Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Παιδιά αυτές και αν δεν ελέγχονται. Μασαζόφιλοι φίλοι μου πρέπει να αναθεωρήσουμε και να απέχουμε από τα μασατζίδικά τουλάχιστον προς το παρόν. Γιατί σκεφτείτε αν μια από αυτές που αναφέρονται συχνά εδώ πέρα τις δούμε σαν μολυσμένες στα κανάλια!!! θα κλάψουν μανούλες... 
Αστο αδερφε....ολοι αυτα σκεφτομαστε αυτες τις μερες.
Αντε μηπως ξεκαθαρισει(που δεν το βλεπω)αν το ηξερε ή οχι απο την πατριδα της οτι ειναι φορεας γιατι με βαζει σε διαβολεμενες σκεψεις και για αλλες

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ρε παιδιά τις φωτογραφίες τους τις είδατε?
Είναι όλες πρεζάκια....
Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση με τα μαγαζιά αλλά με τις πιάτσες γύρω από ομόνοια.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Ρε παιδιά τις φωτογραφίες τους τις είδατε?
Είναι όλες πρεζάκια....
Δεν νομίζω ότι έχουν σχέση με τα μαγαζιά αλλά με τις πιάτσες γύρω από ομόνοια.
Και διανοητικη καθυστερηση να εχει ο αλλος,καταλαβαινει οτι αυτες δεν δουλευαν σε μαγαζια και ηταν πρεζακια που ψαχναν τη δοση τους με οποιοδηποτε κοστος......η νατασα ομως δεν ητανε....η νατασα δουλευε και σε στουντιο τα οποια προφανως δεν ειχαν κανει κανενα ελεγχο.....για τα μασαζ ας μην μιλησουμε...δεν υπαρχουν καν στο χαρτη....μονο στο δικο μας gps

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και στο μασαζ τα ακαποτα πανε συννεφο...
αστα βραστα!!!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Σίγουρα πρεζάκια ήταν. Αλλά το θέμα είναι ότι επαφίεται στο φιλότιμο κάθε κοπέλας να κάνει εξετάσεις, δηλαδή είναι προαιρετική η εξέταση στα μασατζίδικα. Και που ξέρω εγώ ότι η τάδε μασατζού δεν είναι και πρεζόνι;; άμα είχαν κάνει ελέγχους στα μασατζίδικα, τότε , ναι , θα κοιμόμουν ήσυχα. Αλλά εδώ μέσα ακούω ότι πέφτει ακά μπριτζόλα σύννεφο και επομένως ποιός μου λέει ότι αυτοί που κάνουν ακά δεν πηγαίνουν και πεζοδρόμιο για να ψωνίσουν; αμά θέλουμε να ευλογούμε τα γένια μας μπορούμε να λέμε ότι μόνο στα πρεζάκια συμβαίνει....

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Σίγουρα πρεζάκια ήταν. Αλλά το θέμα είναι ότι επαφίεται στο φιλότιμο κάθε κοπέλας να κάνει εξετάσεις, δηλαδή είναι προαιρετική η εξέταση στα μασατζίδικα. Και που ξέρω εγώ ότι η τάδε μασατζού δεν είναι και πρεζόνι;; άμα είχαν κάνει ελέγχους στα μασατζίδικα, τότε , ναι , θα κοιμόμουν ήσυχα. Αλλά εδώ μέσα ακούω ότι πέφτει ακά μπριτζόλα σύννεφο και επομένως ποιός μου λέει ότι αυτοί που κάνουν ακά δεν πηγαίνουν και πεζοδρόμιο για να ψωνίσουν; αμά θέλουμε να ευλογούμε τα γένια μας μπορούμε να λέμε ότι μόνο στα πρεζάκια συμβαίνει....
Οχι δεν καταλαβες...το ιδιο λεμε ακριβως.Απλα δεν ηθελα να το αναλυσω πολυ

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και στο μασαζ τα ακαποτα πανε συννεφο...
αστα βραστα!!!

Καθένας, καλέιται να ζήσει με τις επιλογές (και τους φόβους) του!

Αν και έχει προταθεί ακά, το έχω πάντα, ευγενικά αρνηθεί.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εξαιρώντας τη Νικόλ από Στ 29 (η οποία δεν έκανε χωρίς)δεν θυμάμαι ποτέ να έχω βάλει σκούφο στο στοματικό. ΚΕΕΛΠΝΟ είπαμε λέγεται; Ας μην ρίσκαρα, χωρίς να μου το εύχομαι κιόλας!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εξαιρώντας τη Νικόλ από Στ 29 (η οποία δεν έκανε χωρίς)δεν θυμάμαι ποτέ να έχω βάλει σκούφο στο στοματικό. ΚΕΕΛΠΝΟ είπαμε λέγεται; Ας μην ρίσκαρα, χωρίς να μου το εύχομαι κιόλας!
Γειά σου Δασούλη,να ξέρεις εκτιμώ πολύ την δουλειά που κάνεις.
Στα μασαζ έχουν την πολύ κακή συνήθεια να τον αρπάζουν στο στόμα πρίν προλάβεις να πείς κίμηνο.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Στα μασαζ έχουν την πολύ κακή συνήθεια να τον αρπάζουν στο στόμα πρίν προλάβεις να πείς κίμηνο κυμινο :sunglasses:.
Ερωτυλε,ολο λαθη κανεις σημερα :grin:

Επι του θεματος,ναι,αν πεις για σκουφι σε κοιτανε και περιεργα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ερωτυλε,ολο λαθη κανεις σημερα :grin:

Επι του θεματος,ναι,αν πεις για σκουφι σε κοιτανε και περιεργα
Ξέρεις πόσες φορές εχω τσακωθεί και στην μέση της συνεδρίας έχω σηκωθεί εχω ντυθεί τους έδωσα απο τα τρία το μακρύτερο για πληρωμή και εχω φύγει;

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Γειά σου κι εσένα Διομήδη! Δεν μου βγαίνει να το χρεώσω στην κοπέλα. Σίγουρα δεν το έχει και όνειρο ζωής να γλείφει αυτά που μου έγλυφε. Το ήθελα, αν δεν το έκανε από μόνη της το ζήταγα, έχει τύχει να το πληρώσω και παραπάνω για να το έχω και αν δεν το έκανε με τίποτα δεν την ξαναπροτιμούσα. Καθαρά και ξάστερα, είναι ή έτσι το νιώθω, ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ!
Επί του πρακτέου, το 210-7722222 είναι ζόρικο για να βγάλεις γραμμή.Αντιπροτείνω το 210-5212000. Ως τις 14:00 εξυπηρετεί σίγουρα, μπορεί και αργότερα δεν ξέρω. Για να φανεί το αποτέλεσμα χρειάζεται να παρέλθουν 40 ημέρες από την τελευταία φορά που ήρθες σε επαφή ακά-. Πχ. ακά στοματικό την 01/05 πας για εξέταση κατά τις 10/06. Δεν κλείνεις από τώρα ραντεβού αλλά όταν παρέλθουν οι 40 ημέρες. Τάδε έφη ΚΕΕΛΠΝΟ. Αν κάποιος έχει τρομάξει ιδιαιτέρως τώρα λόγω κλίματος και έχει και σχέση ας προτείνει στη φίλη/σύζυγο:
1)ότι θέλει να αρχίσει να τελειώνει μέσα της οπότε να αρχίσει το ζεύγος τη χρήση προφυλακτικού.
2)ότι φοβάται κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη όπως έγινε και με τον τάδε οπότε να αρχίσει τη χρήση προφυλακτικού το ζευγάρι.
Είμαι οφ τόπικ κι ίσως παιδαριώδεις οι ιδέες-δικαιολογίες ξεκούδουνης χρήσης προφυλακτικού αλλά προτείνετε κάτι πειστικότερο. Είναι λίγο μανίκι σε σχέση να ξεκινήσεις ξαφνικά το προφυλακτικό (για όσους δεν βάζουν ποτέ).
Επειδή έχω το μικρόβιο του μασατζίδικου, για 40 ημέρες όλα με προφυλακτικό  και μετά εξέταση.Κάτι σαν τη Σαρακοστή και τη νηστεία με πιθανό στόχο η νηστεία να παραμείνει.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Στα μασαζ έχουν την πολύ κακή συνήθεια να τον αρπάζουν στο στόμα πρίν προλάβεις να πείς κίμηνο.

Εντάξει δεν είναι και φορητό όμως να το καβατζώσει και να φύγει βάζοντας το στο στόμα! Μήπως μπορούσες να επιμείνεις και να ικανοποιούταν το αίτημά σου; Όντως είναι φάουλ λούπ αν γινόταν έτσι από την πλευρά της,φαντάζομαι όμως πως υπήρχαν κάποια περιθώρια παρέμβασης κι από την πλευρά σου. Σε εμένα πάντως δεν ισχύει. Έτσι, το ήθελα, ξερά!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Εντάξει δεν είναι και φορητό όμως να το καβατζώσει και να φύγει βάζοντας το στο στόμα! Μήπως μπορούσες να επιμείνεις και να ικανοποιούταν το αίτημά σου; Όντως είναι φάουλ λούπ αν γινόταν έτσι από την πλευρά της,φαντάζομαι όμως πως υπήρχαν κάποια περιθώρια παρέμβασης κι από την πλευρά σου. Σε εμένα πάντως δεν ισχύει. Έτσι, το ήθελα, ξερά!
Η οικειότητα πολλές φορές βλάπτει φίλε μου.

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Συμφωνώ κι εγώ με το συναγωνιστή δασούλη. Οι πιο πολλοί το επιζητούσαμε κιόλας το ακάποτο τσιμπούκι.
Βέβαια για να μην υπάρχει πανικός (που είναι και ο χειρότερος συμβουλός) θα πρέπει να πούμε ότι τα ποσοστά μετάδοσης από την ακάποτη πίπα είναι πολύ μικρά αλλά είναι βεβαίως κάποια ποσοστά.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Διομήδη, λέγοντας "οικειότητα" εννοείς ανάμεσα σε εμάς τους δύο; Αν ο τρόπος μου ήταν προσβλητικός με συγχωρείς.
Αν εννοείς ανάμεσα στον πελάτη και την κοπέλα (αυτό φαντάζομαι ότι εννοείς) τότε...ας όψονται τα πάθη μας...είθε μην γίνουν λάθη μας! (το λέω πολλές φορές μπας και το πιστέψω ώστε να κόψω το ακά στοματικό)!
Φίλε Ζορό συμφωνώ μαζί σου περί του ακά στοματικού αλλά και το λάτεξ με έχει προδώσει κάποιες φορές (βγήκε, έσπασε). Και φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος...

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
:rolleyes: :smitten: :cool2:

εγώ πάντως φίλε Dio, δεν πατάω μέχρι νεωτέρας...  :badair:

Χωρίς ίχνος ειρωνείας, ποια είναι η "νεωτέρα";

Υποθέτω ότι η ψυχολογία όλων μας έχει πάει κατά διαβόλου.
Με δεδομένη την παροχή πνευστών ακαπέλλα στα ιδρύματα, όλοι μας λίγο πολύ ένα "τσιμπιματάκι" το αισθανόμαστε, καθώς έκανε βροντερό το παρόν της στην καθημερινότητά μας η επικίνδυνη πλευρά του σπορ εν γένει.

Ειρήσθω εν παρόδω (και επειδή μου αρέσει να μιλάω με στοιχεία, που λέει κι ο Πανούσης :cheesy: ) ότι από τις 30 περίπου επισκέψεις μου σε ιδρύματα -"νιούφης"!- μόνο 2-3 φορές η λαδοκόρη κάλυψε αυτογνωμόνως το όργανό μου πριν τα προφορικά, και άλλες τόσες -και αν- ρωτήθηκα πώς θα παρασχεθεί η υπηρεσία (μετά/άνευ). Όλες οι υπόλοιπες...

Πάντως, κανέναν δεν τιμά ο προβληματισμός για το ορθόν της επιλογής ΚΑΤΟΠΙΝ "εορτής" -του ντόρου, δηλαδή, που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Αντιθέτως, σέβομαι απολύτως όποιον ήταν εγκαίρως και σε ανύποπτο χρόνο ταγμένος στις τάξεις των "better safe than sorry".

SYGRU147

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2012
Like
2
Πόντοι
0
Καλιμερα σε ολουσ.Σειμαιρα ειναι μια οραια μερα.Κατερινα,Λαουρα,Ανχελα,Αλισια,Λαουρα μικρη,και  :dancing:?                                                                                                          Τηλ¨2109356440  10:30-21:00 

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Χωρίς ίχνος ειρωνείας, ποια είναι η "νεωτέρα";

Υποθέτω ότι η ψυχολογία όλων μας έχει πάει κατά διαβόλου.
Με δεδομένη την παροχή πνευστών ακαπέλλα στα ιδρύματα, όλοι μας λίγο πολύ ένα "τσιμπιματάκι" το αισθανόμαστε, καθώς έκανε βροντερό το παρόν της στην καθημερινότητά μας η επικίνδυνη πλευρά του σπορ εν γένει.

Ειρήσθω εν παρόδω (και επειδή μου αρέσει να μιλάω με στοιχεία, που λέει κι ο Πανούσης :cheesy: ) ότι από τις 30 περίπου επισκέψεις μου σε ιδρύματα -"νιούφης"!- μόνο 2-3 φορές η λαδοκόρη κάλυψε αυτογνωμόνως το όργανό μου πριν τα προφορικά, και άλλες τόσες -και αν- ρωτήθηκα πώς θα παρασχεθεί η υπηρεσία (μετά/άνευ). Όλες οι υπόλοιπες...

Πάντως, κανέναν δεν τιμά ο προβληματισμός για το ορθόν της επιλογής ΚΑΤΟΠΙΝ "εορτής" -του ντόρου, δηλαδή, που γίνεται τις τελευταίες μέρες. Αντιθέτως, σέβομαι απολύτως όποιον ήταν εγκαίρως και σε ανύποπτο χρόνο ταγμένος στις τάξεις των "better safe than sorry".
Θα συμφωνησω, με τα λεγομενα σου. Καλο θα ηταν ομως πριν τα προφορικα, να βαζαμε και κανενα σκουφο, να μην μιλησουμε και για τα γραπτα !!!

Την υπογραφη μας και τον π..... μας, να ξερουμε που τον βαζουμε !!!  :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom