Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
νεα για στουρναρη 63  στο μαγαζι δεν εγινε τιποτα. απλα στο διπλανο διαμερισμα κλιστικε ενασ ψιχοπαθισ και ολη μερα προσπαθουνε να τον βγαλουν εξω.

καλα ελληνικα γραφεις παντως για ρωσσιδα.  ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εγω τον δικαιολογω απολυτα.
στο διπλανο διαμερισμα στεγαζεται ενα γραφειο.
εκει δουλευει ενα αστερι 10/10
αυτη θα ειδε το παληκαρι, θα την περασε για μασερ,
θα του ειπε "τι λετε κυριε, εγω ειμαι κυρια"
και ετσι παει η ιστορια...
o vasos ειναι.είχε να πάρει φραπέ πολύ καιρό, βαρεσε στερητικό σύνδρομο, και ετρεξε στη Στουρναρη για φραπε.
Εκεί του είπαν πως ο φραπές δεν σερβίρεται πια απο το μαγαζί, οπότε το παληκάρι δεν άντεξε άλλο, μπουκαρε στο διπλανό διαμέρισμα και απειλέι να αυτοκτονήσει..

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Αχιλλεως και Ελ.Βενιζελου παλ.φαληρο.Ειναι σωματαρα.Αλλα δεν καθεται.
Kατι περισσοτερο συναγωνιστη αριθμο αν ξερεις η τι υπαρχει απο κατω , τι γραφει το κουδουνι ?

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
kalhmera astari 51 αχιλλεως και βενιζελου ειναι γωνια πανω απο antidas τριτο οροφο εχει δυο παιδια την ειρηνη και την ζωη  με μεγαλο βυζι σου δινουν κοψιδια και φραπε αν σε ξερουν καλυτερα εχει και καλαμακι τα υπολοιπα δικα σου.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
σε καποια θερντ ποισω καποιος συναγωνιστης ειχε γραψη για καποιους που νομοιζουν οτι του καψουρευοντε η κορασιδες θεραπευτριες ειναι νυχτωμενη. και συμφονω με τον συναγωνιστημε αυτα που γραφει αυτες κοιτανε πως θα τα παρουν με καθε τροπο απο ολους. μια ενημερωση που εχωαπο το ιδρυμα του επικου μας ποιοιτη παιζετε ενα τετοιο πεχνιδι με συναγωνιστη και με κορασις τον δουλευη αγριος και αυτος το χαφτη.και τον εχει στην πεινα χωρις μπριζολα με διαφορες προφασεις προσοχη αδελφια χανουμε το σεβασμο μας με αυτα.

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
να ρωτησςω κατι??  στη σολωμου στο μασαζ της ζανας, στον πιο κατω οροφο λεει μια πορτα στουντιο??εχει χτυπησει κανεις να μαςπει τι και αν γινεται κατι???

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μια ενημερωση που εχωαπο το ιδρυμα του επικου μας ποιοιτη παιζετε ενα τετοιο πεχνιδι με συναγωνιστη και με κορασις τον δουλευη αγριος και αυτος το χαφτη.και τον εχει στην πεινα χωρις μπριζολα...
Δηλαδή...την αγάπησε τη θεραπεύτρια; :smitten: :smitten:
:cool2: ...  :think: :think:
:rockon:  :rockon:  :rockon:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να ρωτησςω κατι??  στη σολωμου στο μασαζ της ζανας, στον πιο κατω οροφο λεει μια πορτα στουντιο??εχει χτυπησει κανεις να μαςπει τι και αν γινεται κατι???

Συναγωνιστή, είχα πάει μια φορά, χτύπησα το κουδούνι τους αλλά δεν μου άνοιξαν... :tickedoff: :tickedoff:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
kalhmera astari 51 αχιλλεως και βενιζελου ειναι γωνια πανω απο antidas τριτο οροφο εχει δυο παιδια την ειρηνη και την ζωη  με μεγαλο βυζι σου δινουν κοψιδια και φραπε αν σε ξερουν καλυτερα εχει και καλαμακι τα υπολοιπα δικα σου.
Ευχαριστω ,οταν παω θα ενημερωσω.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστω ,οταν παω θα ενημερωσω.
Ασταράκο μην κανείς τον κόπο να πας δεν αξίζει μία, όχι εμφανισιακά αλλά από υπηρεσίες  διότι το εν λόγω κατάστημα για μένα ανήκει στα δεν. Εχω πάει 2 φορές και την μία μάλιστα συστημένος από κάποιο φίλο και η απάντηση όταν τους είπα για φουλ πρόγραμμα ήταν ότι εδώ δεν κάνουμε τέτοιο πρόγραμμα. Και μάλιστα επέμεινα λέγοντας ότι άλλο πράγμα μου έχει πει ο φίλος που με στέλνει και πάλι η απάντηση ήταν αρνητική. Βέβαια ο τρόπος που μιλούσε η υπεύθυνη έδινε την εντύπωση ότι μετά από κάποιες επισκέψεις ίσως να δώσουν μόνο φραπεδιά. Αλλα άμα είναι έτσι να δώσεις μια περιουσία για να πιεις καφεδάκι τότε πας στην Ρώμη και πίνεις εσπρεσάκι με τα μισά λεφτά. Ρε οοοοοοοοοούστ :piss: από δω παλιό λινάτσες  :uglystupid:που θέλετε να γνωριστούμε κιόλας για να γαμηθείτε.Γι' αυτό στο συγκεκριμένο κατάστημα μαύρο δαγκωτό μπας και αλλάξουν μυαλά και πρακτική :birdman:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Ασταράκο μην κανείς τον κόπο να πας δεν αξίζει μία, όχι εμφανισιακά αλλά από υπηρεσίες  διότι το εν λόγω κατάστημα για μένα ανήκει στα δεν. Εχω πάει 2 φορές και την μία μάλιστα συστημένος από κάποιο φίλο και η απάντηση όταν τους είπα για φουλ πρόγραμμα ήταν ότι εδώ δεν κάνουμε τέτοιο πρόγραμμα. Και μάλιστα επέμεινα λέγοντας ότι άλλο πράγμα μου έχει πει ο φίλος που με στέλνει και πάλι η απάντηση ήταν αρνητική. Βέβαια ο τρόπος που μιλούσε η υπεύθυνη έδινε την εντύπωση ότι μετά από κάποιες επισκέψεις ίσως να δώσουν μόνο φραπεδιά. Αλλα άμα είναι έτσι να δώσεις μια περιουσία για να πιεις καφεδάκι τότε πας στην Ρώμη και πίνεις εσπρεσάκι με τα μισά λεφτά. Ρε οοοοοοοοοούστ :piss: από δω παλιό λινάτσες  :uglystupid:που θέλετε να γνωριστούμε κιόλας για να γαμηθείτε.Γι' αυτό στο συγκεκριμένο κατάστημα μαύρο δαγκωτό μπας και αλλάξουν μυαλά και πρακτική :birdman:
Tωρα πρεπει να ευχαριστησω πολυ εσενα φιλε συναγωνιστη που με γλυτωσες απο τον κοπο και τα ευρω που τυχον θα με καταφερναν να δωσω τουλαχιστον την πρωτη φορα.
επιφυλασομαι να σου δωσω πληροφοριες για οτι εγω γνωριζω γυρω απο το αθλημα μας , καλο Σ/Κ.

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης φίλε Αστάρι καλό Σ/Κ. Και να συμπληρώσω και κάτι στην Αχιλλέως & Ελ.Βενιζέλου η ταρίφα είναι τσιμπημένη θέλουν το 80άρι μόνο για τρίψιμο. Και μάλιστα παλιότερα είχε αναφερθεί από συναγωνιστή πως η ταρίφα για τα παραπάνω αν! έδιναν θα άγγιζε και το 100άρι ίσως και παραπάνω.Ρε ξανά  οοοοοοοοοοοούστ από δω βρομόσκυλα μπαζιοβιόλες που ψάχνεται για μαλάκες.

Επισκέπτης
εμ πως, ετσι βρε συ τα κοριτσια ανατραφηκαν στα καλυτερα σχολεια , και θα πας στην ψυχρα χωρις λιγο αγαπη και ζεστασια  να τα στριμωξεις?  :grin: :grin: :grin:

250virago

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τι ωράριο έχουν σήμερα τα ιδρύματα?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επίσης φίλε Αστάρι καλό Σ/Κ. Και να συμπληρώσω και κάτι στην Αχιλλέως & Ελ.Βενιζέλου η ταρίφα είναι τσιμπημένη θέλουν το 80άρι μόνο για τρίψιμο. Και μάλιστα παλιότερα είχε αναφερθεί από συναγωνιστή πως η ταρίφα για τα παραπάνω αν! έδιναν θα άγγιζε και το 100άρι ίσως και παραπάνω.Ρε ξανά  οοοοοοοοοοοούστ από δω βρομόσκυλα μπαζιοβιόλες που ψάχνεται για μαλάκες.
:thumbsup:
ΟΥΣΤ κι από μένα στις πονηρές εκμεταλλεύτριες της αδήριτης ανάγκης μας για μασάζ και προδέρμ.  :rockon:  :rockon:  :rockon:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τι ωράριο έχουν σήμερα τα ιδρύματα?

Νομίζω ότι όσα είναι ανοιχτά, είναι μέχρι τις 6 το απόγευμα. Στη Στουρνάρη, αν εξακολουθεί να υπάρχει το ίδρυμα γιατί εχθές αναφέρθηκε ότι έγινε επιδρομή, νομίζω είναι και σήμερα full-time, μέχρι τις 9 το βράδυ (αν δεν κάνω λάθος).

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
την αγαπησε τρελλα λενε και δωρα πανε συνεφο στο μαγαζι και σε αυτηνε γιατι να καταθετης σχεδον καθε μερα τον οβολο σου εκει εναι δωρο για την οδυσεια και την κιρκη. και το δουλεμα παει με χιλια οπως λενε η αλλες κορασιδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom