Σήμερα είπα να πάρω μία γεύση απο τα πολυδοκιμασμένα κοινοφελή ιδρύματα της οδού Σολωμού 64 στον 6ο και Στουρνάρη 63
Στο πρώτο αν δεν κάνω λάθος, κατοικοεδρεύει η ΖΑΝΑ.
Πήγα, μου άνοιξε ένα miDlf (δώστε βάση στο D, σημαίνει Don't), που δεν βλεπόταν ακόμα και μεθυσμένος να ήμουν.
Με πάει στο δωμάτιο και μου λέει 60 γιούργια.
Ώπα της λέω. προχώρα στο παρασύνθημα. Να δω τα "τεμάχια" και μετά θα σου πω αν θα ψωνίσω.
Αν και κανονικά είναι η σειρά μου, μου λέει, μισό να φωνάξω τις κοπέλες.
Σκάνε λοιπόν δύο milfs που στα νειάτα τους μπορεί και να μετράγανε.
Της λέω για κάτι παραπάνω απο μασάζ, και μου ρίχνει πίτα, οπότε καληνύχτησα και κατηφόρισα προς Στουρνάρη μεριά.
Μου ανοίγει η κυρία τάδε, με καθίζει σε μία πολυθρόνα για αναγνωριστική πτήση.
Αφού πέρασα το test, με πάει στο δωμάτιο και φωνάζει τα "τεμάχια".
Σκάνε 4 Μαρία, Τζένη, Ελένη, και ένα 20χρονο λεπτούλα (νέο απόκτημα) που δεν θυμάμαι το όνομα της (απο Ρ άρχιζε νομίζω, κάτι σαν Ρομίλντα/Ροδάνθη μόνο που αυτό επιπλέει αν χρειαστει.)
Πόσο το μαλλί ρωτάω;
80 μου λέει.
Οκ, θα ψωνίσω της λέω. και διαλέγω τη λεπτούλα που δεν θυμάμαι το όνομα της.
Μου λέει αν θέλεις καλό μασάζ, πάρε κάποια άλλη, γιατί αυτή είναι καινούργια και είναι καλή στα υπόλοιπα μόνο.
Επειδή είχα σκοπό να πάρω και άλλη μετά, δεν με πείραξε, και την πήρα.
Το μασάζ πράγματι ήταν κάτω του μετρίου. Είχε όμως ένα κολασμένο κορμί, (λεπτό με ικανοποιητικότατο αερόσακο σφιχτό για να προστατεύει στα τρακαρίσματα) και σέρβιρε απ' όλα. Φραπέ με καλαμάκι, φαγητό... μόνο για γλυκό δεν ρώτησα.
80+10 και ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι.
Στο καπάκι παίρνω και την Τζένη (29) η οποία έκανε κλάσεις ανώτερο μασάζ (10 χρόνια παραπάνω προϋπηρεσία). Σπαλομπριζόλες καφεδάκια καλαμάκια και τα λοιπά συναφή δεδομένα.
80+10 και εκεί.
Το μόνο που μετάνοιωσα ήταν η σειρά που τις πήρα.
Έπρεπε πρώτα να πάρω την Τζένη, για ξεμπούκωμα, και μετά το πιπινάκι για να το πασπατεύω περισσότερη ώρα.
Τα άλλα δύο δεν μου έκαναν κλικ. Η Ελένη είναι λίγο φαγανούλα, και η άλλη μου φάνηκε ψιλοκρύα.