συναδελφε το εν λογο μαγαζι ειναι υποκαταστημα της κουμανουδη 4 αρα παιζει και μπριζολα γιατι οπως μου ειπε η κυρια επι της υποδοχης στη κουμανουδη οι κοπελες ειναι ιδιες που παιζουν τισ μισες μερες κεντρικο και μισες υποκαταστημασπο σημερινη επισκεψη σινωπης 29 ,πανω στη προσπαθεια μου να βρω καποιο ιδρυμα που να παιζει μονο φραπε(για μπριζολα παω αλλου)η κοπελα που μου ανοιξε που δεν ελεγε και πολλα που διαβεβαιωνε οτι παιζει μονο μασαζ και τιποτα αλλο απολυτως,μαλιστα με ρωτησε αν εχω παει αλλου με παραπανω περιποιηση και αφου της ανεφερα 2 μαγαζια(που καταλαβα οτι τα ηξερε) μου ειπε οτι σ αυτο μονο μασαζ...εαν δεν εχει κανεις αλλος αλλη αποψη το μαγαζι πρεπει να παει στα ΔΕΝ ...οποτε καθως ο φραπες επιβαλεται αναχρησε καθως και τ μασαζ ηταν 70 για 45'+ και ειχε και μονο μια κοπελα την ωρα που πηγα(19.00)...με την ευκαιρεια αν ξερει κανεις αλλοσ ιδρυματα μονο γιοα φραπε κα καλο μασαζ ας με διαφωτισει...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)
Το μαγαζί αυτό όπως αναφέρει και ο lykos είναι υποκατάστημα της Λουντμίλας από την Κουμανούδη και είναι ΦΟΥΛ.Το μείον εκεί είναι η ποιότητα των υπηρεσιών.Κατάτην γνώμη μου πάντα...συναδελφε το εν λογο μαγαζι ειναι υποκαταστημα της κουμανουδη 4 αρα παιζει και μπριζολα γιατι οπως μου ειπε η κυρια επι της υποδοχης στη κουμανουδη οι κοπελες ειναι ιδιες που παιζουν τισ μισες μερες κεντρικο και μισες υποκαταστημα
Επισκέπτης
σωστα . δεν ξερω σιγουρα αν ειναι παραρτημα, αλλα γνωριζονται. σε παραπεμπουν εκει αν για καποιο λογο δεν μπες στην κουμανουδη, και μαλλον πρεπει να το αφησουμε στο παρον, που γκαμαςΤο μαγαζί αυτό όπως αναφέρει και ο lykos είναι υποκατάστημα της Λουντμίλας από την Κουμανούδη και είναι ΦΟΥΛ.Το μείον εκεί είναι η ποιότητα των υπηρεσιών.Κατάτην γνώμη μου πάντα...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει πάψει να είναι το αδελφάκι....ανεξαρτητοποιήθηκεοντως η πωλινα με τις ατελειωτες βυζαρες ηταν ολα τα λεφτα...εχει σταματησει πολυ καιρο(ισως και ενα χρονο) απο το ιδρυμα αυτο που εργαζοταν και αγνοειται η τυχη της...μαλλον ομως πρεπει να σταματησε το αθλημα εκτος και αν εργαζεται σε ιδρυμα που σερβιρει το πολυ μεχρι φραπε..οποτε δεν ξερω...οσο για την ειρηνη την μελαχροινη αδυνατη γυναικαρα....επαιζε για ενα διαστημα στην γλυφαδα στο αδελφακι της "ωραιας ελενης" και του "πριαμου" στο 67 νουμερο και εκανε καταπληκτικα ντουετα με την ρουλα κυριως που τωρα ευρισκεται στα κεντρικα του ιδρυματος.Δεν την εχω πετυχει και γω πουθενα...
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
αμα πέρασες καλά χαλάλι σου.
Αλλά με τα ίδια λεφτά σε άλλο μαγαζί θα είχες πάρει και κουλούρι( και με τα ρέστα θα πηγαινες να φάς σε εστιατόριο). μπορεί και διπλό μασάζ...
ναι,αλλα αμα στο χαμαμ παιχτηκε διπλος φραπες με καλαμακι απο εμφανισιμη δεσποσυνη(γιατι εκει εχει συνηθως εμφανισιμες) τοτε αξιζει περισσοτερο απο κατι αλλα που σου παιρνουν 100ρια και βρωμανε μεσα τα ιδρυματα(ας εχουν και μπριζολα)!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
η μιχαλακοπουλου και σινωπης 29 ειναι μπριζολαδικο..το μαγκαζι ανηκει στα ντεν...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
νεο μπριζολαδικο (με 2 μαπα τεμαχια ) στην καλιροης 85, 3ος οροφος, κουδουνι ''αισθητικη''
ευλογησον
ευλογησον
Ναι αλλά όχι αν είσαι καρδιοπαθής... Το χαμάμ σκοτώνειναι,αλλα αμα στο χαμαμ παιχτηκε διπλος φραπες με καλαμακι απο εμφανισιμη δεσποσυνη(γιατι εκει εχει συνηθως εμφανισιμες) τοτε αξιζει περισσοτερο απο κατι αλλα που σου παιρνουν 100ρια και βρωμανε μεσα τα ιδρυματα(ας εχουν και μπριζολα)!
Εδω φιλε θα συμφωνησουμε....ενταξει δεν λεω πολλα τα λεφτα αλλα,εχει και το μαγαζι καποια κομματια που ειναι επιπεδο citytour(απο εμφανιση)βλεπε Νανσυ...ναι,αλλα αμα στο χαμαμ παιχτηκε διπλος φραπες με καλαμακι απο εμφανισιμη δεσποσυνη(γιατι εκει εχει συνηθως εμφανισιμες) τοτε αξιζει περισσοτερο απο κατι αλλα που σου παιρνουν 100ρια και βρωμανε μεσα τα ιδρυματα(ας εχουν και μπριζολα)!
Παντως γενικα υπαρχει ενα τουπε στο συγκεκριμενο...προσφατα μαλιστα εγινε και ανακαινιση καποιων χωρων, οπως ρεσεψιον και μπανια....αλλα γενικα υπαρχει μια νοοτροπια Π.Ιωακειμ.......δηλαδη πρεπει να τα σκασεις για να δεις φως....
Με προσοχη λοιπον!!!!!και μην νομιζετε οτι θα παιξει κατι παραπανω....δεν υπαρχει περιπτωση ο φραπες με καλαμακι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις εκει.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
βασικα, κουβεντιαζουμε για το καταστημα σε λαθος θρεντ..Εδω φιλε θα συμφωνησουμε....ενταξει δεν λεω πολλα τα λεφτα αλλα,εχει και το μαγαζι καποια κομματια που ειναι επιπεδο citytour(απο εμφανιση)βλεπε Νανσυ...
Παντως γενικα υπαρχει ενα τουπε στο συγκεκριμενο...προσφατα μαλιστα εγινε και ανακαινιση καποιων χωρων, οπως ρεσεψιον και μπανια....αλλα γενικα υπαρχει μια νοοτροπια Π.Ιωακειμ.......δηλαδη πρεπει να τα σκασεις για να δεις φως....
Με προσοχη λοιπον!!!!!και μην νομιζετε οτι θα παιξει κατι παραπανω....δεν υπαρχει περιπτωση ο φραπες με καλαμακι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις εκει.
+100000000000000βασικα, κουβεντιαζουμε για το καταστημα σε λαθος θρεντ..
αλλα μαλλον αυτο το........ΔΕΝ.......μας εχει αποπροσανατολησει ολους....
Βασικα επρεπε να αλλαξουμε λιγο την μορφη των thread,
1.Μασατζιδικα που γαμας
2.Μασατζιδικα μονο φραπες(με ή χωρις καλαμακι)
3.Μασατζιδικα για οσφυαλγια και λοιπους πονους
4.Μασατζιδικα που ελπιζεις οτι θα παιξει κατι παραπανω.....
χαχαχαχχαχα
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ελληνιδα, ξανθια και με 100 ευρω, φουλ, με καλο μασαζ και με φουλ 45 (τουλαχιστον) λεπτα διαρκεια..Στο χαιδαρι , η βασω που λεγετε, θελει εξτρα? Βιαζεται? Περιγραφη?
Εχει πολλες? Γιατι μια φορα πηγα και επεσα σε μια ξενερα (που τα χα ηξερε μονο μασαζ)
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
το πρωτο πραγμα που θα γινει (και μετα βλεπουμε), ειναι οτι τα ποστ που αφορουν μαγαζια που δεν ειναι φουλ, να μεταφερονται στο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,6090.0]άλλο[/url] (ηδη υπάρχον) θρεντ..Σοβαρα τωρα Δεσποτα
σκεψου λιγο μηπως οργανωναμε το thread διαφορετικα,μηπως καναμε καμια υποκατηγορια(οπως στα citytours) γιατι γινεται ενας πανικος εδω μεσα, με τον καθενα να πεταει την μαλ....κια του.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
απο κατι αλλα που σου παιρνουν 100ρια και βρωμανε μεσα τα ιδρυματα(ας εχουν και μπριζολα)!
-----
Ο αδελφός Βάσος έχει δικιο ...
Ενθυμήθην ότι εισερχόμενος πρόσφατα εις δωμάτιον στην στουρνάρη ανεδύετο ελφρά οσμή ιδρωτίλης και ποδαρίλης (!)
-----
Ο αδελφός Βάσος έχει δικιο ...
Ενθυμήθην ότι εισερχόμενος πρόσφατα εις δωμάτιον στην στουρνάρη ανεδύετο ελφρά οσμή ιδρωτίλης και ποδαρίλης (!)
Επισκέπτης
και φαντασου οτι παιζει και μπανακι πριν! μαλλον θα πλενουν τα δοντια τους
σπο σημερινη επισκεψη σινωπης 29 ,πανω στη προσπαθεια μου να βρω καποιο ιδρυμα που να παιζει μονο φραπε(για μπριζολα παω αλλου)η κοπελα που μου ανοιξε που δεν ελεγε και πολλα που διαβεβαιωνε οτι παιζει μονο μασαζ και τιποτα αλλο απολυτως,μαλιστα με ρωτησε αν εχω παει αλλου με παραπανω περιποιηση και αφου της ανεφερα 2 μαγαζια(που καταλαβα οτι τα ηξερε) μου ειπε οτι σ αυτο μονο μασαζ...εαν δεν εχει κανεις αλλος αλλη αποψη το μαγαζι πρεπει να παει στα ΔΕΝ ...οποτε καθως ο φραπες επιβαλεται αναχρησε καθως και τ μασαζ ηταν 70 για 45'+ και ειχε και μονο μια κοπελα την ωρα που πηγα(19.00)...με την ευκαιρεια αν ξερει κανεις αλλοσ ιδρυματα μονο γιοα φραπε κα καλο μασαζ ας με διαφωτισει...
Δες στα Νέα η το Έθνος αγγελια για στούντιο κοντά στό Χιλτον-Κάραβελ,αυστηρά μόνο φραπέ αλλά σχετικά καλό μασάζ.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66