Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
:think:
θα ήθελα αν μπορεί να μου στείλει καποιος με pm το τηλέφωνο του ιδρύματος στη στουρνάρη 63 και πια κοπέλα μπορώ να πάρω για μια καλή πρώτη εμπειρία σε μασατζίδικο, επίσης αν υπάρχει καποιο καλό μαγαζί στο πειραιά (δεν με νοίαζει και αν έχει μόνο φραπεδάκι). ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν ξερω εαν εχεις καταλαβει φιλε, αλλα τα μασατζιδικα δεν στελνουν κοπελες στο σπιτι, πας εκει και σου κανουν μασαζ.
επισης νομιζω οτι στην Στουρναρη 63 δεν χρειαζεται να παρεις τηελφωνο, πας εκει και διαλεγεις επιτοπου. Οποια σου αρεσει σου κανει μασαζ +++
Τωρα εαν θελεις οπωσδηποτε τηλεφωνο μπες στο θα βρεις στηλη με μικρες αγγελιες και στην κατηγορια φυσικοθεραπετες θα βρεις αρκετα τηλεφωνα απο μασατζιδικα.
Για πειραια δεν γνωριζω...
Ελπιζω να σε καλυψα

leonardo720

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Με κάλυψες φίλε , απλα εγώ ζήτησα τηλέφωνο απο το ίδρυμα αυτό και δεν είπα ότι θέλω να έρθει κοπέλα σπίτι μου.Μπαίνω αρκετα στο site και έχω καταλάβει τι παίζει.Thanks

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους φίλους συναγωνιστές.Θέλω να πω για το ίδρυμα που ανέφερε ο Πάτερ πριν από μερικές μέρες.Αυτό που είναι Μάχης Αναλάτου.Αυτό λοιπον ειναι ιδιοκτησίας της κας Βούλας που είχε πριν από χρόνια μαγαζί στην Ν.Σμυρνη στην Ομιρου (η ανορθογραφία για τους γνωστούς λόγους), και ακόμα παλιότερα στην οδό Σειρηνων στο Π.Φάληρο.

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Χαιρετώ κι εγώ με τη σειρά μου όλους τους φίλους συναγωνιστές.Θέλω να πω για το ίδρυμα που ανέφερε ο Πάτερ πριν από μερικές μέρες.Αυτό που είναι Μάχης Αναλάτου.Αυτό λοιπον ειναι ιδιοκτησίας της κας Βούλας που είχε πριν από χρόνια μαγαζί στην Ν.Σμυρνη στην Ομιρου (η ανορθογραφία για τους γνωστούς λόγους), και ακόμα παλιότερα στην οδό Σειρηνων στο Π.Φάληρο.
Τι μου θυμησες τωρα !!Εκει στη Σειρηνων δοκιμασα για πρωτη φορα την απολαυση του μασαζ ηταν μια Δεσποινα και η Μορφω που εχει ξανααναφερθει, δεν θυμαμαι ποσο πληρωναμε τοτε ομως θυμαμαι οτι ο φραπες προσφεροταν απο την δευτερη φορα και μετα.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...και πριν την Ν.Σμύρνη στην αρχή της Βείκου απέναντι από το Α/Τ της Ακρόπολης...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
και ειπα και στην αρχη οτι για το συγκεκριμενο μαγαζι θησεως 27Α μαρουσι μιλαμε για καλο φραπε και καλο μασαζ.

Η χριστινα τα εβγαλε ολα, μου εκανε ισπανικο, και τελειωσε (λεμε τωρα!!!) μαζι μου.
..παράκληση να τηρούμε την ορολογία....ισπανικό = φραπέ;;;

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Συναγωνιστές καλημέρα.Το ίδρυμα στην Κηφισιά Κρήτης 7 το έχει επισκεφθεί κανείς για  να μουπεί την άποψή του?
...οι μόνες μπριζόλες που σερβίρονται είναι απέναντι στην ταβέρνα...

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
...και πριν την Ν.Σμύρνη στην αρχή της Βείκου απέναντι από το Α/Τ της Ακρόπολης...
Έλα ρε Αυτή είναι ? Τι μου θμήσατε τώρα... Από τις αρχές του 80 ήταν στην Βείκου... Γαμώ τις γκόμενες ήταν τότε. Σέρβιρε η ίδια μετά έφερε βοηθούς.. όταν ανέβηκαν οι δουλειές.... Αλλά ποτέ από την πρώτη φορά.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Μεσημεριανή επίσκεψη Στουρνάρη 63.
Κοπέλες Μάγια,Ελένη,Τζένη,Βίκη και μια καινούρια η Ραμόνα την οποία όμως δεν είδα γιατί είχε πελάτη,όποιος συνάδελφος την είδε ας δώσει περιγραφή.
Ελεύθερες ήταν η Ελένη και η Βίκη,πήρα πάλι την Ελένη αν και θέλω να δοκιμάσω και την Βίκη η οποία είναι πολύ γλυκούλα και με βλέμμα πολλά υποσχόμενο,μάλλον την επόμενη φορά.
Λοιπόν η Ελενίτσα τα γνωστά (πύραυλος),από μασάζ ό,τι της ζητήσεις το κάνει,το γεύμα στο σερβίρει απλώχερα,κι όσο πιο πολύ τρως τόσο περισσότερα σου δίνει,το φαγοπότι μαζί της είναι απόλαυση,μόνο προσοχή γιατί μετά τρέμουν τα πόδια σου..........!!!!!!!!!!

HORJE

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
βασικα καλησπεριζω...κατα δευτερον βγαινω παραπονουμενος,ακομα περιμενω νουμερο ακριβως και ονομασια ταμπελας για το χαιδαρι(παπανδρεου και καβαλας..)
αν ειναι αυτο που πηγα..μαυρη κατασταση..
γραφει spa..ανεβηκα..
μου ανοιγει ενα ξανθο,καλο ομορφο,μικρο σχετικα 25-30..(χαζεψα το επομενο λεπτο,για να ειμαι ακριβης..καλη αρχη σκεφτηκα)..τριαρι..μου λεει 85,κακη η συνεχεια,ξανασκεφτηκα..
γμτ μου..ή αλλου πηγα..και μην γελατε παρακαλω..ή επειδη τα πρασινα ματακια μου δεν τα ειχαν ξαναδει..θελανε να με δαγκωσουν...λοιπόν?
γραφει spa και ειναι ακριβως στη γωνια?προς χαιδαρι πλευρα?και αν ναι?γμτ μου...μαυρο..αλλα αν ειναι εκει..θα ξαναπαω...μου αρεσε αυτο που ειδα στο μεσα δωματιο αλλα οχι καθαρα.ξανθο ψηλο..

HORJE

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
επισης καλως εχοντων των πραγματων λεω αυριο να παω μια βολτα απο στουρναρη 63. :dancing:.και να κανω ενα ραντεβουδακι με την ελενη. :birdman:.τι πρεπει να πω ή να ζητησω?θα ηθελα μια βοηθεια πανω σε αυτο για να μην ξαναφαω ουπσ. :helpplea:.τα μουτρα μου.. :headbang:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Έλα ρε Αυτή είναι ? Τι μου θμήσατε τώρα... Από τις αρχές του 80 ήταν στην Βείκου... Γαμώ τις γκόμενες ήταν τότε. Σέρβιρε η ίδια μετά έφερε βοηθούς.. όταν ανέβηκαν οι δουλειές.... Αλλά ποτέ από την πρώτη φορά.
...ναι ωραίες εποχές...τώρα όμως καμμιά σχέση..εντάσεται στην κατηγορία του ΔΕΝ...

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Χτές πέρασα απο CHOCO SPA στο Μαρούσι.
Πήγαινα και παλιά, αλλά είχα να πάω απο το καλοκαίρι, και είχα χάσει επαφή.
Πήρα Μαρίνα (περίπου 22) αρκετά όμορφη με πολύ ωραίες βυζάρες, αλλά λίγο γεματούλα.
Μασαζ καλό έως αρκετά καλό. Στο τέλος φραπεδάκι, αλλά δυστυχώς τίποτα παραπάνω.
Σε γενικές γραμμές ήξερα τι περίμενα.
Φεύγοντας έμαθα οτι ανέβηκαν οι τιμές στα 100, και ομολογώ με έτσουξε λίγο.
Ωραία ατμόσφαιρα, ωραία κοπέλα, ώραίο service, αλλά ψησταριά δεν έβαλε, και απο τιμές, φαρμακείο.
Μπορεί να ξαναπάω σε 2-3 χρόνια να δω αν έβαλαν μυαλό.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
επισης καλως εχοντων των πραγματων λεω αυριο να παω μια βολτα απο στουρναρη 63. :dancing:.και να κανω ενα ραντεβουδακι με την ελενη. :birdman:.τι πρεπει να πω ή να ζητησω?θα ηθελα μια βοηθεια πανω σε αυτο για να μην ξαναφαω ουπσ. :helpplea:.τα μουτρα μου.. :headbang:

Τσέκαρε PM.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Χθεσινή επίσκεψη στην Καλλιρόης 48 για να συνεχίσω την εξερεύνηση των μασατζούδων του ινστιτούτου.
Δούλευαν η Ελένη από Φραντζή, μια που δε θυμάμαι και η Λίζα που είχα βάλει στο μάτι. Πήρα λοιπόν τη Λίζα, ύψος περίπου 1.70+, καστανό μαλλί, ωραίο κορμί, Ρωσίδα από την Αγ.Πετρούπολη ετών 27.
Από μασάζ δεν είχε ιδέα, προσπάθησε να πάει κατευθείαν σε καφέ - φαγητό. Της θύμισα ότι το μαγαζί προσφέρει μασάζ, συνέχισε μια από τα ίδια οπότε κι εγώ προχώρησα με κακή διάθεση στα υπόλοιπα. Καλή τεχνική μεν αλλά αυτά (ένα ωραίο κορίτσι, καφές, φαγητό) προσφέρονται και σε στούντιο.
Ξεμπέρδεψα γρήγορα και αν και ήθελε να κάτσει δε συμπλήρωσα το ωράριο αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο να προσφέρει. 

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
:think:
θα ήθελα αν μπορεί να μου στείλει καποιος με pm το τηλέφωνο του ιδρύματος στη στουρνάρη 63 και πια κοπέλα μπορώ να πάρω για μια καλή πρώτη εμπειρία σε μασατζίδικο, επίσης αν υπάρχει καποιο καλό μαγαζί στο πειραιά (δεν με νοίαζει και αν έχει μόνο φραπεδάκι). ευχαριστώ εκ των προτέρων

μακρια απο τη τζουλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom