mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.502
- Πόντοι
- 34.267
Είσαι γρήγορο πιστόλι!!!!Μια φορά μόνο δοκίμασα,προ 2 ετων περίπου.....15 λεπτά κράτησε ολη η συνεδρία !!!!!!!!!!!
Είσαι γρήγορο πιστόλι!!!!Μια φορά μόνο δοκίμασα,προ 2 ετων περίπου.....15 λεπτά κράτησε ολη η συνεδρία !!!!!!!!!!!
ναι.30 λεπτα.και με 80 στα 45 λεπτα...Τελικά στην Θησέως 81, το πρόγραμμα των 60, περιλαμβάνει μπριζόλα?
Είσαι γρήγορο πιστόλι!!!!
Ρίχνει κατά ριπάς.....γι'αυτό! :-*
Δε μιλάμε...γράφουμε.Συγγνώμη,για μένα μιλάτε? βρε ουστ απο δω μεσημεριάτικα.......
Εαν το "μασαζ" της Μαριάννας περάσει το τρίλεπτο.....εγω δέχομαι να πάρω τη θέση της.....
Υ.Γ. Κάνουμε και καμμιά πλάκα ετσι,μην το πάρετε τοις μετρητοίς......
Δε μιλάμε...γράφουμε.
Αλήθεια, ποιά παρτουζώσατε και γνωρίζει o Agiana τις επιδόσεις σου;
Μόοοοοοοονο; Αίμα μας πάει.... :SΓιατι τη χωρα δεν την "παρτουζωνουν" ΔΝΤ Μερκελ και δανειστες;
Και να το δηλώσεις δε μπορείς να το "σώσεις". Το παρελθόν σου είναι τόσο ένδοξο όσο και σκοτεινό...Μην προσπαθείς να αποποιηθείς τις μεγάλες σου "αμαρτίες"...θα σε κυνηγάνε σαν τις μέλισσες!!!!Θέλω να κάνω μία δήλωση.....οι μπηχτές και οι αιχμές σας με αφήνουν παγερά αδιάφορο!!! πορευομαι μόνος,αξιοπρεπής και περήφανος!
Προς mysterious : με τον Agianna έχουμε μονον τηλεφωνικές συζητήσεις,οι οποίες πάντοτε έχουν ως αντικείμενο την εξέλιξιν της οικονομικής κατάστασης της χώρας....Ακου "παρτουζώσατε"!!!!!!!
Θέλω να κάνω μία δήλωση.....οι μπηχτές και οι αιχμές σας με αφήνουν παγερά αδιάφορο!!! πορευομαι μόνος,αξιοπρεπής και περήφανος!
Προς mysterious : με τον Agianna έχουμε μονον τηλεφωνικές συζητήσεις,οι οποίες πάντοτε έχουν ως αντικείμενο την εξέλιξιν της οικονομικής κατάστασης της χώρας....Ακου "παρτουζώσατε"!!!!!!!
Και να το δηλώσεις δε μπορείς να το "σώσεις". Το παρελθόν σου είναι τόσο ένδοξο όσο και σκοτεινό...Μην προσπαθείς να αποποιηθείς τις μεγάλες σου "αμαρτίες"...θα σε κυνηγάνε σαν τις μέλισσες!!!!
Σπάσε μια φορά τα δεσμά σου κι ελευθερώσου! Αποτίναξε το ζυγό της καταπίεσης και απογειώσου!Το παρελθόν είναι παρελθόν.....το παρόν το ζούμε.....για το μέλλον είναι που δεν ξέρω,αλλά τα σημάδια είναι ενθαρρυντικά....
Το σταματάω εδω όμως,γιατί δεν λέμε κάτι καινούργιο και,ας μην ξεχνάμε,ο κύριος σκοπός του φόρουμ είναι η ενημέρωση....
Aφου την γαμησαμε εμεις πρωτα,ωραια παρθενα τους πασαραμε!Γιατι τη χωρα δεν την "παρτουζωνουν" ΔΝΤ Μερκελ και δανειστες;
Θέλω να κάνω μία δήλωση.....οι μπηχτές και οι αιχμές σας με αφήνουν παγερά αδιάφορο!!! [size=13pt]πορευομαι μόνος[/size],αξιοπρεπής και περήφανος!
Προς mysterious : με τον Agianna έχουμε μονον τηλεφωνικές συζητήσεις,οι οποίες πάντοτε έχουν ως αντικείμενο την εξέλιξιν της οικονομικής κατάστασης της χώρας....
Φίλτατε, επιτρέψτε μου, να αμφιβάλλω επ'αυτού.
Συνήθως συνοδεύεσθε από αιθέρια ύπαρξη.
"Συνευρεθήκατε ομαδικώς" είναι πιό εύηχον!
μάλλον θες να πεις αν θες να ρισκάρεις τη ζωή σουΑν δεν θες να ρισκάρεις Μαριάννα Καλιρρόης 48.