You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
την συστήνεις δηλαδή ή σέρβιρε βαριεστημένα;Χθεσινή επίσκεψη στην Καλλιρόης 48 για να συνεχίσω την εξερεύνηση των μασατζούδων του ινστιτούτου.
Δούλευαν η Ελένη από Φραντζή, μια που δε θυμάμαι και η Λίζα που είχα βάλει στο μάτι. Πήρα λοιπόν τη Λίζα, ύψος περίπου 1.70+, καστανό μαλλί, ωραίο κορμί, Ρωσίδα από την Αγ.Πετρούπολη ετών 27.
Από μασάζ δεν είχε ιδέα, προσπάθησε να πάει κατευθείαν σε καφέ - φαγητό. Της θύμισα ότι το μαγαζί προσφέρει μασάζ, συνέχισε μια από τα ίδια οπότε κι εγώ προχώρησα με κακή διάθεση στα υπόλοιπα. Καλή τεχνική μεν αλλά αυτά (ένα ωραίο κορίτσι, καφές, φαγητό) προσφέρονται και σε στούντιο.
Ξεμπέρδεψα γρήγορα και αν και ήθελε να κάτσει δε συμπλήρωσα το ωράριο αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο να προσφέρει.
Γεια σε όλους.
Το site το βρήκα από μηχανή αναζήτησης που έψαχνα για άσχετο θέμα (πριν από 3 μήνες)και επειδή δεν μπορούσα να βγάλω άκρη έβαλα την λέξη «μπουρδέλο» για να αναθεματίσω την γκαντεμιά μου. Λοιπόν για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το γνωμικό ‘ τίποτα δεν πάει χαμένο’ . Μπήκα στη σελίδα αρχικά σαν επισκέπτης και διαπίστωσα ότι υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις από την δικιά μου. Δεν είναι τυχαίο που λέμε ότι η πιο δύσκολη εγχείρηση στον άντρα είναι να του βγάλεις από το μουνί από το κεφάλι. Δεν σας κρύβω παρ’ ότι διανύω το δεύτερο μισό της τρίτης δεκαετίας μου διάβασα πράγματα μέσα στο site που δεν τα γνώριζα και τόσο καλά. Αποφάσισα λοιπόν να γίνω μέλος έτσι ώστε και εγώ με την σειρά μου να βοηθήσω την κοινότητα.. Έχω διαβάσει όλα τα post του συγκεκριμένου θέματος και αρκετά άλλων κατηγοριών. Θεωρώ ότι πρώτα πρέπει να ενημερώνεσαι και μετά να προβάλεις θέσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που παρ, ότι έχω κάνει εγγραφή σχεδόν 20 μέρες αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα το οποίο το ονομάζω χαιρετισμός προς όλους παλαιούς και νέους.
Τα μασατζίδικα που γαμάς είναι για εμένα η καλύτερη περίπτωση διότι σου δίνεται ο χρόνος να χαλαρώσεις αρχικά και μετά να μπεις στο ….ψητό
Έχω κάποιες απορίες για τις οποίες θα ήθελα να ρωτήσω διότι μάλλον αρκετό καιρό έχω πιαστεί μαλάκας
1) Η διάρκεια είναι καθορισμένη; Διάβασα για 45 – 50 λεπτά. Εγώ στο μισάωρο έχω ντυθεί.
2) Ο αγώνας έχει δύο ημίχρονα; φραπές γκολ (διάλειμμα ολίγων λεπτών) και μετά μπριζόλα δεύτερο γκολ;
Προς ενημέρωση συναθλητών ανταπόκριση από Φρατζή 48. Καθαρός και ωραίος χώρος, τσίμπησα Λίζα όμορφη κοπέλα αλλά με δύο προβλήματα. 1) πρόβλημα επικοινωνίας πρέπει να κάνει εντατικά μαθήματα Ελληνικών και 2) πάει πολύ γρήγορα στο ψητό. Κατά τα άλλα είναι γλυκιά και ευγενική και σερβίρει ωραία
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Στη Σολομου 54 σε ποιο ορ.ειναι το καλο γιατι εχει 2
5ος
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
thanassis33
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 17
- Πόντοι
- 6
Είναι 6ος, κοίτα και σχετική αγγελία στα ΝΕΑ, όπου για να προσελκύσουν έχουν και το όνομα "ΖΑΝΑ"7ος
ολο τα μπερδευω..
Ταράτσα! χαχαχαχαχαχαχαχα!7ος
ολο τα μπερδευω..
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...δες το πμ σου...αχ τι θυμηθήκαμε!!!!!....Έλα ρε Αυτή είναι ? Τι μου θμήσατε τώρα... Από τις αρχές του 80 ήταν στην Βείκου... Γαμώ τις γκόμενες ήταν τότε. Σέρβιρε η ίδια μετά έφερε βοηθούς.. όταν ανέβηκαν οι δουλειές.... Αλλά ποτέ από την πρώτη φορά.
lionbutone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλυσπερα στη παρεα.Μια εμπειρια απο τις καλυτερες που ειχα ποτε.
αρομα φ.νεγρη11 3ος.ονομα ΠΑΟΛΑ κοντουλα ξανθια με απιστευτο τουρλομα
τα εκανε ολα μου ειπε οτι ειναι καινουργια 2 εβδομαδων μη ξεχασω πρασινα γατισια ματια.και τον φραπε στο στομα ξεσκουφωτο.επισης μου εδωσε και τηλ.
τα εκανε ολα μου ειπε οτι ειναι καινουργια 2 εβδομαδων μη ξεχασω πρασινα γατισια ματια.και τον φραπε στο στομα ξεσκουφωτο.επισης μου εδωσε και τηλ.
εδω νεος. .παραπονο νουμερο 3 αλλα ουσιαστικα το πρωτο...ρε συναδελφοποιημενη κοινοτητα των απανταχου μασασατζηδων...τι εγραψα παλι. .εχω ζητησει οδηγιες για το χαιδαρι εδω και 3 μερες...ή 4? ..και απαντηση δεν εχω...νεος ειμαι ρε παιδια..(στον χωρο εννοω..)την στρατα σας θελω...λογικο δεν ειναι?...
alkissssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πόσο πάει το μαλλι εκει ρε παιδιά?Καλυσπερα στη παρεα.Μια εμπειρια απο τις καλυτερες που ειχα ποτε.
lionbutone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
70 η 80 αναλογαΠόσο πάει το μαλλι εκει ρε παιδιά?
Επισκέπτης
Καλησπερα παιδια. επειδη καταλαβαινω την κατασταση σου , που δεν σου απανταει κανεις μαλλον δεν ξερει και κανεις τιποτα γιατι το μερος γενικα δεν αναφερεται. μαλλον πηρε το ματι μου κατι για το πρωην βεικου αν δεν κανω λαθος. παντως βουρ στον πατσα ειναι το μαγαζι αρκει μην πας ψαρωμενος.εδω νεος. .παραπονο νουμερο 3 αλλα ουσιαστικα το πρωτο...ρε συναδελφοποιημενη κοινοτητα των απανταχου μασασατζηδων...τι εγραψα παλι. .εχω ζητησει οδηγιες για το χαιδαρι εδω και 3 μερες...ή 4? ..και απαντηση δεν εχω...νεος ειμαι ρε παιδια..(στον χωρο εννοω..)την στρατα σας θελω...λογικο δεν ειναι?...
χμμμ υποθετω οτι ετσι ειναι...παντως επειδη εχω διαβασει πολλες προηγουμενες σελιδες..εχω καταλαβει οτι ειναι της βεικου..αλλα ειμαι νεος γενικα στον χωρο του μασαζ..οποτε ουτε κι αυτο το ηξερα.. ..
εγω ηθελα να μαθω παντως που ακριβως ειναι στο χαιδαρι..ενας συναδελφος απο εδω παντως βοηθησε.. παντως μου ειπε
εχω κανει πατατα. ..πηγα εκει..αλλα δεν ξερω ποιος ηταν πιο ψαρωμενος..εγω ή το μαρινακι στην ρεσεψιον..γμτ..
παντως δεν τρωω τον κωλο μου..θα ξαναπαω..απλα τωρα περιμενω προτασεις για κοπελα απο εκει...και παση συμβουλες δεκτες...βεβαιως βεβαιως...
εγω ηθελα να μαθω παντως που ακριβως ειναι στο χαιδαρι..ενας συναδελφος απο εδω παντως βοηθησε.. παντως μου ειπε
εχω κανει πατατα. ..πηγα εκει..αλλα δεν ξερω ποιος ηταν πιο ψαρωμενος..εγω ή το μαρινακι στην ρεσεψιον..γμτ..
παντως δεν τρωω τον κωλο μου..θα ξαναπαω..απλα τωρα περιμενω προτασεις για κοπελα απο εκει...και παση συμβουλες δεκτες...βεβαιως βεβαιως...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66