δασουλης
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
!!!! μου ετυχε σημερα!!!!!!!!!! αλλα ζητησαν και απο εμενα !!! ευτυχως ειχα και εγω!!!
Νέα ήθη και έθιμα; Καλό! Στο Χαλάνδρι;
!!!! μου ετυχε σημερα!!!!!!!!!! αλλα ζητησαν και απο εμενα !!! ευτυχως ειχα και εγω!!!
Στο χαλάνδρι ένα είναι το μαγαζί με τα καθαρά κορίτσια. Ολες με πρώτη και καλύτερη την καλύτερη (Ιλιάνα ) εξετάστηκαν και βγήκαν όλες αρνητικές. Απο ότι μου έιπαν το έκαναν για την δική τους ασφάλεια και συνέιδηση. Μπράσβο στα κορίτσια πού εκτός απο κορμί έοχυν και μυαλό.
...Τραβάτε κλάψτε αλλού ρε παπάρες...με τα πιστοποιητικά και τις μαλακίες σας...θα γαμάμε όπως γουστάρουμε...εσείς που φοβάστε και μυξοκλαίτε εδώ μέσα να βάζετε τσίγκινα σωβρακάκια...οι υπόλοιποι ας παίρνουν τα ρίσκα όπου κρίνουν σκόπιμο...σας φοβίζουν προεκλογικά...ένας ακόμη τρόπος να μας ελέγξουν...να μας καταπιέσουν...
...Τραβάτε κλάψτε αλλού ρε παπάρες...με τα πιστοποιητικά και τις μαλακίες σας...θα γαμάμε όπως γουστάρουμε...εσείς που φοβάστε και μυξοκλαίτε εδώ μέσα να βάζετε τσίγκινα σωβρακάκια...οι υπόλοιποι ας παίρνουν τα ρίσκα όπου κρίνουν σκόπιμο...σας φοβίζουν προεκλογικά...ένας ακόμη τρόπος να μας ελέγξουν...να μας καταπιέσουν...
[/quote
Σε πλήθος χρωμάτων γιατί η ζωή...θέλει αλλάγές! Τιμές προσιτές, πληρωμή μέσω πιστωτικής, δεκτή και η αντικαταβολή. Διαλέχτε....
μπορει να εχεις δικιο ...σκεψη που μου περασε και εμενα ......Αλλα αν ?...Τραβάτε κλάψτε αλλού ρε παπάρες...με τα πιστοποιητικά και τις μαλακίες σας...θα γαμάμε όπως γουστάρουμε...εσείς που φοβάστε και μυξοκλαίτε εδώ μέσα να βάζετε τσίγκινα σωβρακάκια...οι υπόλοιποι ας παίρνουν τα ρίσκα όπου κρίνουν σκόπιμο...σας φοβίζουν προεκλογικά...ένας ακόμη τρόπος να μας ελέγξουν...να μας καταπιέσουν...
Η κριτική έχει ανέβει σε λάθος μαγαζί, αντί για το Ιουλ 51 -53, ο σ/φος την ανεβασε στο Ιουλ 39....
Πήγα να του γράψω pm να το διορθώσει, και βλέπω στο προφίλ του ότι έχει να μπει εδώ και ένα μήνα!!!
Ρε πως τα κάνετε αυτά τα μαγικά???
Πείτε μας κι εμας ...
ναι στο Χαλάνδρι ...Νέα ήθη και έθιμα; Καλό! Στο Χαλάνδρι;
Μόλις ανέβηκε μια κριτική από συνάδελφο
www.bourdela.com/masaz/athina/ioulianou-39/#jr_review_31384]http://www.bourdela.com/masaz/athina/ioulianou-39/#jr_review_31384[/url]
Ημερομηνία επίσκεψης χτεσινή....
Η κριτική έχει ανέβει σε λάθος μαγαζί, αντί για το Ιουλ 51 -53, ο σ/φος την ανεβασε στο Ιουλ 39....
Πήγα να του γράψω pm να το διορθώσει, και βλέπω στο προφίλ του ότι έχει να μπει εδώ και ένα μήνα!!!
Ρε πως τα κάνετε αυτά τα μαγικά???
Πείτε μας κι εμας ...
θα σου πω ενα μονο ...υπηρχε κεφι σε ολο το μαγαζύ (Χαλανδρι)απο ολα τα κοριτσια που αυτες ξερουν το γιατι....εγω το εισεπραξα και το απολαυσα....Πήγες έτοιμος στον πόλεμο....! Εύγε!!!
Κριτική για το σημερινό βόλι?
Ασε και για εμας κανα μεροκαματο...
η γλωσσόφιλο...
Από το Eλληνικό κλινικό site για το HIV/AIDSΠως κολλάει κάποιος (και πως προφυλάσσεται από) HIV;
Ο HIV μεταδίδεται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, μέσω της απευθείας επαφής με μολυσμένο αίμα και από την μητέρα προς το έμβρυο. Τα σωματικά υγρά που περιέχουν HIV είναι:
Αίμα (συμπεριλαμβανομένου του αίματος περιόδου)
Σπέρμα και πιθανώς τα προσπερματικά υγρά
Κολπικά υγρά
Μητρικό γάλα
Για να μεταδοθεί ο HIV πρέπει:
να είναι παρόν σε κάποιο από αυτά τα υγρά
να εισχωρήσει μέσα στο σώμα
Οι σεξουαλικές συμπεριφορές που μπορούν να μεταδόσουν τον HIV είναι:
Κολπικό σεξ (πέος μέσα σε αιδοίο)
Πρωκτικό σεξ (πέος μέσα σε πρωκτό)
Στοματικό σεξ (στόμα σε πέος ή αιδοίο)
Απο γλωσσόφιλο αρπάζεις ξεξυρισμένη ηπατίτιδα, στην χώρα μας έχει καταγραφεί και περίπτωση φυματίωσης... ενώ δεν είναι εξακριβωμένο όσο αντισηπτικό κι αν είναι το σάλιο ότι σε περιπτώση ανοικτών πληγών στο στόμμα, ( ουλίτιδες, στοματίτιδες που δεν είναι απαραίτητο να το ξέρουμε) ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μεταδοθεί.. Πολύ σπάνια όμως.Μόνο μην λέμε ότι θέλουμε... ή ότι φοβόμαστε!
Από το Eλληνικό κλινικό site για το HIV/AIDS