giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ρε συ.. αυτα που γραφεις ειναι κβαντικά..δηλαδή 50 για μασαζ... + 20 για φραπέ +( .. +30 για φουλ αλλά μειον 20 διοτι είναι μεταμιλφ ) = +10 ===> 100.. :o
ρε συ.. αυτα που γραφεις ειναι κβαντικά..δηλαδή 50 για μασαζ... + 20 για φραπέ +( .. +30 για φουλ αλλά μειον 20 διοτι είναι μεταμιλφ ) = +10 ===> 100.. :o
κι εγω απαντουσα για τη σολωμου..μα βρε giorge εγω ρωτουσα για την ιλιαδα!!!
πες της (της μαρινας στην κηφισιας 12), οτι εισαι πελατης στη φρατζη 4 και οτι την θυμασαι απο εκει..χαιρετω τους συναγωνιστες
το milf που κανει το νταραβερι στην κηφησιας 12 μου αρεσε πολυ αλλα με "εκοψε" αποτομα ..ΜΟΝΟ ΜΑΣΑΖ..ειπε και εγω εφυγα ευγενικα.
περιμενω οδηγιες απο τους φιλους που γνωριζουν.
σημειωνω οτι εχω παει μονο φραντζη αλλα εκει ηταν πολυ ευκολα
Δηλαδή η Μαρίνα παίζει και όργανο εκτός από το να διευθύνει την ορχήστρα?πες της (της μαρινας στην κηφισιας 12), οτι εισαι πελατης στη φρατζη 4 και οτι την θυμασαι απο εκει..
ναι..αυτη που κανει κουμαντο ειναι η μαρινα?
μονο σε παλιες συμπαθειες..Δηλαδή η Μαρίνα παίζει και όργανο εκτός από το να διευθύνει την ορχήστρα?
Το έχουνε κλείσει από καιρό.Εχω ακουσει για ενα στην Καλλιθεα,Σκρα 4 στον 5ο οροφο.Το ξερει κανεις?Επισης ξερετε αν παιζει τιποτα στον Πειραια?Που να τρεχω τωρα Αθηνα για ενα μασαζ?
πηγαινε στην καλιθεα..Εχω ακουσει για ενα στην Καλλιθεα,Σκρα 4 στον 5ο οροφο.Το ξερει κανεις?Επισης ξερετε αν παιζει τιποτα στον Πειραια?Που να τρεχω τωρα Αθηνα για ενα μασαζ?
πηγαινε στην καλιθεα..
θησεως 31, 79, 142 καθως και μαντζαγριωτακη 56..
Δηλαδή η Μαρίνα παίζει και όργανο εκτός από το να διευθύνει την ορχήστρα?
Στην Κηφισίας 12 η μόνη που αξίζει είναι η Μαρίνα. Σήμερα δυστυχώς πήγα εκεί και πήρα ένα μιλφ μελαχροινό με παχάκια που ήταν πολύ ξεπέτα. Έκλαψα τα ευροπουλάκια μου. Πώς να πείσουμε τη Μαρίνα να ξαναρχίσει το σερβίρισμα? Ιδού το πρόβλημα για να το λύσουν οι συναγωνιστές.
η κορυφαια milf μασατζου ηταν η ΚΑΙΤΟΥΛΑ..αχ Μαρίνα!
για εμένα ήταν η κορυφάια μιλφ μασατζού!
και 176..και Θησέως 128 επίσης...
και 176..
υ.γ. μην πεις και το 142. ειναι φραπεδιαρικο..