διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Εννοείς πως πληρώνουμε δυσανάλογα όπως πάντα και για τα πάντα σε αυτήν την χώραπηρανε μυρωδια οτι εμεις πληρωνουμε , γιατι αυτοι τις γαμανε τσαμπα
Εννοείς πως πληρώνουμε δυσανάλογα όπως πάντα και για τα πάντα σε αυτήν την χώραπηρανε μυρωδια οτι εμεις πληρωνουμε , γιατι αυτοι τις γαμανε τσαμπα
Ο κοσμος τοχει τουμπανο και εμει κρυφο καμαρι !!!!!!!!!!Πήρανε μυρουδιά ότι γαμιώμαστε σε αυτήν την χώρα πλακώσανε και οι κινέζες μασατζούδες
Ας μας αγοράσουν επιτέλους να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της σταγόνας (βλ.ΔΝΤ,μνημόνιο Νο 1,2,3,4,5.........εις το άπειρο)Ο κοσμος τοχει τουμπανο και εμει κρυφο καμαρι !!!!!!!!!!
Μα και εγω γι'αυτο το κτυπαω, για να σπασει το γαμημενο !!!!!Οχι ρε δεν το έγραψα για την λιποθυμία αλλά για το τσακα τσακα(ξεπέτα) που μας είχανε σαν τα ζώα ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε
*Πρόσεχε το κεφάλι σου, αν συνεχίσεις να το χτυπάς έτσι συχνά, θα σπάσει το κεφάλι σου και ουχί ο τοίχος
**Αν και στο στρατό μας λέγανε σπρώξε ρεεεεεεεεεεε να δούμε αν θα μετακινηθεί ο τοίχος
(Ωραίες μέρες και νύχτες)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ, οσο - οσο, επιπλωμενο, με χιλιαδες αναμνησεις φορτωμενο !!!!!Ας μας αγοράσουν επιτέλους να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της σταγόνας (βλ.ΔΝΤ,μνημόνιο Νο 1,2,3,4,5.........εις το άπειρο)
H Cosco δεν είναι φιλάνθρωπικό σωματείο... Είναι οι πιο στυγνοί καπιταλιστές που έχω δει...Ας μας αγοράσουν επιτέλους να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της σταγόνας (βλ.ΔΝΤ,μνημόνιο Νο 1,2,3,4,5.........εις το άπειρο)
συναδελφοι η Λιλλυ εχει μια αδελφη η οποια μολις ηρθε απο κινα , μολις δοκιμασω θα σας πω εντυπωσεις
Στην Κίνα υπάρχει αυστηρός νόμος που προβλέπει ότι κάθε οικογένεια μπορεί να έχει μόνο ένα παιδί. Τώρα πώς η Λίλλυ απέκτησε "αδερφή", τι να πω; Μπορεί οι γονείς να κρύβανε το ένα παιδί (γίνεται αυτό μερικές φορές αλλά όχι συχνά) ή μπορεί η Λίλλυ απλά να μάς δουλεύει.
Αυτο που λες ειναι σωστό, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ίσχυε πριν απο 22-27 χρόνια (αν υποθέσουμε οτι εκει γύρω είναι η ηλικία των κοριτσιών).
Σύμφωνα με το λινκ [URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/One-child_policy[/url] ο συγκεκριμένος νόμος ισχύει από το 1978. Όμως πάλι σύμφωνα με το ίδιο λίνκ η ισχύς του δεν είναι γενική αλλά αφορά ζευγάρια μόνο στις πόλεις και όχι στις αγροτικές περιοχές. Άρα ίσως να ήμουν πιο κατηγορηματικός από όσο έπρεπε.
συναδελφε συγνωμη μπορει και να ειναι ετσι οπως τα λες, ετσι μου ειπε η λιλλυ , μπορει να ειναι και ξαδερφη της δεν θα την παντρευτω,ενα πουτσο θα ριξω και θα σας ενημερωσω.το μαγαζι ειναι σε περιοχη κολωνακιου, οποτε λογικα πρεπει να ειναι καλυτερη απο την λιλλυ η και ισαξια. ειδωμενΣτην Κίνα υπάρχει αυστηρός νόμος που προβλέπει ότι κάθε οικογένεια μπορεί να έχει μόνο ένα παιδί. Τώρα πώς η Λίλλυ απέκτησε "αδερφή", τι να πω; Μπορεί οι γονείς να κρύβανε το ένα παιδί (γίνεται αυτό μερικές φορές αλλά όχι συχνά) ή μπορεί η Λίλλυ απλά να μάς δουλεύει.
13 μηνύματα που διαρκώς ρωτάς πού θα βρεις κάποια.Αγαπητοι βυζο-συναγωνιστες,
επειδη ειμαι νεος στον χωρο,
μηπως υπαρχουν πληροφοριες/υποδειξεις/ενδειξεις/ η γενικα ..δειξεις για καμια σουπερ Βυζου (4 και ανω)
σε κανενα ρδελο η μασατζιδικο η στουντιο στην Αθηνα;
Ειναι Σοβαροτατο θεμα, οπως και λιαν Επειγον!
S.O.S.
Με καταλαβαινεται ε;
Σας ευχαριστω
Ρεεεεεεεεεεεεε μην αποπαίρνεις τον κόσμο13 μηνύματα που διαρκώς ρωτάς πού θα βρεις κάποια.
Δεν μπορεί, κάποιος σου έχει πει πληροφορία
ε, εσύ ρε ΜΙΑ φορά δεν θα ανεβάσεις κριτική;;
Ρεεεεεεεεεεεεε μην αποπαίρνεις τον κόσμο
Δεν βλέπεις οι ίδιοι και οι ίδιοι έχουμε μείνει