Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Καλημερα σε ολους..
Υπαρχει κανεις που να εχει προσφατη επισκεψη στο choco spa ωστε να μας ενημερωσει με το τι παιζει απο κορίτσια?.
ευχαριστω

Θα συνιστούσα τη Ρωξάνη. Αγωνιστικών προδιαγραφών. Αλλά για να ανοίξεις το κουκούλι του μεταξοσκώληκα της χρειάζεται στοργή και προδέρμ. Αν κατάλαβες... όχι άγαρμπα

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Kainourgie κάνε έναν κόπο να διαβάσεις ΄μια δυό σελίδες πίσω. δεν θα πάθεις τίποτα τεμπελόσκυλο χαχαχαχαχα

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Θα συνιστούσα τη Ρωξάνη. Αγωνιστικών προδιαγραφών. Αλλά για να ανοίξεις το κουκούλι του μεταξοσκώληκα της χρειάζεται στοργή και προδέρμ. Αν κατάλαβες... όχι άγαρμπα
Eννοεις την Ρωξανη απο Σκρα ?

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Eννοεις την Ρωξανη απο Σκρα ?
Δεν ξέρω άν είναι η ίδια. Σκρά δεν πήγαινα ποτέ. Η Στέλλα ( αν την θυμάσαι από τότε που πρωτοάνοιξε) καλή κοπέλα μεν αλλα εμφανισιακά μου γύριζε τα άντερα ανάποδα. Ετσι δεν πάτησα ποτέ

papacool

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
46
Πόντοι
1
Γεια σας μετά από καιρό.

Φαντάζομαι ότι πήρατε και εσείς pm από το φίλο με το οικογενειακό μασάζ, όσο πήρα και εγώ. Ας είναι....

Δύο ερωτησούλες για τον πάτερ μασάζιο έχω και αν έχει την καλοσύνη ας μου απαντήσει αν μπορεί.

Η Βερόνικα που ήταν στην Οικονόμου πού χάθηκε; Όταν είχε κλείσει το ίδρυμα μου είχε πει ότι θα άνοιγαν στην Πατησίων. Ξέρετε τίποτα;

Η Ρωξάνη που λέτε μήπως ήταν μία μαυρομάλα milf με φριζαρισμένο μαλί που δούλευε στη Σολωμού πριν την αναλάβει η μαστο-ζάνα; Την ψάχνω και αυτή.

Τί να κάνουμε, είμαι σταθερός τύπος στις προτιμήσεις μου.

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Η Ρωξάνη που λέτε μήπως ήταν μία μαυρομάλα milf με φριζαρισμένο μαλί που δούλευε στη Σολωμού πριν την αναλάβει η μαστο-ζάνα; Την ψάχνω και αυτή.
Η Ρωξάνη που λέω εγώ είναι καμιά εικοσιπενταριά, μελαχροινή, λίγάκι ζουμπουρλούδικο αλλά σφιγμένο κορμί. γλυκούλα

Επισκέπτης
Γεια σας μετά από καιρό.

Φαντάζομαι ότι πήρατε και εσείς pm από το φίλο με το οικογενειακό μασάζ, όσο πήρα και εγώ. Ας είναι....
Oντως, ο φιλος η άλλιως φιλη μαλλον εχει πολυ πραμα για να απαντησει η μας δουλευει.

stef_merlin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σολωμου 59 ειναι στον 1ο οροφο? το κουδουνι τι γραφει?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Η Βερόνικα που ήταν στην Οικονόμου πού χάθηκε; Όταν είχε κλείσει το ίδρυμα μου είχε πει ότι θα άνοιγαν στην Πατησίων. Ξέρετε τίποτα;

για τσέκαρε Πατησίων 95 στον 2ο όροφο, κουδούνι "αρωμα" ;)
καλό τεμάχιο η Βικτώρια....
αν δεν είναι εκέι ρώτησε τις άλλες κοπέλες να σου πουν που δουλεύει γιατι την γνωρίζουν.

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Η Ρωξάνη που λέω εγώ είναι καμιά εικοσιπενταριά, μελαχροινή, λίγάκι ζουμπουρλούδικο αλλά σφιγμένο κορμί. γλυκούλα
Και συμπληρωματικα φιλαρακι πρεπει να αναφερεις οτι ο φραπες απο τα χερακια της ειναι σκετη μαεστρια....αν και σε συνολικο πακετο,εμφανισης-σωματος υστερει λιγακι

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Και συμπληρωματικα φιλαρακι πρεπει να αναφερεις οτι ο φραπες απο τα χερακια της ειναι σκετη μαεστρια....αν και σε συνολικο πακετο,εμφανισης-σωματος υστερει λιγακι
και όχι μόνο φραπές..

Επισκέπτης
εσυ κοsfra που εισαι και βιρτουοζος :dancing: τρελαινεσαι για μαεστριες :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κωστας ξηροπουλος εισαγωγεσ-εξαγωγες
παρακαλω οχι δημοσιευσεις προσωπικων στοιχειων. :grin: :grin:

''στουντιο'' γραφει το κουδουνι της σολωμου 59 και ειναι στον 1ο οροφο..

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
και όχι μόνο φραπές..
καθοτι νεος στο ενλογω καταστημα δεν εχω προλαβει να απολαυσω,ολες τις θεραπειες που προσφερει........
παντως εγω στραβωνω λιγο με το μαγαζι(Choco Spa) γιατι δεν σε αφηνουν να διαλεξεις κοπελα, σου στελνουν αυτες οποια θελουν

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Η δικια μου Ρωξανη ειναι 1.80 με ξανθοπλατινε μαλλι ζουμερο μιλφ που εκανε τα παντα και παντα με προθυμια και χαμογελο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom