Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ο κοσμος τοχει τουμπανο και εμει κρυφο καμαρι !!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ας μας αγοράσουν επιτέλους να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της σταγόνας (βλ.ΔΝΤ,μνημόνιο Νο 1,2,3,4,5.........εις το άπειρο)

:rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• cosco.jpg
    cosco.jpg
    39,5 KB · Εμφανίσεις: 20

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Οχι ρε δεν το έγραψα για την λιποθυμία αλλά για το τσακα τσακα(ξεπέτα) που μας είχανε σαν τα ζώα ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε
*Πρόσεχε το κεφάλι σου, αν συνεχίσεις να το χτυπάς έτσι συχνά, θα σπάσει το κεφάλι σου και ουχί ο τοίχος  :tooth:
**Αν και στο στρατό μας λέγανε σπρώξε ρεεεεεεεεεεε να δούμε αν θα μετακινηθεί ο τοίχος  :2funny: :2funny:
(Ωραίες μέρες και νύχτες) :rolleyes:
Μα και εγω γι'αυτο το κτυπαω, για να σπασει το γαμημενο !!!!!
Σε εμενα παντως, ενας κολοτοιχος μετακινηθηκε !!!!!!!!!!!!!
Το κακο ηταν να τον ξαναβαλω στην θεση του ακριβως, αλλα εκει να δεις πεισμα ο ψαρακας !!!!!
Στην ντουλαπα, που με ειχαν και εδειναν παραγγελιες, για να τραγουδησω, οταν τους ειπα οτι βαλτε πενηνταρικο (δραχμες ειχαμε τοτε), γιατι τα εικοσαρικα τα τρωει, εκει να δεις γελια !!!
Απο τοτε δεν με ξαναπειραξαν, ολες οι παλαιοσειρες !!!!!!!!!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ας μας αγοράσουν επιτέλους να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της σταγόνας (βλ.ΔΝΤ,μνημόνιο Νο 1,2,3,4,5.........εις το άπειρο)

ΠΩΛΕΙΤΑΙ, οσο - οσο, επιπλωμενο, με χιλιαδες αναμνησεις φορτωμενο !!!!!
Που λεει και το λαικο ασμα !!!!!

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Εγώ πάντως το ξαναλέω στους "μαγαζάτορες - επαγγελματιες" που μας διαβάζουν:

Φέρτε Ασιατικό μουνί ρεεεεεεεεεεεεεε

Ολα τα σφαζουμε, και Κινεζες, και Τάι, και Ινδονήσιες κλπ

Διαβάζουμε τους άλλους τους καριόληδες εδώ www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2495.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2495.0[/url] και αρρωσταίνουμε.

Αφου δε θα πάμε εμείς εκεί, ας έρθουν αυτές εδω!!! :grin: :grin: :grin:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6

H Cosco δεν είναι φιλάνθρωπικό σωματείο... Είναι οι πιο στυγνοί καπιταλιστές που έχω δει...
Ουτε για πλάκα να μην το λες

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
συναδελφοι η Λιλλυ εχει μια αδελφη η οποια μολις ηρθε απο κινα , μολις δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις

Στην Κίνα υπάρχει αυστηρός νόμος που προβλέπει ότι κάθε οικογένεια μπορεί να έχει μόνο ένα παιδί. Τώρα πώς η Λίλλυ απέκτησε "αδερφή", τι να πω; Μπορεί οι γονείς να κρύβανε το ένα παιδί (γίνεται αυτό μερικές φορές αλλά όχι συχνά) ή μπορεί η Λίλλυ απλά να μάς δουλεύει.

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στην Κίνα υπάρχει αυστηρός νόμος που προβλέπει ότι κάθε οικογένεια μπορεί να έχει μόνο ένα παιδί. Τώρα πώς η Λίλλυ απέκτησε "αδερφή", τι να πω; Μπορεί οι γονείς να κρύβανε το ένα παιδί (γίνεται αυτό μερικές φορές αλλά όχι συχνά) ή μπορεί η Λίλλυ απλά να μάς δουλεύει.

Αυτο που λες ειναι σωστό, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ίσχυε πριν απο 22-27 χρόνια (αν υποθέσουμε οτι εκει γύρω είναι η ηλικία των κοριτσιών).

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αυτο που λες ειναι σωστό, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ίσχυε πριν απο 22-27 χρόνια (αν υποθέσουμε οτι εκει γύρω είναι η ηλικία των κοριτσιών).

Σύμφωνα με το λινκ [URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/One-child_policy[/url] ο συγκεκριμένος νόμος ισχύει από το 1978. Όμως πάλι σύμφωνα με το ίδιο λίνκ η ισχύς του δεν είναι γενική αλλά αφορά ζευγάρια μόνο στις πόλεις και όχι στις αγροτικές περιοχές. Άρα ίσως να ήμουν πιο κατηγορηματικός από όσο έπρεπε.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η σεριφ η αννα που χαθηκε;;;;;

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Μασαζοβολτα σημερινη
Πρωτη σταση Ιουλιανου 51.Αλεξια,Ναταλι και ενα μιλφοειδες ξανθο.Τα μικρα καλα(βασικα γιάυτα περασα μετα απο τις αναφορες συναδελφων)αλλα μου εβγαζαν κατι σε βαρεμαρα style...
Πορτιερισα ενα ξανθο μιλφ(αυτη ειναι η ολγα?)πολυ ευγενικη,προσπαθησε να με κρατησει με προτροπες "θα περασεις καλα-που θα βρεις τετοιες κοπελες :cheesy:"αλλα οσον αφορα τις τιμες μου τα ειπε λιγο κινεζικα:50 το μασαζ,70 φουλ και της λεω:εγω για 60 ακουσα!! ;)
Χαμογελασε αλλα δεν απαντησε.Μου εδωσε βεβαια καρτουλα για επομενη φορα
Δευτερη σταση Πατησιων 160.Με το ανοιγμα της πορτας μου εξεδοθη το δελτιο τυπου υπερπληρωσης των δωματιων του καταστηματος....να περασω σε μιση ωρα κτλ.Μου θυμισε λιγο την διαφημιση "Ντεν εχω αυτοκινητο καρντια μου" :grin: :grin:
Τριτη σταση Στουρναρη 47.Βασικα δεν ειχα σκοπο να περασω τα 60 αυτη τη φορα αλλα θα τα εδινα μονο αμα πετυχαινα Χριστινα ή Μονικα."Μωρο μου κλεισαμε,εχουμε προβλημα με το θερμοσιφωνα"ηταν το εδω ανακεινωθεν της πορτιερισας :tickedoff: :tickedoff:
Τεταρτη σταση Μαρνη 28.Αν και ηταν το τελευταιο που περιμενα οτι θα μεινω τελικα εδω τιμηθηκε τεμαχιο.Περισσοτερα στο αναλογο thread

mlw

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Like
10
Πόντοι
1
Ευχαριστούμε loop15 για τη λεπτομερή σου ενημέρωση. :sunglasses:

obelix_75

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σύμφωνα με το λινκ [URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/One-child_policy[/url] ο συγκεκριμένος νόμος ισχύει από το 1978. Όμως πάλι σύμφωνα με το ίδιο λίνκ η ισχύς του δεν είναι γενική αλλά αφορά ζευγάρια μόνο στις πόλεις και όχι στις αγροτικές περιοχές. Άρα ίσως να ήμουν πιο κατηγορηματικός από όσο έπρεπε.

Αυτά είναι !!! Γενικές, γεωγραφικές και οικονομικοπολιτικές γνώσεις μέσα απο το site. Ανεβαίνει το επίπεδο  :2funny:

cs1966

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
0
συναδελφε συγνωμη μπορει και να ειναι ετσι οπως τα λες, ετσι μου ειπε η λιλλυ , μπορει να ειναι και ξαδερφη της δεν θα την παντρευτω,ενα πουτσο θα ριξω και θα σας ενημερωσω.το μαγαζι ειναι σε περιοχη κολωνακιου, οποτε λογικα πρεπει να ειναι καλυτερη απο την λιλλυ η και ισαξια. ειδωμεν

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Προφανώς και ακριβότερη. Περιμένουμε ενημέρωση

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπητοι βυζο-συναγωνιστες,
επειδη ειμαι νεος στον χωρο,
μηπως υπαρχουν πληροφοριες/υποδειξεις/ενδειξεις/ η γενικα ..δειξεις για καμια σουπερ Βυζου (4 και ανω)
σε κανενα ρδελο η μασατζιδικο η στουντιο στην Αθηνα;
Ειναι Σοβαροτατο θεμα, οπως και λιαν Επειγον!
S.O.S.
Με καταλαβαινεται ε;
Σας ευχαριστω 
:tits2:  

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αγαπητοι βυζο-συναγωνιστες,
επειδη ειμαι νεος στον χωρο,
μηπως υπαρχουν πληροφοριες/υποδειξεις/ενδειξεις/ η γενικα ..δειξεις για καμια σουπερ Βυζου (4 και ανω)
σε κανενα ρδελο η μασατζιδικο η στουντιο στην Αθηνα;
Ειναι Σοβαροτατο θεμα, οπως και λιαν Επειγον!
S.O.S.
Με καταλαβαινεται ε;
Σας ευχαριστω
:tits2: 
13 μηνύματα που διαρκώς ρωτάς πού θα βρεις κάποια.
Δεν μπορεί, κάποιος σου έχει πει πληροφορία
ε, εσύ ρε ΜΙΑ φορά δεν θα ανεβάσεις κριτική;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
13 μηνύματα που διαρκώς ρωτάς πού θα βρεις κάποια.
Δεν μπορεί, κάποιος σου έχει πει πληροφορία
ε, εσύ ρε ΜΙΑ φορά δεν θα ανεβάσεις κριτική;;
Ρεεεεεεεεεεεεε μην αποπαίρνεις τον κόσμο
Δεν βλέπεις οι ίδιοι και οι ίδιοι έχουμε μείνει  :birdman:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Ρεεεεεεεεεεεεε μην αποπαίρνεις τον κόσμο
Δεν βλέπεις οι ίδιοι και οι ίδιοι έχουμε μείνει  :birdman:

επειδη ακριβως εχουμε μεινει ελαχιστοι, οι τελευταιοι που χρειαζομαστε εδω ειναι οι τυποι του στυλ ''καμμια με 4αρι βυζι και μουνι 4 Χ 0,2 Χ 21 εχουμε ρε μπάρμπα?  :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom