Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (8 μέλη και 37 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αλλι ομοσ παπα για αυτι τιν δουλια θα ζιταγαν τα κερατα τουσ σιμφονεισ παπα τιν ευλογια σου :priest:
οχι βεβαια δεν συμφωνω. το μαγαζι εχει παραδοση να ζηταει τα κερατα του τα τρίφορα, αλλα με 80 γιουρακια κανεις τη δουλεια σου μια χαρα..

ευλογητός

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες εχει παρει καμιανου το ματι πουθενα τη χαρα απο ξενοπουλου εχαθη ξαφνικα. στη ξενοπουλου ηταν και ενα αλλο μωρο και εφυγε η εφη χαρμα οφθαλμων μηπως το ειδε και αυτο κανενας πουθενα γιατι εχαθη και αυτο.
Λες αυτην που τον επαιζε και εβλεπε απεναντι?

JRT34

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν πάτερ μου τα έχουμε ξαναπεί και ματαξαναπεί ένα εκατομμύριο φορές μη δίνεται πάνω από 80 σε καμία καριόλα γιατί τα μαγαζιά μαθαίνουν και ζητάνε. Ετσι χαλάει η πιάτσα, και έχεις το μπάμπη και κάθε μπάμπη που πάει και συμφωνεί για 120 και έχει και την ψευδαίσθηση ότι του έκανε και χάρη που του πήρε μόνο 100 γιατί τον αγάπησε :uglystupid:.Τί να πώ ρε πούστη! Αμα ο φίλτατος μπάμπης γουστάρει να το κάψει το 120άρικο ας πάει να το φάει σουβλάκια και μπριτζόλα στη Βάρη και μη χαλάει τη ταρίφα διότι οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουν πασχίσει για να την διαμορφώσουν στο 80άρι :tickedoff:.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Λοιπόν πάτερ μου τα έχουμε ξαναπεί και ματαξαναπεί ένα εκατομμύριο φορές....
καλα να παθει όποιος βαριεται να διαβασει μερικες σελιδες πισω..

το θρεντ εχει τοσες πληροφοριες, που και ενας ασχετος να το διαβασει και τυχει να παει για πρωτη φορα σε μασατζιδικο, θα τις κανει να χορευουν και να του κανουν τεμενάδες..

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
χθεσινι επισκεψι φοκ νεγρι 11 διο κοπελεσ παολα και εβα πιρα παολα ειχα περασει οραια μαζι τισ σε προιγουμενι επισκεψι ενα μεγαλο μπραβο σε αυτο το κοριτσι που δεν εκμεταλεβεται το πορτοφολι του πελατι ειχαμε σιμφονισει για 120 ευρο μαλακια και μπριζολα και οταν πιγα να τισ τα δοσο ειπε ειναι πολλα 100 ευρο πιγε η δουλια  :-* παολα :rockon: :headbang2: :cool2:

mpampis η ταρίφα στη Φωκίωνος 11 είναι 80€ για φουλ πρόγραμμα (60+20) τόσα παίρνει και η Πάολα την οποία έχω πάρει 3-4 φορές.

Γενικά οι τιμές στα περισσότερα μασατζίδικα είναι στα 70€ (50+20) και 80€ (60+20), πάντα για φουλ πρόγραμμα μιλάω, οι πιο επαγγελματίες ή μάλλον οι πιο έξυπνοι επαγγελματίες έχουν τις τιμές σ'αυτά τα επίπεδα κι έχουν κάθε μέρα πανηγύρι.......οι άλλοι κλαίνε!!!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Επιστροφη απο Σολωμου 54.Δοκιμασα διπλο σημερα με Ζανα και ρασταΚατερινα.Σουπερ ηταν με ξακανανε τα πορνιδια που γουσταρουν φουλ λεσβιακα!Αξιζε το κοπο και χωρις δωρακι αλλα με εκπτωση!
οταν λεs εκπτωση?κανανε original  λεσβιακο?το μενου ειχε καλαμακι ανευ?

Επισκέπτης
Μετα απο χθεσινη επισκεψη σε πιατσα (δειτε εκει τη δραση μου) επισκεφθηκα σημερα σολωμου 59.Ημουν περιεργος να δω αυτη τη Δεσποινα που τοσα εχετε γραψει.Ηταν η 2η φορα που πηγα (την 1η δεν με περασανε για τσος και εφυγα γι αλλου) και πηρα Ναταλι (ξερω πολλοι θα πουν οτι ειμαι τρελλος κι ανωμαλος αλλα αν ειναι ετσι τοτε ειμαι καθ'οτι πουρακιας και πιασαρης).Πολυ δυναμη,μονο που δεν μ'εστυψε με τα χερια της αλλα το γουσταρα γιατι ειπα οτι αντεχει το "χτυπημα" κι ετσι ηταν. σχεδον 1 ωρα μεσα με 70ε,70ε ΛΕΩ για αυτους που πρεπει να καταλαβουν οτι ειναι μπιζνα και η πλευρα τους αλλα και η πλευρα μας και δεν δινουμε για φιλανθρωπιες.Μολις τελειωσα μου συστησε και τη Δεσποινα που της εχω αναφερει αφου πριν ηταν με πελατη.Ρε σεις εγω εξολοθρευτης των πουρων θα το επισκευθω το μικρο.Κουκλι ετσι κι ελπιζω και σε μενα να φερθει ετσι ωστε να εμπλουτισω ακομα περισσοτερο τις καλες κριτικες.

Επισκέπτης
Να συμπληρωσω οτι η τυπισσα στην 3ης σεπτεμβριου που προτεινα να πατε,αυτη που ανοιγει την πορτα και που καποιος ανεφερε οτι δεν το δινει πλεον,τελικα ειναι κει και το δινει και θα ξαναπαρει και το δικο μου και θα της το δωσω και σπιτι της να το χει αμα θελει η τνπου η κ.... οπως επεισης και η ακουραστη δασκαλα στο ιδιο μαγαζι Ηρα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Kaλησπερα συναγωνιστες
Μετα απο 3 συνεχομενες ,ανα εβδομαδα , επισκεψεις στην Καλλιροης 85 ειπα να ξαναγρισω στα Πειραιωτικα στεκια ,αφιξη στο Καραισκου 88 , υποδοχη με πλατυ χαμογελο απο την γαζελα με την θρουμπα ,γιατι χαθηκες με ρωταει , δουλειες ,απαντω.
Με ποα κοπελα θα κανεις (δεδομενο οτι θα κανω) .Με σενα της απαντω , γλυκο χαμογελο και "αφου το ξερεις οτι εγω δεν κανω , σου φωναζω τις κοπελες " Μονο 3 (παρακμη ?}
Μαρια , μια αλβανοασιατισα που την πηρα μια φορα και οπου πηγαινα να χωσω δακτυλο μου τραβιοταν με γκριματσα χαλια μασαζ χαλια μπρτιζολα.
Βικτωρια , η γνωστη Βικυ με το χαμογελο και την πολυ καλη συμμετοχη ,ομως με χαλανε τα στηθη της που ειναι εντελως πεσμενα , και τελος
Βερονικα χοντρουλο με πιασιματα καλο μασαζ καλη συμμετοχη αριστη μπριζολα ,ομως εγω ειχα παει για αλλη.
Ξαναεμφανιζεται η θρουμπα ,λοιπον ,ρωταει με ποια θα περασεις Με εσενα της λεω αλλοιως φευγω και προχωρω προς την εξωπορτα, μα γιατι φευγεις ρωταει αφου σου εχω πει εγω δεν κανω μασαζ ,Ακους Βασο ετσι εφυγα απραχτος .

αψογος..... :thumbsup:

υ.γ. για να δουμε...πόσο θα αντεξει αμπριζολη η θρουμπα?και ξερεις...το εξυπνο πουλι(λεγε με θρουμπα) απο την μυτη πιανεται(λεγε με...3 μπαζακια εως μπαζαρες..τα ειδα και εγω την πεμπτη που περασα.. ;))μειον της ειναι που εχει μπαζα καθοτι η συγκριση ειναι αναποφευκτη μαζι της....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
για φουλ προγραμμα.εκει ναι

αν εδωσες 160 ε για φουλ με μια κοπέλα σε ληστεψαν.
αν έδωσες 80 ευρω για φουλ προγραμμα με 2 κοπελες τοτε οκ ΑΛΛΑ με παζάρια θα μπορουσες να κατεβασεις την τιμη...

stars

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ξερει κατι κανεισ για το στουντιο πισο απο τον πυργο αθηνων στους αμπελοκηπους

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
αν εδωσες 160 ε για φουλ με μια κοπέλα σε ληστεψαν.
αν έδωσες 80 ευρω για φουλ προγραμμα με 2 κοπελες τοτε οκ ΑΛΛΑ με παζάρια θα μπορουσες να κατεβασεις την τιμη...
160 για 2πλο εννοειται.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
ξερει κατι κανεισ για το στουντιο πισο απο τον πυργο αθηνων στους αμπελοκηπους

Ευήνου 22 (ενα μικρο στενάκι πίσω απο τον Πύργο Αθηνών) ,στον 2ο ή 3ο όροφο.
Ειναι μασατζίδικο φουλ με ψιλομπάζα τεμάχια

gousgounis_athens_gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
215
Πόντοι
281
Επίκεψη σήμερα αποόγευμα Σολωμού 54 στον 6ο όροφος πραγματικό αδιαχώρητο όλα τα δωμάτια γεμάτα
Έμεινα με τον.... στο χέρι :jerking:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ευήνου 22 (ενα μικρο στενάκι πίσω απο τον Πύργο Αθηνών) ,στον 2ο ή 3ο όροφο.
Ειναι μασατζίδικο φουλ με ψιλομπάζα τεμάχια

το ψιλο τί το ηθελες?μονο και μονο που εργαζεται η ευα απο πρωην συγγρου 12 τα λεει ολα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom