Επισκέπτης
τσεκαρε πμ dirty
...είναι κ.Λουκάρεως 41 στον 4ο πίσω από τον Α.Πάγο.Κουδούνι "Κλεοπάτρα"....
Φίλτατε στην Κηφισίας έπαιζε πάντα μπριζολοκάλαμο με όλες έκει ακόμα και με την κυρία Μαρίνα στην υποδοχή.Νομίζω ότι πρέπει να έχει και κάποιο καινούργιο τεμάχιο εκεί.Με μία δοκιμή θα το διαπιστώσεις διότι έχω καιρό να περάσω. Για Κηφισίας 18 δέν γνωρίζω.Καλό τσίκνισμα! ;)Μιας που είναι Τσικνοπέμπτη σήμερα και θα είμαι στην περιοχή των Αμπελοκήπων ποιά μπριζολερί ενδείκνυται για τσίκνισμα. Στην Κηφισίας 12 άλλαξαν μυαλά? ¨εχει πάει κανένας στην Κηφισίας 18 να το εγαινιάσει? ή υπάρχει κανένα άλλο μαγαζί που δεν ξέρω?
Η όποια όμως αν ενθυμούμαι καλά παρά του ότι επισκέπτομαι το ευαγές αυτό ιπποφορβείο από το 198 φεύγα ναι σωστά διαβάσατε, έκανε την πολύ δύσκοληΤώρα πού είπες Μαράκι.Το Μαράκι από Συγγρού 12 τό έχει δεί κανείς ρέ παιδιά?
Τή κοντούλα Ελλινίδα μέ τό κοντό ξανθό μαλάκι?
Μιλατε για την ιδια κοπελλα.Παντρευτηκε και επανηλθε με αλλο μαλλι αλλα το ιδιο και μεγαλυτερο βυζι!
η λουκαρεως πιθανον να φορτωσει τεμαχια σε 1-2 εβδομαδες, καθως τα δυο που εχει τωρα ειναι Γ.Τ.Π.Υπάρχει καμμιά περιγραφή των τεμαχίων εκεί και των υπηρεσιών που παρέχουν από κάποιον έμπειρο συναγωνιστή?
αυτη ειναι, αλλα εμενα το σερβις της δεν μου αρεσει, αντιθετα με τα περισοτερα παληκαρια εδω..Στη Στουρνάρη 63 η Μάρση είναι μία αδύνατη ξανθιά βαμμένη λεπτή μαιμουδόφατσα με καλό service?
..den θα σου συνιστούσα ακόμη να πραγματοποιήσεις επίσκεψη..άσε 1-2 μήνες να φθάσουν νέα τεμάχια και να "μάθουν"..Υπάρχει καμμιά περιγραφή των τεμαχίων εκεί και των υπηρεσιών που παρέχουν από κάποιον έμπειρο συναγωνιστή?
...είναι κ.Λουκάρεως 41 στον 4ο πίσω από τον Α.Πάγο.Κουδούνι "Κλεοπάτρα"....
Αν συγκρίνεις με Δέσποινα ή με άλλες παρόμοιες εμπειρίες εξομολόγησης που θάχεις ως πνευματικός πατέρας των κορασίδων, προφανώς δε λέει πολλά από service. Σε σχέση όμως με το ΜΠΑΖΟ που έχει πλημμυρίσει την αγορά, και με την άγνοια που δέρνει εμάς τους περιστασιακούς χρήστες, είναι αποδεκτή.αυτη ειναι, αλλα εμενα το σερβις της δεν μου αρεσει, αντιθετα με τα περισοτερα παληκαρια εδω..
ε, πες μας που πηγες, τι πηρες και τι μπριζολα εφαγες..Ευχαριστώ τα μέλη του forum που προσφέρουν γνώση και πληροφορίες για τον κόσμο του μασαζ. Πρώτη επίσκεψη ever σήμερα και έχω χτυπήσει tilt.
Άν θέλω να το πω με μια φράση, είναι ως εξής : "τόσα χρόνια, έχω χάσει πολλά τζάμπα φράγκα, αλλά κάλλιο αργά, παρά ποτέ"
Μεχρι φραπε.Συνάδελφοι καλημέρα.
Το κατάστημα στην Αχιλλέως με έχει μπερδέψει . Έχει πλήρες μενού? ή όχι?
Με ενδιαφέρει ειδικά αν υπάρχει στο προσωπικό και κοπέλα με μεγάλα .
Όποις γνωρίζει τηλέφωνο κλπ ας στείλει πμ. Γιατί μία φορά που πήγα ενώ μέσα υπήρχε κόσμος δεν μου άνοιξαν καν την πόρτα. Οποιος γνωρίζει ας με ενημερώσει...
Μεχρι φραπε.
Reporto από ποιητή 59.Πήρα τήν Αγγελική.
Κοντή ρωσίδα μέ κοντό ξανθό μαλλί.Πολύ καλό κορμί!
Άψογη σέ όλα! Καί έτσι καί αλιώς,καί πάνω,καί κάτω κόντευε νά λιποθιμήσει απ τήν ένταση.
Μπράβο στό κορίτσι!
Τιμάει τό κόπο μας
ε, πες μας που πηγες, τι πηρες και τι μπριζολα εφαγες..