Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φφφφφφφφφφφφ....φφφφφφφφφφφφφ ακούγομαι καλά?  :idiot: :idiot: ουάν του θρι, όβερ, χαλό  :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking:

Επίσκεψη εις την οδόν Καλλιρόης 48, το γνωστό Ινστιτούτο όπως λέει το κουδούνι εις τον πρώτο όροφο....

Μου άνοιξε ένα μιλφέϊγ που είναι πάντα πόρτα....  :boobies: Μπαίνω στο δωμάτιο και αρχίζει η παρέλασις....

Πατρίτσια.... Την έχω ξαναπάρει και έχω γράψει ριβιού, δεν την πήρα γιατί ήθελα αλλαγή...  :rockon:

Σκάνε μύτη αλλα 2-3 κομμάτια συμπαθέστατα μπορώ να πω και ανάμεσα τους η Λίζα με baby face και μπαλκόνια νούμερο 4 και βάλε!  :boobies:
Να τονίσω πως πολύ cult σημείο του μαγαζιού είναι η μπανιέρα που έχει κίτρινο χαρτάκι και γράφει "ΕΝΤΟ ΚΡΕΜΟΣΑΠΟΥΝΟ"  :jerking:

Μπαίνω στο δωμάτιο όπου με περίμενε γαλλικός καφές. Πριν άκουσα την υπεύθυνη να τα χώνει στην Λίζα και να της λέει
"Βγες απο το δωμάτιο, είπαμε δεν καθόμαστε δωμάτιο όταν δεν είναι ο πελάτης μέσα αλλά στο μπάνιο"...
Αρχίζει μασάζ σε στυλ βάφω τον τοίχο και μετά προχωρά στο παρασύνθημα....Τα είδα όλα με τα μπαλκόνια, έφαγα κάτι μπαλκονοσκάμπιλα που τα είδα όλα!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Τρομπονέτο πολύ καλό  :dancing: :dancing: μπριζόλα πολύ καλά ψημένη και στο τέλος έδωσα το μπεσαμέλ να το δοκιμάσει απο απόσταση ασφαλείας  :birdman: :birdman: δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός  :think: :think:
Σώμα όμορφο, ψηλή, καμπύλες (καμμία σχέση με χοντρή ή παχουλή), μοντελάκι σκέτο.

Η Λίζα δεν έχει σχέση με Φραντζή, που είχα πάει πριν αλλά δούλευε υποδοχή, και της είπα πως για εκείνη πήγα αλλά αφού δεν σερβίρει αυτή θα πάω next week.

Με το που βγήκα απο το δωμάτιο η φάση είναι πως είδα μια άλλη με μπαλκόνια νούμερο 5 και βάλε, στητά και περήφανα! Θα δοκιμάσω την επόμενη φορά!

ΥΓ. Το πακετάκι 80 γιούρια, και το χρονικό διάστημα 40 λεπτά.

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Φίλε μου πολλά έδωσες στο εν λόγω "μαγαζί" οι τιμές είναι full 70€ (50+20) για 45λεπτά,
εκτός βέβαια αν σου παρείχαν extra υπηρεσίες, οπότε εντάξει, εσύ ξέρεις καλύτερα, αν όμως όχι(80+10)Χ2 το σύνολο 180€ :headbang: για μιάμιση ώρα :headbang: :headbang: για τις γνωστές υπηρεσίες :headbang: :headbang: :headbang:,είναι πάρα πολλά..........!!!!!!!!!!!
Διορθώνω το λάθος μου... 70+10 έδωσα οπότε σύνολο 2Χ80=160
Λογικά μου πήρε 70 επειδή πήγα πρώτη φορά. Ελπίζω την επόμενη να έχω καλύτερη τύχη.

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
26
Πόντοι
1
Διορθώνω το λάθος μου... 70+10 έδωσα οπότε σύνολο 2Χ80=160
Λογικά μου πήρε 70 επειδή πήγα πρώτη φορά. Ελπίζω την επόμενη να έχω καλύτερη τύχη.
Και παλι πολλα σου πηρε....εφαγες δαγκωμα βαρβατο αν αληθευουν αυτα που λες..ελπιζω μονο να μην ειναι ολα αυτα προετοιμασια για καμια αυξηση τιμων απο το συγκεκριμενο ιδρυμα...απο δευτερα που θα το επισκεφθω θα δουμε....

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Ενημέρωση από σημερινή επίσκεψη Στουρνάρη 63.
Στην υποδοχή η Καιτούλα................. :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Κοπέλες Έλενα,Βίκυ,Τζένη,Μαίρη και το νέο αίμα Ραμόνα (πάλι δεν την είδα).
Πήρα τη Βίκυ, γλυκούλα,ύψος κανονικό, με ωραίο σώμα,στήθος 2άρι καλό αλλά με πτωτικές τάσεις,με πολύ ωραίο κώλο και φοβερά απαλό δέρμα.
Άπό υπηρεσίες τώρα δεν ήταν αυτό ακριβώς που ήθελα,αλλά δεν πέρασα και άσχημα,ίσως από τις λίγες κοπέλες που έχω πάρει σε μασατζίδικο και είναι τόσο επαγγελματική η συμπεριφορά τους,από τη μία περνάς καλά γιατί ξέρει τι να κάνει και πως ακριβώς να το κάνει,από την άλλη όμως φεύγοντας νιώθεις πως κάπου υπάρχει κενό, κάτι δεν κατάφερε να στο καλύψει,
αυτό σημαίνει πως όλα έγιναν κανονικά,μασαζάκι απαλό αισθησιακό,φραπές με καλαμάκι, μπριζολίτσα με την σχετική γαρνιτούρα και στο τέλος ξανά μασαζάκι χαλαρωτικό,όλα με επαγγελματική ευσυνειδησία,τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. 70€.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Επίσης θα ήθελα να ενημερώσω πως το "μαγαζί" της Στουρνάρη 63 θα είναι κλειστά τις Κυριακές και πως ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες μέρες από Δευτέρα έως ΚΑΙ το Σάββατο,
θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωϊ έως τις 9 το βράδυ.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
γιατι τετοιες αλλαγες;κατεθεσα και εγω εχθες το απογευμα.απο κοπελες η βικυ η μαρια και η τζενη.πηρα βικυ και εγω πολυ καλο μασαζακι ενω σε καλο επιπεδο και τα υπολοιπα.οπως ειπε πριν ο φιλος κατι ελειπε απο το τελος.περασα πολυ καλα ομως.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
γιατι τετοιες αλλαγες;κατεθεσα και εγω εχθες το απογευμα.απο κοπελες η βικυ η μαρια και η τζενη.πηρα βικυ και εγω πολυ καλο μασαζακι ενω σε καλο επιπεδο και τα υπολοιπα.οπως ειπε πριν ο φιλος κατι ελειπε απο το τελος.περασα πολυ καλα ομως.

Προφανώς τα κορίτσια χρειάζονται ξεκούραση,τις έχουμε εξουθενώσει ;) ;) ;)
δεν έχει καταφέρει και η ομάδα να είναι με πλήρη σύνθεση,δεν υπάρχει πάγκος, οι μεταγραφές λιγοστές και οι βασικοί έχουν αρχίσει και ρετάρουν,λίγη ξεκούραση θα κάνει καλό σε όλους.............!!!!!!!!!!!!!!!! :sleeping: :sleeping: :sleeping:

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Ενημέρωση από σημερινή επίσκεψη Στουρνάρη 63.
..... και το νέο αίμα Ραμόνα (πάλι δεν την είδα).
Μπράβο ρε φίλε, και εγώ που την έλεγα Ροδάνθη και Ρομίλντα... :2funny:
Κολασμένο μωρό πάντως. και απο ζιβύ πέτρα. :rockon:
Τελικά μου τον έπιασαν ή όχι τον κώλο; η ταρίφα πόση είναι 50 ή 70;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Μπράβο ρε φίλε, και εγώ που την έλεγα Ροδάνθη και Ρομίλντα... :2funny:
Κολασμένο μωρό πάντως. και απο ζιβύ πέτρα. :rockon:
Τελικά μου τον έπιασαν ή όχι τον κώλο; η ταρίφα πόση είναι 50 ή 70;

Η ταρίφα για full πρόγραμμα είναι 70€ (50+20) για 45 λεπτά
Κάνε αν θέλεις μια αναλυτική περιγραφή της Ραμόνας :boobies: :booty:

Soultan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά για αυταρχικες στιγμες παιζει τιποτα τηλ κλπ ένας συναγωνιστής είχε στείλει το μήνυμα παλαιότερα και βρέθηκε ένας και του έστειλε απάντηση στο PM

Soultan

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσκεψη σήμερα στη Μηχαλακοπούλου 99
Πήρα Σόνια baby face φιλική και με πολύ καλή συμετοχή.
Αν και πρώτη φορά στο μαγαζί με 70€ έφαγα μπριζόλα.
Βέβεια Σάββατο σήμερα και το μαγαζί είχε πολύ λίγες γυναίκες

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
jordan που είπες για Καλλιρόης, 1 είναι το μπάνιο ? Δεν έχει σε κάθε δωμάτιο. Με ενδιαφέρει αυτό το θέμα. Προτιμώ να πηγαίνω σε μαγαζιά με μπάνιο σε κάθε δωμάτιο, δεν την βρίσκω να περιφέρομαι με πετσέτα σαν μαλάκας. Ποιά έχουν μπάνιο ανά δωμάτιο ? μπορεί να πεί κάποιος ? ευχαριστώ.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
jordan που είπες για Καλλιρόης, 1 είναι το μπάνιο ? Δεν έχει σε κάθε δωμάτιο. Με ενδιαφέρει αυτό το θέμα. Προτιμώ να πηγαίνω σε μαγαζιά με μπάνιο σε κάθε δωμάτιο, δεν την βρίσκω να περιφέρομαι με πετσέτα σαν μαλάκας. Ποιά έχουν μπάνιο ανά δωμάτιο ? μπορεί να πεί κάποιος ? ευχαριστώ.

Συνάδελφε το μόνο που έχω πετύχει εγώ με μπάνιο σε κάθε δωμάτιο είναι στη Λέκκα 19 στο Σύνταγμα,αν πας ενημέρωσέ μας, γενικα τι "παίζει" εκεί,έχω πολύ καιρό να πάω.

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Eγώ έχω βρεί στην Χ.Τρικούπη Πειραιά και στην Ιλιάδα. Σε άλλα 2 (δεν θυμάμαι όνομα) ήταν τραγικό. Περιμένεις έξω από το μπάνιο να βγεί ο άλλος, να μπείς εσύ...ξέρω και εγώ, δεν είμαστε όλοι μεταξύ 20-30, ούτε παιδάκια. Δεν την λέω σε όσους πάνε, απλά ρωτάω γιατί με ενδιαφέρουν τα πιο κυριλέ μασατζίδικα ασχέτως κόστους.

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Φίλε μου το έχω δει αυτό,όταν λέω αναλυτικά εννοώ από εμφάνιση,πάντος σ'ευχαριστώ.
20άρα με γλυκό πρόσωπο, λεπτή με πολύ σφιχτό στήθος (γεμίζει χούφτα και περισσεύει και λίγο) καστανόξανθη.
Κωλαράκι διαμάντι χωρίς καθόλου περίσσευμα, υπέροχα πόδια.
Σε γενικές γραμμές περιποιημένη.
Φορούσε μία υποψία φούστας η οποία με το ζόρι έφτανε να καλύψει τις διχτυοτές κάλτσες που φορούσε.
Είπε οτι είναι 3-4 μέρες εκεί και οτι πριν δούλευε με πρακτορίο σε σπίτια.
Όλα με προφυλάξεις. Αν θυμάμαι καλά μου είπε οτι είναι απο Ρουμανία.

Σκέτο γλυφιτζούρι το γκομενάκι.
Με κόβω για τρελές καταθέσεις.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
20άρα με γλυκό πρόσωπο, λεπτή με πολύ σφιχτό στήθος (γεμίζει χούφτα και περισσεύει και λίγο) καστανόξανθη.
Κωλαράκι διαμάντι χωρίς καθόλου περίσσευμα, υπέροχα πόδια.
Σε γενικές γραμμές περιποιημένη.
Φορούσε μία υποψία φούστας η οποία με το ζόρι έφτανε να καλύψει τις διχτυοτές κάλτσες που φορούσε.
Είπε οτι είναι 3-4 μέρες εκεί και οτι πριν δούλευε με πρακτορίο σε σπίτια.
Όλα με προφυλάξεις. Αν θυμάμαι καλά μου είπε οτι είναι απο Ρουμανία.

Σκέτο γλυφιτζούρι το γκομενάκι.
Με κόβω για τρελές καταθέσεις.

:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

...........και πάνω που λέω τέρμα τα πιπίνια μπλέκονται στα πόδια μου.........σαν τα κουτάβια ένα πράμα..........δεν σου πάει η καρδιά να τα κλωτσήσεις!!!!!!!!!!!!!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Eγώ έχω βρεί στην Χ.Τρικούπη Πειραιά και στην Ιλιάδα. Σε άλλα 2 (δεν θυμάμαι όνομα) ήταν τραγικό. Περιμένεις έξω από το μπάνιο να βγεί ο άλλος, να μπείς εσύ...ξέρω και εγώ, δεν είμαστε όλοι μεταξύ 20-30, ούτε παιδάκια. Δεν την λέω σε όσους πάνε, απλά ρωτάω γιατί με ενδιαφέρουν τα πιο κυριλέ μασατζίδικα ασχέτως κόστους.

Αυτά που αναφέρεις είναι από τα δικά μας ΜΕ "φαγοπότι" ή από τα (ΔΕΝ)?

Στην Ιλιάδα είχα πάει κι εγώ πριν 2-3 χρόνια περίπου για να βρω μια "δικιά" μου από Λέκκα τη Ναταλί, απίστευτα φαγοπότια, και κουλουράκι κλπ. αλλά μου είχε πει πως εκεί ΔΕΝ
απαγορευόταν αυστηρά και κανονίσαμε και βρισκόμασταν έξω,αυτή ξαφνικά εξαφανίστηκε και επί τη ευκαιρία αν κάποιος φίλος κατάλαβε για ποια λέω και αν ξέρει κάτι ας ενημερώσει.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
To Καραίσκου δουλεύει Κυριακές? Και αν ναι μέχρι τί ώρα? (γενικά και από προσωπικό πως πάει)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom