Ενημέρωση από επίσκεψη Φωκίωνος 11.
Είναι η τρίτη φορά που πάω για να πάρω την Κορίνα κι αυτή λείπει
απ'ότι μου είπαν θα επιστρέψει την άλλη βδομάδα.
Κοπέλες Εύα, Αλίνα και Πάολα.
Πήρα την Πάολα, ξανθιά, μικρή (γύρω στα 23) η οποία μαζί με την Τζούλια, από Στουρνάρη 63, είναι τα πιο καυλιάρικα κοντούλια (πολύ κοντούλια) που έχω πάρει μέχρι τώρα.
Τώρα που σταμάτησε το άθλημα η Τζούλια, είναι η μόνη κοντούλα πιτσιρίκα που με φτιάχνει τόσο πολύ ;) ;) ;) ;) ;)
Έχει αδυνατίσει κι έχει φτιάξει φοβερό κορμάκι, βυζάκι μικρό 2άρι, σφιχτό και στητό, επιδερμίδα σαν μετάξι, όλα τα λεφτά το υπέροχο τουρλωτό κωλαράκι της, που πρώτη φορά το βλέπω σε όλο του το μεγαλείο, γιατί πρώτη φορά με σέρβιρε στα τέσσερα, απίστευτη θέα :o :o :o και πολύ ωραία αίσθηση στο άγγιγμα.
Από μασάζ απαλό αισθησιακό, όπως το ζήτησα, από πνευστό αρκετά καλό αλλά soft, δεν με χάλασε όμως γιατί περιποιήθηκε και τις γύρω περιοχές και η όλη αίσθηση ήταν απολαυστική.
Στο κυρίως πιάτο απόλαυσα την καλύτερη μπριζολίτσα που μου έχει σερβίρει στις 3-4 φορές που την έχω πάρει μέχρι τώρα, ίσως να βοήθησε το ότι πλέον είναι πολύ πιο άνετη μαζί μου, πάντος ήταν τόσο ζουμερή και με τόση πολύ συμμετοχή (σπάνια μου τυχαίνει με πιτσιρίκα), που την θεωρώ πλέον μία από τις καλύτερες επιλογές για ολοκληρωμένο φαγοπότι. ;) ;) ;)
Χρόνος 50+ λεπτά. Κόστος 80€.