Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Φιλε Kebaaap οντως το ροστερ εχει ελλειψεις, καθως λειτουργει μια βδομαδα μονο, και χρηζει περεταιρω βελτιωσης, οπως και ο χωρος. Μιλωντας εκ μερους της διευθυνσης, θα γινει καθε δυνατη προσπαθεια προς την κατευθυνση του πιο V.F.M. χωρου. Αντιπαραθεσεις, με εξυπνακιδες και παπαγαλακια, οπως και ενημερωσεις του τυπου (σημερα δουλευει η Σουλα η Μπουλα και η Τουλα) δεν προκειται να υπαρξουν, οπως και απαντηση σε ερωτησεις του τυπου (η ταδε τα φτυνει η" τα καταπινει). Για το παρκιν δεν εχεις εντελος αδικο, αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα. Αυτη τη περιοδο υπαρχουν δυο προγραματα, μισης ωρας με 60 ευρω και μιας ωρας με 80 ευρω. Ευχαριστω για την υπομονη οσων διαβασαν την παραθεση. Καλο υπολοιπο.

Εκτιμώ την ειλικρίνειά σας. Όμως θέλω να σάς ρωτήσω σε τι θα συνίσταται η ενημέρωση που θα μάς κάνετε.

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Προσωπική μου γνώμη είναι πως, πρώτα εξοπλίζεις άρτια το χώρο και στελεχώνεσαι σε ανθρώπινο δυναμικό και μετά ανεβάζεις ρολλά.

Ελπίζω κι' έτσι, μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό επίπεδο, να έχετε μία ικανοποιητική πορεία.

Τα υπόλοιπα θα γνωστοποιηθούν από τους συναγωνιστές που θα σας επισκεφθούν. ;)
Το τη συμβαινει στην συγκεκριμένη αγορα το γνωριζεις καλυτερα απο μενα. Ο χωρος ειναι πιο εξοπλισμενος απο την πλειοψηφία των μασατζιδικων, αλλα οχι απο της Γλυφαδας. Εξαρταται που βαζει τον πηχη ο καθενας. Το ιδιο ισχυει και για το ανθρωπινο δυναμικο. Ελπιζω να σε καλυψα.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Kebaaap οντως το ροστερ εχει ελλειψεις, καθως λειτουργει μια βδομαδα μονο, και χρηζει περεταιρω βελτιωσης, οπως και ο χωρος. Μιλωντας εκ μερους της διευθυνσης, θα γινει καθε δυνατη προσπαθεια προς την κατευθυνση του πιο V.F.M. χωρου. Αντιπαραθεσεις, με εξυπνακιδες και παπαγαλακια, οπως και ενημερωσεις του τυπου (σημερα δουλευει η Σουλα η Μπουλα και η Τουλα) δεν προκειται να υπαρξουν, οπως και απαντηση σε ερωτησεις του τυπου (η ταδε τα φτυνει η" τα καταπινει). Για το παρκιν δεν εχεις εντελος αδικο, αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικα. Αυτη τη περιοδο υπαρχουν δυο προγραματα, μισης ωρας με 60 ευρω και μιας ωρας με 80 ευρω. Ευχαριστω για την υπομονη οσων διαβασαν την παραθεση. Καλο υπολοιπο.

Επειδή είμαι ένας από τους εξυπνάκιδες ή ακόμη και για κάποιους παπαγαλάκι εδώ μέσα, νομιμοποιούμαι νομίζω να πω τη γνώμη μου.
Πρώτα πρώτα καλές δουλειές. Πολλά μαγαζιά, πολλές επιλογές.
Είναι έντιμο από μέρους σου που δίνεις το στίγμα σου. "Εκ μέρους της διεύθυνσης". Θα μπορούσες να πεις ότι είσαι η διεύθυνση αλλά δεν έχει τόση σημασία αυτό αφού ξέρουμε ποιός είσαι. Εξάλλου κανείς μας δεν είναι τέλειος.
Όσο για την καθημερινή ενημέρωση από την ώρα που προχώρησες μπαίνοντας εδώ μέσα, είναι πολύ εξυπηρετικό για όλους μας να ξέρουμε ποιές κοπέλες είναι κάθε μέρα. Μην ξεχνάς ότι κάποιος μπορεί να ξεκινήσει από το Περιστέρι ή τον Πειραιά έχοντας δει ή ακούσει για κάποια κοπέλα, να έρθει, και αυτή να απουσιάζει. Γιατί να υποστεί αυτή την ταλαιπωρία. Όταν λέω ενημέρωση δεν εννοώ βέβαια "κάνει αυτό, κάνει το άλλο". Ονομαστικά ποιές κοπέλες είναι και επίσης αν έχεις και κάποια καινούργια κοπέλα. Αυτά μας ενδιαφέρουν.
Ότι έγραψα με πολύ φιλική διάθεση. Όσο για το ρόστερ, εμπλούτισέ το εσύ και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Και πάλι καλές δουλειές 

aristo-telis2012

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Επειδή είμαι ένας από τους εξυπνάκιδες ή ακόμη και για κάποιους παπαγαλάκι εδώ μέσα, νομιμοποιούμαι νομίζω να πω τη γνώμη μου.
Πρώτα πρώτα καλές δουλειές. Πολλά μαγαζιά, πολλές επιλογές.
Είναι έντιμο από μέρους σου που δίνεις το στίγμα σου. "Εκ μέρους της διεύθυνσης". Θα μπορούσες να πεις ότι είσαι η διεύθυνση αλλά δεν έχει τόση σημασία αυτό αφού ξέρουμε ποιός είσαι. Εξάλλου κανείς μας δεν είναι τέλειος.
Όσο για την καθημερινή ενημέρωση από την ώρα που προχώρησες μπαίνοντας εδώ μέσα, είναι πολύ εξυπηρετικό για όλους μας να ξέρουμε ποιές κοπέλες είναι κάθε μέρα. Μην ξεχνάς ότι κάποιος μπορεί να ξεκινήσει από το Περιστέρι ή τον Πειραιά έχοντας δει ή ακούσει για κάποια κοπέλα, να έρθει, και αυτή να απουσιάζει. Γιατί να υποστεί αυτή την ταλαιπωρία. Όταν λέω ενημέρωση δεν εννοώ βέβαια "κάνει αυτό, κάνει το άλλο". Ονομαστικά ποιές κοπέλες είναι και επίσης αν έχεις και κάποια καινούργια κοπέλα. Αυτά μας ενδιαφέρουν.
Ότι έγραψα με πολύ φιλική διάθεση. Όσο για το ρόστερ, εμπλούτισέ το εσύ και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Και πάλι καλές δουλειές   
Δεν θελω να μειωσω τα μαγαζια που το κανουν, αλλα εμενα μου φαινεται καπως. Δοξα το θεο, τηλεφωνα υπαρχουν και ειναι για αυτη ακριβος τη δουλεια στην προκειμενη περιπτωση.

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θελω να μειωσω τα μαγαζια που το κανουν, αλλα εμενα μου φαινεται καπως. Δοξα το θεο, τηλεφωνα υπαρχουν και ειναι για αυτη ακριβος τη δουλεια στην προκειμενη περιπτωση.
Συμφωνω απολυτα μαζι σου , ειναι καιρος να αλλαξει το στυλ ενημερωσης να εξαφανιστουν τα καθε ειδους παπαγαλακια της δηθεν ενημερωσης.
Ετσι δεν θα υπαρχουν και οι κοκορομαχιες για δηθεν υποστηριξη του καθε μαγαζιου.Δοξα το θεο τηλεφωνα εχουν σημερα και τα μωρα παιδια στην κουνια.Το καθε μαγαζι  που θελει να θεωρειτε σοβαρο πρεπει να εχει τηλεφωνο σταθερο η κινητο. Ο καθε πελατης επικοινωνει και ρωταει οτι θελει. Επισης μπορει να  επικοινωνησει εδω με ενα π.μ στην υπευθυνη του μαγαζιου και να παρει την απαντηση του.
Εαν θελω εγω να ξεκινησω απο τα μεγαρα  να ελθω στην αθηνα σε καποιο μαγαζι  με ενα τηλεφωνακι μπορω να μαθω τα παντα.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από καιρό απουσίας από το σάιτ για προσωπικούς λόγους, καλησπερίζω παλαιούς και νέους διαδικτυακούς φίλους. Μιάς και έχω καιρό να γράψω (διάβαζα μολαταύτα κατά διαστήματα) δεν μπορώ να μην επισημάνω την εγκυρότητα της θεωρίας του χάους. Στην προκειμένη περίπτωση, να φτερνίζεται η Γερμανία και να αρρωσταίνει ένα θρεντ σε ένα σάιτ. Ο περιορισμός των διαθέσιμων χρημάτων μας, κάνει μπαμ. Μιλάμε για εκκωφαντικό θόρυβο όμως! Και προχωρώ στην παράθεση των μόλις δύο εμπειριών μου. Κι οι δύο επισκέψεις έγιναν στο Ζανόσπιτο (Στουρνάρη 29).

Ως προς την προσβασιμότητα του κτιρίου σε ΑμεΑ δεν έχει αλλάξει κάτι από όσα είχαν γραφτεί στο σχετικό νήμα.

Την πρώτη φορά συνευρέθην με τη Λία. Πέριξ των 40, ξανθιά, καλοσυντηρημένο σώμα (αλλά ο χρόνος δεν ηττάται), 3άρι περίπου στήθος, μετρίου αναστήματος. Πολύ φιλότιμη να εξυπηρετήσει, αρκετά καλό μασάζ όπου ζητούσε την επιβεβαίωση για το αν ικανοποιείται ο πελάτης και μιλά αρκετά καλά ελληνικά. Ως προς το δεύτερο μέρος, μου θύμισε την έκφραση "tabula rasa" κοινώς προσαρμοζόταν στον εκάστοτε ρυθμό και ύφος...

Τη δεύτερη φορά συνευρέθην με τη Μαρία. Είναι περίπου 25 ετών, μαυρομάλλα, μικροκαμωμένη, με καλή γνώση της ελληνικής. Κατά δήλωση της είναι διπλωματούχος μασέζ με σχετική εμπειρία σε χώρους που είναι αμιγώς για μασάζ. Το μασάζ της λοιπόν ήταν αρκετά καλό, ήταν αρκετά πρόθυμη σε ότι ζητήθηκε (όχι κάτι ασυνήθιστο) και γενικά δεν με χάλασε χωρίς να ξετρελαθώ κιόλας...

Οι τιμές παραμένουν οι ίδιες, δηλαδή 60 ευρά η μισή ώρα, 80 η μία ώρα και 100 ευρά η μία ώρα με δύο εκτονώσεις. Ο χρόνος παραμονής μου στο δωμάτιο και τις δύο φορές ξεπέρασε κατά πολύ τη μία ώρα χωρίς κάποια νύξη ή υπονοούμενο από τη Ζάνα.

Από έγκυρα χείλη έμαθα ότι ετοιμάζεται επιστροφή της Σόνιας (για όσους ενδιαφέρονται). Εγώ κρατάω μικρό καλάθι ακόμη....

Αυτά, καλή σεζόν σε όλους μας!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Μετά από καιρό απουσίας από το σάιτ για προσωπικούς λόγους, καλησπερίζω παλαιούς και νέους διαδικτυακούς φίλους.

Καλώς μας ήλθες και πάλι!

Τι σύμπτωση......χαχαχαχα Προχθές που πέρασα από το ίδιο μαγαζί, ρώτησα αυτό ακριβώς.

Η απάντηση ήταν η ίδια: Επίκειται επιστροφή, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες που την έκαναν να απουσιάσει.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Μετά από καιρό απουσίας από το σάιτ για προσωπικούς λόγους, καλησπερίζω παλαιούς και νέους διαδικτυακούς φίλους. Μιάς και έχω καιρό να γράψω (διάβαζα μολαταύτα κατά διαστήματα) δεν μπορώ να μην επισημάνω την εγκυρότητα της θεωρίας του χάους. Στην προκειμένη περίπτωση, να φτερνίζεται η Γερμανία και να αρρωσταίνει ένα θρεντ σε ένα σάιτ. Ο περιορισμός των διαθέσιμων χρημάτων μας, κάνει μπαμ. Μιλάμε για εκκωφαντικό θόρυβο όμως! Και προχωρώ στην παράθεση των μόλις δύο εμπειριών μου. Κι οι δύο επισκέψεις έγιναν στο Ζανόσπιτο (Στουρνάρη 29).

Ως προς την προσβασιμότητα του κτιρίου σε ΑμεΑ δεν έχει αλλάξει κάτι από όσα είχαν γραφτεί στο σχετικό νήμα.

Την πρώτη φορά συνευρέθην με τη Λία. Πέριξ των 40, ξανθιά, καλοσυντηρημένο σώμα (αλλά ο χρόνος δεν ηττάται), 3άρι περίπου στήθος, μετρίου αναστήματος. Πολύ φιλότιμη να εξυπηρετήσει, αρκετά καλό μασάζ όπου ζητούσε την επιβεβαίωση για το αν ικανοποιείται ο πελάτης και μιλά αρκετά καλά ελληνικά. Ως προς το δεύτερο μέρος, μου θύμισε την έκφραση "tabula rasa" κοινώς προσαρμοζόταν στον εκάστοτε ρυθμό και ύφος...

Τη δεύτερη φορά συνευρέθην με τη Μαρία. Είναι περίπου 25 ετών, μαυρομάλλα, μικροκαμωμένη, με καλή γνώση της ελληνικής. Κατά δήλωση της είναι διπλωματούχος μασέζ με σχετική εμπειρία σε χώρους που είναι αμιγώς για μασάζ. Το μασάζ της λοιπόν ήταν αρκετά καλό, ήταν αρκετά πρόθυμη σε ότι ζητήθηκε (όχι κάτι ασυνήθιστο) και γενικά δεν με χάλασε χωρίς να ξετρελαθώ κιόλας...

Οι τιμές παραμένουν οι ίδιες, δηλαδή 60 ευρά η μισή ώρα, 80 η μία ώρα και 100 ευρά η μία ώρα με δύο εκτονώσεις. Ο χρόνος παραμονής μου στο δωμάτιο και τις δύο φορές ξεπέρασε κατά πολύ τη μία ώρα χωρίς κάποια νύξη ή υπονοούμενο από τη Ζάνα.

Από έγκυρα χείλη έμαθα ότι ετοιμάζεται επιστροφή της Σόνιας (για όσους ενδιαφέρονται). Εγώ κρατάω μικρό καλάθι ακόμη....

Αυτά, καλή σεζόν σε όλους μας!

προς στιγμή νόμισα πως θα γύριζε η νταρντανο Μαρία και χάρηκα!!!

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
πέρασμα από Φερών 19. Η κινέζα άφαντη. Η βίκυ το πιπίνι φορούσε ένα πολύ καυλιάρικο κορσέ. Αννίτα πολύ μαυρισμένο πετίτ, Σύλβια η ξεπετατζού, και μια μελαχρινή ρουμάνα με βυζάρες και μπουτάρες, τροφαντή.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
πηρα τηλεφωνο απο την αγγελια
θησεωσ 142  3ος οροφοσ κουδουνι Γ κατι δεν θυμαμαι

γνωριζει καποιοσ κατι???

Μάλλον είναι το Fuego studio-spa Βενιζελου 142. Παλιά ήταν πιο ψηλα ΘΗσεως 67.

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Πριν δύο-τρεις ημέρες πρέπει να σβήστικε ένα ποστ μου από αυτό το θρεντ. Πειράζει να ξέρω γιατί?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.376
Πόντοι
46.232
πιθανότητα θα έγραψες κάτι πολύ άσχετο με το θέμα...
μην τρελαίνεσαι έχει γίνει και σε άλλους. 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
248.376
Πόντοι
46.232
μικρή βόλτα σήμερα σε 3 μαγαζιά στο κέντρο καθώς και στο καινούργιο στην Δάφνη.......

Φερών 19 , στην πόρτα η γνωστή ξανθιά με τα μεγάλα βυζιά που πάντα διαγράφονται μέσα απο τις μπλούζες που φοράει μίας και λογικά δεν φοράει σουτιέν , ρόστερ Ζωή(με διαφορά ότι καλύτερο εκεί μέσα εμφανισιακά)
κοντή λεπτή μεσαίο βυζί και πάρα πολύ ωραίο κώλο έτσι όπως διαγραφόταν μέσα απο την φόρμα που φορούσε..Ευα ξανθιά πολύ λεπτή άβυζι μιλφ ,Ελενα καστανή κανονικό σώμα μικρό βυζί , Ολγα καστανή κοντή πιτσιρίκα κανονικό σώμα μικρό βυζί , Βίκυ μελαχρινή ψηλή λεπτή άβυζί.

Ιουλιανού 51-53 στην πόρτα κανονικά η Κατερίνα , βασικά πήγα για να πετύχω την Λάουρα την μελαχρινή που είχα δει πρόσφατα , δεν ήταν εκεί(ευτυχώς , γιατί τελικά όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια της βόλτας μου δεν είχα και πολύ όρεξη για σεξ), ρόστερ Εύα ξανθιά κοντή πολύ λεπτή άβυζι ,Ναταλί ξανθιά ψηλή με κοντό μαλλί μικρό βυζί , Βερόνικα(τώρα που την ξαναείδα να πώ ότι μου είχαν δείξει την άλλη φορά λάθος κοπέλα)κοκκινομάλλα κοντή λεπτή με μεσαίο βυζί(καλή παρουσία) , Εύα ξανθιά με κοντό μαλλί λεπτή άβυζι,Αννα μελαχρινή νταρντάνα με μακριά μαλλιά και 4+ βυζιά(στα προσεχώς και αυτή..)το ρόστερ αυτό μιάς και λόγω τον απεργιακών κινητοποιήσεων είχαν απώλειες...θέλω να πώ ότι όση ώρα κάθισα τα δωμάτια ήταν συνέχεια γεμάτα και τα κουδούνια χτυπούσαν ανα 2λέπτο κάτι που έχω να δώ σε κατάστημα πολύ μα πάρα πολύ καιρό....

Πατησιών 77-79 σήμερα στο μαγαζί λόγω της απεργίας μόνο 2 κοπέλες , η Σοφία  ξανθιά λεπτή με μικρό στήθος και η Ιλιάνα  το ξανθό μίλφ με το σφιχτό κανονικό σώμα και το μεσαίο βυζί , την επέλεξα γιατί  είχα
ανάγκη απο ένα καλό μασάζ.

Εθνάρχου Μακαρίου 18(Diamond's Spa)πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί για να δώ τι παίζει....καταρχήν για όσους γνωρίζουν την περιοχή είναι στο ύψος  ένα στενό(στρίβεις δεξιά) μετά  το σινεμά Νανά και την Alpha τράπεζα που βρίσκονται επί της Βουλιαγμένης , το parking είναι πολύ δύσκολο και θέμα τύχης εγώ βρήκα μέτα απο 15λέπτο ψάξιμο , στο κουδούνι δεν έχει όνομα αλλά ένα μπλέ διαμάντι
0473_001.jpg
  , στην υποδοχή ο κύριος ήταν πολύ ευγενικός με έβαλε σε ένα δωμάτιο το οποίο ήταμ μεγάλο ωραίο και με ντουζιέρα , ρόστερ Ζωή μελαχρινή με ίσια μαλλιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , Ευα ξανθιά πολύ λεπτή με ωραίο κώλο μικρό στήθος , Τζούλια ξανθιά λεπτή με 3άρια βυζιά και πρόστυχο πρόσωπο , μου είπε ότι άλλες 2 κοπέλες ήταν σε δωμάτιο και κάποιες δεν είχαν έρθει λόγω απεργιών....θέλω να πώ ότι πρώτη φορά είδα 3 κοπέλες που θα πέρναγα και με τις 3.....το πρόγραμμα αυτό που έχει γράψει στο σαίτ τα 30 λεπτά 60 ευρώ τα 48 λεπτά 80 ευρώ 

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Μπραβο αυτη τωρα ειναι σωστοτατη ενημερωση εγραψες πραγματι αυτο που ειδες
συνεχισε ετσι τωρα βοηθας πραγματι τους υπολοιπους,νασαι παντα καλα.
Διευκρινιζω ολα αυτα στα λεω καλοπροερετα χωρις ιχνος κακιας

Βλέπω ότι προσπαθείς να γίνεις καλό παιδί. Για να δούμε θα πείσεις και τον oliver.

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Βλέπω ότι προσπαθείς να γίνεις καλό παιδί. Για να δούμε θα πείσεις και τον oliver.
Καλο παιδι ημουν παντα , οσο για τον  "oliver"  δικαιωμα του να πιστευει
οτι θελει, ο καθενας λεει την γνωμη του και την αποψι του, δεν θεωρω απαραιτητο να τον
πεισω  για κατι, αλλα νομιζω  αλλοι το επεισαν να γινει καλο παιδι και να ακουει γνωμες
και αποψεις  απο ολους ,καλημερα

astrapi12

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
μικρή βόλτα σήμερα σε 3 μαγαζιά στο κέντρο καθώς και στο καινούργιο στην Δάφνη.......

Φερών 19 , στην πόρτα η γνωστή ξανθιά με τα μεγάλα βυζιά που πάντα διαγράφονται μέσα απο τις μπλούζες που φοράει μίας και λογικά δεν φοράει σουτιέν , ρόστερ Ζωή(με διαφορά ότι καλύτερο εκεί μέσα εμφανισιακά)
κοντή λεπτή μεσαίο βυζί και πάρα πολύ ωραίο κώλο έτσι όπως διαγραφόταν μέσα απο την φόρμα που φορούσε..Ευα ξανθιά πολύ λεπτή άβυζι μιλφ ,Ελενα καστανή κανονικό σώμα μικρό βυζί , Ολγα καστανή κοντή πιτσιρίκα κανονικό σώμα μικρό βυζί , Βίκυ μελαχρινή ψηλή λεπτή άβυζί.

Ιουλιανού 51-53 στην πόρτα κανονικά η Κατερίνα , βασικά πήγα για να πετύχω την Λάουρα την μελαχρινή που είχα δει πρόσφατα , δεν ήταν εκεί(ευτυχώς , γιατί τελικά όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια της βόλτας μου δεν είχα και πολύ όρεξη για σεξ), ρόστερ Εύα ξανθιά κοντή πολύ λεπτή άβυζι ,Ναταλί ξανθιά ψηλή με κοντό μαλλί μικρό βυζί , Βερόνικα(τώρα που την ξαναείδα να πώ ότι μου είχαν δείξει την άλλη φορά λάθος κοπέλα)κοκκινομάλλα κοντή λεπτή με μεσαίο βυζί(καλή παρουσία) , Εύα ξανθιά με κοντό μαλλί λεπτή άβυζι,Αννα μελαχρινή νταρντάνα με μακριά μαλλιά και 4+ βυζιά(στα προσεχώς και αυτή..)το ρόστερ αυτό μιάς και λόγω τον απεργιακών κινητοποιήσεων είχαν απώλειες...θέλω να πώ ότι όση ώρα κάθισα τα δωμάτια ήταν συνέχεια γεμάτα και τα κουδούνια χτυπούσαν ανα 2λέπτο κάτι που έχω να δώ σε κατάστημα πολύ μα πάρα πολύ καιρό....

Πατησιών 77-79 σήμερα στο μαγαζί λόγω της απεργίας μόνο 2 κοπέλες , η Σοφία  ξανθιά λεπτή με μικρό στήθος και η Ιλιάνα  το ξανθό μίλφ με το σφιχτό κανονικό σώμα και το μεσαίο βυζί , την επέλεξα γιατί  είχα
ανάγκη απο ένα καλό μασάζ.

Εθνάρχου Μακαρίου 18(Diamond's Spa)πρώτη επίσκεψη στο μαγαζί για να δώ τι παίζει....καταρχήν για όσους γνωρίζουν την περιοχή είναι στο ύψος   ένα στενό(στρίβεις δεξιά) μετά  το σινεμά Νανά και την Alpha τράπεζα που βρίσκονται επί της Βουλιαγμένης , το parking είναι πολύ δύσκολο και θέμα τύχης εγώ βρήκα μέτα απο 15λέπτο ψάξιμο , στο κουδούνι δεν έχει όνομα αλλά ένα μπλέ διαμάντι
0473_001.jpg
   , στην υποδοχή ο κύριος ήταν πολύ ευγενικός με έβαλε σε ένα δωμάτιο το οποίο ήταμ μεγάλο ωραίο και με ντουζιέρα , ρόστερ Ζωή μελαχρινή με ίσια μαλλιά κανονικό σώμα μεσαίο βυζί , Ευα ξανθιά πολύ λεπτή με ωραίο κώλο μικρό στήθος , Τζούλια ξανθιά λεπτή με 3άρια βυζιά και πρόστυχο πρόσωπο , μου είπε ότι άλλες 2 κοπέλες ήταν σε δωμάτιο και κάποιες δεν είχαν έρθει λόγω απεργιών....θέλω να πώ ότι πρώτη φορά είδα 3 κοπέλες που θα πέρναγα και με τις 3.....το πρόγραμμα αυτό που έχει γράψει στο σαίτ τα 30 λεπτά 60 ευρώ τα 48 λεπτά 80 ευρώ 

Για την ιστορια και μονο αναφερω αγαπητε  οτι προ καιρου κατι αναλογο ειπα και εγω για συγκεκριμενο μαγαζι και ετρεξες να με
διαψευσεις, γιαυτο σου ειπα τωρα μπραβο εγραψες αυτο που ειδες τουλαχιστον για 2 μαγαζια που ξερω αρκετα καλα σαν πελατης,
αντε να γινουμε ολοι καλα μπας και βρουμε ησυχια  χωρις κοκορομαχιες

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.755
Πόντοι
6.515
καθημερινη μεσημερακι και μικρη τσαρκα σε ιδρυματα. Αρχη απο φαληρο, ανσανσερ για τον τριτο, μικρο ροστερ, στην υποδοχη ξανθια που περναγε αλλη μια αδιαφορη και η Κωσταντινα δυναμη με λευκο κοντο συνολακι. Κατι η φημολογούμενη τιμολογιακη της πολιτικη, κατι η απουσια Ζωης και Λιζας με εκαναν να χαιρετησω ευγενικα.

Ανεβαινω τη συγγρου να βρω τη βικυ. Η ιδια απασχολημενη, περασαν 3 - 4 για μενα αδιαφορες, η μια μελαμψη, αναχωρησα.

Ειπα να δοκιμασω τη τυχη μου και στην καλλιροης. Μεγάλο ροστερ, 6 - 7 κορασιδες, πανω απο τις μισες αξιολογες, ονοματα δεν συγκρατω πλην της πασιγνωστης μαριανας. Κατεληξα σε Αλινα εκ ρουμανιας, δυνατο μασαζ τοσο που δεν το φανερωνει η λεπτεπιλεπτη εμφανιση. Γενικα φιλοτιμη προσπαθεια και σπανιος συνδιασμος ωραιο προσωπο, ωραιο κορμι, αψογο στηθος.

Γενικο συμπερασμα, παρα την κριση υπαρχουν ακομα αξιολογες προτασεις. :rockon:
Απο τη αλλη μερια ειναι φανερη η επιδραση του ΔΝΤ στην επισκεψιμοτητα των ιδρυματων :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom