σήμερα είχα ρεπουδάκι μετά απο καιρό...
είχα και ραντεβού για το σέρβις του αυτοκινήτου στην Γλυφάδα.... 08.00 το ραντεβού και έπρεπε να δώ τι θα κάνω για να περάσει η ώρα......
καφεδάκι και sporday στο Baron
και κατα τις 11 παρά πέρασμα απο Ποσειδώνος 67 μιας και δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο κατάστημα...
ήταν νωρίς και δεν άνοιξαν , φεύγω για βολτίτσα με σκοπό να επιστρέψω ποιο μετά.... τελικά δεν ήταν γραφτώ , τηλ απο το συνεργείο ότι το αμάξι είναι έτοιμο ,
επιστροφή Νέα Σμύρνη μπανάκι ξύρισμα και αναχώρηση για Αθηνά να συνεχίσω την βόλτα μου.....
Φερών 19
στην πόρτα Κατερίνα ξανθιά χοντρή με βυζάρες(φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με τιράντες και χωρίς σουτιέν το στήθος ξεχείλιζε) , Μαρία μελαχρινή λεπτή κοντή με 2αρακι βυζί
Ντενίσα μελαχρινή χοντρή με 3αράκι βυζί , Λίλι κινέζα μελαχρινή με καρέ μαλλί σχετικά ασχημούλα αλλά πολύ ωραία ποδαράκια...(τιμήθηκε θα ακολουθήσει κριτική) στο μαγαζί
τα 2 κύρια προγράμματα είναι 40 ευρώ για 20 λεπτά μασάζ και μαλακιά και 60 ευρώ 40 λεπτά φούλ , η Κατερίνα κλείνοντας το μάτι της μου είπε ότι : βέβαια και ότι άλλο ζητήσει
ο πελάτης το συμφωνούμε απο πρίν και τα βρίσκουμε για την τιμή.
Πατησιών 145
στην πόρτα Αννα η ξανθιά ψηλή νταρντάνα(περνάει και μέσα) , Μάγια μιλφ με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους και Σύλβια καστανή με ωραίο προσωπάκι αλλά με μπούτια και κοιλίτσα ,
η Αννα μου είπε ότι θα έχει άλλες δυο κοπέλες αλλά έλειπαν για να φτιάξουν τα χαρτιά τους. 60 ευρώ 45 λεπτά για φουλ.
Πατησιών 131
στην πόρτα η ξανθιά πολύ ευγενική κυρία που δεν ξέρω το όνομα της , Στεφανία ξανθό μίλφ πολύ καλλίγραμμο άβυζο , Καίτη κινέζα παχουλή με μικρό στήθος , Αλεξάνδρα ξανθιά με το μαλλί
πλεξούδα μικρό στήθος και ωραίο κώλο , Πάολα παχουλή ξανθιά πιτσιρίκα με μικρό στήθος και τατου χαμηλά στη μέση , με πολύ ωραίο έκφυλο πρόσωπο ,Νταίσυ καστανόξανθη κατσαρομάλλα
λεπτή πιτσιρίκα με 2,5αρια ωραία βυζάκια.
3ης Σεπτεμβρίου 119 1ος(Ρουβάς)
στην πόρτα(περνάει και μέσα) Μαρία ξανθιά αρκετά χοντρή μιλφ , Ελευθεριά γκιλφ ξανθό , εμφανίστηκε με εκρού φούστα και απο πάνω μόνο το σουτιέν...,Ελενα μελαχρινή λεπτή μίλφ προσπαθούσε
να μιλήσει λάγνα ,είχε ακόμα μια καστανή στρογγυλοπρόσωπη παχουλή(αυτή ήταν η πιο μικρή ηλικιακά κοντά στα 35+)και ένα ξανθό γκίλφ στέκα....1 ώρα φουλ στα 50 ευρώ.
3ης Σεπτεμβρίου 119 4ος(Ρεικι)
στην υποδοχή Μαρία(περνάει)μίλφ ξανθό με λίγα κιλά παραπάνω και μικρό βυζί , Νάταλι γκίλφ παχουλή με ξανθό καρέ μαλλί με 2,5αρια βυζιά , Κατερίνα γκίλφ με ξανθοκάστανο κοντό καρέ μαλλί
λεπτή με 2αρακι βυζί.
πέρασμα απο
Φυλής 74 με συγκεκριμένο στόχο(Τζούλια)τιμήθηκε και αυτή θα ακολουθήσει κριτική στο αντίστοιχο θέμα......και συνεχίζουμε...
Μάρνης 28
στην πόρτα η γνωστή μελαχρινή παχουλή με το μαλλί ώς τους ώμους, ρόστερ Τζένη ξανθιά παχουλή με πεσμένα βυζιά , Κέλλυ ψηλόλιγνη μελαχρινή άβυζι και μικρο κωλαράκι(τιμήθηκε θα ακολουθήσει
κριτική) Αννα παχουλή χοντρή μελαχρινή , Βικτωρία μαύρη κοντή με μικρό βυζί και χοντρό κώλο δεν μπορούσε να περπατήσει με τα τακούνια , ρώτησα άν έχει άλλη κοπέλα και μου απάντησε ότι
ήταν στο δωμάτιο και η Λούλου η κινέζα.
3ης Σεπτεμβρίου 59
χτύπησα δυό φορές αλλά δεν μου άνοιξαν , θα είδαν που μικροδείχνω....λογικά θα είχε 2-3 τελειωμένα μιλφογκίλφ...
3ης Σεπτεμβρίου 54
στην υποδοχή Μελίνα(περνάει)καστανή κοντά στα 25 με κοιλίτσα , Μαργαρίτα μελαχρινή που έμοιαζε με παλαιστή....Φωτεινή μελαχρινό καλλίγραμμο μίλφ με μικρό στήθος , Ινα αδιάφορο κινεζάκι ,
Αντριάννα πολύ λεπτή και ψηλή άβυζι ξανθιά.
Στουρνάρη 47
πέρασμα και από δώ με σκοπό να ευχηθώ στην Βίκυ(δεν την είδα ήταν στο δωμάτιο)αλλά να τσεκάρω και την φοιτήτρια...φοιτήτρια καπούτ "χρωστάει" μαθήματα
, στην υποδοχή
η Λια η κοντή ξανθιά λεπτή χαμογελαστή μίλφ,είχε ακόμα την Λίζα μελαχρινή κοντή με κανονικό σώμα και μεγαλούτσικα βυζιά , Σοφία ξανθιά με κοντό μαλλί με μεσαία βυζιά 35 χρονών,
Σύλβια μελαχρινή ψηλόλιγνη με μικρό στήθος και Ντούντου ένα παχουλό κινεζάκι.
Θησέως 81
στην πόρτα η Αννα σήμερα φορούσε τζήν και απο πάνω μια ωραία ριχτή σομόν/ποροκαλί μπλούζα που της πήγαινε απίστευτα....(παιδιά μην την πρήζεται δεν περνάει στο δωμάτιο ;)),
ρόστερ Αλίνα μίλφ , Ελευθεριά μίλφ λεπτό , Νίκη μελαχρινή λεπτή κοντή(μου θύμισε την Νίκη απο Σ45), Μαίρη μελαχρινή λεπτή άβυζι αλλά ενδιαφέρουσα παρουσία λίγο ποιο ψηλή απο
την Νίκη , η Ντόνα πάλι απούσα (δεν είναι στις καλές της , μπήκε και η άνοιξη θα μελαγχόλησε η μικρή μου), τελευταία άφησα την Σαμάνθα , η Σαμάνθα είναι μια αλβανέζα
ξανθιά πολύ ωραίο πρόσωπο και πολύ καλό κορμί , δούλευε Συγγρού 47 και 147 αλλά μέσα στο δωμάτιο είναι πολύ μέτρια ενώ έχει και κακό χαρακτήρα....βέβαια όχι τόσο κακό όσο η αδερφή της.....
αυτά συναγωνιστές μασάζ πάλι τον άλλο μήνα....