Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η Αλινα εφτιαξε ή βαριεται οπως συνηθως?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.176
Πόντοι
46.232
Για την ιστορια και μονο αναφερω αγαπητε  οτι προ καιρου κατι αναλογο ειπα και εγω για συγκεκριμενο μαγαζι και ετρεξες να με
διαψευσεις
, γιαυτο σου ειπα τωρα μπραβο εγραψες αυτο που ειδες τουλαχιστον για 2 μαγαζια που ξερω αρκετα καλα σαν πελατης,
αντε να γινουμε ολοι καλα μπας και βρουμε ησυχια  χωρις κοκορομαχιες
κάνεις μεγάλο λάθος , εγώ είχα πεί ότι σε 2 επισκέψεις που έιχα πάει και έκατσα κανα μισάωρο την φορά ούτε μια κοπέλα δεν δούλευε ούτε χτύπησε το κουδούνι , τώρα έγιναν αυτά που έγραψα...
έχω ξαναπεί και ας με κατηγορούν κάποιοι τυχάρπαστοι.....γράφω αυτά που βλέπω και δεν είμαι φερέφωνο κανενός.....
εγώ δεν έχω τίποτα με κανέναν...απλά δεν μπορεί ο καθένας που κρύβεται στην σιγουριά της ανωνυμίας του να πετάει κατηγόριες και σπόντες γιατί έτσι του αρέσει....

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Περασα απο Στουρναρη 29 πριν απο 2-3 μερες για να δω τι παιζει ....
Το καλο ειναι σε σχεσει με τα αλλα μασατσιδικα(σε οσα εχω παει) εχει κοπελες για ολα τα γουστα!!!
Μεχρι και η κινεζουλα ηταν εκει αλλα προτιμησα ...μονικα και δεν το μετανιωσα!!!!!
Η κοπελα ειναι πολλη ευγενικη..και εκτος απο ενα απλα καλο μασαζ στα του αγωνα ειναι σουπερ και τα τιμα τα εουρος
ΑΥΤΑ........

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ,σιμερα προη ΟΛΓΑ,ΕΒΑ,ΒΙΚΗ,ΤΑΝΙΑ,ΒΙΚΤΟΡΙΑ,βραδη ΡΕΝΑ,ΑΝΙΑ,φιλακια σε ολουσ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*                                                                                                                                                                                                                                                                                                    τηλ:6972164085-6972164138

holiday12

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοι φιλοι συναγωνιστες δεν ξερω πως να σας αποκαλεσω ειμαι πολυ φρεσκος στο σαιτ  ηλθα παρασκευη απο νησι
για σπουδες στην αθηνα,εψαχνα ολο το σκ  για ενα καλο καθαρο μαγαζι για συχνες επισκεψεις.
Θελω τα φωτα σας γιατι διαβαζα  αρκετα θρεντς ολο το σκ αλλα εχω προβληματιστει αρκετα.
Επισης βρηκα αυτο στο  παρακατω σαιτ. Ειναι το ιδιο μαγαζι  με το γνωστο ιουλιανου 51-53  η ειναι δυο μαγαζια στο ιδιο νουμερο.
ευχαριστω προκαταβολικα οσους με βοηθησουν

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
το ιδιο ειναι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.176
Πόντοι
46.232
Αγαπητοι φιλοι συναγωνιστες δεν ξερω πως να σας αποκαλεσω ειμαι πολυ φρεσκος στο σαιτ   ηλθα παρασκευη απο νησι
για σπουδες στην αθηνα,εψαχνα ολο το σκ  για ενα καλο καθαρο μαγαζι για συχνες επισκεψεις.
Θελω τα φωτα σας γιατι διαβαζα  αρκετα θρεντς ολο το σκ αλλα εχω προβληματιστει αρκετα.
Επισης βρηκα αυτο στο  παρακατω σαιτ. Ειναι το ιδιο μαγαζι  με το γνωστο ιουλιανου 51-53  η ειναι δυο μαγαζια στο ιδιο νουμερο.
ευχαριστω προκαταβολικα οσους με βοηθησουν

καλώς τον.........νομίζω ότι η ερώτηση σου ήταν παντελώς άσκοπη  ;)

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.619
Πόντοι
2.480
κοίταζα το χάρτι για τα στουντιο με μασσαζ στην Κηφησίας και  στην γύρω περιοχή αλλά δεν είδα για όλα κριτικές

Μήπως  ξέρει κανεις κάτι καλό? Ρωτάω σε αυτήν την περιοχή γιατί θα έρθω Αθήνα για λίγες ώρες και δεν έχω χρόνο να πάω κάπου πιο μακριά. Θα ήθελα ομως για μασσατζίκα που γαμάς.
Στο θρεντ για το Κηφησιας 38 είδα ότι δεν έχει μασσαζ απο μπροστά πια.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλισπερα πεδεσ,σιμερα απο 18:00-12:00 βραδη θα σασ χαλαροσουνε η,ΡΕΝΑ,ΑΝΙΑ,και ΜΟΝΙΚΑ καινουρια  :tits: :tits:4 αρι,ξανθια,και πολη γλικια,22 χρονο,φιλακια σε ολουσ και απο μενα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

pantamonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σας παίδες θέλω ροδέλα κ βυζαρες μήπως μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει ευχαριστώ.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.031
Πόντοι
4.415
Καλισπερα πεδεσ,σιμερα απο 18:00-12:00 βραδη θα σασ χαλαροσουνε η,ΡΕΝΑ,ΑΝΙΑ,και ΜΟΝΙΚΑ καινουρια  :tits: :tits:4 αρι,ξανθια,και πολη γλικια,22 χρονο,φιλακια σε ολουσ και απο μενα  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μανδαμ ενα φιλαρακι ενδιαφερετες γηατη μουνικα, αλλα θελι φουλ προγραμμα
Αφτος ιεν μπακουρος παντα μονος με παρεο θα ερθυ κε ομπρελα θαλασης ενεκα μπορας δε μπορι θα τον κατλαβης σε παρακαλο 11880 καλεσετου ενα τακσι μετα το κουλουρι φχαριστο μιν του παρις μια περιουσια αντε για πινασα

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μανδαμ ενα φιλαρακι ενδιαφερετες γηατη μουνικα, αλλα θελι φουλ προγραμμα
Αφτος ιεν μπακουρος παντα μονος με παρεο θα ερθυ κε ομπρελα θαλασης ενεκα μπορας δε μπορι θα τον κατλαβης σε παρακαλο 11880 καλεσετου ενα τακσι μετα το κουλουρι φχαριστο μιν του παρις μια περιουσια αντε για πινασα

Γοιατή, θα του παίσυ ... βαροί τω σουσάμει ...!!! :2funny:
Ώσων αφορά στιν όρα του post, τώται εύγαζαις τω δαιλτοίω κερού κε γνορείζις γοιά τει μπόρα ? :grin:

Super ! :thumbsup:

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Στουρναρη 63.....μετα απο μικρη τσαρκα στα περιξ κατεληξα στο συγκεκριμενο μαγαζι με σκοπο να ξαναδοκιμασω την Ελενη...
Παρελαση απο 6-7 κορασιδες,εντυπωση μου εκανε οτι ηταν ολες πιτσιρικες και σου θυμιζαν την...κορη του γειτονα και οχι μασατζου...
Τελευταια εκανε την εμφανιση της η Ρουλα, milf με εντυπωσιακα μπαλκονια :boobies: :boobies:,την οποια και διαλεξα.
Περασμα στο δωματιο και αναμονη με ουισκακι μεχρι να αδειασει το μπανιο.Μπανακι και εμφανιση της Ρουλας,η οποια κατα πρωτη εντυπωση μου ειχε φανει45+...
Με ρωτησε αν θελω δυνατο μασαζ και ειπα οκ μεχρι ενος σημειου.Το μασαζ το κατεχει γιατι οταν εφτασε στην πλατη μου ειπε,εσυ εχεις παθει ψυξη και οντως ηταν αληθινο...μου εβγαλε το λαδι στο τριψιμο στην πλατη,τοσο που ποναγα για 2 ημερες μετα,αλλα το πιασιμο περασε.
Στα του αγωνα τωρα,μετα απο το πολυ καλο μασαζ περασε στο γλυψιμο στην αρχη οπως ημουν μπρουμητα και μετα στο ανασκελο,οπου με ρωτησε για προστασια και της ειπα ναι μιας και οι καιροι ειναι..πονηροι..
Η αληθεια ειναι οτι με ξενερωσε γιατι δεν εβγαζε το σουτιεν ,παρα το ενα μονο βυζι,γιατι το αλλο ειναι ευαισθητο ,οπως ειπε.Μαλλον καποια αστοχια στην σιλικονη φανταζομαι...αν ξενερωσω στην αρχη.τα υπολοιπα γινονται αγγαρεια,οποτε και δεν το ευχαριστηθηκα το δευτερο μερος,παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες της,οποτε το τελος εγινε με..φραπε..
Οσο για την ηλικια της τωρα,το σωμα της ειναι σφιχτο σαν 20αρας και με στενοτατες οπες,οποτε το αρχικο 45+ ισως και να μην στεκει..δαχτυλιασμα δεχεται παντου αδιαμαρτυρητα και χαιδευοταν καθολην την πραξη..
Για την Ελενιτσα μου ειπε οτι εχει φυγει και δουλευει σε στουντιο στην Καλλιθεα..

Στο συνολο,λογω σχολαστικου μασαζ,ξεπερασαμε την ωρα και ετσι εμεινα με...γλυκοπικρη γευση-καλο μασαζ αλλα και το σχετικο ξενερωμα..  :grin:
Παρεπιπτοντως δεν εχω δει κριτικη για την συγκεκριμενη,αν και ειναι χρονια στο κουρμπετι,απο τα λεγομενα της...

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Καλιμερα σε ολουσ,σιμερα προη ΟΛΓΑ,ΕΒΑ,ΒΙΚΙ,ΒΙΚΤΟΡΙΑ,ΤΑΝΙΑ,βραδη ΡΕΝΑ,ΜΟΝΙΚΑ,ΑΝΙΑ φιλακια σε ολουσ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.031
Πόντοι
4.415

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.031
Πόντοι
4.415
Στουρναρη 63.....μετα απο μικρη τσαρκα στα περιξ κατεληξα στο συγκεκριμενο μαγαζι με σκοπο να ξαναδοκιμασω την Ελενη...
Παρελαση απο 6-7 κορασιδες,εντυπωση μου εκανε οτι ηταν ολες πιτσιρικες και σου θυμιζαν την...κορη του γειτονα και οχι μασατζου...
Τελευταια εκανε την εμφανιση της η Ρουλα, milf με εντυπωσιακα μπαλκονια :boobies: :boobies:,την οποια και διαλεξα.
Περασμα στο δωματιο και αναμονη με ουισκακι μεχρι να αδειασει το μπανιο.Μπανακι και εμφανιση της Ρουλας,η οποια κατα πρωτη εντυπωση μου ειχε φανει45+...
Με ρωτησε αν θελω δυνατο μασαζ και ειπα οκ μεχρι ενος σημειου.Το μασαζ το κατεχει γιατι οταν εφτασε στην πλατη μου ειπε,εσυ εχεις παθει ψυξη και οντως ηταν αληθινο...μου εβγαλε το λαδι στο τριψιμο στην πλατη,τοσο που ποναγα για 2 ημερες μετα,αλλα το πιασιμο περασε.
Στα του αγωνα τωρα,μετα απο το πολυ καλο μασαζ περασε στο γλυψιμο στην αρχη οπως ημουν μπρουμητα και μετα στο ανασκελο,οπου με ρωτησε για προστασια και της ειπα ναι μιας και οι καιροι ειναι..πονηροι..
Η αληθεια ειναι οτι με ξενερωσε γιατι δεν εβγαζε το σουτιεν ,παρα το ενα μονο βυζι,γιατι το αλλο ειναι ευαισθητο ,οπως ειπε.Μαλλον καποια αστοχια στην σιλικονη φανταζομαι...αν ξενερωσω στην αρχη.τα υπολοιπα γινονται αγγαρεια,οποτε και δεν το ευχαριστηθηκα το δευτερο μερος,παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες της,οποτε το τελος εγινε με..φραπε..
Οσο για την ηλικια της τωρα,το σωμα της ειναι σφιχτο σαν 20αρας και με στενοτατες οπες,οποτε το αρχικο 45+ ισως και να μην στεκει..δαχτυλιασμα δεχεται παντου αδιαμαρτυρητα και χαιδευοταν καθολην την πραξη..
Για την Ελενιτσα μου ειπε οτι εχει φυγει και δουλευει σε στουντιο στην Καλλιθεα..

Στο συνολο,λογω σχολαστικου μασαζ,ξεπερασαμε την ωρα και ετσι εμεινα με...γλυκοπικρη γευση-καλο μασαζ αλλα και το σχετικο ξενερωμα..  :grin:
Παρεπιπτοντως δεν εχω δει κριτικη για την συγκεκριμενη,αν και ειναι χρονια στο κουρμπετι,απο τα λεγομενα της...
περιγραψε μας τις κορασιδες να βλακωσοθμε

protomastoras

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ ,ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ(ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ),ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ,ΗΟΤ STONE MASSAGE,REIKI,ΤΗΑΙ ΥOGA MASSAGE.ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ 3 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ(90 ΛΕΠΤΩΝ)70 Eυρω!ΜΥΟΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ 70' ΤΙΜΗ :50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ 45'ΤΙΜΗ 40 ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ,ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΧΩΡΟ ΜΑΣ Η ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ!!

Αγαπητοί συνάδελφοι ξέρουμε κάτι σχετικά με αυτό;

Ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom