Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καθοτι νεος στο ενλογω καταστημα δεν εχω προλαβει να απολαυσω,ολες τις θεραπειες που προσφερει........
παντως εγω στραβωνω λιγο με το μαγαζι(Choco Spa) γιατι δεν σε αφηνουν να διαλεξεις κοπελα, σου στελνουν αυτες οποια θελουν
Φίλε μου ήμουν πελάτης αλλά για το λόγο αυτό το παράτησα. Σου δίνει βέβαια υποσχέσεις ότι την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς το σύστημα,σκέφτηκα και εγώ ότι σίγουρα θα αλλάζει η συμπεριφορά μετα την πρώτη-δεύτερη επίσκεψη, αλλά δεν, μόνο κατ εξαίρεση μπορείς να πετύχεις αυτή που θες. Το μαγαζί πάντως έχει το δικό του κοινό, για αυτό και δεν βλέπω να αλλάζει τακτική.Συνιστώ μακριά.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Φίλε μου ήμουν πελάτης αλλά για το λόγο αυτό το παράτησα. Σου δίνει βέβαια υποσχέσεις ότι την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς το σύστημα,σκέφτηκα και εγώ ότι σίγουρα θα αλλάζει η συμπεριφορά μετα την πρώτη-δεύτερη επίσκεψη, αλλά δεν, μόνο κατ εξαίρεση μπορείς να πετύχεις αυτή που θες. Το μαγαζί πάντως έχει το δικό του κοινό, για αυτό και δεν βλέπω να αλλάζει τακτική.Συνιστώ μακριά.
Και εγω ετσι το κοβω, ειναι αλλο ενα μαγαζι βορειων προαστιων....που θεωρητικα προσφερει κατι διαφορετικο, αλλα στην ουσια κοιταζει πως θα εισπραξει περισσοτερα. Τουλαχιστον εχει καποια κομματια που αξιζουν.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καθοτι νεος στο ενλογω καταστημα δεν εχω προλαβει να απολαυσω,ολες τις θεραπειες που προσφερει........
παντως εγω στραβωνω λιγο με το μαγαζι(Choco Spa) γιατι δεν σε αφηνουν να διαλεξεις κοπελα, σου στελνουν αυτες οποια θελουν
Επίσης έχετε υπόψη σας ότι υπάρχει μία επικοινωνία με το άλλο του Αμαρουσίου, στην Θησέως, χωρίς όμως να ξέρω πολλές λεπτομέρειες για το τι έιδους σχέση υπάρχει.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Επίσης έχετε υπόψη σας ότι υπάρχει μία επικοινωνία με το άλλο του Αμαρουσίου, στην Θησέως, χωρίς όμως να ξέρω πολλές λεπτομέρειες για το τι έιδους σχέση υπάρχει.
Εισαι σιγουρος οτι ειναι σχεση και οχι αντιπαλοτητα???? Εμενα καποια θεραπευτρια απο Ανδρονικου μου μιλαγε με τα χειροτερα λογια για το θεραπευτηριο της Θησεως στο Μαρουσι.
Παντως γεγονος ειναι οτι πολλα κοριτσια της Ανδρονικου εχουν περασει απο την Θησεως και το αντιθετο......εαν καποιος γνωριζει ας ενημερωσει εστω και με pm.

gstg

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
είμαι 100% σίγουρος φίλε μου.Δεν μπορώ βέβαια να μπώ σε λεπτομέρειες. Για το Ανδρονίκου, συμφωνώ υπάρχει υπάρχει αντιπαλότητα με τα άλλα, καθότι προέκυκε από κάποιο που δούλευε παλιά choko

corsair

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Στο choco-spa ειχα παει καλοκαιρικαι το μονο που καταφερα ηταν ενας φραπες και αυτο γιατι της ειχα πει μουφιες οτι ειχα ξαναπαει,βεβαια πολυ καλο γκομενακι αλλα δεν αξιζει να δινεις τοσα λεφτα στις καρυ..ολες!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αναφορά από Σολωμού 59

Τι ευχάριστο να σου ανοίγει την πόρτα μία ζουμπουρλούδικη χαρωπή ρωσίς. Πλατύ χαμόγελο, άπλετες καμπύλες και κυρίως ένα ζεύγος βύζων που ήθελαν να πεταχτούν μέσα από το αραχνοΰφαντο μπλουζάκι που αναδείκνυε καυλωτικά τη λευκή σάρκα.

Δεν χρειάστηκε ανάκριση παρ΄ ότι ήταν η πρώτη φορά σε αυτό το θεραπευτήριο. Κάνετε μασάζ με ρώτησε η κυρία επί των τιμών. Από 17 ετών και κοντεύω τα πενήντα,της απάντησα. Ε Δεν χρειαζόταν να ρωτήσει κάτι παραπάνω. Ας ξέρουν οι νεότεροι και κάποιοι μεγαλύτεροι που θεωρούν τους εαυτούς τους δώρο του θεού για τις γυναίκες πως οι κυρίες επί των τιμών μας μασάνε πέντε πέντε για πρωινό. Κόβουν φάτσες και βγάζουν συμπεράσματα αυτοστιγμί χωρίς πολλά πολλά. Οπότε το μόνο που είπε με τη βαθειά μελωδική φωνή της . Δηλαδή αυτό που θες είναι να περάσεις καλά, και μου’ κλείσε το μάτι τσαχπινογαργαλιάρικα.

Μετά άρχισε η παρέλαση. Δεν θυμάμαι ονόματα.Η Μελίνα πάντως δεν ήταν σίγουρα ανάμεσα τους. Ας με συγχωρήσετε. Και αυτό γιατί οι θεραπαινίδες ήταν κατώτερες των προσδοκιών μου. Δεν θα ήταν ευγενικό να προβώ σε χαρακτηρισμούς Δεν μου αρέσουν Ωστόσο επειδή είναι θέμα αρχής να είμαι ειλικρινής θα έλεγα πως  η κατάσταση ήταν κάτω του μετρίου. Ένα δυσάρεστο συναίσθημα είχε αρχίσει να με διακατέχει. Τόση διαδρομή να πάει χαμένη.

Αλλά εκεί που οι μαύρες σκέψεις μούτρωγαν τα σωθικά, ένα μουτράκι έσκασε μύτη από την πόρτα. Δύο ματάκια λαμπερά και όμορφα. Μια φατσούλα και ένα σωματάκι που αν την πετύχεις στο δρόμο ξαναγυρνάς να το κοιτάξεις. Μια κοπελίτσα από αυτές που εύκολα θα χαρακτήριζε κανείς η χαρά της ζωής. Και σωματάκι αξιέραστο. Χυτό με ακαταμάχητη πλαστικότητα

Αυτό το γλυκό πλασματάκι, αυτή η τρυφερή ύπαρξη, με το χαμόγελο στα χείλη με χαρούλες και γελάκια άρχισε το μασάζ αλλά γρήγορα αντελήφθη πως το ζητούμενο ήταν άλλο. Το αντελήφθη γιατί η βάλανος μου μη μένοντας ασυγκίνητη στις γλυκές θωπείες  της γλυκιάς κορασίδας, εξανέστη και όρθωσε το ανάστημα της.

Και τότε λόγω και των ημερών με όσα συμβαίνουν με το Σκοπιανό, ξύπνησε μέσα μου ένας άγριος πατριωτισμός. Πούστη καριόλη Βασίλη Γιούγκερμαν ήρθες στην  Ελλάδα να μας εκμαυλίσεις  τις γυναίκες.? ¨Όχι άθλιε ακόλαστε λάγνε Ρωσοφιλανδέ. Τώρα θα σου δείξω πως κι εμείς μπορούμε. Τα σου δείξω τι εστί σάτυρος, Πρίαπος.. Να μάθουν οι Ρωσίδες πως σε αυτή τη χώρα  δεν είχαμε μόνο Πλάτωνα και Αριστοτέλη αλλά και Βάκχος και βακχικές γιορτές.

Αλλά η μικρή αυτή κορασίς ήταν ένας δύσκολος στόχος. ¨Όχι γιατί αντιστεκόταν. Αλλά γιατί αποδείχτηκε μία ηφαιστειώδης προσωπικότητα. Μια γνήσια Κοζάκα. Μια αυθεντική Σλάβα. Ίππευσε με ακαταμάχητη μαεστρία. Κάλπασε για ώρα σε μαινάδα. Τα βυζάκια της ανεβοκατέβαιναν φρενιασμένα μέχρι που εξουθενωμένη έβγαλε μια άγρια κραυγή και ξέπνοη έπεσε στην αγκαλιά μου.

Κι ύστερα, αφού ξεκαβαλίκευσε γονατιστή, με μάτια που αστραποβολούσαν, φίλησε μανιασμένα το αντικείμενο του πόθου της. Με αυθεντική λατρευτική διάθεση. Πότε αργά και βασανιστικά, πότε καταιγιστικά. Μέχρι που πήρε αυτό που ήθελε. Το ζωικό χυμό για να αναπληρώσει τις δυνάμεις τις.

Και αφού αφαίρεσε κάθε σταγόνα στράφηκε προς τα εμένα που άναυδος απολάμβανα το λατρευτικό της τελετουργικό, και είπε τρυφερά με τη χαρωπή φωνούλα της
Πολύ ωραία ήταν.

Ω… Δέσποινα - αυτό ήταν το όνομα της-  Ω Δέσποινα των λογισμών μου που λέει ένα τρυφερό τραγουδάκι, θα μου μείνεις αξέχαστη.

Όσον δε αφορά τις τιμές του εν λόγω Ιππικού Ομίλου επί της Σολωμού 59, η προετοιμασία για την ιππασία, το ζέσταμα και τα θεωρητικά μαθήματα δηλαδή κοστολογείται στα 50 ευρώ. Ενώ αν ανέβεις για βόλτα στο άλογο άλλα 20. Σύνολο 70

τί ειπε ρε τουτο? :2funny:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ οι Mods να ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ την παρούσα αναφορά ιστορία για να μαθαίνουμε ΟΛΟΙ πως πρέπει να γράφονται τα reviews!

Congs my dear friend "WIND11"

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερίζω την κοινότητα, :rockon:
Νεότερα από το μέτωπο Στουρνάρη 63. Η αναμονή μάλλον θα μειωθεί διότι δημιουργήθηκε νέο δωμάτιο δηλ. τώρα με το μικρό είναι σύνολο 5. :2funny: Παραλίγο θα το εγκαινίαζα κιόλας αλλά τελικά είπαν ότι πρέπει να γίνει πρώτα αγιασμός από Μητροπολίτη. ;) :priest: ‘Έτσι με οδήγησαν σε άλλο. Με συνοπτικές διαδικασίες και μετά από ολιγόλεπτη παραμονή στην κουζίνα  :huh:(τι άλλο θα μου συμβεί;) :think: και με την βοήθεια της Τζένης  :boobies: πήγα σε άλλο δωμάτιο. Σκέφτομαι σοβαρά να κάνω δωρεά ηχοσύστημα μεγαφωνικής διότι τις τελευταίες φορές η μουσική έχει πρόβλημα και δεν λαλάει. :idiot: Η μουσική για μένα λειτουργεί καταλυτικά και δεν σας κρύβω ότι έχει αρχίσει να μου την δίνει η απουσία της.  :headbang:Πες πα. Παρότι αυτοδίδακτη στο μασάς η Τζένη χειρίστηκε πολύ καλά την πλάτη μου (Τζενάκι με γλίτωσες από επίσκεψη στο φυσικοθεραπευτήριο) και τον αυχένα καθώς επίσης και όλο το σώμα γενικότερα :dancing:. Αρκετά καλή συνεδρία σε όλα τα επίπεδα 45’’+ (50+20)
Υ.Γ. προς τους συνδαιτυμόνες του καταστήματος. Να κλείνετε το φως του μπάνιου μετά την αποχώρηση, διότι χάνουμε πολύτιμο χρόνο και η καθυστέρηση λειτουργεί ανασταλτικά :grin: ;)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Αναφορά από Σολωμού 59

Τι ευχάριστο να σου ανοίγει την πόρτα μία ζουμπουρλούδικη χαρωπή ρωσίς. Πλατύ χαμόγελο, άπλετες καμπύλες και κυρίως ένα ζεύγος βύζων που ήθελαν να πεταχτούν μέσα από το αραχνοΰφαντο μπλουζάκι που αναδείκνυε καυλωτικά τη λευκή σάρκα.

Δεν χρειάστηκε ανάκριση παρ΄ ότι ήταν η πρώτη φορά σε αυτό το θεραπευτήριο. Κάνετε μασάζ με ρώτησε η κυρία επί των τιμών. Από 17 ετών και κοντεύω τα πενήντα,της απάντησα. Ε Δεν χρειαζόταν να ρωτήσει κάτι παραπάνω. Ας ξέρουν οι νεότεροι και κάποιοι μεγαλύτεροι που θεωρούν τους εαυτούς τους δώρο του θεού για τις γυναίκες πως οι κυρίες επί των τιμών μας μασάνε πέντε πέντε για πρωινό. Κόβουν φάτσες και βγάζουν συμπεράσματα αυτοστιγμί χωρίς πολλά πολλά. Οπότε το μόνο που είπε με τη βαθειά μελωδική φωνή της . Δηλαδή αυτό που θες είναι να περάσεις καλά, και μου’ κλείσε το μάτι τσαχπινογαργαλιάρικα.

Μετά άρχισε η παρέλαση. Δεν θυμάμαι ονόματα.Η Μελίνα πάντως δεν ήταν σίγουρα ανάμεσα τους. Ας με συγχωρήσετε. Και αυτό γιατί οι θεραπαινίδες ήταν κατώτερες των προσδοκιών μου. Δεν θα ήταν ευγενικό να προβώ σε χαρακτηρισμούς Δεν μου αρέσουν Ωστόσο επειδή είναι θέμα αρχής να είμαι ειλικρινής θα έλεγα πως  η κατάσταση ήταν κάτω του μετρίου. Ένα δυσάρεστο συναίσθημα είχε αρχίσει να με διακατέχει. Τόση διαδρομή να πάει χαμένη.

Αλλά εκεί που οι μαύρες σκέψεις μούτρωγαν τα σωθικά, ένα μουτράκι έσκασε μύτη από την πόρτα. Δύο ματάκια λαμπερά και όμορφα. Μια φατσούλα και ένα σωματάκι που αν την πετύχεις στο δρόμο ξαναγυρνάς να το κοιτάξεις. Μια κοπελίτσα από αυτές που εύκολα θα χαρακτήριζε κανείς η χαρά της ζωής. Και σωματάκι αξιέραστο. Χυτό με ακαταμάχητη πλαστικότητα

Αυτό το γλυκό πλασματάκι, αυτή η τρυφερή ύπαρξη, με το χαμόγελο στα χείλη με χαρούλες και γελάκια άρχισε το μασάζ αλλά γρήγορα αντελήφθη πως το ζητούμενο ήταν άλλο. Το αντελήφθη γιατί η βάλανος μου μη μένοντας ασυγκίνητη στις γλυκές θωπείες  της γλυκιάς κορασίδας, εξανέστη και όρθωσε το ανάστημα της.

Και τότε λόγω και των ημερών με όσα συμβαίνουν με το Σκοπιανό, ξύπνησε μέσα μου ένας άγριος πατριωτισμός. Πούστη καριόλη Βασίλη Γιούγκερμαν ήρθες στην  Ελλάδα να μας εκμαυλίσεις  τις γυναίκες.? ¨Όχι άθλιε ακόλαστε λάγνε Ρωσοφιλανδέ. Τώρα θα σου δείξω πως κι εμείς μπορούμε. Τα σου δείξω τι εστί σάτυρος, Πρίαπος.. Να μάθουν οι Ρωσίδες πως σε αυτή τη χώρα  δεν είχαμε μόνο Πλάτωνα και Αριστοτέλη αλλά και Βάκχος και βακχικές γιορτές.

Αλλά η μικρή αυτή κορασίς ήταν ένας δύσκολος στόχος. ¨Όχι γιατί αντιστεκόταν. Αλλά γιατί αποδείχτηκε μία ηφαιστειώδης προσωπικότητα. Μια γνήσια Κοζάκα. Μια αυθεντική Σλάβα. Ίππευσε με ακαταμάχητη μαεστρία. Κάλπασε για ώρα σε μαινάδα. Τα βυζάκια της ανεβοκατέβαιναν φρενιασμένα μέχρι που εξουθενωμένη έβγαλε μια άγρια κραυγή και ξέπνοη έπεσε στην αγκαλιά μου.

Κι ύστερα, αφού ξεκαβαλίκευσε γονατιστή, με μάτια που αστραποβολούσαν, φίλησε μανιασμένα το αντικείμενο του πόθου της. Με αυθεντική λατρευτική διάθεση. Πότε αργά και βασανιστικά, πότε καταιγιστικά. Μέχρι που πήρε αυτό που ήθελε. Το ζωικό χυμό για να αναπληρώσει τις δυνάμεις τις.

Και αφού αφαίρεσε κάθε σταγόνα στράφηκε προς τα εμένα που άναυδος απολάμβανα το λατρευτικό της τελετουργικό, και είπε τρυφερά με τη χαρωπή φωνούλα της
Πολύ ωραία ήταν.

Ω… Δέσποινα - αυτό ήταν το όνομα της-  Ω Δέσποινα των λογισμών μου που λέει ένα τρυφερό τραγουδάκι, θα μου μείνεις αξέχαστη.

Όσον δε αφορά τις τιμές του εν λόγω Ιππικού Ομίλου επί της Σολωμού 59, η προετοιμασία για την ιππασία, το ζέσταμα και τα θεωρητικά μαθήματα δηλαδή κοστολογείται στα 50 ευρώ. Ενώ αν ανέβεις για βόλτα στο άλογο άλλα 20. Σύνολο 70

άρχισε να καίει καρδιές η Δέσποινα, όπως έκαωε και τη δική μου και σε λίγο δεν θα βρίσκουμε ελεύθερο δωμάτιο...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΕ οι Mods να ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ την παρούσα αναφορά ιστορία για να μαθαίνουμε ΟΛΟΙ πως πρέπει να γράφονται τα reviews!

Congs my dear friend "WIND11"
δεν χρειαζεται. 600+++++++ σελιδες και κοντα 9.500 ποστ υπαρχουν εδω. εχει πραμααααααα..  :)

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
και η...πιεστικη διαφημιση ειναι η...χειροτερη δυσφημηση!!!!
τελικα ποια εισαι απ'ολες? θα μας πεις? να ερθουμε να σου κανουμε σεφτε.....
Αχ Αχ, Ειμαι η Αντζελινα (το μπαζο )ελα να με κανεις σεφτε , Αδερφε εισαι σοστος
(petranto), κοιτα, εσυ εχεις αλλα γουστα,εγω αλλα, δεν σου ειπα τιποτα κακο ,και το εχω ξαναπει , εμενα προσοπικα μου εχουνε φερθει παντα καλα , και ειναι και ο λογος που πηγενω συνεχεια ....

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Και παντα αναφερομαι για το 6 οροφο .......

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
(petranto), κοιτα, εσυ εχεις αλλα γουστα,εγω αλλα, δεν σου ειπα τιποτα κακο ,και το εχω ξαναπει , εμενα προσοπικα μου εχουνε φερθει παντα καλα , και ειναι και ο λογος που πηγενω συνεχεια ....

Δε διαφωνω οσο αφορα με τα γουστα αλλα ημουν εκει και θεωρησα σωστο να πω αυτα που ειδα.Και αυτα που ειδα δεν αξιζουν να τα αυτωσεις ποσο μαλιστα και να τα πληρωσεις.Καλα μπορει να μου φερθει και η γειτονισσα αλλα ειναι 70 ετων.

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Δεν θα διαφωνεισω με τους συναγονιστες μου ,τα γουστα ειναι διαφορετικα ,ο καθε φιλος που θελει να χαλαροσει σε αυτα τα μαγαζια παει εκει που περναει καλα ,Τελς....

arrogant

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και παντα αναφερομαι για το 6 οροφο .......

Ανταπόκριση από απογευματινή εξόρμηση στην Σολωμού 54 6ο όροφο. Η Ζάνα άρχισε πάλι και προσφέρει τις υπηρεσίες της. Παρουσίαση και της Κατερίνας από Πολωνία. Δεν πήρα καμμία γιατί χτύπησε το κινητό μου στο σαλόνι που ήμουν και με ζήτησαν επειγόντως από τη δουλειά μου οπότε την έκανα. Ποιός συνάδελφος θα μου δώσει πληροφορίες για το ποιόν της Κατερίνας στο δωμάτιο. Νάσται καλά παληκάρια μου.

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Θα περιμένεις πολύ.....Τί τα κάνουν τέτοια post δε μπορώ να καταλάβω. Να πεις ότι έβαζε ο άλλος (ή η άλλη) κανένα στοιχείο για το μαγαζί να το καταλάβω. Κάνει διαφήμιση. Έτσι στο ξεκάρφωτο ένα (και μοναδικό) post για να πει κάτι και μετά εξαφανίζεται; Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom