Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (7 μέλη και 66 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Να υποθέσω ότι έγραψα πολλά και δεν αξιώθηκε κανείς να τα διαβάσει ή οι ερωτήσεις  που έχω κάνει ήταν άστοχες; Οι παλαιοί του forum θα ήταν καλό να βοηθήσουν τους νεότερους.Ευχαριστώ

Συνάδελφε η διάρκεια είναι συνήθως 45+ λεπτά,αυτό το ρωτάς στην κοπέλα στην υποδοχή.
Το φαγοπότι είναι μία γύρα, φραπές, φραπές με καλαμάκι,μπριζολίτσα και δεν ξέρω τι άλλο, είναι μία γύρα,βέβαια κατόπιν συνεννοήσεως με την σερβιτόρα παίζουν και δεύτερες μερίδες :rockon:

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
γιατι μακρια απο τη τζουλη ? κολησε τιποτα ?  :think: :think:

Απ'ότι μου είπαν,γιατί ακριβώς το ίδιο ρώτησα,δεν είναι θέμα ασθένειας,απλά έχει κάποια προσωπικά προβλήματα,και ίσως λείψει και κάποιες μέρες από το μαγαζί.
Τώρα.............όπως μου τα είπαν σας τα λέω.

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για την απάντηση - διευκρίνηση. Επιβεβαιώσα την μαλακία μου.  :jerking:  Θα επανορθώσω :)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
η σκρα γιατί έκλεισε?

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Σήμερα είπα να πάρω μία γεύση απο τα πολυδοκιμασμένα κοινοφελή ιδρύματα της οδού Σολωμού 64 στον 6ο και Στουρνάρη 63
Στο πρώτο αν δεν κάνω λάθος, κατοικοεδρεύει η ΖΑΝΑ.
Πήγα, μου άνοιξε ένα miDlf (δώστε βάση στο D, σημαίνει Don't), που δεν βλεπόταν ακόμα και μεθυσμένος να ήμουν.
Με πάει στο δωμάτιο και μου λέει 60 γιούργια.
Ώπα της λέω. προχώρα στο παρασύνθημα. Να δω τα "τεμάχια" και μετά θα σου πω αν θα ψωνίσω.
Αν και κανονικά είναι η σειρά μου, μου λέει, μισό να φωνάξω τις κοπέλες.
Σκάνε λοιπόν δύο milfs που στα νειάτα τους μπορεί και να μετράγανε.
Της λέω για κάτι παραπάνω απο μασάζ, και μου ρίχνει πίτα, οπότε καληνύχτησα και κατηφόρισα προς Στουρνάρη μεριά.
Μου ανοίγει η κυρία τάδε, με καθίζει σε μία πολυθρόνα για αναγνωριστική πτήση.
Αφού πέρασα το test, με πάει στο δωμάτιο και φωνάζει τα "τεμάχια".
Σκάνε 4 Μαρία, Τζένη, Ελένη, και ένα 20χρονο λεπτούλα (νέο απόκτημα) που δεν θυμάμαι το όνομα της (απο Ρ άρχιζε νομίζω, κάτι σαν Ρομίλντα/Ροδάνθη μόνο που αυτό επιπλέει αν χρειαστει.)
Πόσο το μαλλί ρωτάω;
80 μου λέει.
Οκ, θα ψωνίσω της λέω. και διαλέγω τη λεπτούλα που δεν θυμάμαι το όνομα της.
Μου λέει αν θέλεις καλό μασάζ, πάρε κάποια άλλη, γιατί αυτή είναι καινούργια και είναι καλή στα υπόλοιπα μόνο.
Επειδή είχα σκοπό να πάρω και άλλη μετά, δεν με πείραξε, και την πήρα.
Το μασάζ πράγματι ήταν κάτω του μετρίου. Είχε όμως ένα κολασμένο κορμί, (λεπτό με ικανοποιητικότατο αερόσακο σφιχτό για να προστατεύει στα τρακαρίσματα) και σέρβιρε απ' όλα. Φραπέ με καλαμάκι, φαγητό... μόνο για γλυκό δεν ρώτησα.
80+10 και ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι.

Στο καπάκι παίρνω και την Τζένη (29) η οποία έκανε κλάσεις ανώτερο μασάζ (10 χρόνια παραπάνω προϋπηρεσία). Σπαλομπριζόλες καφεδάκια καλαμάκια και τα λοιπά συναφή δεδομένα.
80+10 και εκεί.

Το μόνο που μετάνοιωσα ήταν η σειρά που τις πήρα.
Έπρεπε πρώτα να πάρω την Τζένη, για ξεμπούκωμα, και μετά το πιπινάκι για να το πασπατεύω περισσότερη ώρα.

Τα άλλα δύο δεν μου έκαναν κλικ. Η Ελένη είναι λίγο φαγανούλα, και η άλλη μου φάνηκε ψιλοκρύα.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Σήμερα είπα να πάρω μία γεύση απο τα πολυδοκιμασμένα κοινοφελή ιδρύματα της οδού Σολωμού 64 στον 6ο και Στουρνάρη 63
Στο πρώτο αν δεν κάνω λάθος, κατοικοεδρεύει η ΖΑΝΑ.
Πήγα, μου άνοιξε ένα miDlf (δώστε βάση στο D, σημαίνει Don't), που δεν βλεπόταν ακόμα και μεθυσμένος να ήμουν.
Με πάει στο δωμάτιο και μου λέει 60 γιούργια.
Ώπα της λέω. προχώρα στο παρασύνθημα. Να δω τα "τεμάχια" και μετά θα σου πω αν θα ψωνίσω.
Αν και κανονικά είναι η σειρά μου, μου λέει, μισό να φωνάξω τις κοπέλες.
Σκάνε λοιπόν δύο milfs που στα νειάτα τους μπορεί και να μετράγανε.
Της λέω για κάτι παραπάνω απο μασάζ, και μου ρίχνει πίτα, οπότε καληνύχτησα και κατηφόρισα προς Στουρνάρη μεριά.
Μου ανοίγει η κυρία τάδε, με καθίζει σε μία πολυθρόνα για αναγνωριστική πτήση.
Αφού πέρασα το test, με πάει στο δωμάτιο και φωνάζει τα "τεμάχια".
Σκάνε 4 Μαρία, Τζένη, Ελένη, και ένα 20χρονο λεπτούλα (νέο απόκτημα) που δεν θυμάμαι το όνομα της (απο Ρ άρχιζε νομίζω, κάτι σαν Ρομίλντα/Ροδάνθη μόνο που αυτό επιπλέει αν χρειαστει.)
Πόσο το μαλλί ρωτάω;
80 μου λέει.
Οκ, θα ψωνίσω της λέω. και διαλέγω τη λεπτούλα που δεν θυμάμαι το όνομα της.
Μου λέει αν θέλεις καλό μασάζ, πάρε κάποια άλλη, γιατί αυτή είναι καινούργια και είναι καλή στα υπόλοιπα μόνο.
Επειδή είχα σκοπό να πάρω και άλλη μετά, δεν με πείραξε, και την πήρα.
Το μασάζ πράγματι ήταν κάτω του μετρίου. Είχε όμως ένα κολασμένο κορμί, (λεπτό με ικανοποιητικότατο αερόσακο σφιχτό για να προστατεύει στα τρακαρίσματα) και σέρβιρε απ' όλα. Φραπέ με καλαμάκι, φαγητό... μόνο για γλυκό δεν ρώτησα.
80+10 και ήμασταν και οι δύο χαρούμενοι.

Στο καπάκι παίρνω και την Τζένη (29) η οποία έκανε κλάσεις ανώτερο μασάζ (10 χρόνια παραπάνω προϋπηρεσία). Σπαλομπριζόλες καφεδάκια καλαμάκια και τα λοιπά συναφή δεδομένα.
80+10 και εκεί.

Το μόνο που μετάνοιωσα ήταν η σειρά που τις πήρα.
Έπρεπε πρώτα να πάρω την Τζένη, για ξεμπούκωμα, και μετά το πιπινάκι για να το πασπατεύω περισσότερη ώρα.

Τα άλλα δύο δεν μου έκαναν κλικ. Η Ελένη είναι λίγο φαγανούλα, και η άλλη μου φάνηκε ψιλοκρύα.

Φίλε μου πολλά έδωσες στο εν λόγω "μαγαζί" οι τιμές είναι full 70€ (50+20) για 45λεπτά,
εκτός βέβαια αν σου παρείχαν extra υπηρεσίες, οπότε εντάξει, εσύ ξέρεις καλύτερα, αν όμως όχι(80+10)Χ2 το σύνολο 180€ :headbang: για μιάμιση ώρα :headbang: :headbang: για τις γνωστές υπηρεσίες :headbang: :headbang: :headbang:,είναι πάρα πολλά..........!!!!!!!!!!!

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

ΥΓ. Κι από γλυκό έπρεπε να σου φέρουν τούρτα από μόνες τους,με τόσα που έδωσες,
όχι να ρωτήσεις.

handst

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Όπως συμβαίνει και στα μπουρδέλα, μήπως μπορείτε και εδώ να περιγράφετε τον χώρο ?

Το "καθαρό" δεν λέει τίποτα από μόνο του.

Εγώ πήγα σ'ένα και είχε ΚΟΙΝΟ ΝΤΟΥΖ για 200 άτομα. Δεν είχε μέσα σε κάθε δωμάτιο όπως σε άλλα μασατζίδικα.

Οι χώροι αναμονής πώς είναι ? Σκεφτείτε ότι ο καθένας δεν θα θέλει να συμπέφτει με άλλον.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
καλημέρα μασαζόπληκτοι....

επειδή Σκρά έκλεισε στην Καλλιθέα, τι νούμερο είναι το άλλο στην Ματζαγριωτάκη? Επίσης τι εντυπώσεις υπάρχουν απο εκεί?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
εδω νεος. :rolleyes:.παραπονο νουμερο 3 αλλα ουσιαστικα το πρωτο...ρε συναδελφοποιημενη κοινοτητα των απανταχου μασασατζηδων...τι εγραψα παλι. :idiot:.εχω ζητησει οδηγιες  :helpplea:για το χαιδαρι εδω και 3 μερες...ή 4? :think:..και απαντηση δεν εχω...νεος ειμαι ρε παιδια..(στον χωρο εννοω..)την στρατα σας θελω...λογικο δεν ειναι?... :rockon: :rockon:
εχω γραψει πολλακις για το εν λογω καταστημα. κανε εναν κοπο και γυρνα πισω μερικες σελιδες..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Άρπα κόλλα και να πάμε στον επόμενο. Η μαμά Γιούλη πρέπει να επιβάλει την τάξη.
ποια ταξη να επιβαλει η γιουλη ????  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αφου η ιδια οταν ο πελατης ειναι στο δωματιο πανω απο 15-20 λεπτα, πηγαινει απ εξω και ριχνει το συνθηματικο. βηχει..  :birdman: :birdman:

kapotas

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
καποιος συναγωνιστης να μοιυ δωσει πληροφοριες για το ιδρυμα στο χαιδαρι? σε πμ ευχαριστω.

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
80 ευρω εχει στη φωκιωνος, αλλα καποια τεμαχια προσπαθουν να σου τραβηξουν το 100άρι. όπου σε πιασουν..
η αλινα το κανει αυτο συνηθως με το 100αρι.βεβαια απο μενα παιρνει μονο 80 γιατι κατι τετοιες πατσαβουριες τις κοβω μαχαιρι.οποτε οσοι πανε στο Φ9-11 να προσεχουν την αλινα.

Alecrazy

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι μου οποιος παει Σολωμου 54 6ος , να ζητησει τι Κατερινα , ειναι Πολονεζα , περασα μαζι της , καλο μασαζ και θα εχετε ενα 45 λπτο γεματο μαζι της , με λιγα λογια ειναι πολυ καλη , ααα ειναι και μια μικρη , Αντρηανα τη λεγανε , μου ειπε οτι ειναι Ρουμανα , καλο το μικρο παντος ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom