G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.198
- Πόντοι
- 216
τι εννοουμε πολυ δυνατο please????
Τώρα πως να στο εξηγήσω, πολύ δυνατό εννοώ σε βαθμό που εγώ τουλάχιστον δεν αντέχω από τον πόνο........
τι εννοουμε πολυ δυνατο please????
Mηπως κρατουσατε τσαντες και σας περασαν για εφοριακους ?Συναγωνιστές καλημέρα! Ενημέρωση από Καραισκού εχθές το απογευματάκι! Αν και σχετικά καινούργιος είπα να περάσω μια βόλτα να δω τι παίζει μαζί με τον κολλητό μου. Η αρχή δεν ήταν και η καλύτερη αφού η υποδοχή ήταν λίγο, ξινή να το πω, απότομη, κάτι τέτοιο! Διαλέγω την Μαρία αν δεν κάνω λάθος το όνομα αφού καμία απολύτως δεν έφθανε τα επίπεδα του μετρίου (γούστα είναι αυτά-μαυρομάλλα) και μόνο το όνομα δεν είχα όρεξη να θυμάμαι! Μασάζ καλό μπορώ να πω αλλά μέχρι εκεί. 60 ευρώπουλα το μαλλί για 35 λεπτά. Μια από τα ίδια και ο δικός μου! Το θέμα πετσέτες με ψηλοχάλασε αλλά το προσπερνώ γιατί πιστεύω ότι έχει μέλλον! Μέχρι και απόδειξη ήθελε να μας κόψει! Χαχαχαχα! Κάποια πατάτα πρέπει να κάναμε!
Σε ευχαριστω συναγωνιστη ,θα το επισκεφτω συντομα , αν πω απο το σαιτ τυγχανω περιποιησης απο την πρωτη επισκεψη ?Λέκκα 19 στο Σύνταγμα.
.........ακολουθεί φαγοπότι full service χωρίς κουλούρι όμως.
Και προς αποφυγεί παρεξηγήσεων η Μόνικα είναι milf+++ αλλά βάζει κάτω πολλές εικοσάρες,
είναι της παλιάς σχολής, αν πας με στυλάκι ήρθα να το πιο πιθανό είναι πως θα "φας πόρτα", αν όμως γίνεις πελάτης της θα "φας" πολύ καλά, μέχρι και δύο γύρες φαγοπότι στην τιμή του ενός, η λέξη ξεπέτα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της και κάνει πάρα πολύ καλό μασάζ (και πολύ δυνατό για όποιον ενδιαφέρεται).
καλημερα συναδελφοι.παιζει τιποτα καλο απο υπηρεσιες κ εμφανιση στη 3ης σεπτεμβριου 54?
Αυτην ακριβως λέω! Αλλα τις γλύκες τις εκανε αφου ντυθηκα! Θα ξαναπροσπαθήσω. THANKSMηπως κρατουσατε τσαντες και σας περασαν για εφοριακους ?
Μαρια : μελαχροινη με μογγολικα χαρακτηριστικα + 20 για μπριζολα και απο ολα εκτος απο κουλουρι .
Και γενικα το μαγαζι τα δινει απλοχερα και απο την πρωτη φορα ,κατι πανω σας εφταιξε ,ξαναπροσπαθησε ισως μονος σου αυτη την φορα.
Σε ευχαριστω συναγωνιστη ,θα το επισκεφτω συντομα , αν πω απο το σαιτ τυγχανω περιποιησης απο την πρωτη επισκεψη ?
Πριν από 6-7 σελίδες ποστάρισα το πιο πάνω. Το γέρο-χούλιγκαν περιμένετε ρεμάλια; Για να ακούσω εντυπώσεις από κάποιον που δοκίμασεΣτη Σολωμού 54 παίζει ένα καινούργιο full kit ονόματι Βέρα. Άσχετο από δυνατό μασάζ σύμφωνα με τη θυρωρό του καταστήματος το φοβήθηκα για ξεπέτα και είπα να πέσω στα χεράκια της γνωστής Ζάνας για σιγουριά.
Έκανα καλά; (για το μικρό ρωτάω αν αξίζει)
Σαν να μου φαινεται οτι ειμαι λιγο ασχετος απο μασατζιδικα....Λέκκα 19 στο Σύνταγμα.
.........ακολουθεί φαγοπότι full service χωρίς κουλούρι όμως.
Και προς αποφυγεί παρεξηγήσεων η Μόνικα είναι milf+++ αλλά βάζει κάτω πολλές εικοσάρες,
είναι της παλιάς σχολής, αν πας με στυλάκι ήρθα να το πιο πιθανό είναι πως θα "φας πόρτα", αν όμως γίνεις πελάτης της θα "φας" πολύ καλά, μέχρι και δύο γύρες φαγοπότι στην τιμή του ενός, η λέξη ξεπέτα δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της και κάνει πάρα πολύ καλό μασάζ (και πολύ δυνατό για όποιον ενδιαφέρεται).
Σαν να μου φαινεται οτι ειμαι λιγο ασχετος απο μασατζιδικα....
Πηγα Λεκκα και μου ειπε η κοπελα στη ρεσεψιον, οτι εχει η μιση ωρα 65 και μια ωρα 80, μου ειπε να πληρωσω και μετα να παω σε αλλο οροφο, ετσι γινεται εκει φιλοι συναγωνιστες ?? Μου ειπε 3 ονοματα μεταξυ των οποιων δεν ηταν η Μονικα και την εκανα....Ετσι γινεται παντα παιδια? Το παιχνιδι παιζεται μετα ,μετην κοπελιά μέσα ?
(τρεξτε συναρρωστοι...[size=10pt]αλλα τελειωστε πρωτα το βιβλιο που γραφω[/size])Χαιρε βαθος απυθμενο.........
Και μια ερώτηση προς τους εμπειρότερους στις μασαζερί.... Επειδή αντί να χαλαρώνω με το μασαζ έχω παρατηρήσει ότι καυλώνω περισσότερο και τελειώνω πιο γρήγορα, είναι εφικτό λέτε να ζητήσω το γεύμα πρώτο και το μασάζ ως επιδόρπιο??
η φωκιωνοσ λεει κανενα κουδουνι κανενα διακριτικο? στη δροσοπουλου κοντα δεν είναι?λοιπον σας προτεινω ενα μασαζερι για μαυρισμα.....τρελλο ομως!θησεως 31 καλλιθεα....ο ορισμος της ξεπετααααααααααααααααςςςςςςςςςςςς!Αυτες εκει νομιζουν οτι δεν εχουμε αλλες επιλογες,ουτε αλλες εμπειριες απο μασαζερι!και η ολγα καμμια σχεση με τα σερβις της φωκιωνος νεγρη 9-11!χιλιες φορες φωκιωνος 11 με αλινακι,κορινακι και ξερο ψωμι! >
η φωκιωνοσ λεει κανενα κουδουνι κανενα διακριτικο? στη δροσοπουλου κοντα δεν είναι?
Πάρε τη Μόνικα την Ελληνίδα στη Λέκκα να σου φύγει το κλαπέτο.... Στον σηκώνει μόνο που τον κοιτάει... σαν τον Φακίρη με τις κόμπρες. Απαιχτη τεχνική... Δεν χάνεις να δοκιμάσεις θα με θυμηθείς