periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
αυτα που εγραψα για αχιλλεως συναγωνιστες ειναι καραντιν και εξακριβωμενα και χειροπιαστα τιποτα αλλο.
Καλή είναι, ξανθούλα, αφρατούλα, γλυκούλα, καλό μασάζ, +20 το 'άλλο', συνιστάται.ρε μαγκες κανεις τελικα δεν εχει δοκιμασει ζανα να μου τη περιγραψει και να μου πει για το κουλουρι?
Πρέπει να υπάρχουν στο εξωτερικό τέτοια.Τα μασατζίδικα, λοιπόν, κάνουν χρυσές δουλειές στις μέρες μας. Πότε θα ιδρυθούν και μασατσίδικα με άντρες μασέρ, όπου θα μπορούν να πηγαίνουνε οι γυναίκες να μασατζίζονται?
θα φας καλαααααααα!www.smilieshq.com] [/url]bigbaby ξανθουλα αφρατουλα μιλας για τη ζανα? και αν ναι το κουλουρι θα της το ζητησω εγω?
για πες θες γενικα κουλουρι ή ειδικα κουλουρι απο Ζανα?thenks lblis και εγω που νομιζα πως το σαιτ ολο αυτο ειναι για να βοηθαμε ο ενας συναγωνιστης τον αλλον και παλη μπραβο σου ρε εισαι ωραιος , μαγκας ,προσεξε μη σκισεις κανενα καλτσον
Ναι βρε, για τη Ζάνα μιλάω, θα της το ζητήσεις εσύ. Μασέρ είναι όχι φακίρης...bigbaby ξανθουλα αφρατουλα μιλας για τη ζανα? και αν ναι το κουλουρι θα της το ζητησω εγω?
οκ ευχαριστω συναγωνιστες και lblis sory αλλα ελπιζω να με καταλαβες οκ/ δεν κραταω κακια , ολοι εδω μεσα ειμαστε για τον ιδιο λογο , ειμαστε μονοδουλοι και καπιοι αλλοι κωλοδουλοι , αδηναμιες ειναι αυτες τι να κανουμε....
ελπιζω αυριο
Καλημερα σας ,παρακολουθω καιρο το παρον foroum και θελω να σας ευχαριστησω για τις συμβουλες σας πανω στον χωρο του μασαζ.
πρεπει να πω εδω οτι χαρι σε σας και στο σαιτ εχω περασει τις καλυτερες στιγμες.
ΑΠΛΑ ενα ευχαριστω και καλη συνεχεια.