Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Παίδες κάποιο μασατζιδικο με φουλ προγραμμα κοντα στην πανόρμου ξέρετε?

manosmanws

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
κηφησιας 12 με τροπο και  προσπαθεια παντως για το φουλ...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
πώς ειναι ο δραπετης στο prison break που εχει χαρτογραφησει ολη τη φυλακη?ετσι και ο παπαγιωρης έχει χαρτογραφησει(οχι στο ευλαβικο κορμι του οπως ο φυλακισμενος της τηλεοπτικης σειρας) ολα τα μασατζιδικα που γκαμας στον εγκεφαλικό του θώκο!ακριβως καλα ακουσατε,υπαρχει απο την μανα του τετοιος αποθηκευτικος χωρος στον εγκεφαλο του μητροπολιτη γεωργιου λαδολέμονου(οπς...σορρυ λαδόπληκτου)όπου καταγράφεται μονομιας στον "κάτι σαν σκληρό δισκο" και γνωριζει καλυτερα απο τους ιδιοκτητες τους χωρους....αφου τελευταια μαθαινω οτι του προτειναν στην στουρναρη να γινει και διακοσμητης με εξοδα της αρχιεπισκοπης..

υ.γ. heellover!μην τους ακους τουςστουντιαδες,ελα στην θαλπωρη των μασαζ!ακουσε με,σε εκλιπαρω..........yours sincerely with much oil,vasos!
χαχαχαχα ο παπατζορτζ ωσ αλλος μαικλ σκοφιλντ.... :grin: :grin: :grin:

Kostaslaw

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
οκ με ψήσατε πάλι κι εγώ δεν ...ήθελα. πηγαίνω Σολωμού 59 είπατε ; για την νεαρά (Μελίνα είπατε έτσι!!!)! επανέρχομαι με εντυπώσεις

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μαλλον κατι λαθος εκανες φιλαρακι δεν μπορει ... εγω περασα πριν απο μερικες μερες απο εκει και ολα παιζουν κανονικα ...

Δεν κάνει λάθος.Μία έτσι μια γιουβέτσι.Εγώ πήγαινα τακτικά στην Ιλιάδα,ήταν και το πρώτο μου μασατζίδικο,και μόλις έκανα 2-3 μήνες να πάω έκαναν πως δεν με θυμούνται.Εξαρτάται και με ποια θα πας.Η όμορφή βικτ΄βρια για παράδειγμα μόνο μασάζ και φραπέ.Τα μιλφ απόλα με ένα 100άρικο. :P

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Φιλε al capone  που είναι το μασατζιδικο με τη ροδελα????

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Εχω ακουσει για ενα στην Καλλιθεα,Σκρα 4 στον 5ο οροφο.Το ξερει κανεις?Επισης ξερετε αν παιζει τιποτα στον Πειραια?Που να τρεχω τωρα Αθηνα για ενα μασαζ?

Επισκέπτης
μαλλον αυτο εχει κλεισει. πειραια, καραισκου 88 και φιλωνος 19 που δεν το συνιστω. προτιμησε καραισκου

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν το έχω ποτέ αναφέρει στο section μουσική αυτού του site αλλά είμαι λάτρης της κλασικής μουσικής με έφεση στο πιάνο. Παρακολουθώ concerti όπου οι μελωδίες με συχνά με κάνουν να δακρύζω. Τόσο ευαίσθητος είμαι. Πόσο μάλλον όταν  πρόκειται για concerti a quattre mains, ελληνιστί «Για τέσσερα χέρια». Διπλή ένταση και ευαισθησία. Την ίδια ευαίσθητη συμπεριφορά όπως εύκολα αντιλαμβάνεσθε δείχνει και το σώμα μου που βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την ψυχή μου στο θέμα της απόλαυσης των όμορφων και γλυκών πραγμάτων αυτού του κόσμου. Κάπως έτσι δάκρυσε από διπλή συγκίνηση η πεοκεφαλή μου όταν τέσσερα χέρια αντί για δύο ανέλαβαν να την ψυχαγωγήσουν. Τα δύο ήταν της Μαρίνας.. της γνωστής Μαρίνας μας… με το ωραίο εύπλαστο κορμάκι. Με τα μικρά ολοστρόγγυλα λεμονάκια της που χώνεις τη μουσούδα σου να τα μυρίσεις και να τα γευτείς. Με το --όχι τόσο σφιχτό πλέον- φεγγαροχτυπημένο κωλαράκι της. Με την απαλή επιδερμίδα.. Την φιδίσια γλώσσα που εφορμά σε κάθε σπιθαμή απόκρυφων σημείων. Τα άλλα δύο χέρια μίας άλλης θεραπαινίδας.. Από την έκσταση ξέχασα το όνομα της. Σε Μιλφεδάκι μου έκανε. Γλυκύτατο όμως, μαχμουρλίδικο, νωχελικό. Αλλά με καταπράσινες ματάρες και χείλια τριανταφυλλένια. Διέκρινα πάνω της  μία εντιμότητα και μία ακεραιότητα χαρακτήρος. Τιμούσε το λειτούργημα της.  

Αχ αυτά τα είκοσι δάχτυλα των τεσσάρων βελούδινων χεριών, με μαεστρία μοναδική οδήγησαν τα βογκητά να ξεχυθούν σαν μεθυστικές νότες ενός pianoforte μέχρι που σαν υπνοβάτης σηκώθηκα για να χειροκροτήσω πριν καν τελειώσει το πρώτο μέρος του κονσέρτου.

Και τότε αυτές… οι ευαίσθητες καλλιτέχνιδες… μου προσέφεραν ένα μοναδικό ταξίδι στο χρόνο. Μια αόρατη ευλογημένη Δύναμη ανέδειξε ένα σπάνιο ταλέντο που διέθεταν… Να παίζουν το αυλό των αρχαίων συμποσίων όσο καλά και το piano

Και τα δάκρυα χαράς της πεοκεφαλής μου, θα σας το πω… ήταν ένας ασυγκράτητος χείμαρρος… Κι όπως γνωρίζετε, κάθε δάκρυ έχοντας την ίδια σύσταση του φυσικού ορού, πέραν του καλού που κάνει στην επιδερμίδα είναι και θρεπτικός. Κάτι που γνώριζαν οι θεσπέσιες αυτές καλλίτεχνιδες, οι αυθεντικές αυτές γευσιγνώστριες και με βογκητά χορωδιακά σαν την "Ωδή της Χαράς" άντλησαν κάθε σταγόνα.

Τιμή εισιτηρίου: Στο διπλό το αντίτιμο της απλής παράστασης. Στην αίθουσα Τέχνης Κηφισσίας  
Εχασες την εμπνευσή σου; Η ποιητική σου συγγραφή, η ανάλαφρη καί παραστατική, γλαφυρή περιγραφική σου δυνότητα, η εξιστόρηση τών περιπετειών  σου αναβάζουν τό μορφωτικό επίπεδο μελών καί επισκεπτών. 

tripitiris

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
kalispera legome dimitris kai thelo na kano mia erotisi...kritis exei paei kanenas na mas pei apopsi gia to masaz mesa sto xamam?...pantos proxthes piga se auto me ta 4 xeria stin kifisias kai itan psilomapa to karpouzi
Φίλε πρέπει πρωτα νά τηρεις τούς κανονισμούςκαί νά γράφεις μέ Ελληνικό αλφάβητο

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
δηλαδή 50 για μασαζ... + 20  για φραπέ +( .. +30 για φουλ  αλλά μειον 20 διοτι είναι  μεταμιλφ ) :2funny:  = +10 ===> 100.. :o :2funny:

Επισκέπτης
γιατι ρε παιδες μου την λετε ετσι? ευλογο το ερωτημα μου
80 το μαγαζι το ξερουμε, και 20 ζητησε η κοπελια για φουλ κοντακτ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γιατι ρε παιδες μου την λετε ετσι? ευλογο το ερωτημα μου
80 το μαγαζι το ξερουμε, και 20 ζητησε η κοπελια για φουλ κοντακτ?
οχι, δεν ειναι ετσι στη σολωμου 59.

ο σωστος τιμοκαταλογος ειναι:

- 50 μασαζ
+ 20 τα κοψίδια
+ 10 το back stage..

ευλογησον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom