Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
με το μπαρδον ρε φιλε, αλλα και απο σενα δεν ειδαμε καμια κριτικη στα 4 μηνυματακια σου :think:
ρε συ.. γραφε σωστα, δεν ειναι μπαρδον.. παρντον ειναι το σωστο, μη γαμας το θρεντ.. :grin:

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
γοοδμορνινγκ , οχι ρε γαμωτο γιατι αυτη παντρευτηκε. εννοουσα την αλλη με τους βυζους την ξανθια
Στην ζησιμομούλου (αριθμό δεν θυμάμαι) έχω πάει μία φορά και έφυγα μόνο με φραπέ :headbang:.
Αν το κατάστημα έχει και κοψίδια έιδικά με βύζους με ενδιφέρει...
Οποιος είναι πελάτης ας μας ενημερώσει...

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πάτερ την ευλογία σου...

Η Αντελίνα Σολομού 54 μου έχει προσφέρει λαδομασάζ :o αρκετά καλό αλλά ειδικά στην μπριζόλα όπως έχει αναφερθεί και απο συναδέλφους είναι 8/10 τουλάχιστον :rockon:

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει μία διαφήμιση για κατάστημα στην Β. Σοφίας δίπλα στο Χίλτον (αν δεν κάνω λάθος στο 102).

Συνάδελφοι μακριά :huh: ¨εχει μέσα δύο τεμάχια απαράδεκτα σε όλα.

Πρώτη φορά έκλαψα τόσο 80€. :tickedoff:

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Υπάρχει μία διαφήμιση για κατάστημα στην Β. Σοφίας δίπλα στο Χίλτον (αν δεν κάνω λάθος στο 102).

Μονο 2 τεμαχια? Μηπως ειχε και καποιο αλλο, αλλα ηταν αποσχολημενο?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

διπλα στο χιλτον ή απεναντι ?

michael_ath31

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
διπλα στο χιλτον ή απεναντι ?

αν λεει αυτο που φανταζομαι ειναι β.σοφιας 101 και ειναι απεναντι απο το ιπποκρατειο και λιγο πιο κατω προς αθηνα.εχει ενα ξενοδοχειο εκει διπλα αλλα σιγουρα οχι το hilton.

ειχα παει μια φορα μου ανοιξε μια μαλλον ρωσιδα μεγαλης ηλικιας και μου μιλισε απο την πορτα, ουτε μεσα δεν με εβαλε και μου ειπε μονο για μασαζ και αν δεν κανω λαθος και εκτονωση και οτι μονο αυτη ηταν εκει. περισσοτερα δεν χερω γιατι οπως καταλαβαινεται εφυγα!

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν λεει αυτο που φανταζομαι ειναι β.σοφιας 101 και ειναι απεναντι απο το ιπποκρατειο και λιγο πιο κατω προς αθηνα.εχει ενα ξενοδοχειο εκει διπλα αλλα σιγουρα οχι το hilton.

ειχα παει μια φορα μου ανοιξε μια μαλλον ρωσιδα μεγαλης ηλικιας και μου μιλισε απο την πορτα, ουτε μεσα δεν με εβαλε και μου ειπε μονο για μασαζ και αν δεν κανω λαθος και εκτονωση και οτι μονο αυτη ηταν εκει. περισσοτερα δεν χερω γιατι οπως καταλαβαινεται εφυγα!

Συνάδελφοι είναι 2 κτίρια πρίν απο την Παπαδιαμαντοπούλου Β. Σοφίας (102) έχει εξωτερική είσοδο ύπήρχε Αγγελία στο Εθνος. Έχει ΜΟΝΟ 2 τεμάχια και είναι απαράδεκτα...

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0

Η κυρία που λέει ο συνάδελφος είχε παλιά κατάστημα στην οδό Αυτομέδοντος (με αγγελία στα Στούντιο) σε στενάκι δίπλα απο το καλιμάρμαρο. Είναι μιλφ 3/10 σε όλα :uglystupid:

alexnew

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είδα σε ένα χάρτη τα νούμερα της Βασ. Σοφίας είναι περίπου στο 48 με 54

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Χθεσινη επισκεψη σε Ηρωων Πολυτεχνειου 88 2ος οροφος κουδουνι Β3.
ΤΟ ΜΠΑΖΟ ,  ο θεος να το κανει κοπελλα ,μονο μια με διαστασεις σε ολα 1.20 ,στηθος περιφερεια υψος .κουτροβαλησα τις σκαλες να φυγω με κινδυνο να στραμπουληξω κανενα ποδι .ΜΑΚΡΥΑ . αν νομιζουν οτι ειμαστε μακακες και θα δουλεψουν με συνταξιουχες ειναι γελασμενοι.

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Χθεσινη επισκεψη σε Ηρωων Πολυτεχνειου 88 2ος οροφος κουδουνι Β3.
ΤΟ ΜΠΑΖΟ ,  ο θεος να το κανει κοπελλα ,μονο μια με διαστασεις σε ολα 1.20 ,στηθος περιφερεια υψος .κουτροβαλησα τις σκαλες να φυγω με κινδυνο να στραμπουληξω κανενα ποδι .ΜΑΚΡΥΑ . αν νομιζουν οτι ειμαστε μακακες και θα δουλεψουν με συνταξιουχες ειναι γελασμενοι.

Κύβος ήταν?  :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δεν θα μπω στη διαδικασια να αντιπαρατίθεμαι μαζί σου.

αυτές οι σελιδες είναι για να γραφουμε κριτικές και να ανταλλάσουμε πληροφορίες και οχι χώρος για επίλυση "προσωπικών διαφορών" των χρηστών που δεν αφορούν το θρεντ.

σε ολους τουσ ισχυριχμούς, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, και στα δήθεν ερωτηματα σου έχω απαντήσει.

ειναι ολοφανερο που θες να το πας, αλλα δεν προκειται να σε "ακολουθήσω"

συγγνωμη ρε φιλε,αλλα ξαφνικα βγαινεις και κατηγορεις ενα μελος(giorgospapa) το οποιο σου λεει να βγαλεις φορα παρτιδα τα πμ σας δημοσια και εσυ το αποφευγεις...γιατι αραγε το κανεις αυτο?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Στην ζησιμομούλου (αριθμό δεν θυμάμαι) έχω πάει μία φορά και έφυγα μόνο με φραπέ :headbang:.
Αν το κατάστημα έχει και κοψίδια έιδικά με βύζους με ενδιφέρει...
Οποιος είναι πελάτης ας μας ενημερώσει...

αδερφε...εκανες ενα μικρο λαθος..δεν αναφερθηκε στη ζησιμοπουλου,αλλα στην αχιλλεως.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Συναγωνιστές έχει κανείς αφεθεί στη θαλπωρή των χειρών και ενδεχομένως των χειλέων της Αλίκης στη Ματζαγριωτάκη..?

πολυ καλη επι το εργον,αλλα αδιαφορη εμφανισιακως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom