Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
περιγραφή Μάγιας? που θα την πετύχω σήμερα?

Και μια δεύτερη γνώμη, στο καπάκι, μετά του Zero για να μην το πολυσκεφτείς.

Μάρνης 28 5ος όροφος, κουδούνι studio.
Πολύ καλό μασάζ.
Ψηλή, μελαχρινή, αδύνατη με λίγα πιασιματάκια,
μικρό στήθος,πολύ καλό σώμα (για την ηλικία της,περίπου 37)
κατά τ'άλλα, αν δεν δοκιμάσεις........εσύ χάνεις.......!!!!!!!!!
;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Και μια δεύτερη γνώμη, στο καπάκι, μετά του Zero για να μην το πολυσκεφτείς.

Μάρνης 28 5ος όροφος, κουδούνι studio.
Πολύ καλό μασάζ.
Ψηλή, μελαχρινή, αδύνατη με λίγα πιασιματάκια,
μικρό στήθος,πολύ καλό σώμα (για την ηλικία της,περίπου 37)
κατά τ'άλλα, αν δεν δοκιμάσεις........εσύ χάνεις.......!!!!!!!!!
;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)  ;)

Η μάγια είναι από τα καλύτερα MILF,το επιβεβαιώνω και εγώ.
Πήγες μήπως Καλιρρόης 48 να κάνεις κανά crash test;

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
θα μπορουσε καπιος να μου περιγραψει την πολιβραβευμενη ζανα ? και να μου πει αν πρεπει κανεις να της ζητησει το κουλουρι της η στο προσφερει εκεινη ρωτοντας αν θες κουλουρι.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ρε μάγκες, έφυγε ο Παπαγιώργης και ο Ζέρο? Τι μαλακίες κάνετε πάλι? Εξηγείστε μας τι έχει παιχτεί........

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.138
Πόντοι
42.697
Ρε μάγκες, έφυγε ο Παπαγιώργης και ο Ζέρο? Τι μαλακίες κάνετε πάλι? Εξηγείστε μας τι έχει παιχτεί........

ψυχαριαμία ρε παιδιά! :cheesy:
δεν έφυγα απο το σάιτ! >:(
εδώ ειμαι, και συνεχίζω! ;)
απλά δεν εομαι πια μοντ, so what?
τα μασάζ και τις φυσικοθεραπειες τις συνεχίζω κανονικά :rockon:

Επισκέπτης

ναι αλλα κ το μονο θρεντ που ειχε ενδιαφερον κ ειχε μια ισσοροπια τωρα θα γινει κ αυτο σαν τα αλλα... τσιρκο μεντρανο

Yarrak

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
13
Πόντοι
1
Τα μασατζίδικα, λοιπόν, κάνουν χρυσές δουλειές στις μέρες μας. Πότε θα ιδρυθούν και μασατσίδικα με άντρες μασέρ, όπου θα μπορούν να πηγαίνουνε οι γυναίκες να μασατζίζονται?  

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
...οι γυναίκες να μασατζίζονται? 

Τι είπες τώρα............! Γι' αυτό μας γουστάρω, είμαστε κουλτουριάριδες, μορφωμένοι, μέχρι κ αι νεες λέξεις βγάζουμε!

Πάμε δυνατααααααααααααααααααααααααααααααα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Γρηγορη ενημερωση και απο εμενα απο Μαρνης 28 Χθεσινη επισκεψη......πηρα Παολα,
Το κοριτσι αρκετα καλο και δεν εδειχνε να βιαζεται ιδαιτερα, το μασαζ καλουτσικο και η μπριζολα ιδιαιτερα ζουμερη,
Γενικα εινα καλο value for money, νομιζω οτι τιμαει το 80αρι.
Ειδα και μια μικρουλα, που μου ειπαν οτι λεγεται Θεοδωρα (τι σκεφτεται ο κοσμος για να κονομησει) την εχει δοκιμασει κανεις??

Ζερο και παπαγιωργης ειναι σταθερες αξιες :rockon:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
...... αν πρεπει κανεις να της ζητησει το κουλουρι της η στο προσφερει εκεινη ρωτοντας αν θες κουλουρι.

αν ερθει με lavache qui rit (τριγωνικη φετα τυρι) στο χέρι να εισαι σιγουρος οτι θα παρεις και κουλουρι.

Κατα τα αλλα αν και δεν ειμαι fan του giorgospapa τα ποστ του εχουν ενα ενδιαφερον  και κρατα σε μια ισσοροπια το παρόν thread το οποι ελπίζω και αυτο να μην πηδηχθει με ακατανοητα ποστ που υποτιθται οτι ειναι συζητηση.  Καπου υπαρχει και ενα thraed για μασαζερι και αποψεις ας μεταφερθει το παρον ποστ η παραθεση και το ποστ της yarrak εκει Ευχαριστω!!!!

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
συγνωμη ρε παιδια που ειμαι ασχετος,σας παρακαλω να μου εξηγησετε τι θα πει ''μοντ''?
ευχαριστω :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Μικρούλα η Θεοδωρα στη Μάρνης? ! Αν είναι αυτή που νομίζω είναι καμμια 35-40αρα.Δεν είναι μεγάλη, κι εγώ είμαι fun τετοιων ηλικιών αλλά η συγκεκριμένη είναι μεσα στα μούτρα. Λες και κανει αγγαρία. Απορώ μερικοί που έγραφαν ότι είναι καλή. Δεν συνιστώ με τίποτα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Μικρούλα η Θεοδωρα στη Μάρνης? ! Αν είναι αυτή που νομίζω είναι καμμια 35-40αρα.Δεν είναι μεγάλη, κι εγώ είμαι fun τετοιων ηλικιών αλλά η συγκεκριμένη είναι μεσα στα μούτρα. Λες και κανει αγγαρία. Απορώ μερικοί που έγραφαν ότι είναι καλή. Δεν συνιστώ με τίποτα.

Η φρέσκια Θεοδώρα της Μάρνης 28 είναι μικρούλα, εσύ λες για την milfοθεοδώρα, τον γνωστό σερίφη, απ'ότι ξέρω τώρα είναι στη Φρατζή 4, επίσης στη θέση του σερίφη........!!!!!!!!!
:sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:

petalia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τί παίζει στη Δημοκρίτου 9 στο Κολωνάκι????
Είδα μια αγγελία που γράφει για Ασιάτισσες.......

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα μετά από καιρό. Ήμουν εκτός Ελλάδας. Ξέρει κανείς τί παίζει στην Ιλιάδα να πάω αύριο ?

Επισκέπτης
ποσες φορες πρεπει να γραψουμε για τη δημοκριτου; φιλε ζερο μπορεις να εξηγησεις κ σε μας τους σχετικα νεους του θρεντ τι συμβαινει με σενα κ γιατι εφυγε ο παπαγιωργης;

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Η φρέσκια Θεοδώρα της Μάρνης 28 είναι μικρούλα, εσύ λες για την milfοθεοδώρα, τον γνωστό σερίφη, απ'ότι ξέρω τώρα είναι στη Φρατζή 4, επίσης στη θέση του σερίφη........!!!!!!!!!
:sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:
+1000000000000000000
Ετσι ειναι οπως τα λες συναδελφε GGxxx μηπως παρεπιπτοντως εχει δοκιμασει κανεις???

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ενημέρωση από επίσκεψη Φωκίωνος 11.
Είναι η τρίτη φορά που πάω για να πάρω την Κορίνα κι αυτή λείπει :headbang: :headbang: :headbang: απ'ότι μου είπαν θα επιστρέψει την άλλη βδομάδα.

Κοπέλες Εύα, Αλίνα και Πάολα.
Πήρα την Πάολα, ξανθιά, μικρή (γύρω στα 23)  η οποία μαζί με την Τζούλια, από Στουρνάρη 63, είναι τα πιο καυλιάρικα κοντούλια (πολύ κοντούλια) που έχω πάρει μέχρι τώρα.
Τώρα που σταμάτησε το άθλημα η Τζούλια, είναι η μόνη κοντούλα πιτσιρίκα που με φτιάχνει τόσο πολύ ;) ;) ;) ;) ;)

Έχει αδυνατίσει κι έχει φτιάξει φοβερό κορμάκι, βυζάκι μικρό 2άρι, σφιχτό και στητό, επιδερμίδα σαν μετάξι, όλα τα λεφτά το υπέροχο τουρλωτό κωλαράκι της, που πρώτη φορά το βλέπω σε όλο του το μεγαλείο, γιατί πρώτη φορά με σέρβιρε στα τέσσερα, απίστευτη θέα :o :o :o και πολύ ωραία αίσθηση στο άγγιγμα.

Από μασάζ απαλό αισθησιακό, όπως το ζήτησα, από πνευστό αρκετά καλό αλλά soft, δεν με χάλασε όμως γιατί περιποιήθηκε και τις γύρω περιοχές και η όλη αίσθηση ήταν απολαυστική.

Στο κυρίως πιάτο απόλαυσα την καλύτερη μπριζολίτσα που μου έχει σερβίρει στις 3-4 φορές που την έχω πάρει μέχρι τώρα, ίσως να βοήθησε το ότι πλέον είναι πολύ πιο άνετη μαζί μου, πάντος ήταν τόσο ζουμερή και με τόση πολύ συμμετοχή (σπάνια μου τυχαίνει με πιτσιρίκα), που την θεωρώ πλέον μία από τις καλύτερες επιλογές για ολοκληρωμένο φαγοπότι. ;) ;) ;)
Χρόνος 50+ λεπτά. Κόστος 80€.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
...παρακαλω να μου εξηγησετε τι θα πει ''μοντ''?
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

Εδώ βασικά είναι κάποια παληκάρια απο την Πάρνηθα, απο το Μοντ Παρνές. Γι' αυτό λέγονται έτσι, είναι κρουπιέριδες εδώ...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ρε μαγκες κανεις τελικα δεν εχει δοκιμασει ζανα να μου τη περιγραψει και να μου πει για το κουλουρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom