Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
γαμαει ο σαμαρας ???? :headbang: :headbang: :headbang: απο τωρα !!!! κατσε να βγει και μετα θα αρχισει και αυτος  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.213
Πόντοι
506
...Θα κάτσει άραγε η κυρία Βέτα στο καινούριο????

vaggelis2010

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον χθες ειπα να κανω scouting! και να μησω...γα οπου θα μου κανε κλικ! παω συγγρου 318 αλλα λιγο νωρις! η κυρια βετα μου λεει σε καμια ωρα θα σκασουν και αλλες κοπελες αλλα παιδες ωραιο μαγαζι και καθαρο μου φανηκε! δεν ξερω πια ειναι η βικυ αλλα μαλλον την ωρα που πηγα δεν ηταν εκει γιατι θα το θυμομουν το ονομα! 3-4 που ειχε εκει ηταν ενα μωρο πολυ καλο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα! μετα φρατζη 4! σουπερ μαγαζι 6-7 νταρντανομουνα ολα καλα αλλα η τσατσα η καλυτερη μακραν! μουναρος milf αλλα με υφος! επισης καθαρο και αυτο το μαγαζι! παω κ48 η μαριαννα δουλευε και επειδη βαρεθηκα να περιμενω 10-20 λεπτα παω απεναντι κ85 και βλεπω λιλη κνεζακι! λεω εμπειρια δεν την παιρνω! παιδες πολυ καλο το μωρο! φοβερο μασαζ btb τρομερη πιπα ακαποτη και μετα βουλωσα και τι δυο τρυπες! ηταν κατι σαν το nurou massage! στο τελος παλι με πιπα τα πηρε στο στομα!!! το μονο αρνητικο δεν μιλαει λεξη αγγλικα ουτε ελληνικα το μονο που ρωταει ειναι: εισαι καλα? αλλα πολυ καυλα με το πολυ καλο μασαζ και την πιπα της!!! :pipa1: :pipa1: :pipa1:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
λοιπον χθες ειπα να κανω scouting! και να μησω...γα οπου θα μου κανε κλικ! παω συγγρου 318 αλλα λιγο νωρις! η κυρια βετα μου λεει σε καμια ωρα θα σκασουν και αλλες κοπελες αλλα παιδες ωραιο μαγαζι και καθαρο μου φανηκε! δεν ξερω πια ειναι η βικυ αλλα μαλλον την ωρα που πηγα δεν ηταν εκει γιατι θα το θυμομουν το ονομα! 3-4 που ειχε εκει ηταν ενα μωρο πολυ καλο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα! μετα φρατζη 4! σουπερ μαγαζι 6-7 νταρντανομουνα ολα καλα αλλα η τσατσα η καλυτερη μακραν! μουναρος milf αλλα με υφος! επισης καθαρο και αυτο το μαγαζι! παω κ48 η μαριαννα δουλευε και επειδη βαρεθηκα να περιμενω 10-20 λεπτα παω απεναντι κ85 και βλεπω λιλη κνεζακι! λεω εμπειρια δεν την παιρνω! παιδες πολυ καλο το μωρο! φοβερο μασαζ btb τρομερη πιπα ακαποτη και μετα βουλωσα και τι δυο τρυπες! ηταν κατι σαν το nurou massage! στο τελος παλι με πιπα τα πηρε στο στομα!!! το μονο αρνητικο δεν μιλαει λεξη αγγλικα ουτε ελληνικα το μονο που ρωταει ειναι: εισαι καλα? αλλα πολυ καυλα με το πολυ καλο μασαζ και την πιπα της!!! :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Αν συνεχίσει με τέτοιους ρυθμους σε λίγο θα τη σαμποτάρουν οι υπόλοιπες και θα σουταριστεί.
:P :P :P
Οντως.....δεν τη βλεπω να βγαζει εβδομαδα :)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Ως λάτρης κι εγώ των σχιστών ματιών επιχείρησα να αφήσω τον οβολό μου στη Κ85 αλλά δυστυχώς κάποιος συναγωνιστής πηδούσε εκείνη την ώρα το 80αρι μου  :zfuck:
Πήρα λοιπόν το δρόμο της επιστροφής και έκανα τη μαλακία να στρίψω Σεμιτέλους για να δω το κινεζάκι που προτεινε κάποιος από εδώ μέσα...
Το κινεζάκι μετρίας εμφανίσεως αλλά λέω δεν γαμιέται θα έχει καλές υπηρεσίες..
Αρχίζει λοιπόν το μασάζ με κάτι αγκώνες και κάτι κινήσεις καράτε και φυσικά αρχίζω να ξενερώνω άγρια..
Υπομονή λέω θα ξέρει να ψήνει σωστά τη μπριζόλα. Γυρίζω για να τη πιπώσω και μου ξεκινάει ένα τσιμπούκι τα σαγόνια του καρχαρία νο3.
Για να μη πολυλογούμε η συνάντηση ήταν ξενέρα τρελή. Ή εγώ έχω γίνει πολύ απαιτητικός ή μας θεωρούν Αφρική με αυτά που μας φέρνουν εδώ..  :huh:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Ως λάτρης κι εγώ των σχιστών ματιών επιχείρησα να αφήσω τον οβολό μου στη Κ85 αλλά δυστυχώς κάποιος συναγωνιστής πηδούσε εκείνη την ώρα το 80αρι μου  :zfuck:
Πήρα λοιπόν το δρόμο της επιστροφής και έκανα τη μαλακία να στρίψω Σεμιτέλους για να δω το κινεζάκι που προτεινε κάποιος από εδώ μέσα...
Το κινεζάκι μετρίας εμφανίσεως αλλά λέω δεν γαμιέται θα έχει καλές υπηρεσίες..
Αρχίζει λοιπόν το μασάζ με κάτι αγκώνες και κάτι κινήσεις καράτε και φυσικά αρχίζω να ξενερώνω άγρια..
Υπομονή λέω θα ξέρει να ψήνει σωστά τη μπριζόλα. Γυρίζω για να τη πιπώσω και μου ξεκινάει ένα τσιμπούκι τα σαγόνια του καρχαρία νο3.
Για να μη πολυλογούμε η συνάντηση ήταν ξενέρα τρελή. Ή εγώ έχω γίνει πολύ απαιτητικός ή μας θεωρούν Αφρική με αυτά που μας φέρνουν εδώ..  :huh:
Εγω παντως 4 με 5 ημουνα Κ85
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
θα μοθ πει καποιοσ το κουδουνι στο κ85 ???

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σορρυ φιλαράκο...αλλά επειδή δεν κατάλαβα...
όλα αυτά στην τιμή των 80;; και τις δύο τρυπούλες;

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
σορρυ φιλαράκο...αλλά επειδή δεν κατάλαβα...
όλα αυτά στην τιμή των 80;; και τις δύο τρυπούλες;
γιατί όχι?? Σιγά μη ζητήσει και εξτραδάκι το Κινεζάκι για κουλουρι... Εδώ δεν ξέρει ούτε γεια σου να σου πει στα Ελληνικά ή αγγλικά, νταραβέρι θα κάνει??  :grin:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
γιατί όχι?? Σιγά μη ζητήσει και εξτραδάκι το Κινεζάκι για κουλουρι... Εδώ δεν ξέρει ούτε γεια σου να σου πει στα Ελληνικά ή αγγλικά, νταραβέρι θα κάνει??  :grin:
Σαν τιμη ρωταμε, 80 και ο λοκος μεσα ???
Η λογω αδυναμιας στην συνενοηση, 80 και δεν βγαζω αχνα, γιατι που να βρισκουμε διερμηνεα !!!

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
    :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
''KLEINEI 10 KAI STIN PORTA EINAI I KYRIA BETA APO TO K48''  σημερα διαβασα αυτο στο pm μου και οπως καταλαμβαινεται 
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

η μεγιστη κ.Βετα    ξαναγυρισε στιν πιατσα , Λ.Συγγρού 318 , αυριο θα γινει επισκεψει και θα ενημερωσω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Προ καιρού σας είχα γράψει για ένα Κινεζάκι και σε πόσο δύσκολη θέση με είχε φέρει όπως θα θυμούνται οι συνεπείς αναγνώστες του σάϊτ.  Λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθετε και την συνέχεια της ιστορίας. Άφού πέρασα μετά από μία εβδομάδα και δεν το είδα, τελικά μετά από λίγες μέρες που πάλι πέρασα ήταν παρούσα. Το πήρα όπως έχω γράψει με σεβασμό της κατάστασης. Την περασμένη εβδομάδα που ξαναπήγα και την ξαναπήρα ήταν πιά μία ολοκληρωμένη επαγγελματίας. Μάλιστα με την καλή έννοια επαγγελματίας. Πρόθυμη, γελαστή, που εκτός από πίσω, μου προσέφερε ένα πλήρες πρόγραμμα, με όλα όσα τις έμαθα την πρώτη φορά. Και εκπαιδευτής λοιπόν ό δικός σου. Τώρα πλέον δεν έχω πρόβλημα να αποκαλύψω μαγαζί και κοπέλα. Καλιρρόης 85  και Λίλλη. Αυτά.
Εδω βλεπουμε, την πλευρα που ο συναγωνιστης γραφει επι λεξη, (Προθυμη, γελαστη, που εκτος απο πισω, μου προσεφερε ενα πληρες προγραμμα), και τονιζω, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, πως στο καλο ρε γαμωτο, γινεται στον δασκαλο να μην δωσει, και σε αλλον να δωσει και μαλιστα με 80 ευρω μονο ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Την απαντηση την αφηνω σε εσας και μονο σε ΕΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:think:
de mas th les mh skeftomaste tsampa?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Επειδή την Λίλλυ την ξέρω και την εχω δοκιμάσει,ας πούμε 2 πράγματα διευκρινιστικά....πρώτον,το οτι μιλάει μονο Κινέζικα δεν σημαίνει οτι δεν εχει τον τρόπο να σου δείξει αν δεν γουστάρει κάτι....δεύτερον,έχουμε πει 100 φορές οτι και η πουτάνα η "χημεία" κάποιο ρόλο παίζει....ειχα γράψει προ καιρού για το συγκεκριμένο ίδρυμα οτι πέρασα φοβερά με μια Κατερίνα εκ Ρουμανίας,την οποία είμαι σίγουρος οτι 9 στους 10 συναγωνιστές δεν θα την επέλεγαν λόγω υφους (ωραία κοπέλλα είναι...).Ακόμα κι εγω μετάνοιωσα σχεδόν αμέσως για την επιλογή μου και πιο πολύ έμεινα γιατί ντράπηκα να πω οτι άλλαξα γνώμη...τελικά βέβαια μου βγήκε εξαιρετική επιλογή,αλλά πραγματικά δεν θα την σύστηνα σε αλλον,γιατι 80% θα κάνει τυπικό πρόγραμμα....
Η Λίλλυ λοιπόν κάνει πρωκτικό επιλεκτικά,χωρίς αλλη χρέωση....εγω δεν το ζήτησα,αλλά ξέρω και απο άλλο φίλο,που δεν γράφει εδω,οτι το δίνει,αν της ζητηθεί,εφ' όσον γουστάρει.Διαφορετικά,σε αποτρέπει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom