Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δυστυχως φιλαρακι δεν ξερω γι'αυτην, αλλα και η ειρηνη  και το μαρακι , τη γρατζουναγαν την οπισθεν, οποτε και αυτη με τον καιρο μαλλον..,

οταν λες την γκρατζουναγαν την οπισθεν τί εννοεις φιλτατε συναγωνιστη?οτι επαιζε κωλαρακι στις υπηρεσιες?δεν νομιζω..καποιο λαθος θα κανεις...μηπως μπερδευτηκες?αυτη η ζωη η ξανθια ποια περιοδο ηταν στο ιδρυμα της αχιλλεως?ειναι ακομη εκει η ειρηνη και η φωτεινη?η μαρια εφυγε σε αλλο ιδρυμα οπου και προφανως θα την εχουν βαπτισει αλλιως!

christooss

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα!!!

Έχουμε κάποια καλή πρόταση για κάποιον που θα πάει πρώτη φορά σε κάτι τέτοιο?

Διαβάζω αρκετό καιρο τα σχόλια σας και θα ήθελα να αποκτήσω και εγώ άποψη να μεταφέρω.

Ευχαριστώ

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.170
Πόντοι
42.697
διπλα στο χιλτον ή απεναντι ?

έχει δίκιο ο συνάδελφος.
είναι δίπλα σχεδόν στο Χιλτον και όχι απέναντι.
Ειναι στο υθπόγειο μιας πολυκατοικίας και η είσοδος είναι εξωτερική, δηλ δεν μπάινεις στο κλιμακοστάσιο.
Κατα τα άλλα είχα πάει για έρευνα εκει πριν κανα μήμα και μέσα βρήκα 2 χοντρές Ελληνίδες απαράδεκτες, η μια 60 και η άλλη 50 χρονών.
Φυσικά έφυγα τρέχοντας..

Marbel

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
26
Πόντοι
1
Καλησπέρα!!!

Έχουμε κάποια καλή πρόταση για κάποιον που θα πάει πρώτη φορά σε κάτι τέτοιο?

Διαβάζω αρκετό καιρο τα σχόλια σας και θα ήθελα να αποκτήσω και εγώ άποψη να μεταφέρω.

Ευχαριστώ
αλινα-φ.νεγρη 9-11
εγω πηρα εχθες ευα.ευχαριστη παρουσια κ τιμα τα λεφτα σου.στηθος λιγο πεσμενο αλλα εχει κορμαρα!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.743
Πόντοι
216
Kαπου πηρε τα αυτι μου οτι την επσαν σε καποιο μαγαζι στη περιοχη της Συγγρου....δεν ξερω αν ισχυει...απλα το δινω ως πληροφορια...

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Γιατί βρε φίλε Panx δυσανασχετείς? Πότε στον συγκεκριμένο Ιππικό Όμιλο ήταν όλες οι φοράδες για αναπαραγωγή? Πάντα τρεις τέσσερις ήσαν Κι ας είχαν οι δύο σταύλοι καμιά δεκαριά

σωστοοοοοοστ !

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
γοοδμορνινγκ , οχι ρε γαμωτο γιατι αυτη παντρευτηκε. εννοουσα την αλλη με τους βυζους την ξανθια
Μιλατε για την ιδια κοπελλα.Παντρευτηκε και επανηλθε με αλλο μαλλι αλλα το ιδιο και μεγαλυτερο βυζι!

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στην ζησιμομούλου (αριθμό δεν θυμάμαι) έχω πάει μία φορά και έφυγα μόνο με φραπέ :headbang:.
Αν το κατάστημα έχει και κοψίδια έιδικά με βύζους με ενδιφέρει...
Οποιος είναι πελάτης ας μας ενημερώσει...
Ειναι τοσο χαλια αυτες στη Ζησιμοπουλου -Αλικη Τατιανα κλπ -που και να εχει μπριζολα μαλλον αυτες την τρωνε.Δυο ωραιασ τεμαχια που ειχε -Ολγα και Τατιανα junior-την εκαναν.

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οταν λες την γκρατζουναγαν την οπισθεν τί εννοεις φιλτατε συναγωνιστη?οτι επαιζε κωλαρακι στις υπηρεσιες?δεν νομιζω..καποιο λαθος θα κανεις...μηπως μπερδευτηκες?αυτη η ζωη η ξανθια ποια περιοδο ηταν στο ιδρυμα της αχιλλεως?ειναι ακομη εκει η ειρηνη και η φωτεινη?η μαρια εφυγε σε αλλο ιδρυμα οπου και προφανως θα την εχουν βαπτισει αλλιως!
Εγω απ οτι ξερω η Ειρηνη μεχρι καλαμακι.Αυτα για γρατζουνιες ας μας τα εξηγησει ο PANX γιατι μας ενδιαφερουν.Η Ζωη ηταν παλια και ειναι ξανα τωρα με τα μεγαλα βυζια.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μιλατε για την ιδια κοπελλα.Παντρευτηκε και επανηλθε με αλλο μαλλι αλλα το ιδιο και μεγαλυτερο βυζι!

αμ ετσι πες μας....τα δοντια τα φτιαξε τουλαχιστον ή ακομη στραβα ειναι?η φωτεινη η ουκρανεζα η προ-μιλφ που εκανε υπεροχο προγραμματακι που βρισκεται,ξερει κανεις?

newrocker

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη Στουρναρη 63 για πρωτη φορα.Μικρη και ευγενικη ανακριση απο
την κυρια της υποδοχης, πρωτη φορα ερχεσαι που μας βρηκες κτλ.απαντηση¨Μου
συστησαν το μαγαζι καποιοι φιλοι απο το ιντερνετ .
Εμεις κανουμε μονο μασαζ μου λεει και ερχονται οι κοπελες .συνολο
εξι Μαγια Μαρτζι Τζουλια και αλλες 3  που δεν θυμαμαι ονοματα.
Παιρνω Τζουλια, ευγενικη και χαμογελαστη ,30 λεπτα μασαζ ,μικρη
ανακριση κατα τη διαρκεια και στη  συνεχεια φραπε με καλαμακι και
καλοψημενη μπριζολα  50+20
Στα συν του μαγαζιου, μεσα στο δωματιο εχει ρολοι και βλεπεις ποση ωρα
κανει μασαζ

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Η κυρία που λέει ο συνάδελφος είχε παλιά κατάστημα στην οδό Αυτομέδοντος (με αγγελία στα Στούντιο) σε στενάκι δίπλα απο το καλιμάρμαρο. Είναι μιλφ 3/10 σε όλα :uglystupid:
Και λίγα λες. Νομίζω μετά βεβαιόητος πως είναι ψυχασθενής.Πήγα μία φορά (και τελευταία στο Καλιμάρμαρο) και έτρεμε το φυλοκάρδι μου. Αν θυμάμαι καλά κάτι είχα πεί κι ειχε γίνει τούρμπο. Η Γιώτα στην Ευήνου ( αν είναι ακόμη εκεί) είναι αγγελούδι μπροστά της.

Επισκέπτης
καλημερα παιδες. οταν λεω για την ειρηνη, πισω πορτα εννοω, οτι οταν μια φορα χαζευα και χαδευα την μαυρη τρυπα και τα μυστηρια της, την ερωταω <<ποιος την χαιρεται μωρο μου αυτην εδω?>> το αγορι μου απανταει. μου ειπε οτι δεν τρελαινεται ιδιαιτερα αλλα με το αναλογο αντιτιμο ολο και κατι γινεται. τωρα αν ειναι να σκασω μια διακοσαρα :idiot: τον βαζω στο δικο μου!

Επισκέπτης
και οσο αναφορα την ζησιμοπουλου, το μονο που αξιζει ειναι ο χωρος.
εχει μια απο παλια με τα μεγαλα :boobies: και μεταγραφηκαν και δυο θειες απο την εποχη των τσαρων, μια μελαγχρινη που πρωτη φορα την βλεπω, και μια ξανθια που δουλευε οικονομου μετα συγγρου 79 και τωρα εκει. εχει καρε και δοντια σε στιλ ραπερ δηλαδη χρυσο μπροστινο δοντι. γενικως ειναι για τα μπαζα

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δυστυχως φιλαρακι δεν ξερω γι'αυτην, αλλα και η ειρηνη  και το μαρακι , τη γρατζουναγαν την οπισθεν, οποτε και αυτη με τον καιρο μαλλον..,
Τώρα πού είπες Μαράκι.Το Μαράκι από Συγγρού 12 τό έχει δεί κανείς ρέ παιδιά?
Τή κοντούλα Ελλινίδα μέ τό κοντό ξανθό μαλάκι?

Analάτρης

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Reporto από ποιητή 59.Πήρα τήν Αγγελική. :dancing:
Κοντή ρωσίδα μέ κοντό ξανθό μαλλί.Πολύ καλό κορμί!
Άψογη σέ όλα! Καί έτσι καί αλιώς,καί πάνω,καί κάτω κόντευε νά λιποθιμήσει απ τήν ένταση. :boobies:
Μπράβο στό κορίτσι!
Τιμάει τό κόπο μας :rockon:

dirtyharry

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
και οσο αναφορα την ζησιμοπουλου, το μονο που αξιζει ειναι ο χωρος.
εχει μια απο παλια με τα μεγαλα :boobies: και μεταγραφηκαν και δυο θειες απο την εποχη των τσαρων, μια μελαγχρινη που πρωτη φορα την βλεπω, και μια ξανθια που δουλευε οικονομου μετα συγγρου 79 και τωρα εκει. εχει καρε και δοντια σε στιλ ραπερ δηλαδη χρυσο μπροστινο δοντι. γενικως ειναι για τα μπαζα
Σωστος! Μονο ωραιος χωρος.Μπαζα πολλα.Παντως μαθαινω για καινουργια αφιξη συντομα.Αν μπορεις στειλε μου τα φωτα σου για την Ειρηνη Αχιλλεως με pm.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom