Ξεκίνησα και εγώ απογευματάκι αφού όλο το πρωι φτιάριζα το χιόνι από την αυλή για να βγάλω το αυτοκίνητο και κατέβηκα για βόλτα όπως ίσως θα διαβάσατε σε άλλο thread.
Πρώτη στάση Γλυφάδα - Μεταξά (Άγγελου ή Ιωάννου δεν έχει σημασία) τζίφος ,δεν βρήκα ούτε το κουδούνι.Τα μαζεύω με κατεύθυνση Φρατζη στο 47 Σαμάνθα μόνο (και όχι τρίο όπως κάποιος συναγωνιστής με ξεσήκωσε πρωί πρωί)μου φάνηκε λίγο ξύλινη και έφυγα. Κοίταξα στο 48 είδα κάτι οικοδομικά υλικά και είπα μπα λάθος το νούμερο θα κάνω και συνέχισα για το Φρατζη 4 όπου μια μαλάκω που την έχει δει μουνάρα μου άνοιξε την πόρτα.
-Εσένα κάπου σε έχω γνωρίσει(sic),έτσι? της είπα για να εισπράξω την σιωπή
Η απόγονος του Μέγα Βασίλειου του Βουλγαροκτόνου με οδήγησε στο δώμα όπου και παρέλασαν μπροστά μου κάτι φρόκαλα σαν και αυτές που πάνε στην Πάνια για γαμπρό.
Συνέχισα με επόμενη στάση Συγγρου 144 κλειστό, και Σ23.. (prive) κλειστό επίσης.Εκεί απέξω συνάντησα τους δυό σοφούς που όταν τους ρώτησα "παιδιά από το site" μου απάντησαν
-"το site είναι για τους πρωτάρηδες,αν δεν βγάλεις κάλους φίλε δεν γαμάς"
Χωρίς να μου διευκρινήσουν το πού πρέπει να βγάλω κάλους για να γαμήσω συνέχισα το χιονισμένο μου οδοιπορικό κοιτάζοντας που και που τις ροζιασμένες μου παλάμες και σκέφτηκα πως είμαι σε καλό δρόμο.
Επόμενη στάση Σολωμου 59 και Σολωμου 54 που συνάντησα όλες τις παλιές μου φίλες.
-Βρε και εδώ μας βρήκες μου είπε η Lily στο 59
-Πήρες μωρή ανώμαλη τίποτα καλό σήμερα,της απάντησα
-Ανώμαλοι να είναι αγάπη μου και όλοι καλοί ψηλοί, κοντοί άσπροι, μαύροι,ξέρεις.
- Ξέρω είπα,ήπια ένα φραπέ καραβίσιο στα όρθια και εφυγα για το 54 όπου ο φίλος μου ο Zero μου είχε πει πως θα βρω την Zana.
Της είχα κάτι χρεωστούμενα από την Μάρνης και είπα να της τα επιστρέψω γιατί ξέρετε δεν μου αρέσει να χρωστάω και έτσι (αφού είχα ζητήσει παράταση 30' για το ραντεβού μου με την Candy)ξεχρέωσα με τόκο 20ευρουλάκια γιατί κατέθεσα prive στο πίσω ταμείο.
Οκτώ ακριβώς ήμουν στην Candy,χαιρετηθήκαμε και έφυγα αφού απωθημένο να πάρω την θεία μου την Βρετανίδα δεν έχω,την έχω πάρει.
Τα ζουζούνια και τα δύο ήταν απασχολημένα και έτσι κατέληξα στο κέντρο να περιμένω το αγγελούδι με τις ξανθιές μπούκλες που αναλυτικό ρεπορτάζ έχω καταθέσει από εχθές.
respect