρήνη και η ...Ζωή, η οποία δυστυχώς απ' οτι είπε σταματάει και πάλι !!
Πήρα λοιπόν τη Ζωή, μετά και από πληροφορίες άλλου συναγωνιστή ότι έχει αλλάξει και δίνει ψητό.
Λοιπόν, δεν τρέχει τίποτε !!!
Η Ζωή είναι ίδια όπως παλιά, κι από εμφάνιση ίσως καλύτερη με το μαλί ξανθό και λίγο πιο πεσμένο ζυβί!
Συμπαθητικό μασαζάκι, πολύ καλό φραπεδάκι αλλά μέχρι εκεί.
Την πίεσα όσο έπερνε αλλά τίποτε. Δεδομένου ότι ήμουν από τους πιό παλιους και συχνούς  πελάτες της στο παρελθόν, είμαι σίγουρος ότι αν έτρεχε κάτι άλλο θα το έλεγε η θα το καταλάβαινα.
Eχει δικιο ο φιλος εδω.Η Ζωη δεν φενεται να δινει κατι παραπανω γιατι και εγω την ξερω 3 χρονια και επεμεινα αλλα τιποτα.Μηπως επεσε συρμα?

allos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
περιγραφή Μάγιας? που θα την πετύχω σήμερα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
περιγραφή Μάγιας? που θα την πετύχω σήμερα?

ψιλή, μελάχρινή, με σχετικά μακρύ ισιο μαλλί, μιλφ (40αρα), με ωραία πόδια. Στήθος σχετικά μικρό, πρόσωπο μέτριο.
Επειδή μπορεί η εικόνα της να μην σου γεμίσει το μάτι, μην κωλώσεις.
Στο δωμάτιο είναι πολύ καλή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom