black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Εξάλλου και η Στουρνάρη δίπλα είναι και η Μάρνη απέναντι, οπότε
140 = 2x70....άρα όπως είπα το 80 είναι υπερβολή...Την προηγούμενη Παρασκευή πήρα Μάρσι μαζί με 'Αννα, μια ψιλομελαμψή με μαύρα μαλλιά.
'Εγινε διπλόπιτη φάση τριφασική, η Αννούλα ήταν επιθετική λεσβιοπούλα απέναντι στη Μάρσι που είχε παθητική στάση.
Ξεφλόκιασα δύο φορές, μία με μαλακία γιατί δεν άντεχα άλλο το καβλοπορνοθέαμα με τα δύο πορνίδια να παίζουν μπροστά μου, και άλλη μία που με ξεφλοκιάσανε εντελώς. Εκείνη τη μέρα πρέπει να έριξα περίπου 2 λίτρα σπέρμα στο χαλαρό.
Το κουστουμάκι 140 ευρώ αλλα άξιζε.
με 80, οχι 100..φίλε εγώ θα σου πρότεινα Μάρσυ.Είναι ευχάριστη και αρκετά εμφανίσιμη.Με κατοσταρούμπα τρως και κουλουράκι!Άντε και καλή διασκέδαση!
πανξ, σταμάτα να ποσταρεις σημερα, γιατι θα μαζευεις πμ για κάνα διμηνο..
Πατριάρχου Ιωακείμ σε ποιό αριθμό;καλημερα, αναφορα απο πατριαρχου ιωακειμ
κοπελα ευγενεστατη ξανθια γκομεναρα βικυ το ονομα,ολες ηταν μουναρες, φοβερο μασαζ αθλητικο και μετα με γυρναει μπροστα και αρχιζει φοβερο φραπε με καλαμακι , φερνει το λαστιχακι και περασαμε σε ζουμερη μπριζολα. εμεινα ευχαριστημενος θα ξαναπαω
45Πατριάρχου Ιωακείμ σε ποιό αριθμό;
τστστστσ!45 με ερωτηματικο..
φιλαρακι, εγω δεν παραποιω τα λεγομενα/γραπτα σου. αλλα απο μαγαζια που ΔΕΝ κανεις τιποτα τα πας καλα. εχεις πολλες γνωσεις..τστστστσ!
χωρίς ερώτηματικο giorgospapa.
στο 45 είναι στον 1ο όροφο.
Ανοιχτά 11-9 καθημερινές και μέχρι τις 8 νομιζω τις Κυριακές
φιλαρακι, εγω δεν παραποιω τα λεγομενα/γραπτα σου. αλλα απο μαγαζια που ΔΕΝ κανεις τιποτα τα πας καλα. εχεις πολλες γνωσεις..
Tην επομενη φορα δοκιμασε την Αννα και ασε τις πρωτοβουλιες σς κεινη ,θα περασεις αξεχαστα, στο εγγυομαι.Αγόρια ,
ραντισμα σημερα στην καλλιροης 85. Δοκιμασα την Μακα (μελαχροινο απο Γεωργια).
Ο ναος εξακολουθει να εχει τα υψηλα στανταρ και η κοπελια πολυ gfe. Απο μασαζ μετριο αλλα φιλοτιμο (ομολογησε οτι δεν ξερει καλα και προσπαθει να βελτιωθει). Ειχαμε μμκ (μπριζολα - μασσσαζ - καλαμακι) με τη σειρα που τα γραφω και ηταν παρα πολυ καλο. Ασε που μαλλον της αρεσει και της ιδιας ολη η φαση. Δεν πρεπει να προσποιειται γιατι δεν κανει εξαλοσυνες εκτος και αν ειναι για osacar ηθοποιιας. Οι τιμες σταθερες στα 80.
αφιξη στην ιλλιαδα ολοι θα θυμοσαστε την ποπη το παιδι αυτο το ατελειωτο που σταματησε ξαφνικα επανηλθε οσοι πιστοι προσελθετε.και καλο βολι.
Όχι όχι, 70 είναι κανονικά. τα 10 ήταν μπουρμπουάρ για το ζήλο που έδειξε.νομιζα κατεθεσε η στουρναρη καινουριο τιμοκαταλογο στο υπ.εμποριου..