Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
επειδη ακριβως εχουμε μεινει ελαχιστοι, οι τελευταιοι που χρειαζομαστε εδω ειναι οι τυποι του στυλ ''καμμια με 4αρι βυζι και μουνι 4 Χ 0,2 Χ 21 εχουμε ρε μπάρμπα?  :boobies:
+1 και γώ μαζί σου όλοι ρωτάνε κανένας δεν αναφέρει
Αλλά αν δεν δώσουμε μία η δύο ευκαιρίες και στους νέους πως θα μπορέσουν να γίνουν ενεργα μέλη
Λέω τώρα εγώ.
και εμένα εδώ μέσα οταν ήμουν νεοπας κάποιοι παλιοί με διαφώτησαν και με βοήθησαν

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
+1 και γώ μαζί σου όλοι ρωτάνε κανένας δεν αναφέρει
Αλλά αν δεν δώσουμε μία η δύο ευκαιρίες και στους νέους πως θα μπορέσουν να γίνουν ενεργα μέλη
Λέω τώρα εγώ.
και εμένα εδώ μέσα οταν ήμουν νεοπας κάποιοι παλιοί με διαφώτησαν και με βοήθησαν

ο νεος, και ο καθε νεος, να παρει την εφημεριδουλα, να παει στα μαγαζακια, να τα σκασει, να κανει το αγροτικο του, να προσφερει κατι και αυτος και μετα αρχιζουμε τη συζητηση. 2 χρονια εκανα εγω να γαμησω σε ενα απο τα σπα που ανεφερα σε αλλο ποστ. βεβαια το αποτελεσμα ηταν απεριγραπτο και αξιζε. τι να κανω δηλαδη? να πω στη κοπελα αυτη οτι θα ερθει ενας παντελως  αγνωστος απο το ιντερνετ που θελει να τη γαμησει?  :2funny:

αντε γιατι πολυ ανοχη υπαρχει στους παρασιτους.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ο νεος, και ο καθε νεος, να παρει την εφημεριδουλα, να παει στα μαγαζακια, να τα σκασει, να κανει το αγροτικο του, να προσφερει κατι και αυτος και μετα αρχιζουμε τη συζητηση.
Και κάτι ακόμα για τους νεους στο σπορ απο τη δικη μου εμπειρία.
Διαβαζοντας καποια πραματα απο δω μεσα, καταλαβα πως γινεται η δουλεια μεσες - ακρες και εξορμησα. Αυτο το στυλ, με το "φοβο" του αγνωστου, τι θα παιχτει, πως θα ειναι κλπ, ειχε μεγαλυτερη απολαυση απο το να πας συστημενος καπου και να ξερεις οτι θα βρεις μια που ειναι μπλα μπλα (πληρης περιγραφη), και μετα θα σου κανει αυτο, μετα εκεινο, μετα το άλλο κλπ

Θελει δηλαδη και λιγο προσωπικη ερευνα το θεμα  :grin:

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ειναι πολλη καλλο ομοσ να εχει εναν μπουσουλα απ εδω γιατι να τροφοδοτισει αυτεσ που δεν σεβονται εμασ???????????

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Και κάτι ακόμα για τους νεους στο σπορ απο τη δικη μου εμπειρία.
Διαβαζοντας καποια πραματα απο δω μεσα, καταλαβα πως γινεται η δουλεια μεσες - ακρες και εξορμησα. Αυτο το στυλ, με το "φοβο" του αγνωστου, τι θα παιχτει, πως θα ειναι κλπ, ειχε μεγαλυτερη απολαυση απο το να πας συστημενος καπου και να ξερεις οτι θα βρεις μια που ειναι μπλα μπλα (πληρης περιγραφη), και μετα θα σου κανει αυτο, μετα εκεινο, μετα το άλλο κλπ

Θελει δηλαδη και λιγο προσωπικη ερευνα το θεμα  :grin:
+10  :thumbsup: και οχι μονο σε αυτον τον τομεα(στα μασαζ δηλαδη).

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
αυτο λεω να ματηουναι να σεβοντε τον πελατη ειναι σαν να πασ για καφε καπου και να ερθουναι να σου πετακσουν τον καφε ετσι με μουτρα κτλ δεν τηα κσαναπασ και θα πεισ και παραεξω να μη πατισουναι σε αυτο το μαγαζι

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
αυτο λεω να ματηουναι να σεβοντε τον πελατη ειναι σαν να πασ για καφε καπου και να ερθουναι να σου πετακσουν τον καφε ετσι με μουτρα κτλ δεν τηα κσαναπασ και θα πεισ και παραεξω να μη πατισουναι σε αυτο το μαγαζι
..ρε πουστη μου.......χριστο δεν καταλαβα ετσι οπως τα γραφεις... :2funny: :2funny: :2funny:

cs1966

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
βουκουρεστιου 42, ΣΑΝΤΕ μασσαζ με κινεζουλα αρτι αφηχθησα εκ πεκινου.Αντε να δωσω και εγω καμμια πληροφορια σαν νεος

dhmosthenhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΣΟΡΙ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑ  Η ΒΙΑΣΗΝΗ ΒΛΕΠΕΙΣ

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
βουκουρεστιου 42, ΣΑΝΤΕ μασσαζ με κινεζουλα αρτι αφηχθησα εκ πεκινου.Αντε να δωσω και εγω καμμια πληροφορια σαν νεος
την δοκιμασες ,η ετσι απλα οτι...υπαρχει??

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Πρόκειται για την αδερφή της Λίλυ από Κ85?
Η συνοικία πάντως προδιαθέτει για άγριο κωλόπιασμα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
γράψτε λάθος, 51-53 ήταν! όσο για τις τιμές έτσι είναι όπως τα λέτε μάλλον, απλώς εγώ δεν ρώτησα και πέρασα και το κοντερ έγραψε 80.
να αναφέρω ότι πέρασα και από πατησίων 160 όπου τίμησα το κινεζάκι Κικί. Μασαζ για τον λούτσο 5 λεπτά, και κατά τα άλλα το κοριτσάκι ανίδεο με εξαίρεση την πολύ ωράια πίπα με κοίταγμα στα μάτια. την έστρωσα στο κρεββάτι αλλά δεν ήταν για πολύ σφυροκόπημα. ήθελε χαδάκια και μασαζάκι και τελικά κατέληξα να της κάνω εγώ μασαζ και αυτή να απολαμβάνει. α ρε heel κατάντια. έδωσα και 60 ευρώ για το μασαζάκι που προσέφερα. επίσης συνεννόηση πιλάφι. καθόλη τη διάρκεια της συνεδρίας με εξαίρεση τη στιγμή της πίπας με κοίταζε συνεχώς με απορία σαν να μου είχε κολλήσει κάνα παϊδάκι στη μύτη. της έλεγα what? και μου έλεγε κι αυτή what? πού πάω και μπλέκω γαμώ την αγανάκτηση γαμώ;  

Αξιος άξιος!!!

Μη κάνεις έτσι, τόσο καιρό μαθαινες να κάνεις μασαζ τώρα μόλις έκανες και την πρακτική και πας καρφί για το πτυχίο!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αξιος άξιος!!!

Μη κάνεις έτσι, τόσο καιρό μαθαινες να κάνεις μασαζ τώρα μόλις έκανες και την πρακτική και πας καρφί για το πτυχίο!!!
Πες στο παιδι ομως, οτι υπαρχει μεταπτυχιακο, μαστερ, και ειδικοτητα !!!!!
Ασε που πρεπει να κανει, και αγροτικο, και να παει και στον στρατο !!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!!!!!!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
επισκεψη τις προαλες στο φαληρου 15 μια μπαζοπενυ,,η κλασικη βυζαρου και ενα μελαχρινο μαιρη...μαυρο και απο μενα....

cs1966

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
την δοκιμασες ,η ετσι απλα οτι...υπαρχει??
Την δοκιμασα χθες συναδελφε, ειναι οπως η λιλλυ του Κ85 σε υπηρεσιες, απο σωμα ειναι ποιο ψηλη και με λιγα κιλα παραπανω απο λιλλυ.η σεριφισα μου ειπε οτι εχουν και αλλες κινεζες αν η κοπελα εχει τις μερες της.οποτε ειδωμεν

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Την δοκιμασα χθες συναδελφε, ειναι οπως η λιλλυ του Κ85 σε υπηρεσιες, απο σωμα ειναι ποιο ψηλη και με λιγα κιλα παραπανω απο λιλλυ.η σεριφισα μου ειπε οτι εχουν και αλλες κινεζες αν η κοπελα εχει τις μερες της.οποτε ειδωμεν
Και απο τιμες ???
Ειναι οι ιδιες η λογω κολωνακιου τσιμπανε ???

cs1966

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
Πρόκειται για την αδερφή της Λίλυ από Κ85?
Η συνοικία πάντως προδιαθέτει για άγριο κωλόπιασμα.
φιλαρακο δεν ειδα διαβατηριο, το μονο που μπορω να πω ειναι οτι την εκπαιδευσε πολυ καλα η λιλλυ και ας ειναι και η ξαδελφη της ακομα και γειτονισσα της.το καλο ειναι οτι δε καταλαβαινει ελληνικα και της λες μασσαζ και αυτη σου ξεφλουδιζει τον λουτσο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom