anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
γαμαει ο σαμαρας ???? απο τωρα !!!! κατσε να βγει και μετα θα αρχισει και αυτος
ποσο το δινει το Kingbet??...Θα κάτσει άραγε η κυρία Βέτα στο καινούριο????
ποσο το δινει το Kingbet??
... αλλαξε πλευρο λεμεεεε
λοιπον χθες ειπα να κανω scouting! και να μησω...γα οπου θα μου κανε κλικ! παω συγγρου 318 αλλα λιγο νωρις! η κυρια βετα μου λεει σε καμια ωρα θα σκασουν και αλλες κοπελες αλλα παιδες ωραιο μαγαζι και καθαρο μου φανηκε! δεν ξερω πια ειναι η βικυ αλλα μαλλον την ωρα που πηγα δεν ηταν εκει γιατι θα το θυμομουν το ονομα! 3-4 που ειχε εκει ηταν ενα μωρο πολυ καλο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα! μετα φρατζη 4! σουπερ μαγαζι 6-7 νταρντανομουνα ολα καλα αλλα η τσατσα η καλυτερη μακραν! μουναρος milf αλλα με υφος! επισης καθαρο και αυτο το μαγαζι! παω κ48 η μαριαννα δουλευε και επειδη βαρεθηκα να περιμενω 10-20 λεπτα παω απεναντι κ85 και βλεπω λιλη κνεζακι! λεω εμπειρια δεν την παιρνω! παιδες πολυ καλο το μωρο! φοβερο μασαζ btb τρομερη πιπα ακαποτη και μετα βουλωσα και τι δυο τρυπες! ηταν κατι σαν το nurou massage! στο τελος παλι με πιπα τα πηρε στο στομα!!! το μονο αρνητικο δεν μιλαει λεξη αγγλικα ουτε ελληνικα το μονο που ρωταει ειναι: εισαι καλα? αλλα πολυ καυλα με το πολυ καλο μασαζ και την πιπα της!!!
Αν συνεχίσει με τέτοιους ρυθμους σε λίγο θα τη σαμποτάρουν οι υπόλοιπες και θα σουταριστεί.
Εγω παντως 4 με 5 ημουνα Κ85Ως λάτρης κι εγώ των σχιστών ματιών επιχείρησα να αφήσω τον οβολό μου στη Κ85 αλλά δυστυχώς κάποιος συναγωνιστής πηδούσε εκείνη την ώρα το 80αρι μου
Πήρα λοιπόν το δρόμο της επιστροφής και έκανα τη μαλακία να στρίψω Σεμιτέλους για να δω το κινεζάκι που προτεινε κάποιος από εδώ μέσα...
Το κινεζάκι μετρίας εμφανίσεως αλλά λέω δεν γαμιέται θα έχει καλές υπηρεσίες..
Αρχίζει λοιπόν το μασάζ με κάτι αγκώνες και κάτι κινήσεις καράτε και φυσικά αρχίζω να ξενερώνω άγρια..
Υπομονή λέω θα ξέρει να ψήνει σωστά τη μπριζόλα. Γυρίζω για να τη πιπώσω και μου ξεκινάει ένα τσιμπούκι τα σαγόνια του καρχαρία νο3.
Για να μη πολυλογούμε η συνάντηση ήταν ξενέρα τρελή. Ή εγώ έχω γίνει πολύ απαιτητικός ή μας θεωρούν Αφρική με αυτά που μας φέρνουν εδώ..
Εγω παντως 4 με 5 ημουνα Κ85
Για σημερα απογευμα μιλαω εγωΔεν μιλάω για χτες, αλλά αν συνεχίσεις να πηγαίνεις τέτοιες ώρες θα σε πετύχω στην έξοδο
Μεγάλε... είσαι πολύ μπροστά!μασαζ με τρανσ πεζει?
βγάζει μάτι - δεν μπορείς να κάνεις λάθος - νομίζω γράφει μασάζθα μοθ πει καποιοσ το κουδουνι στο κ85 ???
σορρυ φιλαράκο...αλλά επειδή δεν κατάλαβα...λοιπον χθες ειπα να κανω scouting! και να μησω...γα οπου θα μου κανε κλικ! παω συγγρου 318 αλλα λιγο νωρις! η κυρια βετα μου λεει σε καμια ωρα θα σκασουν και αλλες κοπελες αλλα παιδες ωραιο μαγαζι και καθαρο μου φανηκε! δεν ξερω πια ειναι η βικυ αλλα μαλλον την ωρα που πηγα δεν ηταν εκει γιατι θα το θυμομουν το ονομα! 3-4 που ειχε εκει ηταν ενα μωρο πολυ καλο αλλα δεν θυμαμαι το ονομα! μετα φρατζη 4! σουπερ μαγαζι 6-7 νταρντανομουνα ολα καλα αλλα η τσατσα η καλυτερη μακραν! μουναρος milf αλλα με υφος! επισης καθαρο και αυτο το μαγαζι! παω κ48 η μαριαννα δουλευε και επειδη βαρεθηκα να περιμενω 10-20 λεπτα παω απεναντι κ85 και βλεπω λιλη κνεζακι! λεω εμπειρια δεν την παιρνω! παιδες πολυ καλο το μωρο! φοβερο μασαζ btb τρομερη πιπα ακαποτη και μετα βουλωσα και τι δυο τρυπες! ηταν κατι σαν το nurou massage! στο τελος παλι με πιπα τα πηρε στο στομα!!! το μονο αρνητικο δεν μιλαει λεξη αγγλικα ουτε ελληνικα το μονο που ρωταει ειναι: εισαι καλα? αλλα πολυ καυλα με το πολυ καλο μασαζ και την πιπα της!!!
γιατί όχι?? Σιγά μη ζητήσει και εξτραδάκι το Κινεζάκι για κουλουρι... Εδώ δεν ξέρει ούτε γεια σου να σου πει στα Ελληνικά ή αγγλικά, νταραβέρι θα κάνει??σορρυ φιλαράκο...αλλά επειδή δεν κατάλαβα...
όλα αυτά στην τιμή των 80;; και τις δύο τρυπούλες;
Σαν τιμη ρωταμε, 80 και ο λοκος μεσα ???γιατί όχι?? Σιγά μη ζητήσει και εξτραδάκι το Κινεζάκι για κουλουρι... Εδώ δεν ξέρει ούτε γεια σου να σου πει στα Ελληνικά ή αγγλικά, νταραβέρι θα κάνει??
Εδω βλεπουμε, την πλευρα που ο συναγωνιστης γραφει επι λεξη, (Προθυμη, γελαστη, που εκτος απο πισω, μου προσεφερε ενα πληρες προγραμμα), και τονιζω, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, πως στο καλο ρε γαμωτο, γινεται στον δασκαλο να μην δωσει, και σε αλλον να δωσει και μαλιστα με 80 ευρω μονο ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Προ καιρού σας είχα γράψει για ένα Κινεζάκι και σε πόσο δύσκολη θέση με είχε φέρει όπως θα θυμούνται οι συνεπείς αναγνώστες του σάϊτ. Λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθετε και την συνέχεια της ιστορίας. Άφού πέρασα μετά από μία εβδομάδα και δεν το είδα, τελικά μετά από λίγες μέρες που πάλι πέρασα ήταν παρούσα. Το πήρα όπως έχω γράψει με σεβασμό της κατάστασης. Την περασμένη εβδομάδα που ξαναπήγα και την ξαναπήρα ήταν πιά μία ολοκληρωμένη επαγγελματίας. Μάλιστα με την καλή έννοια επαγγελματίας. Πρόθυμη, γελαστή, που εκτός από πίσω, μου προσέφερε ένα πλήρες πρόγραμμα, με όλα όσα τις έμαθα την πρώτη φορά. Και εκπαιδευτής λοιπόν ό δικός σου. Τώρα πλέον δεν έχω πρόβλημα να αποκαλύψω μαγαζί και κοπέλα. Καλιρρόης 85 και Λίλλη. Αυτά.