άλλο από την σολωμου 54;;καινούργι είναι αυτί ή ήθελες να πεις 54;καλημερα για οσους δεν το γνωριζουν παιζει καταστημα σολομου 53 1ος το εχει η μελινα απο μαρνης παιζει και η αδερφη της η δεσποινα 70 ευρο απ ολα με τζατζικι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
εμένα θεραπενίδα μου είπε το εξής κουφό.¨οτι πολλοί συναγωνιστές λένε ότι έκανα μπάνιο,ενώ ούτε που τους ακούμπησε νερό...δηλαδή μπαίνουν μέσα με την πετσέτα τους, και μετά από 5' βγαίνουν, προσποιούμενοι ότι έκανα μπάνιο.Και αυτές ξέρετε χέστηκαν, αν μερικοί από μας κάνουν μπάνιο.Λες και αυτές κάνουν, απλά σκουπίζουν τα "ανοίγματα' με κουζινόχαρτο με οινόπνευμα.Μη μουλιάσουν κιόλαςκαι φαντασου οτι παιζει και μπανακι πριν! μαλλον θα πλενουν τα δοντια τους
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
άλλο από την σολωμου 54;;καινούργι είναι αυτί ή ήθελες να πεις 54;
Σολωμού 59 , 1ος όροφος είναι η σωστή διεύθυνση και το μαγαζί πάιζει εδώ και ένα χρόνο περίπου....
Μελίνα απο μάρνης για όσους θυμούνται (ξανθιά με πράσινα μάτια, ηλικία γύρω στα 35). Δέσποινα γύρω στα 25 πολύ εμφανίσιμη.Η Δέσποινα συνήθως την κάνει κατα τις 5-6 το απόγευμα και τα Σάββατα πολλές φορές έχει ρεπο
Η τιμή για φουλ ειναι 70 ευρώ.Κυριακή κλειστά
Σολωμού 54 , 1ος όροφος είναι η σωστή διεύθυνση και το μαγαζί πάιζει εδώ και ένα χρόνο περίπου....
Μελίνα απο μάρνης για όσους θυμούνται (ξανθιά με πράσινα μάτια, ηλικία γύρω στα 35). Δέσποινα γύρω στα 25 πολύ εμφανίσιμη.Η Δέσποινα συνήθως την κάνει κατα τις 5-6 το απόγευμα και τα Σάββατα πολλές φορές έχει ρεπο
Η τιμή για φουλ ειναι 70 ευρώ.Κυριακή κλειστά
εχεις δικιο για την διευθηνση σορυ
moirazwpono
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
H Mελίνα είναι ίσως το πιο καθαρό μωρό που έχει περάσει από τα μασατζίδικα.Και πάντα προσφέρει 69 σχεδόν με το ζόρι.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αν δεν κάνω λάθος ιδιοκτησίας Ντάλυ,για όσους τη θυμούνται από τη Σκρα.
αρα...δεν χρειαζεται να το επισκεφτουμε....πατ κιουτ και τελειωσαμε...εκτος αν ειναι η ραξαννη μαζι της εκει(αυτο το αναφερω για του μιλφολατρες του μιλφιδιου τουτου)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
o καυλοπλανος ψαχνει για εξαιρετικο extreme...
χαρακτηριστικα//
να παιζει και στις 2 πλευρες του κρεβατιου...
να ειναι βραχυσωμη(κοινως κοντοπουτανο,αλλα αστερατο)
να ειναι γρηγορη(στην καυλα)
να πρεσαρει με λυσσα(την ψωλη)
να φωναζει στους συμπαικτες(σκισε με ψωλαρα μου και τα συναφη)
οταν βαζει γκολ να πανηγυριζει εξαλλα(χυνωωωωωωω)
οταν την πρεσαρουν να μην φοβαται να βαλει τα ποδια στη φωτια(κοινως στα καδρα)
να εχει λογικο συμβολαιο(το κασε της..ντε)
Οποιος συναδελφος εχει εντοπισει καποια με αυτα τα χαρακτηριστικα...ας ενημερωσει με pm ;)
χαρακτηριστικα//
Οποιος συναδελφος εχει εντοπισει καποια με αυτα τα χαρακτηριστικα...ας ενημερωσει με pm ;)
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Ενημέρωση από κατάθεση Στουρνάρη 63.............(Πολύ πρωτότυπο)
Στην υποδοχή............ουδείς...........η πόρτα ανοίγει πλέον automatic!!!!!!!!
