Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Εξάλλου και η Στουρνάρη δίπλα είναι και η Μάρνη απέναντι, οπότε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Την προηγούμενη Παρασκευή πήρα Μάρσι μαζί με 'Αννα, μια ψιλομελαμψή με μαύρα μαλλιά.
'Εγινε διπλόπιτη φάση τριφασική, η Αννούλα ήταν επιθετική λεσβιοπούλα απέναντι στη Μάρσι που είχε παθητική στάση.

Ξεφλόκιασα δύο φορές, μία με μαλακία γιατί δεν άντεχα άλλο το καβλοπορνοθέαμα με τα δύο πορνίδια να παίζουν μπροστά μου, και άλλη μία που με ξεφλοκιάσανε εντελώς. Εκείνη τη μέρα πρέπει να έριξα περίπου 2 λίτρα σπέρμα στο χαλαρό.

Το κουστουμάκι 140 ευρώ αλλα άξιζε.
140 = 2x70....άρα όπως είπα το 80 είναι υπερβολή...

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
αφιξη στην ιλλιαδα ολοι θα θυμοσαστε την ποπη το παιδι αυτο το ατελειωτο που σταματησε ξαφνικα επανηλθε οσοι πιστοι προσελθετε.και καλο βολι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πανξ, σταμάτα να ποσταρεις σημερα, γιατι θα μαζευεις πμ για κάνα διμηνο.. :grin:

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
συναγωνιστες ενημερωση απο ιλλιαδα οπως μου την ειπαν καμια φορα και ο αγιος φοβερα θελει. σε σελιδες αλλες γραφαμε για τα χρηματα που ζητανε η κορασηδες στο θεραπευτηριο του ιπποκρατη φιλου του ομηρου. εγινε ντορος και σαλος μεγαλος η ωραια ελενη αστραψε και βροντησε  και απειλησε  με μετρα οποια ζητα χρηματα.κατι ειναι και αυτο για να μαθουν τα ξεκολα οτι το χρημα δε ρεει  ετσι ευκολα επειδη δειχνουν ενα βυζι και ενα μπουτι. υπαρχουν δυστηχως συναγωνιστες που χαλανε την πιατσα προσοχη αδελφια  μη παραβενουμαι τα ορια ειναι προς οφελος μας της κανουμε λαιμαργες στο χρημα και δεν το αξιζουν.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Μόνο για σήμερα έμαθα απο επίσημη πηγή, όποιος θέλει τριπλέτα ή κουρτέτο σήμερα, είναι εφικτό στην τιμή του ενός στα μασαζερί της Αθήνας λόγω αναδουλειάς. Δώρο  :booty: :booty: κουλουράκι!  :rockon: :rockon: :rockon: :uglystupid: :uglystupid:

oxyllos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Αγόρια ,
ραντισμα σημερα στην καλλιροης 85. Δοκιμασα την Μακα (μελαχροινο απο Γεωργια).
Ο ναος εξακολουθει να εχει τα υψηλα στανταρ και η κοπελια πολυ gfe. Απο μασαζ μετριο αλλα φιλοτιμο (ομολογησε οτι δεν ξερει καλα και προσπαθει να βελτιωθει). Ειχαμε μμκ (μπριζολα - μασσσαζ - καλαμακι) με τη σειρα που τα γραφω και ηταν παρα πολυ καλο. Ασε που μαλλον της αρεσει και της ιδιας ολη η φαση. Δεν πρεπει να προσποιειται γιατι δεν κανει εξαλοσυνες εκτος και αν ειναι για osacar ηθοποιιας. Οι τιμες σταθερες στα 80.

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα, αναφορα απο πατριαρχου ιωακειμ
κοπελα ευγενεστατη ξανθια γκομεναρα βικυ το  ονομα,ολες ηταν μουναρες, φοβερο μασαζ αθλητικο και μετα με γυρναει μπροστα και αρχιζει φοβερο φραπε με καλαμακι , φερνει το λαστιχακι και περασαμε σε ζουμερη μπριζολα. εμεινα ευχαριστημενος θα ξαναπαω
Πατριάρχου Ιωακείμ σε ποιό αριθμό;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
τστστστσ!
χωρίς ερώτηματικο giorgospapa.
στο 45 είναι στον 1ο όροφο.
Ανοιχτά 11-9 καθημερινές και μέχρι τις 8 νομιζω τις Κυριακές
φιλαρακι, εγω δεν παραποιω τα λεγομενα/γραπτα σου. αλλα απο μαγαζια που ΔΕΝ κανεις τιποτα τα πας καλα. εχεις πολλες γνωσεις.. :P

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Έλα ρε σαχλαμάρες καλό μήνα,
...λέω και γω...
Καλό πάντως, το μασάζ φτιάχνει χιούμορ...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

Συνημμένα

• 24.jpg
    24.jpg
    7,2 KB · Εμφανίσεις: 26

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Αγόρια ,
ραντισμα σημερα στην καλλιροης 85. Δοκιμασα την Μακα (μελαχροινο απο Γεωργια).
Ο ναος εξακολουθει να εχει τα υψηλα στανταρ και η κοπελια πολυ gfe. Απο μασαζ μετριο αλλα φιλοτιμο (ομολογησε οτι δεν ξερει καλα και προσπαθει να βελτιωθει). Ειχαμε μμκ (μπριζολα - μασσσαζ - καλαμακι) με τη σειρα που τα γραφω και ηταν παρα πολυ καλο. Ασε που μαλλον της αρεσει και της ιδιας ολη η φαση. Δεν πρεπει να προσποιειται γιατι δεν κανει εξαλοσυνες εκτος και αν ειναι για osacar ηθοποιιας. Οι τιμες σταθερες στα 80.
Tην επομενη φορα δοκιμασε την Αννα και ασε τις πρωτοβουλιες σς κεινη ,θα περασεις αξεχαστα, στο εγγυομαι.

sankon

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αφιξη στην ιλλιαδα ολοι θα θυμοσαστε την ποπη το παιδι αυτο το ατελειωτο που σταματησε ξαφνικα επανηλθε οσοι πιστοι προσελθετε.και καλο βολι.

Κανονίστε πάλι να δίνετε 100 και 120 ευρώ!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

bonjovi

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερίζω τους συναγωνιστές.....
Μετά από πολύ καιρό σιωπηλής παρουσίας στο site, είπα να γραφτώ μέλος για να λέμε καμια κουβεντούλα βρε παιδί μου...

Ας αρχίσω απ' τα πιο πρόσφατα... Επίσκεψη σήμερα στην Καλλιρόης 85... Δεν με ενθουσίασε ο χώρος, δεν ξέρω όμως πραγματικά τι παίζει σε ανάλογα ιδρύματα αλλού. Μικρή η εμπειρία μου άλλωστε στα μσατζιδικα-πριτζολάδικα...
Είχαμε παρέλαση μετριοτητων, κατά την γνώμη μου πάντα, με εξαιρεση 2-3. Ξεχώρισα την Βικτόρια ή κάπως έτσι. Καθώς η επίσκεψή μου δεν συνεχίστηκε αφού ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος και απλά πέρασα για να κόψω κίνηση. Θα πάω λείαν συντόμως για κατάθεση και κρεατοφαγία πάντως...

Επισκέπτης
Ενημερωση απο Μαρνης 28-ΠΑΟΛΑ 19 ετων Κ Ο Υ Κ Λ Α Ρ Α,ιταλιδα,φαινεται σαν 25 αλλα μειονκτει στο οτι μπηκε κατ ευθειαν στο ψητο χωρις μασαζ.Αλλα τα χειλια της τα δινουν ολα παιδες,δεν μπαινω σε πολλες λεπτομερειες αλλα ειναι προτιμωτερο η κοπελα να δουλευει σε στουντιο.Περιληψη-ψηλη,πανεμορφη,πολυ καλη μπριζολα χωρις μασαζ αλλα οχι για 100ε (τσ.... χωρις π...).

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
νομιζα κατεθεσε η στουρναρη καινουριο τιμοκαταλογο στο υπ.εμποριου..
Όχι όχι, 70 είναι κανονικά. τα 10 ήταν μπουρμπουάρ για το ζήλο που έδειξε.
Έκανε και τη δύσκολη και δεν τα έπαιρνε. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom