You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.517
- Πόντοι
- 46.232
όχι ρε συ γιατί το λές αυτόμάλλον θες να πεις αν θες να ρισκάρεις τη ζωή σου
....
georgekara
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2009
- Like
- 228
- Πόντοι
- 26
την εχω παρει την μαριαννα με προφυλακτικο σε ολα....καλο δεν λεω αλλα δεν θα ξαναεπερνα...πολυ ξεπετα στο μασαζ.αυτη θελει μονο στεγνο ξεσκισμα!!!!
λιγο καλο μασαζακι για αρχη κ μετα ενα ωραιο κωλαρακι ψαχνουμε που να μη σου λεει μη και μη συνεχεια!!!
λιγο καλο μασαζακι για αρχη κ μετα ενα ωραιο κωλαρακι ψαχνουμε που να μη σου λεει μη και μη συνεχεια!!!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ναι, μάλιστατην εχω παρει την μαριαννα με προφυλακτικο σε ολα....καλο δεν λεω αλλα δεν θα ξαναεπερνα...πολυ ξεπετα στο μασαζ.αυτη θελει μονο στεγνο ξεσκισμα!!!!
ξέχασες να αναφέρεις και το "παρθένο"
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
μικρη καταδρομικη εχτες το απογευμα...
Σωλομου 54 εκτος οροφος,μονο 2 μιλφ Μαρινα καιΤζοαννα? δεν ειμαι και σιγουρος για το δευτερο.
Σαν χωρος καλος με καμπινα ντους,μεσα στο δωματιο,60 το μαλλι,δεν εκατσα...στον 3 οροφο δεν ειδα κουδουνι που να παραπεμπει σε μασαζ...το ιδιο και στην Σωλομου 59....Στουρναρη 63 3ος οροφος,περελασαν 7-8 τεμαχια-αξιοπροσεχτη μια κινεζα-Λουλου,ενα σχετικα πιπινι ξανθο,και η Ρουμανα Ελενα,ξανθο γυρω στα 25,η οποια και περασε απο τεστ ντραιβ με 60 ευρωπουλα...θα ακολουθησει κριτικη αργοτερα...
Σωλομου 54 εκτος οροφος,μονο 2 μιλφ Μαρινα καιΤζοαννα? δεν ειμαι και σιγουρος για το δευτερο.
Σαν χωρος καλος με καμπινα ντους,μεσα στο δωματιο,60 το μαλλι,δεν εκατσα...στον 3 οροφο δεν ειδα κουδουνι που να παραπεμπει σε μασαζ...το ιδιο και στην Σωλομου 59....Στουρναρη 63 3ος οροφος,περελασαν 7-8 τεμαχια-αξιοπροσεχτη μια κινεζα-Λουλου,ενα σχετικα πιπινι ξανθο,και η Ρουμανα Ελενα,ξανθο γυρω στα 25,η οποια και περασε απο τεστ ντραιβ με 60 ευρωπουλα...θα ακολουθησει κριτικη αργοτερα...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 5.975
Hκούσθη ότι το Σολ 59= Μελινοσπιτο έκλεισε μετά απο παρεμβασιν ....
giorgis2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα,
γνωρίζει κανείς κάτι επ'αυτού???
masaz noyrou body body apo 9 kayta kormia sas perimenoun ston xwro toys gia na apolaysete polla paixnidia hdonhs Περιοχή: Κηφισιά,
69833.....
masaz noyrou body body apo 9 kayta kormia sas perimenoun ston xwro toys gia na apolaysete polla paixnidia hdonhs Περιοχή: Κηφισιά,
69833.....
Αμπελόκηποι - Κηφισίας 38Καλημέρα,
69833.....
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=121264]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=121264[/url]
καμία σχέσημε Κηφισιά
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
μικρη καταδρομικη εχτες το απογευμα...
Στουρναρη 63 3ος οροφος,περελασαν 7-8 τεμαχια-αξιοπροσεχτη μια κινεζα-Λουλου,
ποιά Λούλου από όλες να είναι αυτή;
giorgis2008
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αμπελόκηποι - Κηφισίας 38
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=121264]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=121264[/url]
καμία σχέσημε Κηφισιά :
ευχαριστώ γισα την πληροφορία αλλά πριν 20 μέρες που είχα πάει δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο εκεί
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
ΜΟΥΧΛΑ
Ποιό είναι παίδες, το τοπ τεν
που έχει ώραία μανεκέν
να με λαδώσουν να με τρίψουν
σαν ύαινες να με ρουφήξουν ;
Εχω καμπόσες απουσίες
στις λαδοσυνουσίες
η κρίση μ΄ έχει χτυπημένο
κι η εφορία γαμημένο !
Ο μήνας είναι Μουνυχιών
Απρίλης, των Αρχαίων ημών
η φύση γύρω μου ανθίζει
κι η πούτσα μου συχνά με πρήζει!
"Τι θα με κάνεις ρα μαλάκα
και που θα πάει αυτή η πλάκα;
βγάλε με έξω στα κορίτσια
θέλω γαμήσι, κι όχι τσίσα !"
Τι να τον κάνω τον μπαγάσα,
να του φορέσω μαύρα ράσα,
να τονε στείλω να μονάσει,
αν τον αφήσω, θα μουχλιάσει !
Ποιό είναι παίδες, το τοπ τεν
που έχει ώραία μανεκέν
να με λαδώσουν να με τρίψουν
σαν ύαινες να με ρουφήξουν ;
Εχω καμπόσες απουσίες
στις λαδοσυνουσίες
η κρίση μ΄ έχει χτυπημένο
κι η εφορία γαμημένο !
Ο μήνας είναι Μουνυχιών
Απρίλης, των Αρχαίων ημών
η φύση γύρω μου ανθίζει
κι η πούτσα μου συχνά με πρήζει!
"Τι θα με κάνεις ρα μαλάκα
και που θα πάει αυτή η πλάκα;
βγάλε με έξω στα κορίτσια
θέλω γαμήσι, κι όχι τσίσα !"
Τι να τον κάνω τον μπαγάσα,
να του φορέσω μαύρα ράσα,
να τονε στείλω να μονάσει,
αν τον αφήσω, θα μουχλιάσει !
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
ποιά Λούλου από όλες να είναι αυτή;
λοιπόν αυτή η Λούλου, δεν έχει σχέση με καμμιά άλλη Λούλου που ξέρουμε. είναι αρκετά ψηλή και αρκετά εμφανίσημη, έχει ωραία μαλλιά μακρυά. λογικά θα είναι η ίδια που δούλευε στο Στουρνάρη 47 και την εξεδίωξε η Βίκα λόγω ακαταλληλότητος. η τιμή πάντως 70 ευρώ και όχι 60 που ανέφερε κάποιος.
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
οντως ψηλη και εμφανισιμη ειναι με αρκετα καλα μπαλκονια,απο το λιγο που προλαβα να δω...εγω παντως 60 εδωσα....λοιπόν αυτή η Λούλου, δεν έχει σχέση με καμμιά άλλη Λούλου που ξέρουμε. είναι αρκετά ψηλή και αρκετά εμφανίσημη, έχει ωραία μαλλιά μακρυά. λογικά θα είναι η ίδια που δούλευε στο Στουρνάρη 47 και την εξεδίωξε η Βίκα λόγω ακαταλληλότητος. η τιμή πάντως 70 ευρώ και όχι 60 που ανέφερε κάποιος.
πηγα χθες στο κ 48 και μου γυαλισε η αλινα ελινα καπως ετσι. δεν περασα ομως γιατι ηθελα να δω και την μαιρουλα στο θ 81. πηγα κι απο κει αλλα η σεριφ μου ειπε οτι εχει περιοδο. βαρεθηκα να γυρισω στο κ 48 και καθησα εκει με ντονα. την εχω ξαναπαρει τιποτα σπουδαιο. πιστευω οτι αμα την δουμε εξω μερα θα μουτζωνουμε τους εαυτους μας με το κοντοαλβανακι που γαμαμε. λετε να εκανα μαλακια που δεν πηρα την αλινα. την ξερει κανενας συναδελφος να μου πει τι εχασα ? φαινοταν καυλιαρα
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
δεν σας καταλαβαίνω ρε σειςπηγα χθες στο κ 48 και μου γυαλισε η αλινα ελινα καπως ετσι. δεν περασα ομως γιατι ηθελα να δω και την μαιρουλα στο θ 81. πηγα κι απο κει αλλα η σεριφ μου ειπε οτι εχει περιοδο. βαρεθηκα να γυρισω στο κ 48 και καθησα εκει με ντονα. την εχω ξαναπαρει τιποτα σπουδαιο. πιστευω οτι αμα την δουμε εξω μερα θα μουτζωνουμε τους εαυτους μας με το κοντοαλβανακι που γαμαμε. λετε να εκανα μαλακια που δεν πηρα την αλινα. την ξερει κανενας συναδελφος να μου πει τι εχασα ? φαινοταν καυλιαρα
πάτε για να δώσετε τα χρήματά σας ή για να περάσετε καλά;
τι πάει να πει βαριόμουνα να πάω σε αυτήν που μου άρεσε;
επιλογή σας φυσικά και ουδείς λόγος, αλλά μετά μη λέτε γιατί δεν αναβαθμίζεται η ποιότητα των κοριτσιών...αφού είναι πολλοι που πηδάνε ό,τι και να τους φέρουνε μπροστά τους
ο καθείς φυσικά έχει τις προτεραιότητές του, αλλά αυτός είναι και ο βασικός λόγος που επιβιώνουνε πολλά μαγαζιά που ουσιαστικά γδέρνουνε χωρίς να προσφέρουνε τίποτα ή έχουνε μέσα μπαζόλες και αναρωτιέσαι πώς στο λύκο τις πηδάνε κάποιοι
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66