Φάτσα κάρτα η Καίτη στο γραφείο της σε ρόλο big boss (πούρο δεν είχε),πλάκα κάνω,ήταν πράγματι στο γραφείο της,ευγενικιά και χαμογελαστή
και όλα τα σχετικά
και ναι σωστά καταλάβατε έχει αλλάξει η διαρρύθμιση του χώρου,το γραφείο μεταφέρθηκε απέναντι από την κύρια είσοδο, μίκρηνε εκείνος ο τεράστιος χώρος υποδοχής και αυξήθηκαν τα δωμάτια κατά ένα, το οποίο θα έχει δικό του ντούζ.
Άλλαξε η πόρτα φυσαρμόνικα,στο μικρό μπάνιο και μπήκε πόρτα κανονική και τέλος μπήκε χώρισμα εκεί που ήταν η διπλή πόρτα μεταξύ δωματίου και πρώην σαλονιού (για καλύτερη ηχομόνωση) ;) ;) ;)
Από κοπέλες τώρα, το σύνολο εννέα, σωστά διαβάσατε ΕΝΝΕΑ (9), έπαθα εμπλοκή
Μάγια,Έλενα,Μαίρη,Τζούλια,Βίκυ,Τζένη,Λάουρα,Μάρσι,Ραμόνα!!!!!!!!!!!!!
Βασικά ήθελα να δοκιμάσω τη Ραμόνα αλλά με τέτοια μ----θύελλα.....κόλλησα......
και ακολούθησα μια παλιά μου τακτική, από εποχές Λέκκα, ρώτησα ποιες κοπέλες δεν είχαν κάνει καθόλου μασάζ σήμερα,μου είπαν η Λάουρα και η Έλενα και πήρα την Έλενα.
Η Ελενίτσα κατά τα γνωστά πολύ καλή σε όλα και ως γνωστόν γνωρίζει και από μασάζ. 70€
ΥΓ. Συνάδελφοι,ζητήστε της να σας κάνει μασάζ στο κεφάλι (το πάνω)
Θα πάθετε ταραχή,θα νομίζετε πως φεύγετε από το σώμα σας...........
φοβερή χαλάρωση. Ελενίτσα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Στην υποδοχή............ουδείς...........η πόρτα ανοίγει πλέον automatic!!!!!!!!
Φάτσα κάρτα η Καίτη στο γραφείο της σε ρόλο big boss (πούρο δεν είχε),πλάκα κάνω,ήταν πράγματι στο γραφείο της,ευγενικιά και χαμογελαστή
και όλα τα σχετικά
και ναι σωστά καταλάβατε έχει αλλάξει η διαρρύθμιση του χώρου,το γραφείο μεταφέρθηκε απέναντι από την κύρια είσοδο, μίκρηνε εκείνος ο τεράστιος χώρος υποδοχής και αυξήθηκαν τα δωμάτια κατά ένα, το οποίο θα έχει δικό του ντούζ.
Άλλαξε η πόρτα φυσαρμόνικα,στο μικρό μπάνιο και μπήκε πόρτα κανονική και τέλος μπήκε χώρισμα εκεί που ήταν η διπλή πόρτα μεταξύ δωματίου και πρώην σαλονιού (για καλύτερη ηχομόνωση) ;) ;) ;)
Από κοπέλες τώρα, το σύνολο εννέα, σωστά διαβάσατε ΕΝΝΕΑ (9), έπαθα εμπλοκή
Μάγια,Έλενα,Μαίρη,Τζούλια,Βίκυ,Τζένη,Λάουρα,Μάρσι,Ραμόνα!!!!!!!!!!!!!
Βασικά ήθελα να δοκιμάσω τη Ραμόνα αλλά με τέτοια μ----θύελλα.....κόλλησα......
και ακολούθησα μια παλιά μου τακτική, από εποχές Λέκκα, ρώτησα ποιες κοπέλες δεν είχαν κάνει καθόλου μασάζ σήμερα,μου είπαν η Λάουρα και η Έλενα και πήρα την Έλενα.
Η Ελενίτσα κατά τα γνωστά πολύ καλή σε όλα και ως γνωστόν γνωρίζει και από μασάζ. 70€
ΥΓ. Συνάδελφοι,ζητήστε της να σας κάνει μασάζ στο κεφάλι (το πάνω)
Θα πάθετε ταραχή,θα νομίζετε πως φεύγετε από το σώμα σας...........
φοβερή χαλάρωση. Ελενίτσα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
o καυλοπλανος ψαχνει για εξαιρετικο extreme...
χαρακτηριστικα//
αρα,θες εμενα στην προνομιακη τιμη που σου προσφερω...των 60 ευρω με μπριζολα well done...εννοειται πως θα φοραω περουκινι και εχω ξυρισει πουνταρια μου και μασχουλες μου!
υ.γ. εχει πεσει πεινα λεμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!
Ενημέρωση από Στουρνάρη 63.
Παρ ότι ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος πήγα . Όντως τα κορίτσια έχουν αυξηθεί σε αριθμό και θα συμφωνήσω με τον GG XXX για την περιγραφή του χώρου. Την ώρα που πήγα ήταν αρκετός κόσμος δεν είχαν που να μας βάλουν και λόγω έλλειψης δωματίων έφαγα φόλα και με έστειλαν στο μικρό δωμάτιο δίπλα στο μπάνιο. Στο δωμάτιο αυτό λόγω έλλειψης τετραγωνικών θα έπρεπε να του δώσουν λίγο χρώμα. Ούτε μουσική δεν είχε. Καλά εκεί έτσι και είσαι κλειστοφοβικός θα τα παίξεις. Αφού περίμενα κάνα δεκάλεπτο άλλο συνάδελφο να τελειώσει το μπάνιο του (καλά ρε συ πόσα μέτρα είσαι και ήθελες τόση ώρα;;) ;) Το συνθηματικό για την είσοδο στο μπάνιο ήταν ότι θα έμπαινα εγώ αφού κλείσει το φώς. Πολύ πλάκα. Αφού τελείωσα το μπάνιο ήρθε Η Μάρσυ . Της έκανα ψιλοπαράπονα για το δωμάτιο οπότε κλείνει το φως και ανάβει δύο κεράκια και το πράγμα βελτιώθηκε με το ημίφως και την παρουσία της. Ήταν μάλλον κουρασμένη και η συμμετοχή της ήταν πιο κάτω από προηγούμενη φορά (υπάρχει σχετικό post) Την επόμενη θα χτυπήσω Τζούλια ή Μάγια.
Παρ ότι ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος πήγα . Όντως τα κορίτσια έχουν αυξηθεί σε αριθμό και θα συμφωνήσω με τον GG XXX για την περιγραφή του χώρου. Την ώρα που πήγα ήταν αρκετός κόσμος δεν είχαν που να μας βάλουν και λόγω έλλειψης δωματίων έφαγα φόλα και με έστειλαν στο μικρό δωμάτιο δίπλα στο μπάνιο. Στο δωμάτιο αυτό λόγω έλλειψης τετραγωνικών θα έπρεπε να του δώσουν λίγο χρώμα. Ούτε μουσική δεν είχε. Καλά εκεί έτσι και είσαι κλειστοφοβικός θα τα παίξεις. Αφού περίμενα κάνα δεκάλεπτο άλλο συνάδελφο να τελειώσει το μπάνιο του (καλά ρε συ πόσα μέτρα είσαι και ήθελες τόση ώρα;;) ;) Το συνθηματικό για την είσοδο στο μπάνιο ήταν ότι θα έμπαινα εγώ αφού κλείσει το φώς. Πολύ πλάκα. Αφού τελείωσα το μπάνιο ήρθε Η Μάρσυ . Της έκανα ψιλοπαράπονα για το δωμάτιο οπότε κλείνει το φως και ανάβει δύο κεράκια και το πράγμα βελτιώθηκε με το ημίφως και την παρουσία της. Ήταν μάλλον κουρασμένη και η συμμετοχή της ήταν πιο κάτω από προηγούμενη φορά (υπάρχει σχετικό post) Την επόμενη θα χτυπήσω Τζούλια ή Μάγια.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σωστος..Αν δεν κάνω λάθος ιδιοκτησίας Ντάλυ,για όσους τη θυμούνται από τη Σκρα.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και οχι μονο......Και πάντα προσφέρει 69 σχεδόν με το ζόρι.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
στο δωματιο αυτο θα ξηλωθει η ντουλαπα και θα μεγαλωσει λιγο......Στο δωμάτιο αυτό λόγω έλλειψης τετραγωνικών θα έπρεπε να του δώσουν λίγο χρώμα. Ούτε μουσική δεν είχε. Καλά εκεί έτσι και είσαι κλειστοφοβικός θα τα παίξεις..
υ.γ. το τσογλανι που πριν 2-3 μερες στο αλλο μπανιο ειχε αφησει το μεικτη του νερου στο καυτο και ζεματίστηκα, θα το αφορίσω..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
καλά βρε παπαγιωργη έχεις όλα τα αρχιτεκτονικά; Εισαι άπαικτος
πώς ειναι ο δραπετης στο prison break που εχει χαρτογραφησει ολη τη φυλακη?ετσι και ο παπαγιωρης έχει χαρτογραφησει(οχι στο ευλαβικο κορμι του οπως ο φυλακισμενος της τηλεοπτικης σειρας) ολα τα μασατζιδικα που γκαμας στον εγκεφαλικό του θώκο!ακριβως καλα ακουσατε,υπαρχει απο την μανα του τετοιος αποθηκευτικος χωρος στον εγκεφαλο του μητροπολιτη γεωργιου λαδολέμονου(οπς...σορρυ λαδόπληκτου)όπου καταγράφεται μονομιας στον "κάτι σαν σκληρό δισκο" και γνωριζει καλυτερα απο τους ιδιοκτητες τους χωρους....αφου τελευταια μαθαινω οτι του προτειναν στην στουρναρη να γινει και διακοσμητης με εξοδα της αρχιεπισκοπης..
υ.γ. heellover!μην τους ακους τουςστουντιαδες,ελα στην θαλπωρη των μασαζ!ακουσε με,σε εκλιπαρω..........yours sincerely with much oil,vasos!
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Πέρασα από την Ιλιάδα προχθές. Φριχτή η κατάσταση. Με το ζόρι φραπεδιά και μέτριο μασάζ. Προτιμώ μέρη που κάνουν μόνο μασάζ αλλά πολύ καλύτερα.
Μαλλον κατι λαθος εκανες φιλαρακι δεν μπορει ... εγω περασα πριν απο μερικες μερες απο εκει και ολα παιζουν κανονικα ...
στο δωματιο αυτο θα ξηλωθει η ντουλαπα και θα μεγαλωσει λιγο..
Πάτερ δεν παίζεσαι.......
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
στο δωματιο αυτο θα ξηλωθει η ντουλαπα και θα μεγαλωσει λιγο..
Σωστός ο πάτερ........... και να συμπληρώσω πως σ'αυτό το δωμάτιο,όταν ξηλωθεί η ντουλάπα,
θα μπει σάουνα-χαμάμ από τις μεγάλες τις ξύλινες,που είναι σαν δωματιάκια.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66