μικρή βόλτα σήμερα σε 3 μαγαζιά στο κέντρο καθώς και στο καινούργιο στην Δάφνη.......
Φερών 19 , στην πόρτα η γνωστή ξανθιά με τα μεγάλα βυζιά που πάντα διαγράφονται μέσα απο τις μπλούζες που φοράει μίας και λογικά δεν φοράει σουτιέν , ρόστερ Ζωή(με διαφορά ότι καλύτερο εκεί μέσα εμφανισιακά)
κοντή λεπτή μεσαίο βυζί και πάρα πολύ ωραίο κώλο έτσι όπως διαγραφόταν μέσα απο την φόρμα που φορούσε..Ευα ξανθιά πολύ λεπτή άβυζι μιλφ ,Ελενα καστανή κανονικό σώμα μικρό βυζί , Ολγα καστανή κοντή πιτσιρίκα κανονικό σώμα μικρό βυζί , Βίκυ μελαχρινή ψηλή λεπτή άβυζί.
Ιουλιανού 51-53 στην πόρτα κανονικά η Κατερίνα , βασικά πήγα για να πετύχω την Λάουρα την μελαχρινή που είχα δει πρόσφατα , δεν ήταν εκεί(ευτυχώς , γιατί τελικά όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια της βόλτας μου δεν είχα και πολύ όρεξη για σεξ), ρόστερ Εύα ξανθιά κοντή πολύ λεπτή άβυζι ,Ναταλί ξανθιά ψηλή με κοντό μαλλί μικρό βυζί , Βερόνικα(τώρα που την ξαναείδα να πώ ότι μου είχαν δείξει την άλλη φορά λάθος κοπέλα)κοκκινομάλλα κοντή λεπτή με μεσαίο βυζί(καλή παρουσία) , Εύα ξανθιά με κοντό μαλλί λεπτή άβυζι,Αννα μελαχρινή νταρντάνα με μακριά μαλλιά και 4+ βυζιά(στα προσεχώς και αυτή..)το ρόστερ αυτό μιάς και λόγω τον απεργιακών κινητοποιήσεων είχαν απώλειες...θέλω να πώ ότι όση ώρα κάθισα τα δωμάτια ήταν συνέχεια γεμάτα και τα κουδούνια χτυπούσαν ανα 2λέπτο κάτι που έχω να δώ σε κατάστημα πολύ μα πάρα πολύ καιρό....
Πατησιών 77-79 σήμερα στο μαγαζί λόγω της απεργίας μόνο 2 κοπέλες , η Σοφία ξανθιά λεπτή με μικρό στήθος και η Ιλιάνα το ξανθό μίλφ με το σφιχτό κανονικό σώμα και το μεσαίο βυζί , την επέλεξα γιατί είχα
ανάγκη απο ένα καλό μασάζ.
Εθνάρχου Μακαρίου 18(Diamond's Spa)πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί για να δώ τι παίζει....καταρχήν για όσους γνωρίζουν την περιοχή είναι στο ύψος ένα στενό(στρίβεις δεξιά) μετά το σινεμά Νανά και την Alpha τράπεζα που βρίσκονται επί της Βουλιαγμένης , το parking είναι πολύ δύσκολο και θέμα τύχης εγώ βρήκα μέτα απο 15λέπτο ψάξιμο , στο κουδούνι δεν έχει όνομα αλλά ένα μπλέ διαμάντι
, στην υποδοχή ο κύριος ήταν πολύ ευγενικός με έβαλε σε ένα δωμάτιο το οποίο ήταμ μεγάλο ωραίο και με ντουζιέρα , ρόστερ Ζωή μελαχρινή με ίσια μαλλιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , Ευα ξανθιά πολύ λεπτή με ωραίο κώλο μικρό στήθος , Τζούλια ξανθιά λεπτή με 3άρια βυζιά και πρόστυχο πρόσωπο , μου είπε ότι άλλες 2 κοπέλες ήταν σε δωμάτιο και κάποιες δεν είχαν έρθει λόγω απεργιών....θέλω να πώ ότι πρώτη φορά είδα 3 κοπέλες που θα πέρναγα και με τις 3.....το πρόγραμμα αυτό που έχει γράψει στο σαίτ τα 30 λεπτά 60 ευρώ τα 48 λεπτά 80 ευρώ