Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)

stalker12

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα παιδια.
Διαβαζω ανελλιπως τα κειμενα σας κι αν δεν εχω γραψει δικες μου εμπειριες ειναι γιατι απλα δεν εχω. Οποτε μη νομιζετε οτι ειμαι παρτακιας και απλα κλεβω γνωση απο εδω.Ο ελευθερος χρονος μου ειναι απειροελαχιστος και τα οικονομικα δεν επιτρεπουν πολλες κρεπαλες. Πρεπει ομως καποια στιγμη να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου.
Ηθελα λοιπον να ρωτησω κατι που δεν εχω κατανοησει ακομη. Διαβασα σε πολλες περιπτωσεις οτι οι κοπελες αποφευγουν να τις αγγιζεις. Δηλαδη μπορεις να τρως μπριζολα χωρις να λαδωνει το χερακι σου? Δεν μπορεις να πιασεις βυζι? Επισης κατα τη διαρκεια του μασαζ τα βγαζουν αυτες τα ρουχα και τα εσωρουχα η μονο τα ρουχα?
Συγχωρηστε την αγνοια μου.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Συναγωνιστές καλημέρα! Ενημέρωση από Καραισκού εχθές το απογευματάκι! Αν και σχετικά καινούργιος είπα να περάσω μια βόλτα να δω τι παίζει μαζί με τον κολλητό μου. Η αρχή δεν ήταν και η καλύτερη αφού η υποδοχή ήταν λίγο, ξινή να το πω, απότομη, κάτι τέτοιο! Διαλέγω την Μαρία αν δεν κάνω λάθος το όνομα αφού καμία απολύτως δεν έφθανε τα επίπεδα του μετρίου (γούστα είναι αυτά-μαυρομάλλα) και μόνο το όνομα δεν είχα όρεξη να θυμάμαι! Μασάζ καλό μπορώ να πω αλλά μέχρι εκεί. 60 ευρώπουλα το μαλλί για 35 λεπτά. Μια από τα ίδια και ο δικός μου! Το θέμα πετσέτες με ψηλοχάλασε αλλά το προσπερνώ γιατί πιστεύω ότι έχει μέλλον! Μέχρι και απόδειξη ήθελε να μας κόψει! Χαχαχαχα! Κάποια πατάτα πρέπει να κάναμε! :uglystupid:
Mηπως κρατουσατε τσαντες και σας περασαν για εφοριακους ?
Μαρια : μελαχροινη με μογγολικα χαρακτηριστικα  + 20 για μπριζολα και απο ολα εκτος απο κουλουρι .
Και γενικα το μαγαζι τα δινει απλοχερα και απο την πρωτη φορα ,κατι πανω σας εφταιξε ,ξαναπροσπαθησε ισως μονος σου αυτη την φορα.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Λέκκα 19 στο Σύνταγμα.
.........ακολουθεί φαγοπότι full service χωρίς κουλούρι όμως.

Και προς αποφυγεί παρεξηγήσεων η Μόνικα είναι milf+++ αλλά βάζει κάτω πολλές εικοσάρες,
είναι της παλιάς σχολής, αν πας με στυλάκι ήρθα να  :knockinb: το πιο πιθανό είναι πως θα "φας πόρτα", αν όμως γίνεις πελάτης της θα "φας" πολύ καλά, μέχρι και δύο γύρες φαγοπότι στην τιμή του ενός, η λέξη ξεπέτα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της και κάνει πάρα πολύ καλό μασάζ (και πολύ δυνατό για όποιον ενδιαφέρεται).
Σε ευχαριστω συναγωνιστη ,θα το επισκεφτω συντομα , αν πω απο το σαιτ τυγχανω περιποιησης απο την πρωτη επισκεψη ?

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
καλημερα συναδελφοι.παιζει τιποτα καλο απο υπηρεσιες κ εμφανιση στη 3ης σεπτεμβριου 54?

εκτος απο Ηρα και η Βαλερια ειναι επισης πολυ καλη με επισης πολυ καλες υπηρεσιες !!!  ;)

balitsas

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Mηπως κρατουσατε τσαντες και σας περασαν για εφοριακους ?
Μαρια : μελαχροινη με μογγολικα χαρακτηριστικα  + 20 για μπριζολα και απο ολα εκτος απο κουλουρι .
Και γενικα το μαγαζι τα δινει απλοχερα και απο την πρωτη φορα ,κατι πανω σας εφταιξε ,ξαναπροσπαθησε ισως μονος σου αυτη την φορα.
Αυτην ακριβως λέω! Αλλα τις γλύκες τις εκανε αφου ντυθηκα! Θα ξαναπροσπαθήσω. THANKS

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Σε ευχαριστω συναγωνιστη ,θα το επισκεφτω συντομα , αν πω απο το σαιτ τυγχανω περιποιησης απο την πρωτη επισκεψη ?

Μην κάνεις κανα αστείο..
απ΄ ότι έχω καταλάβει δεν πολυσυμπαθούν το σαιτ για τον απλούστατο λόγο - και πιστεύω μαζί μου θα συμφωνήσει ο Παπαγεώργης- από το σαιτ γνωρίζουν όλοι οι συναγωνισταί ποιες ψήνουν καλά και πηγαίνουν βουρ σε αυτές με άμεσο αποτέλεσμα οι υπόλοιπες να μην δουλεύουν...καθότι  υπάρχουν άσχημες κριτικές. Έτσι  τα μπριζολάδικα δουλεύουν με ένα - δυό κοπέλες, ενώ αν δεν υπήρχαν κριτικές πιθανώς να δούλευαν με όλες.Κατάλαβες Πάτερ γιατί η επί της υποδοχής στην Σολωμού 54 κάνει παράπονα;τακούς και εσύ κυρά μου και κυρίες μου.Δεν φταίει το σαιτ, εσείς φταίτε που, είτε έχετε κοπέλες μπάζα, είτε είναι ξεπέτες, είτε και τα δύο.Ανεβάστε τις υπηρεσίες σας να δουλεύετε όλες και σταματείστε να κατηγορείτε.Εσείς δηλαδή γιατί δεν αντέχετε την κριτική; τι, είστε στο απυρόβλητο; :tickedoff::birdman:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Στη Σολωμού 54 παίζει ένα καινούργιο full kit ονόματι Βέρα. Άσχετο από δυνατό μασάζ σύμφωνα με τη θυρωρό του καταστήματος το φοβήθηκα για ξεπέτα και είπα να πέσω στα χεράκια της γνωστής Ζάνας για σιγουριά.
Έκανα καλά; (για το μικρό ρωτάω αν αξίζει)
Πριν από 6-7 σελίδες ποστάρισα το πιο πάνω. Το γέρο-χούλιγκαν περιμένετε ρεμάλια; Για να ακούσω εντυπώσεις από κάποιον που δοκίμασε

kapws

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Λέκκα 19 στο Σύνταγμα.
.........ακολουθεί φαγοπότι full service χωρίς κουλούρι όμως.

Και προς αποφυγεί παρεξηγήσεων η Μόνικα είναι milf+++ αλλά βάζει κάτω πολλές εικοσάρες,
είναι της παλιάς σχολής, αν πας με στυλάκι ήρθα να  :knockinb: το πιο πιθανό είναι πως θα "φας πόρτα", αν όμως γίνεις πελάτης της θα "φας" πολύ καλά, μέχρι και δύο γύρες φαγοπότι στην τιμή του ενός, η λέξη ξεπέτα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της και κάνει πάρα πολύ καλό μασάζ (και πολύ δυνατό για όποιον ενδιαφέρεται).
Σαν να μου φαινεται οτι ειμαι λιγο ασχετος απο μασατζιδικα....
Πηγα Λεκκα και μου ειπε η κοπελα στη ρεσεψιον, οτι εχει η μιση ωρα 65 και μια ωρα 80, μου ειπε να πληρωσω και μετα να παω σε αλλο οροφο, ετσι γινεται εκει φιλοι συναγωνιστες ?? Μου ειπε 3 ονοματα μεταξυ των οποιων δεν ηταν η Μονικα και την εκανα....Ετσι γινεται παντα παιδια? Το παιχνιδι παιζεται μετα ,μετην κοπελιά μέσα ? 

sweetyjim

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Διαβαζω το σαιτ εναμιση χρονο,αλλα εχω λιγα ποστ λογω του οτι εχω κακη συνδεση και το διαβαζω παντα απο τη δουλεια.Αυτο το thread ειναι ισως το καλυτερο και το πιο ενημερωτικο.Πριν απο καιρο ειχα ζητησει πληεοφοριες για μιχαλακοπουλου 99(κουδουνι κτλ)Λογω φορτου εργασιας αργησα να το επισκεφτω αλλα προ δεκαημερου ειχα διπλη επισκεψη.Πρωτη φορα 3 κοπελες η μια στο δωματιο και εμφανιζονται 2 μιλφ.Στελλα(νομιζω)Ρανια(νομιζω).Ανακριση τυπικη εντελως οποτε λεω θα περασω.Με ρωτανε με ποια και απανταω με οποια θελει να ερθει...Μετα απο 5 λεπτα σκαει στο δωματιο η Ρανια(δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα,αυτη με το σκουλαρικι στη μυτη μιλφ)Μασαζ αρκετα καλο,που γρηγορα γυρισε στο πολυ αισθησιακο.Περασαμε σε καλαμακι ανευ ε-κ-π-λ-κ-τ-ι-κ-ο  το οποιο λογω της μετριοτατης εμφανισης της κορασιδος προτιμησα απο την μπριζολα.Μου ειπε οτι δουλευουν και πολυ ομορφα κοριτσια οποτε ξαναπερασα μετα απο δυο μερες.4 κοπελες αυτη τη φορα.Τα 2 μιλφ και δυο μικρα(αρκετα μικρα μαξιμουμ 22-23)Σονια μελαχρινη , κοντουλα και μεγαλο στηθος :dancing:,και τζουλια ξανθια κοντουλα και μεγαλο στηθος.Αρχικα διαλεξα Σονια αλλα την ειχε προλαβει συναγωνιστης που ηταν ηδη στο δωματιο,οποτε πηρα Τζουλια.Απο μασαζ...τον πουτσο τον εκλαιγανε... στο αισθησιακο πολυ καλυτερα,αλλα στην μπριζολα πολυ μετρια αποδοση.Μη εδω,μη εκει και τετοια.Στα πολυ συν οτι ηταν ευχαριστη στη κουβεντα,πεντακαθαρη,και πολυ στενη!!! :rolleyes:Οποτε συμπερασμα και αθροισμα μαλλον απλα λιγο πανω του μετριου.ΚΑΙ ερχομαι στην πολυ προσφατη εμπειρια μου απο Καλιροης 85 το Σαββατο.(Εδω πριν γραψω το τι συνεβη θα πρεπει να πω ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω σε παπαγιωργη-ζερο-βασο-χελ και ολους τους αλλους συχνους του σαιτ που μας ενημερωνουν σωστα και αντικειμενικα για νεες αφιξεις,ανοιγματα μεταγραφες κτλ...)Χωρος ψαρωτικος,καινουργια πολυκατοικια,κτλ..η κοπελα(μεγαλοκοπελα)της υποδοχης ευγενεστατη,ελαφρια ανακριση(πολυ ελαφρια)περασμα σε δωματιο και εμφανιση των κοριτσιων.Το δωματιο νομιζω οτι θετει νεα στανταρ.Πεντακαθαρο με ατομικη ντουζιερα.Ουσιαστικα απο αποψη μαρκετινγκ εχεις ηδη γινεις πελατης.ΑΛΛΑ η παρελαση των κοριτσιων εφερε την μεγαλη απογοητευση.Δεν ειδα καμια βερονικα ελενα που νομιζω οτι εχουν αναφερθει σαν αξιολογες.Ειδα 6-7 απαραδεκτεσ γυναικες εκτος 1-2 εξαιρεσεων.Επειδη ειχα ηδη ψηθει απο το περιβαλλον και τα παρελκομενα(ποτακι,ευγενεια,χαμογελο)διαλεξα τη μια απο τις δυο που μου αρεσαν.Μαρλενα απο Πολωνια μελαχρινη,μικροκαμωμενη.Οντως η πετσετα συσκευασμενη,το σφουγγαρι και οι παντοφλες.Προθυμο το κοριτσι,μετριοτατα ελληνικα,καθολου αγγλικα (τρεξτε συναρρωστοι...αλλα τελειωστε πρωτα το βιβλιο που γραφω)Χαιρε βαθος απυθμενο.........Συμπερασμα καταπληκτικος χωρος που θετει νεα στανταρ στο χωρο με πολυ μετριο προσωπικο(αν καποιος ξερει κατι αντιστοιχο ας το πει)ΘΑ το επισκεφτω ξανα γιατι το στησιμο αξιζει..τα λεμε φιλοι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.008
Πόντοι
42.697
μπράβο sweetyjim!
ελπίζω να συνεχίσεις και εσύ να μας ενημερώνεις που και που. :)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Σαν να μου φαινεται οτι ειμαι λιγο ασχετος απο μασατζιδικα....
Πηγα Λεκκα και μου ειπε η κοπελα στη ρεσεψιον, οτι εχει η μιση ωρα 65 και μια ωρα 80, μου ειπε να πληρωσω και μετα να παω σε αλλο οροφο, ετσι γινεται εκει φιλοι συναγωνιστες ?? Μου ειπε 3 ονοματα μεταξυ των οποιων δεν ηταν η Μονικα και την εκανα....Ετσι γινεται παντα παιδια? Το παιχνιδι παιζεται μετα ,μετην κοπελιά μέσα ?   

Συνάδελφε το συγκεκριμένο ίδρυμα έτσι δουλεύει εδώ και χρόνια.
Τα 65 για μισή ώρα καλά δεν το συζητάμε είναι "κλοπή" αλλά τέλος πάντων, μέσα σ'όλα τα προγράμματα έχει κι αυτό.
Τα 80 για μία ώρα είναι κανονικά, όχι 45 λεπτά, μία ώρα λέει (60 λεπτά) και το εννοεί και μιλάει μόνο για μασάζ, το τονίζω ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ 80€.
Από κει και πέρα όποια κοπέλα κάνει κάτι παραπάνω, ΑΝ ΚΑΝΕΙ, το χρεώνει ανάλογα με το πόσα αυτή πιστεύει πως πρέπει να χρεώσει, χωρίς το μαγαζί να έχει καμμία σχέση.
Θεωρητικά το μαγαζί ανήκει στα ΔΕΝ, αλλά πρακτικά ανήκει εδώ που γράφουμε.
Είναι το μόνο ίδρυμα που γνωρίζω το οποίο έχει βάρδιες 9-15 & 15-21 με διαφορετικές κοπέλες εννοείται. Συνήθως υπάρχει και μία ενδιάμεση βάρδια 11-18 με μία ή δύο κοπέλες οι οποίες ενισχύουν το δυναμικό του μαγαζιού λόγω φόρτου εργασίας.
Το πιο πιθανό που δεν πέτυχες την Μόνικα είναι ότι ήταν στην άλλη βάρδια. :grin: :grin: :grin:

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Φιλε sweetyjim παρα πολυ ωραιο το ποστ σου αν και θα επιληθφει ο παπαγιωργης και θα κοψει μερικες φρασεις .
Το συγκεκριμενο ιδρυμα της Καλλιρροης ειναι το καλλιτερο μεχρι στιγμης απο αποψεως χωρων και καθαριοτητας , με δευτερο αυτο της Ζησιμοπουλου στο Π. Φαληρο το οποιον ομως υστερει πολυ σε εμψυχο υλικο.
Οσαν αφορα τις κοπελιες στην Καλλιρροης πρεπει να επεσες σε ημερα αναβροχιας , συνηθως υπαρχουν 6-7 και με τουλαχιστον τις 3 αρκετα καλες , βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο και εξαρταται απο τα γουστα του καθενα , ομως μια ωραια κοπελα οπως και να το κανουμε ειναι ωραια .Αν ξαναπας σου προτεινω την Παολα η την Αννα η οποια Αννα μπορει να μην ειναι αστερι ομορφιας ομως αποζημειωνεσαι απο την συμμετοχη της στο δωματιο χωρις να λεει πουθενα και σε τιποτα μη και οχι εκει.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Σήμερα είχα μία πολύ μέτρια εμπειρία με ένα από τα νέα κορίτσια στην Στουρνάρη 63, το όνομα αυτής Ντάνα η οποία σερβίρει μόλις δυόμιση βδομάδες :headbang: :headbang: :headbang:

Το μόνο θετικό ήταν η εμφάνισή της, μικρούλα κάτι λιγότερο από 19 ετών, πάρα πολύ γλυκιά με ωραία εκφραστικά ματάκια,ωραίο αδύνατο κορμάκι, βυζάκια κάτι λιγότερο από 2άρια σφιχτά και σουβλερά και ωραίο σφιχτό κωλαράκι........ αλλά ως εδώ!!!!!!!!!!

Ολα τα άλλα από μέτρια έως πολύ μέτρια και όταν λέω όλα, εννοώ ΟΛΑ, σε βαθμό που κατά το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του γεύματος αντί να έχουμε "σούζα τ'αλογάκι" βρισκόμασταν σε κατάσταση ημιανάπαυσης :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: τέλος πάντων μην σας κουράζω ολοκληρώσαμε με φραπέ σκέτο............
κι αυτό ακόμα μέτριο..............!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Και μια ερώτηση προς τους εμπειρότερους στις μασαζερί.... Επειδή αντί να χαλαρώνω με το μασαζ έχω παρατηρήσει ότι καυλώνω περισσότερο και τελειώνω πιο γρήγορα, είναι εφικτό λέτε να ζητήσω το γεύμα πρώτο και το μασάζ ως επιδόρπιο??

Βεβαίως !!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
λοιπον σας προτεινω ενα μασαζερι για μαυρισμα.....τρελλο ομως!θησεως 31 καλλιθεα....ο ορισμος της ξεπετααααααααααααααααςςςςςςςςςςςς!Αυτες εκει νομιζουν οτι δεν εχουμε αλλες επιλογες,ουτε αλλες εμπειριες απο μασαζερι!και η ολγα καμμια σχεση με τα σερβις της φωκιωνος νεγρη 9-11!χιλιες φορες φωκιωνος 11 με αλινακι,κορινακι και ξερο ψωμι! >:(

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
λοιπον σας προτεινω ενα μασαζερι για μαυρισμα.....τρελλο ομως!θησεως 31 καλλιθεα....ο ορισμος της ξεπετααααααααααααααααςςςςςςςςςςςς!Αυτες εκει νομιζουν οτι δεν εχουμε αλλες επιλογες,ουτε αλλες εμπειριες απο μασαζερι!και η ολγα καμμια σχεση με τα σερβις της φωκιωνος νεγρη 9-11!χιλιες φορες φωκιωνος 11 με αλινακι,κορινακι και ξερο ψωμι! >:(
η φωκιωνοσ λεει κανενα κουδουνι κανενα διακριτικο? στη δροσοπουλου κοντα δεν είναι?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πάρε τη Μόνικα την Ελληνίδα στη Λέκκα να σου φύγει το κλαπέτο.... Στον σηκώνει μόνο που τον κοιτάει... σαν τον Φακίρη με τις κόμπρες. Απαιχτη τεχνική... Δεν χάνεις να δοκιμάσεις θα με θυμηθείς

η μονικα ειναι σιγουρα μια απο τις πιο σεξυ(για την ηλικια της) μασαζοελληνιδες που κυκλοφορησαν ες τας αθηνας...πολυ καλο το μπαρμπεκιου μαζι της..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom