leonardo720
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυριο το βραδάκι
Δεν ξερω εαν εχεις καταλαβει φιλε, αλλα τα μασατζιδικα δεν στελνουν κοπελες στο σπιτι, πας εκει και σου κανουν μασαζ.
θα ήθελα αν μπορεί να μου στείλει καποιος με pm το τηλέφωνο του ιδρύματος στη στουρνάρη 63 και πια κοπέλα μπορώ να πάρω για μια καλή πρώτη εμπειρία σε μασατζίδικο, επίσης αν υπάρχει καποιο καλό μαγαζί στο πειραιά (δεν με νοίαζει και αν έχει μόνο φραπεδάκι). ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τι μου θυμησες τωρα !!Εκει στη Σειρηνων δοκιμασα για πρωτη φορα την απολαυση του μασαζ ηταν μια Δεσποινα και η Μορφω που εχει ξανααναφερθει, δεν θυμαμαι ποσο πληρωναμε τοτε ομως θυμαμαι οτι ο φραπες προσφεροταν απο την δευτερη φορα και μετα.Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους φίλους συναγωνιστές.Θέλω να πω για το ίδρυμα που ανέφερε ο Πάτερ πριν από μερικές μέρες.Αυτό που είναι Μάχης Αναλάτου.Αυτό λοιπον ειναι ιδιοκτησίας της κας Βούλας που είχε πριν από χρόνια μαγαζί στην Ν.Σμυρνη στην Ομιρου (η ανορθογραφία για τους γνωστούς λόγους), και ακόμα παλιότερα στην οδό Σειρηνων στο Π.Φάληρο.
...και πριν την Ν.Σμύρνη στην αρχή της Βείκου απέναντι από το Α/Τ της Ακρόπολης...Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους φίλους συναγωνιστές.Θέλω να πω για το ίδρυμα που ανέφερε ο Πάτερ πριν από μερικές μέρες.Αυτό που είναι Μάχης Αναλάτου.Αυτό λοιπον ειναι ιδιοκτησίας της κας Βούλας που είχε πριν από χρόνια μαγαζί στην Ν.Σμυρνη στην Ομιρου (η ανορθογραφία για τους γνωστούς λόγους), και ακόμα παλιότερα στην οδό Σειρηνων στο Π.Φάληρο.
..παράκληση να τηρούμε την ορολογία....ισπανικό = φραπέ;;;και ειπα και στην αρχη οτι για το συγκεκριμενο μαγαζι θησεως 27Α μαρουσι μιλαμε για καλο φραπε και καλο μασαζ.
Η χριστινα τα εβγαλε ολα, μου εκανε ισπανικο, και τελειωσε (λεμε τωρα!!!) μαζι μου.
...οι μόνες μπριζόλες που σερβίρονται είναι απέναντι στην ταβέρνα...Συναγωνιστές καλημέρα.Το ίδρυμα στην Κηφισιά Κρήτης 7 το έχει επισκεφθεί κανείς για να μουπεί την άποψή του?
..παράκληση να τηρούμε την ορολογία....ισπανικό = φραπέ;;;
Έλα ρε Αυτή είναι ? Τι μου θμήσατε τώρα... Από τις αρχές του 80 ήταν στην Βείκου... Γαμώ τις γκόμενες ήταν τότε. Σέρβιρε η ίδια μετά έφερε βοηθούς.. όταν ανέβηκαν οι δουλειές.... Αλλά ποτέ από την πρώτη φορά....και πριν την Ν.Σμύρνη στην αρχή της Βείκου απέναντι από το Α/Τ της Ακρόπολης...
...ναι ωραίες εποχές...τώρα όμως καμμιά σχέση..εντάσεται στην κατηγορία του ΔΕΝ...Έλα ρε Αυτή είναι ? Τι μου θμήσατε τώρα... Από τις αρχές του 80 ήταν στην Βείκου... Γαμώ τις γκόμενες ήταν τότε. Σέρβιρε η ίδια μετά έφερε βοηθούς.. όταν ανέβηκαν οι δουλειές.... Αλλά ποτέ από την πρώτη φορά.
επισης καλως εχοντων των πραγματων λεω αυριο να παω μια βολτα απο στουρναρη 63. .και να κανω ενα ραντεβουδακι με την ελενη. .τι πρεπει να πω ή να ζητησω?θα ηθελα μια βοηθεια πανω σε αυτο για να μην ξαναφαω ουπσ. .τα μουτρα μου..
Τσέκαρε PM.
θα ήθελα αν μπορεί να μου στείλει καποιος με pm το τηλέφωνο του ιδρύματος στη στουρνάρη 63 και πια κοπέλα μπορώ να πάρω για μια καλή πρώτη εμπειρία σε μασατζίδικο, επίσης αν υπάρχει καποιο καλό μαγαζί στο πειραιά (δεν με νοίαζει και αν έχει μόνο φραπεδάκι). ευχαριστώ εκ των προτέρων
γιατι μακρια απο τη τζουλη ? κολησε τιποτα ?μακρια απο τη τζουλη