Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (1 μέλη και 52 επισκέπτες)

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αυτα που εγραψα για αχιλλεως συναγωνιστες ειναι καραντιν και εξακριβωμενα και χειροπιαστα τιποτα αλλο.

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ρε μαγκες κανεις τελικα δεν εχει δοκιμασει ζανα να μου τη περιγραψει και να μου πει για το κουλουρι?
Καλή είναι, ξανθούλα, αφρατούλα, γλυκούλα, καλό μασάζ, +20 το 'άλλο', συνιστάται.

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Χωρίς τον Παπαγιώργη mod δεν παίζουμε!
Να δοθούν εξηγήσεις στο λαό!

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Τα μασατζίδικα, λοιπόν, κάνουν χρυσές δουλειές στις μέρες μας. Πότε θα ιδρυθούν και μασατσίδικα με άντρες μασέρ, όπου θα μπορούν να πηγαίνουνε οι γυναίκες να μασατζίζονται?  
Πρέπει να υπάρχουν στο εξωτερικό τέτοια.
Εδώ ίσως να βρεις διάφορους 'ελεύθερους επαγγελματίες' (...) από αγγελίες εφημερίδων.

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
bigbaby ξανθουλα αφρατουλα μιλας για τη ζανα? και αν ναι το κουλουρι θα της το ζητησω εγω?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ναι βεβαια ..
"καλησπερα" να πεις "ηλθα για το κουλουρι"
κλεισ' της και το ματι, και δε θα εχεις προβλημα.
bigbaby ξανθουλα αφρατουλα μιλας για τη ζανα? και αν ναι το κουλουρι θα της το ζητησω εγω?
θα φας καλαααααααα!www.smilieshq.com] [/url]

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
thenks lblis και εγω που νομιζα πως το σαιτ ολο αυτο ειναι για να βοηθαμε ο ενας συναγωνιστης τον αλλον και παλη μπραβο σου ρε εισαι ωραιος , μαγκας ,προσεξε μη σκισεις κανενα καλτσον

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δε βαζω καλσον με τη ζεστη φιλε, συγκαιομαι :)
thenks lblis και εγω που νομιζα πως το σαιτ ολο αυτο ειναι για να βοηθαμε ο ενας συναγωνιστης τον αλλον και παλη μπραβο σου ρε εισαι ωραιος , μαγκας ,προσεξε μη σκισεις κανενα καλτσον
για πες θες γενικα κουλουρι ή ειδικα κουλουρι απο Ζανα?

captain772

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέτρα μάγκες.Καινούριος στο site και θέλω κάποιες πληροφορίες για ΄΄Ιλιάδα΄΄.Παίζει κάτι καλό αυτές τις μέρες?

mgman

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
οκ ευχαριστω συναγωνιστες και lblis sory αλλα ελπιζω να με καταλαβες οκ/ δεν κραταω κακια , ολοι εδω μεσα ειμαστε για τον ιδιο λογο , ειμαστε μονοδουλοι και καπιοι αλλοι κωλοδουλοι , αδηναμιες ειναι αυτες τι να κανουμε....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ολα οκ mgman, περιμενουμε εναγωνιως αναφοραwww.smilieshq.com] [/url]
οκ ευχαριστω συναγωνιστες και lblis sory αλλα ελπιζω να με καταλαβες οκ/ δεν κραταω κακια , ολοι εδω μεσα ειμαστε για τον ιδιο λογο , ειμαστε μονοδουλοι και καπιοι αλλοι κωλοδουλοι , αδηναμιες ειναι αυτες τι να κανουμε....

gogila

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βοηθεια ειμαι καινουριος στην παρεα και πρακαλω να με οδηγησετε σωστα και καλα καπου που να κανουν καλο μασαζ κ.τλ.π πολυ καλα δεν ξερω απο μασατζιδικα αλα θελω ωραια κοριτσια βασικα μπορω μονο πολυ αργα μετα τις δωδεκα ευχαριστω εκ των προτερων

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Για μετά της 12 χλωμό σε κόβω, καλύτερα να ενημερωθείς στο θρεντ με τα στούντιο.

gogila

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
τα εχω βαρεθει τα ξεροσφυρια θελω και λιγη περιποιηση και ασ το πληρωσω και παραπανω καμια καλη συμβουλη υπαρχει?

kaulotsoutsounos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
8
Πόντοι
0
Καλημερα σας ,παρακολουθω καιρο το παρον foroum και θελω να σας ευχαριστησω για τις συμβουλες σας πανω στον χωρο του μασαζ.
πρεπει να πω εδω οτι χαρι σε σας  και στο σαιτ εχω περασει τις καλυτερες στιγμες.

ΑΠΛΑ ενα ευχαριστω και καλη συνεχεια.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
Καλημερα σας ,παρακολουθω καιρο το παρον foroum και θελω να σας ευχαριστησω για τις συμβουλες σας πανω στον χωρο του μασαζ.
πρεπει να πω εδω οτι χαρι σε σας  και στο σαιτ εχω περασει τις καλυτερες στιγμες.

ΑΠΛΑ ενα ευχαριστω και καλη συνεχεια.

να σαι καλά μαν.
θα χαρούμε να δουμε και ενημερώσεις απο εσένα καθως και να συμμετέχεις στο φορουμ εαν θέλεις

atikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα στους συναγωνιστές! Υπάρχει καμιά πληροφορία για Κηφισιας 74?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom