Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

kremezis

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Στο χαλάνδρι ένα είναι το μαγαζί με τα καθαρά κορίτσια. Ολες με πρώτη και καλύτερη την καλύτερη (Ιλιάνα ) εξετάστηκαν και βγήκαν όλες αρνητικές. Απο ότι μου έείπαν το έκαναν για την δική τους ασφάλεια και συνέίδηση. Μπράβο στα κορίτσια πού εκτός απο κορμί έχουν και μυαλό. Και εδώ πού τα λέμε δεν είναι ντροπή να κοιταχτούμε κι' εμείς για τον ιό. 25 Ευρώ κάνει η εξέταση και ησυχάζεις. Επειδή κυκλοφορούν δηλάδή κάτι μάγκες μα κάτι μάγκες βρώμα και λυσωδία πού κάνει τα κορίτσια να αρνούνται.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Στο χαλάνδρι ένα είναι το μαγαζί με τα καθαρά κορίτσια. Ολες με πρώτη και καλύτερη την καλύτερη (Ιλιάνα ) εξετάστηκαν και βγήκαν όλες αρνητικές. Απο ότι μου έιπαν το έκαναν για την δική τους ασφάλεια και συνέιδηση. Μπράσβο στα κορίτσια πού εκτός απο κορμί έοχυν και μυαλό.

Συμφωνώ απόλυτα με την κίνηση αυτή των κοριτσιών, όπως και των υπολοίπων επαγγελματιών του πληρωμένου έρωτα!

Όμως, αυτό (κατά τη γνώμη μου), πρέπει να λαμβάνει χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα (μιάς και οι κοπέλες συνευρίσκονται με πολλούς άνδρες μηνιαίως) και όχι μόνο τώρα που ξέσπασε η μπόρα!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
...Τραβάτε κλάψτε αλλού ρε παπάρες...με τα πιστοποιητικά και τις μαλακίες σας...θα γαμάμε όπως γουστάρουμε...εσείς που φοβάστε και μυξοκλαίτε εδώ μέσα να βάζετε τσίγκινα σωβρακάκια...οι υπόλοιποι ας παίρνουν τα ρίσκα όπου κρίνουν σκόπιμο...σας φοβίζουν προεκλογικά...ένας ακόμη τρόπος να μας ελέγξουν...να μας καταπιέσουν...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
...Τραβάτε κλάψτε αλλού ρε παπάρες...με τα πιστοποιητικά και τις μαλακίες σας...θα γαμάμε όπως γουστάρουμε...εσείς που φοβάστε και μυξοκλαίτε εδώ μέσα να βάζετε τσίγκινα σωβρακάκια...οι υπόλοιποι ας παίρνουν τα ρίσκα όπου κρίνουν σκόπιμο...σας φοβίζουν προεκλογικά...ένας ακόμη τρόπος να μας ελέγξουν...να μας καταπιέσουν...

Πολιτικών φρονημάτων εννοείς? :cheesy:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
[/quote

Σε πλήθος χρωμάτων γιατί η ζωή...θέλει αλλάγές! Τιμές προσιτές, πληρωμή μέσω πιστωτικής, δεκτή και η αντικαταβολή. Διαλέχτε....

Συνημμένα

• one-for-each-day-598x350.jpg
    one-for-each-day-598x350.jpg
    53 KB · Εμφανίσεις: 25

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
μπορει να εχεις δικιο ...σκεψη που μου περασε και εμενα ......Αλλα αν ?

kremezis

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Ε οχι ρε φίλε. και στο γαμίσι δάκτυλος των αμερικάνων ? Ελεος πιά . Και στην Κίνα και στο Βιετνάμ υπάρχουν πουτάνες .

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015

Αγαπητέ εδώ και πολύ καιρό φώναζα για τον έλεγχο που πάνε να μας επιβάλλουν σε ΟΛΑ, τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο δρομολογούν τα πράγματα ώστε ο ίδιος ο κόσμος να τους παρακαλάει να μας κάνουν όλα αυτά που θα υποφέρουμε και πολλά περισσότερα. Μέχρι και γραφικό με χαρακτήρησε κάποιος συναγωνιστής , σεβαστός κατά τα άλλα όμως μου έλεγε οτι είμαι υπερβολικός στους χαρακτηρισμούς μου με τις ελλεϊνίδες και ότι δεν γίνεται να γενικεύω καταστάσεις. Με αφορμή πάντα των πραγμάτων που αφήνουν να καταστρέφουν την Πατρίδα μας, θα δούμε όλοι μας την φοροκάρτα να παλεύουν να την ενσωματώσουν με τσιπάκι επάνω μας, και ας κοροϊδεύουν τους Γέροντες της Εκκλησίας μας. Επιδιώκουν να μην υπάρχει χρόνος για ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ από το να προσπαθούμε να μαζέψουμε λίγα ευρά ΟΛΗ μέρα χωρίς καμία επιπλέον δυνατότητα, και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ φιλε μου να είμαστε ένα ολόκληρο έθνος με ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ :   <<   Χρειάζεται πολύ Δύναμη να Αντισταθούμε στην Λαίλαπα που έρχεται με ορμή και κτηνωδία ευθέως ΚΑΤΑΠΑΝΩ μας.

>>

...ακόμα και στις επιλογές μας να μας στριμώξουν στις ελλεϊνίδες, για να μην έχουμε καμία εναλλακτική άλλη εκτός από να είσαι παντρεμένος με μια δούλα που την έχουν καταντήσει στην σκέψη και τις επιλογές που κάνει και στη συνέχεια να σε "ζέψει" στον ζυγό της παντρειάς για να δουλεύεις όλη μέρα σαν υποζύγιο  (γάϊδαρος αν το θές). Αν δεν με πιστεύεις οτι είναι έτσι ρώτα τους χωρισμένους φίλους σου και αυτούς που είναι αρκετά χρόνια σκλαβώμενοι με μια ουτιδενή...

... Οι βρωμιάρες έχουν καταντήσει αχόρταγες, απαιτητικές εκεί που δεν φτάνει, ζητάνε ΟΛΕΣ τον πλούσιο μπασκεμπολίστα, και αξιώνουν με την εμφάνισή τους να εξαργυρώσουν ΟΣΟ είναι μικρές τα ΠΑΝΤΑ και εμείς καθόμαστε σαν χάνοι και τις αφήνουμε να λένε κι από πάνω οτι "δεν υπάρχουν άντρες πια" που αυτές οι αηδίες είναι ΣΚΟΠΙΜΕΣ απο τα Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης για να τις κυνηγάμε να ξοδεύουμε ένα σκασμό λεφτά σε φανταχτερά αυτοκίνητα, δωράκια και ό,τι άλλο θές, για να τις προσεγγίσουμε κλπ.

Για να δείς αγαπητέ, πόσο βλάκες είμαστε για παράδειγμα ο άλλος χθές μοίραζε φυλλάδια επάνω στις κυλιόμενες σκάλες του μετρό στον Άγιο Δημήτριο. Μπροστά μου ήταν μια ξανθιά ελλεϊνίδα με πολύ  μαρκύ ίσιο μαλλί,  λεπτό σώμα σαν τις τύπισες μου ανεβαίνουν επάνω στην μπάρα να χορεψουν στα κλάμπ, μεγάλα τακούνια και μίνι. Ο άμοιρος της κάνει να της δώσει ένα φυλλάδιο και εκείνη τον σνομπάρει ψυχρά όπως ψυχρά μας αποφεύγουν όταν σου έχει τύχει να θέλεις να πλησιάσεις μια πολύ όμορφη ντίβα.  Και αντί αυτός να συνεχίσει τη δουλειά του, γυρίζει και της λέει κουκλάρα μου. Γυρίζει με την μια με τσαμπουκά να του ζητήσει και τα ρέστα , κατεβάζει τις γυαλούμπες ηλίου που φόραγε και πάει να του φωνάξει. Αμέσως του φωνάζω δυνατά  εγώ από πίσω που έβγαινα από τις σκάλες "άστηνε ρε ΟΛΕΣ ανύπαντρες θα απομείνουν" με κοιτάζει γελώντας,   και η γκόμενα την κοπάνησε σαστισμένη μην γίνει θέαμα σε όλον τον κόσμο που ήταν στην στάση (μεσημέρι στη στάση λεωφορείων έχει λαοθάλασα που περιμένει) και όλα τα ταξί που ήταν μαζεμένα μπροστά στο βενζινάδικο. Εγώ δεν κολώνω μια σε κάτι τέτοια.  Την κάνω ρεζίλι στο άψε σβήσε και άστηνε μετά να μαζεύει τα σπασμένα. Τον χαιρέτησα τον τύπο λέγοντας , τι τους δίνεις τόση σημασία και τους ανεβάζεις τον εγωϊσμό στα ύψη. Γέλασε συγκαταβατικά και έφυγα...

Στο μόνο μου σε βρίσκω λάθος , είναι οτι όλοι πρέπει τώρα να είμαστε ενωμένοι. Και δεν "κρεμάς' ποτέ τους συναγωνιστές σου, διότι είναι η γροθια μου θα κρατήσει σφιγμένη για να αντισταθεί στα δύσκολα που έρχονται. Βεβαίως και πάντα χρησιμοποιώ προφυλακτικό και κολάζω μια δυό περιπτώσεις όπου γρήγορα οι συνάδελφοι εδώ επισήμαναν και τα ΪΔΙΑ τα λαδάδικα τις απομάκρυναν.

Βάζω το σκουφάκι όχι μόνον διότι μπορεί κανείς να μην έχει εμπιστοσύνη στους άλλους , αλλά είναι και μια πρακτική σεβασμού μου στους άλλους συναγωνιστές και τις κοπέλες που επισκέπτονται. Εδώ σε αυτήν την κοινότητα επιβάλεται να αναβαθμίσουμε το συναδελφικό πνεύμα σήμερα περισσότερο από ποτέ.

Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι αυτά που προσπαθούν να μας πάρουν , ας τα κρατήσουμε ως κόρην οφθαλμού και μην γίνεις και σύ θύμα τους αγαπητέ φίλε...

Ανιστάσου στο ΦΟΒΟ που μας επιβάλλουν , ΟΧΙ στους συναγωνιστές σου...

V for Vendetta

5677998_f260.jpg

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Μόλις ανέβηκε μια κριτική από συνάδελφο

www.bourdela.com/masaz/athina/ioulianou-39/#jr_review_31384]http://www.bourdela.com/masaz/athina/ioulianou-39/#jr_review_31384[/url]

Ημερομηνία επίσκεψης χτεσινή....  :think:

Η κριτική έχει ανέβει σε λάθος μαγαζί, αντί για το Ιουλ 51 -53, ο σ/φος την ανεβασε στο Ιουλ 39....

Πήγα να του γράψω pm να το διορθώσει, και βλέπω στο προφίλ του ότι έχει να μπει εδώ και ένα μήνα!!!
Ρε πως τα κάνετε αυτά τα μαγικά???
Πείτε μας κι εμας ...  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• gioma.jpg
    gioma.jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 26

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η κριτική έχει ανέβει σε λάθος μαγαζί, αντί για το Ιουλ 51 -53, ο σ/φος την ανεβασε στο Ιουλ 39....

Πήγα να του γράψω pm να το διορθώσει, και βλέπω στο προφίλ του ότι έχει να μπει εδώ και ένα μήνα!!!
Πείτε μας κι εμας ...
 :grin: :grin: :grin:

Η τεχνολογία καλπάζει την σήμερον ημέραν φίλε μου..... :cheesy:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Μόλις ανέβηκε μια κριτική από συνάδελφο

www.bourdela.com/masaz/athina/ioulianou-39/#jr_review_31384]http://www.bourdela.com/masaz/athina/ioulianou-39/#jr_review_31384[/url]

Ημερομηνία επίσκεψης χτεσινή....  :think:

Πείτε μας κι εμας ...  :grin: :grin: :grin:

1.Ληξιαρχος
2.Γ Γραμματεας ΕΟΤ
3.Ερευνητης(Τσούκαλης στάϊλ,,με εμφαση στην αεροφωτογραφηση ελαιοτριβειων απο ταρατσα μεχρι μπαλκονι και απο πεζοδρομιο μεχρι οικοδομικο τεραγωνο)
4.Δ.Η.Σ.(διωξη ηλεκτρονικου σφαλματος)
5.και δεν ξερω τι αλλο...

Ασε και για εμας κανα μεροκαματο...
ή τουλαχιστον βρες μας καμια δουλεια να ελπιζουμε για την αυριανη καταπολεμηση του δακοτσεπου
:grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Πήγες έτοιμος στον πόλεμο....! :cheesy: Εύγε!!!

Κριτική για το σημερινό βόλι?
θα σου πω ενα μονο ...υπηρχε κεφι σε ολο το μαγαζύ (Χαλανδρι)απο ολα τα κοριτσια που αυτες ξερουν το γιατι....εγω το εισεπραξα και το απολαυσα....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Μπου _ _ _ λο έγινε το site/thread, όπως πολύ εύστοχα μεταξύ άλλων και ο φίλος Keeebap εμμέσως πλην σαφώς διαπιστώνει (κατερίνες και λοιποί, όλοι/ες τώρα βεβαιώνουν ότι εξετάζονται μπας και χάσουν το πολυπόθητο πελατάκι), ας συμμετάσχω και 'γω, για πρώτη και (ίσως) τελευταία φορά, με την εξής πρόταση :
Αφού όλοι μας (μέλη του site κυρίως, αλλά και οι φίλοι μπορούν) υποβληθούμε στις προβλεπόμενες εξετάσεις, αυτές να τις διαβιβάσουμε στο site μέσω ειδικού thread, απ' όπου θα βγαίνει σχετική βεβαίωση, δια πιστοποιημένου email, την οποία θα προσκομίζουμε, απαραίτητα, στο μασαζοκατάστημα της επιλογής μας και με την επίδειξή της και μόνον τότε θα τυγχάνουμε των υπηρεσιών των θεραπαινίδων ! :S

Μα _ _ κία ?! :jerking: Δε νομίζω ! :tickedoff:

Άντε και εις άλλα με υγεία ...!!! :headbang:

:-*  

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616

Συνημμένα

• LOUPHS sous chef.jpg
    LOUPHS sous chef.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 24

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μην είμαστε αφελείς... Ελάχιστες αν έκαναν εξετάσεις και αυτό για πλείστους άλλους λόγους πλην αφροδισιακούς... Μόνο αν έβγαιναν τα λευκά αιμοσφαίρια πολύ παραπάνω ψάχνανε για για το κάτι άλλο. Αντε αν είχανε και κανένα γυναικολογικό. Μεθοδικά όμως και συστηματικά μάλλον όχι..... Ένας είναι ο λόγος.. Πέρα από τέσσερα πέντε που ξέρω τα υπόλοιπα είναι παράνομα. Δεν έχουν άδεια ινστιτούτου αισθητικής. Οπότε ως τι θα πήγαιναν να εξετασθούν ? Ως χορεύτριες του τσα τσα?  Ή μόνη ασφάλεια που είχαμε από σπόντα εξασφαλίσει ήταν από όσες είχαν κανά παιδάκι, οπότε ούτως ή άλλως προσέχανε σαν τον διάολο, ή είχαν γκόμενο και οικογένεια στους οποίους λέγανε πως δουλεύουν σε καφετέρια. Για τη συντριπτική πλειοψηφία δεν ξέρουμε το παραμικρό... Και για να δείτε το πόσο επικίνδυνα είναι τα πράγματα, η πρώτη ρωσιδούλα όπως μου είπανε .. ήτανε στην Καλλιρόης για ένα διάστημα. Ετυχώς δεν ήταν στον δρόμο μου και δεν πήγαινα από εκεί. Αν όμως είχα πάει και αν την είχα πάρει σίγουρα θα την είχα κάνει τη μαλακία για ακάποτο η γλωσσόφιλο...Νομίζω πάντως πως τώρα για εξετάσεις τις έστειλαν μόνο τα νόμιμα... Στα υπόλοιπα κατά βούληση και κατά συνείδηση

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
757
Πόντοι
4.535

Μόνο μην λέμε ότι θέλουμε... ή ότι φοβόμαστε!

Πως κολλάει κάποιος (και πως προφυλάσσεται από) HIV;
Ο HIV μεταδίδεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, μέσω της απευθείας επαφής με μολυσμένο αίμα και από την μητέρα προς το έμβρυο. Τα σωματικά υγρά που περιέχουν HIV είναι:

Αίμα (συμπεριλαμβανομένου του αίματος περιόδου)
    Σπέρμα και πιθανώς τα προσπερματικά υγρά
    Κολπικά υγρά
    Μητρικό γάλα

Για να μεταδοθεί ο HIV πρέπει:

να είναι παρόν σε κάποιο από αυτά τα υγρά
    να εισχωρήσει μέσα στο σώμα

Οι σεξουαλικές συμπεριφορές που μπορούν να μεταδόσουν τον HIV είναι:

Κολπικό σεξ (πέος μέσα σε αιδοίο)
    Πρωκτικό σεξ (πέος μέσα σε πρωκτό)
    Στοματικό σεξ (στόμα σε πέος ή αιδοίο)
Από το Eλληνικό κλινικό site για το HIV/AIDS

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μόνο μην λέμε ότι θέλουμε... ή ότι φοβόμαστε!
Από το Eλληνικό κλινικό site για το HIV/AIDS
Απο γλωσσόφιλο αρπάζεις ξεξυρισμένη ηπατίτιδα, στην χώρα μας έχει καταγραφεί και περίπτωση φυματίωσης... ενώ δεν είναι εξακριβωμένο όσο αντισηπτικό κι αν είναι το σάλιο ότι σε περιπτώση ανοικτών πληγών στο στόμμα, ( ουλίτιδες, στοματίτιδες που δεν είναι απαραίτητο να το ξέρουμε) ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μεταδοθεί.. Πολύ σπάνια όμως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom