Αναφορά από Σολωμού 59
Τι ευχάριστο να σου ανοίγει την πόρτα μία ζουμπουρλούδικη χαρωπή ρωσίς. Πλατύ χαμόγελο, άπλετες καμπύλες και κυρίως ένα ζεύγος βύζων που ήθελαν να πεταχτούν μέσα από το αραχνοΰφαντο μπλουζάκι που αναδείκνυε καυλωτικά τη λευκή σάρκα.
Δεν χρειάστηκε ανάκριση παρ΄ ότι ήταν η πρώτη φορά σε αυτό το θεραπευτήριο. Κάνετε μασάζ με ρώτησε η κυρία επί των τιμών. Από 17 ετών και κοντεύω τα πενήντα,της απάντησα. Ε Δεν χρειαζόταν να ρωτήσει κάτι παραπάνω. Ας ξέρουν οι νεότεροι και κάποιοι μεγαλύτεροι που θεωρούν τους εαυτούς τους δώρο του θεού για τις γυναίκες πως οι κυρίες επί των τιμών μας μασάνε πέντε πέντε για πρωινό. Κόβουν φάτσες και βγάζουν συμπεράσματα αυτοστιγμί χωρίς πολλά πολλά. Οπότε το μόνο που είπε με τη βαθειά μελωδική φωνή της . Δηλαδή αυτό που θες είναι να περάσεις καλά, και μου’ κλείσε το μάτι τσαχπινογαργαλιάρικα.
Μετά άρχισε η παρέλαση. Δεν θυμάμαι ονόματα.Η Μελίνα πάντως δεν ήταν σίγουρα ανάμεσα τους. Ας με συγχωρήσετε. Και αυτό γιατί οι θεραπαινίδες ήταν κατώτερες των προσδοκιών μου. Δεν θα ήταν ευγενικό να προβώ σε χαρακτηρισμούς Δεν μου αρέσουν Ωστόσο επειδή είναι θέμα αρχής να είμαι ειλικρινής θα έλεγα πως η κατάσταση ήταν κάτω του μετρίου. Ένα δυσάρεστο συναίσθημα είχε αρχίσει να με διακατέχει. Τόση διαδρομή να πάει χαμένη.
Αλλά εκεί που οι μαύρες σκέψεις μούτρωγαν τα σωθικά, ένα μουτράκι έσκασε μύτη από την πόρτα. Δύο ματάκια λαμπερά και όμορφα. Μια φατσούλα και ένα σωματάκι που αν την πετύχεις στο δρόμο ξαναγυρνάς να το κοιτάξεις. Μια κοπελίτσα από αυτές που εύκολα θα χαρακτήριζε κανείς η χαρά της ζωής. Και σωματάκι αξιέραστο. Χυτό με ακαταμάχητη πλαστικότητα
Αυτό το γλυκό πλασματάκι, αυτή η τρυφερή ύπαρξη, με το χαμόγελο στα χείλη με χαρούλες και γελάκια άρχισε το μασάζ αλλά γρήγορα αντελήφθη πως το ζητούμενο ήταν άλλο. Το αντελήφθη γιατί η βάλανος μου μη μένοντας ασυγκίνητη στις γλυκές θωπείες της γλυκιάς κορασίδας, εξανέστη και όρθωσε το ανάστημα της.
Και τότε λόγω και των ημερών με όσα συμβαίνουν με το Σκοπιανό, ξύπνησε μέσα μου ένας άγριος πατριωτισμός. Πούστη καριόλη Βασίλη Γιούγκερμαν ήρθες στην Ελλάδα να μας εκμαυλίσεις τις γυναίκες.? ¨Όχι άθλιε ακόλαστε λάγνε Ρωσοφιλανδέ. Τώρα θα σου δείξω πως κι εμείς μπορούμε. Τα σου δείξω τι εστί σάτυρος, Πρίαπος.. Να μάθουν οι Ρωσίδες πως σε αυτή τη χώρα δεν είχαμε μόνο Πλάτωνα και Αριστοτέλη αλλά και Βάκχος και βακχικές γιορτές.
Αλλά η μικρή αυτή κορασίς ήταν ένας δύσκολος στόχος. ¨Όχι γιατί αντιστεκόταν. Αλλά γιατί αποδείχτηκε μία ηφαιστειώδης προσωπικότητα. Μια γνήσια Κοζάκα. Μια αυθεντική Σλάβα. Ίππευσε με ακαταμάχητη μαεστρία. Κάλπασε για ώρα σε μαινάδα. Τα βυζάκια της ανεβοκατέβαιναν φρενιασμένα μέχρι που εξουθενωμένη έβγαλε μια άγρια κραυγή και ξέπνοη έπεσε στην αγκαλιά μου.
Κι ύστερα, αφού ξεκαβαλίκευσε γονατιστή, με μάτια που αστραποβολούσαν, φίλησε μανιασμένα το αντικείμενο του πόθου της. Με αυθεντική λατρευτική διάθεση. Πότε αργά και βασανιστικά, πότε καταιγιστικά. Μέχρι που πήρε αυτό που ήθελε. Το ζωικό χυμό για να αναπληρώσει τις δυνάμεις τις.
Και αφού αφαίρεσε κάθε σταγόνα στράφηκε προς τα εμένα που άναυδος απολάμβανα το λατρευτικό της τελετουργικό, και είπε τρυφερά με τη χαρωπή φωνούλα της
Πολύ ωραία ήταν.
Ω… Δέσποινα - αυτό ήταν το όνομα της- Ω Δέσποινα των λογισμών μου που λέει ένα τρυφερό τραγουδάκι, θα μου μείνεις αξέχαστη.
Όσον δε αφορά τις τιμές του εν λόγω Ιππικού Ομίλου επί της Σολωμού 59, η προετοιμασία για την ιππασία, το ζέσταμα και τα θεωρητικά μαθήματα δηλαδή κοστολογείται στα 50 ευρώ. Ενώ αν ανέβεις για βόλτα στο άλογο άλλα 20. Σύνολο 70