eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
η κυρια λιλλυ που ειναι;;;
Νομίζω Καλιρρόης 85.
η κυρια λιλλυ που ειναι;;;
Σήμερα είναι η Μεγαλύτερη Εθνική Εορτή.
Η Κυριακή των Απόκρεω.
Χρόνια Πολλά κύριοι...
Η Κυριακή των Απόκρεω.
Χρόνια Πολλά κύριοι...
Η Κυριακή των Απόκρεω.
Χρόνια Πολλά κύριοι...
φετος εντυθήκαμε κινέζοιΣήμερα είναι η Μεγαλύτερη Εθνική Εορτή.
Η Κυριακή των Απόκρεω.
Χρόνια Πολλά κύριοι...
σωστά, επιβεβαιωνωΝομίζω Καλιρρόης 85.
κι εγώ έτσισυμφωνω απολυτα ετσι ακριβος ξεκινησα και εγω φιλε μου
φετος εντυθήκαμε κινέζοι
τελειο δεν υπαρχει ,ολα εινα θεμα γουστου αλλα κ θεμα χημειας.......κι εγώ έτσι
και ήταν όντως καλύτερο
αλλά από την άλλη λεμε πως τώρα δεν περισσεύουνε (ποτέ δεν περισσεύανε βέβαια αλλά έτσι για να λέμε)
γενικώς το τέλειο δεν το βρίσκεις. Το τέλειο θα ήτανε να πήγαινες κάπου που ήταν απλό μασάζ με 20-30 γιούργια και να σου άρεσε η κορασίδα και να της την έπεφτες και να σου καθότανε τσάμπα. Το να κάμνομεν που αυτά μόνο στις τσόντες και αν έχεις την κωλοφαρδία του Γκαστόνε (1 φορά μου έτυχε και το έχω να το θυμάμαι....)
κι εγώ έτσι
και ήταν όντως καλύτερο
αλλά από την άλλη λεμε πως τώρα δεν περισσεύουνε (ποτέ δεν περισσεύανε βέβαια αλλά έτσι για να λέμε)
γενικώς το τέλειο δεν το βρίσκεις. Το τέλειο θα ήτανε να πήγαινες κάπου που ήταν απλό μασάζ με 20-30 γιούργια και να σου άρεσε η κορασίδα και να της την έπεφτες και να σου καθότανε τσάμπα. Το να κάμνομεν που αυτά μόνο στις τσόντες και αν έχεις την κωλοφαρδία του Γκαστόνε (1 φορά μου έτυχε και το έχω να το θυμάμαι....)
επρεπε να παρεις την βυζαρου,με τον αχλαδωτο κολο...κανει καλο κρεββατι,και εχει ρογες τρελες,για πιπιλισμα....σημερα στουρναρη 29 το απογευμα δεν επεφτε ουτε καρφιτσα ολα τα δωματια πιασμενα.3 συναγωνιστες το κανανε παρτουζα στο σαλονι με ζανα και 2 αλλες.την εκανα για αλλου και πηγα σολωμου 54 και πηρα ναταλυ με 80€ μασαζακι μετριο καλαμακι τελειο και ωραια μπριζολιτσα χρονος 50 λεπτα..
επρεπε να παρεις την βυζαρου,με τον αχλαδωτο κολο...κανει καλο κρεββατι,και εχει ρογες τρελες,για πιπιλισμα....
εβελινα,μελαχρινη,περιεργο σωμα...βυζαρες(3αρια γεματα,φυσικα),στενη μεση,και αχλαδωτο κολο...κανει καλο προγραμμα...την συστηνω....η μαλακεια ειναι οτι ακομα ειναι 80 εδω...γιαυτο και εχω αραιωσει........Ποια είναι αυτή ρε?? Τι Νουμερο τα έχει??
εβελινα,μελαχρινη,περιεργο σωμα...βυζαρες(3αρια γεματα,φυσικα)...η μαλακεια ειναι οτι ακομα ειναι 80 εδω...
βεβαια επειδη ΠΛΕΟΝ τα περισσοτερα μαγαζια το εχουν κανει 60 χωρις μασαζ,δεν ξερω αν μιλησεις με την σεριφ,τι θα παιξει....κανε μια προσπαθεια δεν χανεις τιποτα.......Απορρίπτεται...και μικρά και ακριβή...
την κυνηγας να την ?Συναγωνιστές ξέρει κανείς που βρίσκεται η σερίφισα Βετα? πέρασα από σ.318 αλλά δεν ειναι πια εκεί.
τι εστι βικυ?...οχι.αλλά μαζί της εμφανίζεται και η βικυ αυτήν κυνηγω