You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (0 μέλη και 76 επισκέπτες)
210-*********
καλα να περασεις
edit giorgospapa: απαγορευεται η δημοσιευση τηλεφωνων βασει των κανονων λειτουργιας του φορουμ..
:o ουπςςς σωστος, σορυ παληκαρι
με ΠΜ νεξ ταϊμ
Στον καφέ με καλαμάκι οι πιθανότητες μετάδοσης νοσήματος ΑΝ υπάρχει και μάλιστα ΑΝ υπάρχουν ουλές και ποσότητα αίματος στο στόμα (που αν υπήρχαν θα έβλεπες το πέος σου κατακόκκινο με σιρόπι) είναι 0,005%.
Σας κάνω copy των πίνακα πιθανοτήτων που υπάρχει ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ για το aids.
Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τον διαφορετικό βαθμό κινδύνου μετάδοσης του HIV σε περιπτώσεις μη επαγγελματικής έκθεσης, σύμφωνα με την βιβλιογραφία (χωρίς την χρήση προφυλακτικού).
ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Μετάγγιση 90%
Τοκετός 25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών 0,67%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%
Σας κάνω copy των πίνακα πιθανοτήτων που υπάρχει ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ για το aids.
Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τον διαφορετικό βαθμό κινδύνου μετάδοσης του HIV σε περιπτώσεις μη επαγγελματικής έκθεσης, σύμφωνα με την βιβλιογραφία (χωρίς την χρήση προφυλακτικού).
ΤΥΠΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (Από γνωστό HIV+ άτομο) ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
Μετάγγιση 90%
Τοκετός 25%
Κοινή χρήση βελονών από χρήστες ενδοφλέβιων ναρκωτικών 0,67%
Παθητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,50%
Τυχαίο τρύπημα βελόνας 0,30%
Παθητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,10%
Ενεργητική πρωκτική σεξουαλική επαφή 0,06%
Ενεργητική κολπική σεξουαλική επαφή 0,05%
Παθητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,01%
Ενεργητική στοματική σεξουαλική επαφή 0,005%
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Προφανώς μιλάς μόνο για AIDS.
Γιατί τα άλλα ΣΜΝ όπως κονδυλώματα, έρπης κλπ μεταδίδονται και
μάλιστα με μεγάλα ποσοστά επικυνδυνότητας. Έπίσης σύμφωνα με δερματολόγο
που ρώτησα πολύ πρόσφατα δε παίζουν ρόλο και τα διάφορα απολυμαντικά όπως
betadin που μπορεί να χρησιμοποιηθούν τοπικά.
Γιατί τα άλλα ΣΜΝ όπως κονδυλώματα, έρπης κλπ μεταδίδονται και
μάλιστα με μεγάλα ποσοστά επικυνδυνότητας. Έπίσης σύμφωνα με δερματολόγο
που ρώτησα πολύ πρόσφατα δε παίζουν ρόλο και τα διάφορα απολυμαντικά όπως
betadin που μπορεί να χρησιμοποιηθούν τοπικά.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
παληκαρια, υπαρχει ολοκληρο section με τιτλο www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/board,6.0]υγεία[/url] με 137 θεματα. μην το χαλασουμε το θρεντ..
επισκεψη χθες απογ.στ 63 πρωτη φορα σε μασαζ αλλα πηγαινα διαβασμενος απο τους συναγωνιστες.βγαινουν 5 κοπελες διαλεγω ενα εκφυλο μικρο ονομα μαρσι αν θυμαμε καλα απο τσεχια και λιγο ισπανια ελεγε. φοβερη περιποιηση μεχρι και της παντοφλες μου εβαλε χαβαλες στο δωματιο με πεθανε στο μασαζ.οταν γυρισα στο υπτιο τα ειδα ολα μολις εβγαλε τη μπλουζα (που την αδικει)ειδα τα ωραιοτερα μπαλκονια μεγαλα φυσικα τελεια. φραπε απιστευτο, φουλ μπριζολα, η κοπελα ηταν φοβερη και φιναλε στα μπαλκονια θα ξαναπαω σιγουρα με εκανε πελατη τα studio τελος
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
επισκεψη χθες απογ.στ 63 πρωτη φορα σε μασαζ αλλα πηγαινα διαβασμενος απο τους συναγωνιστες.βγαινουν 5 κοπελες διαλεγω ενα εκφυλο μικρο ονομα μαρσι αν θυμαμε καλα απο τσεχια και λιγο ισπανια ελεγε. φοβερη περιποιηση μεχρι και της παντοφλες μου εβαλε χαβαλες στο δωματιο με πεθανε στο μασαζ.οταν γυρισα στο υπτιο τα ειδα ολα μολις εβγαλε τη μπλουζα (που την αδικει)ειδα τα ωραιοτερα μπαλκονια μεγαλα φυσικα τελεια. φραπε απιστευτο, φουλ μπριζολα, η κοπελα ηταν φοβερη και φιναλε στα μπαλκονια θα ξαναπαω σιγουρα με εκανε πελατη [size=14pt]τα studio τελος[/size]
καλως ηρθες στα καταστηματα παραγωγης πολιτισμου και μαλαξεων και τσεκαρε πμ σε 2-3 λεπτα.. ;)
καλησπερα εγω πηγα σημερα στη σολωμου αλλα στον 3ο οροφο μου εκανε μασαζ μια αδυνατουλα γυρω στα 40 εν ονοματι βαλεντινα. Το μασαζ μετριο προς κακο καθως ηταν σα να με χαιδευει, το χερι της παντως ηταν φτιαγμενο για να χτυπαει φραππε οπως φανηκε αργοτερα. Το θεμα ηταν οτι σερβιρε σκετο φραππε, ουτε καλαμακι ουτε μπριζολα και καθε φορα που πηγαινα να τη χουφτωσω τραβιοτανε. Μηπως εφταιγε το οτι πηγα πρώτη φορα στο συγκεκριμενο ? εχει φαει κανεις αλλος μπριζολα με τη συγκεκριμενη γκομενα ?
καλησπερα!διαβαζω αρκετες μερες αυτο το θρεντ κ ομολογω οτι με μπριζοσατε...κ ειπα σημερα να τιμησω ενα απο τα ιδρυματα,μιας κ δεν ειχα ξαναπαει σε κατι τετοιο.λοιπον καταθετω την εμπειρια μου..
επισκευτηκα αυτο που ειναι στη φ.νεγρη.μπαινω κ βλεπω 2 κοριτσια,οι υπολοιπες ειχαν υπηρεσια..
διαλεγω ενα μελαχρινο,ψηλο,καλο..ερχετε στο δωματιο κ της το ξακαθαριζω απ την αρχη,δλδ της λεω οτι δεν ηρ8α μονο για το μασαζ κ μου λεει ααα εδω μονο μασαζ κανουμε! χαχα γελαω κ την εκανα με ελαφρα.
ουτε φραπε ουτε μπριζολα ουτε κοκαλακι!!πιστευω οτι εκανα καλα που το ξεκαθαρισα απ την αρχη,.μην τα σκασω κ τσαμπα δε λεει.
επισκευτηκα αυτο που ειναι στη φ.νεγρη.μπαινω κ βλεπω 2 κοριτσια,οι υπολοιπες ειχαν υπηρεσια..
διαλεγω ενα μελαχρινο,ψηλο,καλο..ερχετε στο δωματιο κ της το ξακαθαριζω απ την αρχη,δλδ της λεω οτι δεν ηρ8α μονο για το μασαζ κ μου λεει ααα εδω μονο μασαζ κανουμε! χαχα γελαω κ την εκανα με ελαφρα.
ουτε φραπε ουτε μπριζολα ουτε κοκαλακι!!πιστευω οτι εκανα καλα που το ξεκαθαρισα απ την αρχη,.μην τα σκασω κ τσαμπα δε λεει.
xagnostos2006
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 5.965
Δες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url], στο σχετικό θέμα του forum.καλησπερα!διαβαζω αρκετες μερες αυτο το θρεντ κ ομολογω οτι με μπριζοσατε...κ ειπα σημερα να τιμησω ενα απο τα ιδρυματα,μιας κ δεν ειχα ξαναπαει σε κατι τετοιο.λοιπον καταθετω την εμπειρια μου..
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66