cs1966
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
ιδιες ειναι και πολυ καλυτερο περιβαλλονΚαι απο τιμες ???
Ειναι οι ιδιες η λογω κολωνακιου τσιμπανε ???
ιδιες ειναι και πολυ καλυτερο περιβαλλονΚαι απο τιμες ???
Ειναι οι ιδιες η λογω κολωνακιου τσιμπανε ???
ιδιες ειναι και πολυ καλυτερο περιβαλλον
Δεν ξερω συναδελφε αν εχει την ιδια διοικηση, το σιγουρο ειαι οτι εχει ριξει τις τιμες απο 100 στα 80. Τουλαχιστον σε μενα δεν ξερω τι κανει σε αλλους.Για να καταλάβω.. Το μαγαζί στη Βουκουρεστίου έχει την ίδια διοίκηση με Κ85 (με τιμές ξεκάθαρες στα 80 και ανοίγουμε τη πόρτα όποτε γουστάρουμε) ή προσπαθούν να σου βουτήξουν όσα περισσότερα μπορούν (Κολωνάκι γαρ)
Για να καταλάβω.. Το μαγαζί στη Βουκουρεστίου έχει την ίδια διοίκηση με Κ85
Δεν ξερω συναδελφε αν εχει την ιδια διοικηση, το σιγουρο ειαι οτι εχει ριξει τις τιμες απο 100 στα 80. Τουλαχιστον σε μενα δεν ξερω τι κανει σε αλλους.
Οχι. Το Βουκουρεστιου ανοικει σε ενα fund του private banking Credit Swiss. Διοίκηση ασκει ο area manager για την Ελλαδα.
Το Κ85 διοικειτε από τον Ομιλο επιχειρησεων ΤΡΙΨΒΑΛ ΑΕ.
ο βγενοπουλος με το πατερα ειναι απο πισω...Οχι. Το Βουκουρεστιου ανοικει σε ενα fund του private banking Credit Swiss. Διοίκηση ασκει ο area manager για την Ελλαδα.
Το Κ85 διοικειτε από τον Ομιλο επιχειρησεων ΤΡΙΨΒΑΛ ΑΕ.
Kαλημέρα συνάδελφοι, μπορεί κανείς απο τους έμπειρους να κάνει μια επισκόπιση στα καλύτερα αυτή την στιμή για εμάς τους άσχετους;
Τα πιο πολλά παλιά μηνύματα άλλωστε δεν παίζουν πιά...
Ευχαριστώ!!!
τα κριτήρια για τα καλύτερα διαφέρουν από παίχτη σε παίχτη ....πχ τιμη, υπηρεσίες ,χώροςπαίζουν τα πιο καινούργια όμως
τα κριτήρια για τα καλύτερα διαφέρουν από παίχτη σε παίχτη ....πχ τιμη, υπηρεσίες ,χώρος
,συμπεριφορα εμφανιση και αριθμος ροστερ...
ΣΤΟΥΡΝΆΡΗ 47 : τιμη 80- υπηρεσίες 9/10 -χώρος 7/10-συμπεριφορα 9/10 εμφάνιση κορασίδων 7/10 ατου οι υπηρεσίες μπριζόλας
στουρναρη 63 : τιμη 70-υπηρεσίες 8/10-χωρος 7/10-συμπεριφορα 10/10 εμφανιση 7/10 ατου η εμπειρια και το μπριζόλιασμα
Ιπποκράτους 9:τιμη (80-100)-υπηρεσίες 9/10-χωρος 8/10-συμπεριφρα 10/10 εμφανιση 8/10 ατου το κυριλέ περιβάλλον και οι υπηρεσίες (μπριζόλα αλλα και καλό μασάζ)
μαρνης 28 : τιμη 60 - υπηρεσίες 6/10 -χωρος 2/10 συμπεριφορα 7/10(εντιμα σου λεει απο την αρχη μιση ωρα) εμφανιση 7/10 ατου η χαμηλη τιμη
Απο χαρα η απο λυπη ???Σολωμου 59
τιμη - υπηρεσίες -χώρος -συμπεριφορα εμφάνιση κορασίδων ----
και διηγώντας τα να κλαις .... :'(
Σε στικακι, η κανονικα γραμμενο ???Οκ, εκαλύφθην. Περιμένω να μου στείλετε και τον ετήσιο ισολογισμό και είμαστε κομπλέ
τα κριτήρια για τα καλύτερα διαφέρουν από παίχτη σε παίχτη ....πχ τιμη, υπηρεσίες ,χώρος
,συμπεριφορα εμφανιση και αριθμος ροστερ...
ΣΤΟΥΡΝΆΡΗ 47 : τιμη 80- υπηρεσίες 9/10 -χώρος 7/10-συμπεριφορα 9/10 εμφάνιση κορασίδων 7/10 ατου οι υπηρεσίες μπριζόλας
στουρναρη 63 : τιμη 70-υπηρεσίες 8/10-χωρος 7/10-συμπεριφορα 10/10 εμφανιση 7/10 ατου η εμπειρια και το μπριζόλιασμα
Ιπποκράτους 9:τιμη (80-100)-υπηρεσίες 9/10-χωρος 8/10-συμπεριφρα 10/10 εμφανιση 8/10 ατου το κυριλέ περιβάλλον και οι υπηρεσίες (μπριζόλα αλλα και καλό μασάζ)
μαρνης 28 : τιμη 60 - υπηρεσίες 6/10 -χωρος 2/10 συμπεριφορα 7/10(εντιμα σου λεει απο την αρχη μιση ωρα) εμφανιση 7/10 ατου η χαμηλη τιμη
σε ενα αλλα φιλο μου ειπαν τη μια φορά οτι κανουν ανακαινιση και καθαρίζουν και την άλλη οτι δεν εχουν ερθει οι κοπελες....Τι γίνεται με το Μιχ 99; Έχω πάει δυο φορές. Τη μια μου είπαν ότι είναι γεμάτο και σήμερα δεν άνοιγαν.
Μήπως πάει κάνας μερακλής και το κλείνει όλο το μαγαζί για πάρτη του;
Καλα το πας !!!σε ενα αλλα φιλο μου ειπαν τη μια φορά οτι κανουν ανακαινιση και καθαρίζουν και την άλλη οτι δεν εχουν ερθει οι κοπελες....
προφανως είναι κλασμένες και φοβουνται τα στουμφακια....
οπως το πανε ετσι ομως θα μεινουν χωρις πελατες...